-
Ο χρήστης Nikos Golf έγραψε:
Ναύπλιο Επίδαυρος Αθήνα
Τα λογια είναι περιττάΠολύ κίνηση Νίκο ή πήγαινες με 80 χ.α.ω στην Εθνική?
-
Ο χρήστης Fanis75 έγραψε:
Ναύπλιο Επίδαυρος Αθήνα
Τα λογια είναι περιττάΠολύ κίνηση Νίκο ή πήγαινες με 80 χ.α.ω στην Εθνική?
Όχι Φανη δεν είχε κίνηση. Πήγαινα με 95 εθνικη και πριν βγω ερχομουν από το παλιό δρόμο με ανηφόρες κατηφορες
-
Χρειάστηκε να δει πάλι 80άρα για να πετάξει κώνο αλλά και πάλι όταν το έκανε ολοκλήρωσε το εσάκι με την ίδια χαρακτηριστική άνεση. Το τιγκ όταν το είδα κατάλαβα ότι ήρθε να ξεπλύνει την ξεφτίλα του σκανδάλου diesel δείχνοντας ότι και ο Γερμανός όταν φάει την καρπαζιά του γίνεται καλύτερος. Αν τον αφήσεις ανεξέλεγκτο δεν χαλιέται να σου πασάρει το Τroc!!!
-
Είναι εκπληκτικό το ποσό καλό esp έχει και πόσο ασφαλές είναι. Για το πόσο θα σε κρατήσει μέσα στο δρόμο σου και πόσο θα σε βοηθήσει ας μιλήσει το video....
-
Στους 99 από τους 100 οδηγούς αυτή είναι η συμπεριφορά που πραγματικά ταιριάζει. Όποιος με χαρακτηρίζει καυστικό για το t roc πχ ας ρίξει μια ματιά στο αντίστοιχο τεστ. Μοιάζει αλλά με την καμία δεν είναι τιγκ για να μη ξεχνιόμαστε.
-
Καλησπερα επειδή είναι ένα βήμα πριν την αγορά Audi A3 1.0 tfsi s tronic .Tο οποίο σε λευκό νε το κλειδί στο χέρι βγαίνει 26700 .Σημερε ερχομενος από Πειραιά μπήκα και είδα το Tiguan advance με τιμή χαμηλότερη από αυτό που θέλω να πάρω και η γυναίκα μου τρελάθηκε Η έκδοση με τα 1.4 125ps ποσό καίει μέσα στη πολύ στο 10αρικο; Σαν το kuga ;
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Σιγα την συμπεριφορα.
Χτυπιεται σαν αγριοκατσικο και σηκωνεται ο εσωτερικος τροχος.
Ναι, τα εβγαλε τα χιλιομετρα ( με χιλια ζορια) αλλα οι αναρτησεις του δεν μπορουν να ελεγξουν προοδευτικα το αμαξωμα, ταλαντωσεις δεξια και αριστερα και ευτυχως ενα καλο εσπ σωζει τελευταια στιγμη την παρτιδα.Το 3008 για παραδειγμα αν και κατα ενα χιλιομετρο λιγοτερο αποδοτικο ειναι μακρα πιο ελεγξιμο και προοδευτικο σε αποτομες αλλαγες.
-
Ο χρήστης Lap έγραψε:
Σιγα την συμπεριφορα.
Χτυπιεται σαν αγριοκατσικο και σηκωνεται ο εσωτερικος τροχος.
Ναι, τα εβγαλε τα χιλιομετρα ( με χιλια ζορια) αλλα οι αναρτησεις του δεν μπορουν να ελεγξουν προοδευτικα το αμαξωμα, ταλαντωσεις δεξια και αριστερα και ευτυχως ενα καλο εσπ σωζει τελευταια στιγμη την παρτιδα.Το 3008 για παραδειγμα αν και κατα ενα χιλιομετρο λιγοτερο αποδοτικο ειναι μακρα πιο ελεγξιμο και προοδευτικο σε αποτομες αλλαγες.
Ε καλά, το 3008 είναι συνολικά καλύτερο έτσι κ αλλιώς.
Sent from my Redmi 3S using Tapatalk
-
Συγνώμη μήπως τα λέτε ανάποδα?
Youtube VideoΣε κάθε περίπτωση βλέπω 2 οχήματα (τα οποία μου αρέσουν εξίσου!) να έχουν εξαιρετική συμπεριφορά. Μάλιστα το τιγκ αν σήκωνε λίγα χιλιοστά παραπάνω τον εσωτερικό τροχό ίσως να κέρδιζε και ένα ακόμη χλμ.
-
Ο χρήστης ils έγραψε:
Καλησπερα επειδή είναι ένα βήμα πριν την αγορά Audi A3 1.0 tfsi s tronic .Tο οποίο σε λευκό νε το κλειδί στο χέρι βγαίνει 26700 .Σημερε ερχομενος από Πειραιά μπήκα και είδα το Tiguan advance με τιμή χαμηλότερη από αυτό που θέλω να πάρω και η γυναίκα μου τρελάθηκε Η έκδοση με τα 1.4 125ps ποσό καίει μέσα στη πολύ στο 10αρικο; Σαν το kuga ;Sent from my iPhone using Tapatalk
Καλημέρα ils. Πρέπει να εκκαθαρίσεις μάσα σου τι ακριβώς είναι αυτό που ψάχνεις εσυ (και όχι μόνο η γυναίκα σου). Άλλο πράγμα το μεσαίο crossover, άλλο το μικρομεσαίο hatchback. Σε αυτά τα χρήματα υπάρχουν παρά πολλές επιλογές. Θες ντε και καλά premium;σε καλύπτει το Α3 σε χώρους ; Θες ψηλό αμάξι; Θα πηγαίνεις έστω και λιγο εκτος δρόμου; Και εν τελεί εσένα ποιο σου κάνει το κλικ. Άσε τις γυναίκες να τρελαίνονται με τσάντες, ρούχα, παπούτσια κλπ. Τέλος πάντων και καλοπροαίρετα αυτά που σου γράφω.
Για το ερώτημα σου πιστεύω ουι το τιγκουαν θα ναι λίγο πιο οικονομικό από το κουγκα.Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Ο χρήστης spyrosK έγραψε:
Καλησπερα επειδή είναι ένα βήμα πριν την αγορά Audi A3 1.0 tfsi s tronic .Tο οποίο σε λευκό νε το κλειδί στο χέρι βγαίνει 26700 .Σημερε ερχομενος από Πειραιά μπήκα και είδα το Tiguan advance με τιμή χαμηλότερη από αυτό που θέλω να πάρω και η γυναίκα μου τρελάθηκε Η έκδοση με τα 1.4 125ps ποσό καίει μέσα στη πολύ στο 10αρικο; Σαν το kuga ;
Καλημέρα ils. Πρέπει να εκκαθαρίσεις μάσα σου τι ακριβώς είναι αυτό που ψάχνεις εσυ (και όχι μόνο η γυναίκα σου). Άλλο πράγμα το μεσαίο crossover, άλλο το μικρομεσαίο hatchback. Σε αυτά τα χρήματα υπάρχουν παρά πολλές επιλογές. Θες ντε και καλά premium;σε καλύπτει το Α3 σε χώρους ; Θες ψηλό αμάξι; Θα πηγαίνεις έστω και λιγο εκτος δρόμου; Και εν τελεί εσένα ποιο σου κάνει το κλικ. Άσε τις γυναίκες να τρελαίνονται με τσάντες, ρούχα, παπούτσια κλπ. Τέλος πάντων και καλοπροαίρετα αυτά που σου γράφω.
Για το ερώτημα σου πιστεύω ουι το τιγκουαν θα ναι λίγο πιο οικονομικό από το κουγκα.Sent from my iPhone using Tapatalk
για να μην παρεξηγηθώ δεν είναι το τι αρέσει στη γυναίκα μου αλλά και σε μένα .Οταν ξεκινάς από τα 22000 για a3 sb μετά πας στο sedan συν 2000 λες να βάλω και αυτοματο και σου βγαίνει 26700 .Τοτε ανακαλύπτεις πολλές επιλογές .Απλα μπηκα να δω το t roc και λέμε για να δούμε και το Tiguan .Στα 26 και κάτι είδα ένα ότι είχε αρκετά πραγματάκια μέσα .Φυσικα το μέτρο σύγκρισης είναι διαφορετικό .Το a3 σε αυτή τι τιμή βγαίνει αυτόματο είναι premium μέσα ποιο οικονομικό λιγότερες εκπομπές co2 και το ποιο περίεργο;ο χώρος αποσκευών στο Tiguan είναι 5 λίτρα μικρότερος απλά έχει ύψος φόρτωσης .Σαν ποιότητα μέσα και στο Tiguan αλλά και στο t roc σαφώς κάτω σε σχέση με Audi .Θυμηθηκα το polo που είχα πριν 20 χρονια δλδ πλαστικούρα .Η εμπειρία μου από vw όταν ήμουν κάτοχος polo ήταν η χειρότερη .Απλα εξωτερικα μου άρεσε σε αντίθεση μέσα που μου θύμισε το kodiaq
-
Πάρε χαρτί και μολύβι, βάλτα κάτω και δες πραγματικά τι θέλεις. Απ' ότι καταλαβαίνω θέλεις group vag. Άρα δες αρχικά τι επιλογές έχεις στο ποσό που μπορείς να διαθέσεις και μετά απλώσου και αλλού.
Αν ο κινητήρας είναι ο ίδιος με του Kodiaq που έκανα td και του scirocco που έχω 7 χρόνια τώρα, δεν καίει! Χονδρικά, λιγότερο από 10 ευρώ/100 χλμ ή να στο πω και αλλιώς 50 λίτρα/700+χλμ..
(στα χρήματα του tiq θα προτιμήσω το 3008..)
-
Ο χρήστης xplicit έγραψε:
(στα χρήματα του tiq θα προτιμήσω το 3008..)
Είναι πολύ δύσκολη ψυχολογικά η μεταφορά από vag σε psa.
-
Σιγά την μετάπτωση. Τα μοτεράκια που παίζουν και στους δύο ομίλους είναι δοκιμασμένες και εξελιγμένες λύσεις 15ετίας τουλάχιστον. Το μεγάλο σοκ χρονικά πρέπει να το έφαγαν οι κάτοχοι οχημάτων και των δύο κάπου μεταξύ 2008 - 2009. Ότι έβγαλαν έβγαλαν από ζημιές. Ηταν τότε νομίζω που εμφανίστηκαν σε tsi πχ τα θέματα με καδένες κλπ. Επίσης στα ηλεκτρικά, ηλεκτρονικά κλπ δεν ξέρω αλλά δεν θα παραξενευτώ να έχουν κοινούς προμηθευτές.
-
@ Ναι ρε συ σωστα! μπερδευτηκα. Το 5008 εβλεπα,
Μοιαζουν και πολυ μεταξυ τους.Εχει μεγαλη διαφορα στις κινησεις του σε συγκριση με το 3008. Πολυ πιο ελεγξιμο.
Το 3008 πανω κατω ιδιο με το τιγκουαν. -
Χαίρομαι που συμφωνούμε φίλε Λαπ.
-
Ο χρήστης Lap έγραψε:
@ Ναι ρε συ σωστα! μπερδευτηκα. Το 5008 εβλεπα,
Μοιαζουν και πολυ μεταξυ τους.Εχει μεγαλη διαφορα στις κινησεις του σε συγκριση με το 3008. Πολυ πιο ελεγξιμο.
Το 3008 πανω κατω ιδιο με το τιγκουαν.Έτσι... Μόλις παραλάβω αυτή τη μανούβρα θα κάνω έξω από τη αντιπροσωπεία να το τεσταρω
-
Πάντως τόσο το τιγκ όσο και το 3008 επέδειξαν πολύ καλή συμπεριφορά ενώ και το cx-5 της μαζντα σταθηκε άριστα σε σχέση με τον ανταγωνισμό. Καλύτερα να σηκώνουν λίγο τον πίσω εσωτερικό τροχό παρά να %@#$!
-
Το προβλημα ειναι οταν σηκωνουν τον μπροστινο εσωτερικο τροχο μαζι με το πισω εσωτερικο. Δηλαδη το αυτοκινητο ειναι στο πρωτο σταδιο ντελαπαρισματος αλλα λογω των ηλεκτρονικων σωζεται.
-
ils, δε θα σταθώ μόνο στο ότι κοιτάς δύο τελείως διαφορετικές κατηγορίες αυτοκινήτων, αλλά στο οικονομικό.
Αν αποφασίσεις να περάσεις τα 26.000€, τότε θα πρέπει να ξεκινήσεις την αναζήτηση από την αρχή. Οι επιλογές αλλάζουν και μπαίνουν και άλλοι δυνατοί παίχτες (πχ 3008). Πάρε ανάσα και ξεκίνα από την αρχή.
VW Tiguan 2016