-
Ο χρήστης pod έγραψε:
Ο εξοπλισμός της advance του tiguan είναι κάπου ανάμεσα στην active και την allure του 3008 με μόνο επιπλέον κάποια συστήματα ασφαλείας που δεν έχει καμιά από τις 2 εκδόσεις του 3008 στάνταρ. Αν στο advance βάλεις led φώτα ημέρας, αναδιπλούμενους καθρέφτες, την ψηφιακή οθόνη οργάνων και τις 18άρες ζάντες που έχει το allure ανεβαίνει φορολογική κλίμακα και βγαίνουν στην ίδια τιμή. Και τα 3 χρόνια παραπάνω εγγύηση που έχει το 3008 και η VW σου τα χρεώνει εξτρά μετράνε.Απλά το τιγκουάν σου προσφέρει ένα πακέτο πιο 'λιτό' ας πούμε από το 3008 σε πιο προσιτή τιμή. Η peugeot αποφάσισε να μη το κάνει.
Τα οποία για πολλούς ειναι αχρείαστος ή κ
Ακομα κ ανεπιθύμητος εξοπλισμός (πχ 18αρες ζάντες) οποτε γιατι να τα πληρώσεις στο 3008 ;Πιο έξυπνη ειναι εδω η VW για εμενα που σου δινει την δυνατότητα να μην τα εχεις κ να αγοραςεις σε χαμηλότερη τιμη.
-
Ο χρήστης koralli έγραψε:
Ο εξοπλισμός της advance του tiguan είναι κάπου ανάμεσα στην active και την allure του 3008 με μόνο επιπλέον κάποια συστήματα ασφαλείας που δεν έχει καμιά από τις 2 εκδόσεις του 3008 στάνταρ. Αν στο advance βάλεις led φώτα ημέρας, αναδιπλούμενους καθρέφτες, την ψηφιακή οθόνη οργάνων και τις 18άρες ζάντες που έχει το allure ανεβαίνει φορολογική κλίμακα και βγαίνουν στην ίδια τιμή. Και τα 3 χρόνια παραπάνω εγγύηση που έχει το 3008 και η VW σου τα χρεώνει εξτρά μετράνε.
Απλά το τιγκουάν σου προσφέρει ένα πακέτο πιο 'λιτό' ας πούμε από το 3008 σε πιο προσιτή τιμή. Η peugeot αποφάσισε να μη το κάνει.
Τα οποία για πολλούς ειναι αχρείαστος ή κ
Ακομα κ ανεπιθύμητος εξοπλισμός (πχ 18αρες ζάντες) οποτε γιατι να τα πληρώσεις στο 3008 ;Πιο έξυπνη ειναι εδω η VW για εμενα που σου δινει την δυνατότητα να μην τα εχεις κ να αγοραςεις σε χαμηλότερη τιμη.
Συμφωνώ με koralli,όσο αφορά τον εξοπλισμό.Μόνο οι αναδιπλούμενοι καθρέφτες αξίζουν και τα full led, όχι τα απλά led ημέρας. 18άρες και ψηφιακά όργανα,μπορούν να αποφευχθούν μειώνοντας το κόστος.
-
Άρα στο θέμα VW tiguan καταλήξαμε ότι το tiguan μας αρέσει και είναι η καλύτερη πρόταση.
Το εμπεδώσαμε, μπορούμε να προσπεράσουμε το 3008 τώρα, πάμε παρακάτω -
Εύκολο είναι να το προσπεράσουν...
Αφού πρέπει να δικαιολογήσουν την επιλογή τους μέσα τους πρώτα...
-
Το πρώτο Tiguan είχα διαβάσει για προβληματα με καδένες ρώτησα τον πωλητή αν έχει καδένα η ιμάντες χρονισμού μου είπε το δεύτερο .Επισης αν δεν κάνω λαθος προτείνεται super αμόλυβδη ;
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Το μοτέρ αυτο (tsi) στις πρώτες γενιές του ειχε πολλα προβληματα. Δεν ήταν μονο η καδένα. Ειχα κανει κοντα 200k με ενα τέτοιο κ ημουν μαλλον απο τους τυχερούς, αλλα το τι έβλεπαν τα ματια μου στα συνεργεία δε λέγεται.
Ελπιζω τωρα πια να εχουν διορθωθεί καπως τα πραγματα (ετσι ακούγεται -προσωπικά δεν ξερω γιατι δεν ξαναπήρα vw απο τότε ). Ωστόσο, αν η αξιοπιστία ήταν πρώτη προτεραιότητα θα απέφευγα τη VW οπως ο διαολος το λιβάνι . -
Εγώ είχα polo έβγαλε θεματάκια με σημαντικότερο δίσκο πλατό μόλις το πήρα .Τα βασικότερα θεματάκια του τα έβγαλε το πρώτο χρόνο και νε κάλυψε η εγγύηση .Εκτος εγγυησης ένα θερμοστάτη αλλαξα .Το Audi σεν μπορώ να πω ότι ήταν σε όλα καλα και αυτό έβγαλε 3 βλάβες με σημαντικότερη τον κλιματισμό .Δεν ξέρω όσο τα ψαχνω έχω μπερδευτεί εδώ για Ford ακούω και καποιος μου έγραψε από polo χωρίς κανένα πρόβλημα σε αυτό πήγε σε ford και έτρεχα στα συνεργεία και μετά γύρισε σε Passat και ηρέμησε .Ο αδερφός μου scirocco όλα μια χαρά άλλο νε golf προβληματα .Τι να πω .Και το 3008 λένε τα καλητερα αλλά η προηγούμενη γενιά είχα σοβαρά θέματα οπως και τα περισσότερα γαλλικά .Το Qq πουλάει τρέλα είναι ζήτημα να βρεις αυτοκίνητο με σωστή συναρμολόγηση Αν πάρω τελικά Tiguan σκέφτομαι σοβαρά την επέκταση εγγυησης αν δεν βγάλει θα είναι πεταμένα λεφτά αλλά όπως και β κλοπή του αυτοκινήτου μια φορά θα συμβεί .Αν τώρα στα 4 βγάζει θα το πάω για πούλημα να πετύχω μια καλή μεταπώληση .Το θετικό είναι ότι έχει μέχρι τα 4-5 έτη καλή μεταπώληση .
-
Παντως η άλλη εναλλακτική που κοίταζα ήταν kuga θα το κάνω και αυτό ένα test drive. Και να δω και τη μέση κατανάλωση του αν και σε διαφορετική διαδρομή .Το θέμα είναι ότι ναι συμφέρει από τιμή αλλά δεν μου αρέσει βρε παιδια ούτε έξω αλλά ούτε και μέσα .Επισης δεν θέλω να πάρω ένα αυτοκίνητο να καίει και να πληρώνω τα ίδια τέλη με το δικό κου .
-
Από αυτά που έγραψες, το Tiguan φαίνεται ότι θα σε καλύψει μια χαρά. Πάρε και την επέκταση εγγύησης να έχεις μια σιγουριά, από αξιοπιστία κατά τη γνώμη μου όλα ίδια είναι πάνω κάτω πια.
Σταμάτα να προσπαθείς να βρεις το τέλειο αμάξι γιατί αυτός ο δρόμος δεν έχει τελειωμό παρά μόνο στεναχώρια, καπού θα είναι χειρότερο, καπού καλύτερο. Το σημαντικό είναι να είστε καλά να το χαρείτε, εντάξει ένα αυτοκίνητο είναι στο κάτω κατω, πόσο σημασία να έχει πια στη ζωή μας; -
Ο χρήστης kiloMeater έγραψε:
Από αυτά που έγραψες, το Tiguan φαίνεται ότι θα σε καλύψει μια χαρά. Πάρε και την επέκταση εγγύησης να έχεις μια σιγουριά, από αξιοπιστία κατά τη γνώμη μου όλα ίδια είναι πάνω κάτω πια.
Σταμάτα να προσπαθείς να βρεις το τέλειο αμάξι γιατί αυτός ο δρόμος δεν έχει τελειωμό παρά μόνο στεναχώρια, καπού θα είναι χειρότερο, καπού καλύτερο. Το σημαντικό είναι να είστε καλά να το χαρείτε, εντάξει ένα αυτοκίνητο είναι στο κάτω κατω, πόσο σημασία να έχει πια στη ζωή μας;[emoji106][emoji106][emoji106][emoji106][emoji106][emoji106][emoji106][emoji106][emoji106][emoji106][emoji106]
Στάλθηκε από το LG-H850 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης giannis3011 έγραψε:
Σταμάτα να προσπαθείς να βρεις το τέλειο αμάξι γιατί αυτός ο δρόμος δεν έχει τελειωμό παρά μόνο στεναχώρια, καπού θα είναι χειρότερο, καπού καλύτερο. Το σημαντικό είναι να είστε καλά να το χαρείτε, εντάξει ένα αυτοκίνητο είναι στο κάτω κατω, πόσο σημασία να έχει πια στη ζωή μας;[emoji106][emoji106][emoji106][emoji106][emoji106][emoji106][emoji106][emoji106][emoji106][emoji106][emoji106]
Στάλθηκε από το LG-H850 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
+1000
-
Καλησπερα τελικά έκανα παραγγελία Tiguan tfsi 125 ps advance με αναδιπλούμενους καθρέπτες σε λευκό .Γύρισα όλες τις αντιπροσωπείες και η καλητερη τιμή που βρήκα ήταν στο Φιλοσιδη στα 25000e με δώρο καρτα service με 15% έκπτωση ανταλλακτικά και εργασία .Αν η τιμή που μου έδωσε για την ανταλλαγή με το a3 δεν αλλάξει προς τα κάτω επειδή είμαι οριακά στα χρήματα που εχω βάλει ταβάνι και γιατί θα πληρώσω cash τότε προχωράμε .Το αυτοκίνητο είναι Ελλάδα σε 10 μέρες το πολύ θα το έχω .Σκεφτομαι να κάνω και επέκταση εγγυησης αν και θα με ζορίσει στα χρήματα .Αν την κάνω μετά δεν είναι έργοστασιακη αλλά μέσω ασφαλιστικής και θα μου βγει παραπάνω .Ελπιζω μετά από 12 χρονια που επιστρέφω σε vw να μη κλαίω .
-
Και κάτι τελευταίο όπου πήγα μου είπαν ότι ήταν τελευταίο κομμάτι και μετά παραγγελία και παράδοση σε 3 μήνες νόμιζα ότι νε κορόιδευαν αλλά μετά που πήρα KARENTA σεν υπήρχε το είχε δεσμεύσει ο φιλοσιδης
-
Εξαιρετική αντιπροσωπεία και πολυ καλή επιλογή αυτοκινήτου. Με το καλο!
Sent from my iPad using Tapatalk
-
Επέκταση εγγύησης μπορείς να κάνεις και αργότερα. Ακόμα και μία μέρα πριν τη λήξη της κανονικής. Επίσης μάλλον σου είπαν αλήθεια για το τελευταίο κομμάτι γιατί η παραγωγή είναι στη μετάβαση μεταξύ του 'παλαιού' μοντέλου και του λεγόμενου ΜΥ2018.45.
-
Ποιο my2018 τι διάφορες έχει ;γιατί νομίζω ότι αυτό το κωδικό που γράφεις κάπου το είδα σε ένα αυτοκίνητο εκθέματατος.Ολα όσα είδα είχαν τις 3 θύρες usb και 8αρα οθονη
-
Τα αυτοκίνητα που κατασκευάζονται μετά την 48η εβδομάδα του έτους θα έχουν κάποιες μικροδιαφορές στον εξοπλισμό. Δε θυμάμαι ποιες ακριβώς είναι αυτές. Η τιμή παραμένει η ίδια.
-
Ο χρήστης ils έγραψε:
Και κάτι τελευταίο όπου πήγα μου είπαν ότι ήταν τελευταίο κομμάτι και μετά παραγγελία και παράδοση σε 3 μήνες νόμιζα ότι νε κορόιδευαν αλλά μετά που πήρα KARENTA σεν υπήρχε το είχε δεσμεύσει ο φιλοσιδηςSent from my iPhone using Tapatalk
με το καλο να παραλάβεις. Πολλα και ασφαλή χιλιόμετρα να εχεις!!
-
Ευχαριστω παιδια επειδή είναι οριακά στο ταβάνι των χρημάτων που έχω βάλει και η πληρωμή θα γίνει cash να μη τσιγκουνεύτηκαν τα 595 της επέκτασης ;
-
Με το καλό και να το χαρείς με ΥΓΕΙΑ και ασφάλεια!!
VW Tiguan 2016