-
Δεν ξέρω τι εχει πιάσει ορισμένους τον τελευταίο καιρό και προσπαθούν σε καθε νήμα να κάνουν τα πάντα μπουρδελο με εριστικές αναρτήσεις, ανόητες συγκρίσεις, γηπεδικό φανατισμό και πολλα πολλα αλλα!
Ειλικρινά ρε παιδια όλοι το έχουμε κανει κατα καιρούς αλλα νισάφι πια!
Δεν μπορούμε να συζητάμε σαν άνθρωποι ; -
Ο χρήστης nrg_polini έγραψε:
Δυστυχώς όμως όσα polo πούλησε πέρσι η vw τόσα αυτοκίνητα πούλησε συνολικά η citroen στην Ελλάδα [emoji38]Χοντρικά ε [emoji38]
Μη τα λες ετσι αυτα ομως βραδιατικα κριμα ειναι... [emoji38]
@citroenlover συγχαρητηρια. Μπορεις να μη χαλας ΚΑΘΕ θεμα;;;
Στάλθηκε από το SM-A510F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Τι σχεση εχουν οι πωλησεις με τη πρωτοπορια και τον εξοπλισμο ασχετα απο τη καθε σιτροεν ο θεος και η ψυχη σας. Αλλα ειπαμε σας κοβουν μισθο...
Και για να το παω ενα βημα παραπερα ,τοσα χρονια δω μεσα, οποτε επεφτε στριμωγμα σε 'γερμονοτσολια' ειτε για πωλησεις θα σου λεγε ειτε για μαλακα πλαστικα -ποιοτητα κατασκευης (my ass οπως περνανε τα χρονια οπως εχει αποδειχθει πολλακις ) ας εβγαζε +50 αλογα το αλλο και ας κοστιζε το ιδιο και λιγοτερο -
Εσας που κατηγορειτε μονιμως σας κοβουν μισθο;;
Φυσικα και εχουν σχεση οι πωλησεις , δειχνουν ποσο πετυχημενο ειναι ενα προιον , ποσο ο κοσμος ανταποκρινεται σ αυτο που παραγουν οι εταιρειες.
Αν οι πωλησεις δεν ειναι καλες αυτες κοιτανε να αλλαξουν πραγματα για να πετυχουν. Ολοι τους τις πωλησεις κοιτανε.Οποτε να εκθειαζεις συνεχως ενα αμαξι που πηγε ΑΠΑΤΟ οποιο κι αν ειναι αυτο κι οπως κι αν λεγεται -απο την 'αλλη' πλευρά - φαινεται παράδοξο.
Και τελοσπαντων ο ανθρωπος εγραψε για μια λειτουργια που χαιρεται στο αμαξι του και βγηκε ο αλλος να πει τι;;;
Δεν εγραψε ότι δε την εχει κανενα αλλο αμαξι για να βγει να του απαντησει 'εγω το χα απο τοτε'.
Απλα μονιμως να δημιουργουνται θεματα.Οποτε κουλαρετε λιγακι , εγω δεν εχω μπει ποτε σε topic καποιου που ψαχνει αμαξι να κατηγορησω τα γαλλικα οπως κανετε εσεις συνεχως και να του πω μη παρεις ειναι μαπα.
Το μονο που χω γραψει ειναι για το 3008 οτι ειναι ακριβο κατι που λενε κι ολοι οι αλλοι.Υγ: να πει ο criuser στον αλλο τον ανθρωπο απο εδω μεσα που πηρε μτχ c5 και του εβγαλε το λαδι ποσο καλη ειναι! Γιατι με το δικο σας σκεπτικο επρεπε να χε παρει τα θεματα σβαρνα και να εκραζε τα γαλλικα.
Στάλθηκε από το SM-A510F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλά... γελάω τώρα! Θέλεις να μιλήσουμε για την καταναλωτική εμπιστοσύνη; Εσύ δεν ήσουν μήπως που πανηγύριζες γιατί παρόλο που η vw ενεπλάκη στο μεγαλύτερο σκάνδαλο της 20ετίας συμπαρασύροντας και άλλες του ομίλου όπως την audi εντούτοις το κοινό την έφερε στις πρώτες θέσεις των πωλήσεων; Αυτό δυστυχώς είναι το επίπεδο ενός μεγάλου μέρους των πελατών της vw. Στην Ν.Κορέα απαγόρευσαν στον όμιλο να πουλά τα αμάξια του μετά την ανακάλυψη πως τα ίδια εκαναν κι εκεί. Στην Ελλάδα και τις άλλες γερμανοκρατούμενες χώρες ούτε σύσταση δεν τους κάνανε. Ετσι οι θιασώτες της φίρμας που θα έπρεπε να είναι στοιχειωδώς εγκρατείς αντίθετα νομίζουν ότι οι άλλοι τους ζηλεύουν... και μάλιστα για καθρεφτάκια... συγνώμη ρε γμτ φωτάκια ήθελα να πω...
-
Μην ξεχνάτε ότι όλη η ιστορία ξεκίνησε από το θάψιμο του Αυτοκινήτου της Χρονιάς , επειδή ΤΟΛΜΗΣΕ να είναι ακριβότερο από το Τιτανομέγιστο Τιγκουάν . Και βέβαια βλέπετε κάτι πραγματάκια στο Τιγκουάν και στην Χ1 που τα μη πρίμιουμ γαλλικά τα έχουν εδώ και χρόνια και λέτε ότι εντυπωσιάστηκαν οι φίλοι σας
Το ότι δεν πούλησε στην Ελλάδα δεν λέει τίποτα . Κάποτε όλοι αγόραζαν Χιουντάι Αξεντ . Ελεγε κάτι αυτό ? Αλλωστε δεν κρίνουμε τα συμπλέγματα του καθενός , αλλά μιλάμε για εξοπλισμούς αυτοκινήτων που είναι αντικειμενικά πράγματα . Η το έχει ή δεν το έχει . Και μόνο που η απάντηση είναι δεν πούλησε , δείχνει πόσο πόνεσε που το παραμυθάκι κατέπεσε και το ροζ συνεφάκι διαλύθηκε....
Με τον Ασο τα έχουμε πει , όπως και με τον κοινό κινητήρα BMW-MINI-PSA που έβγαζε βλάβες με τεντωτήρες , έκαιγε λαδάκια κλπ . Εχει βγάλει προβλήματα σε πολλά μοντέλα των πιο πάνω εταιρειών . Δεν έχουμε κανένα πρόβλημα να τα ξαναπούμε . Αλλά εδώ ακριβώς είναι η διαφορά . Δεν φοβόμαστε να θάψουμε ότι δεν μας αρέσει και μας προβληματίζει . Αλλωστε όπως θα δείτε με τον Νονό διαφωνούμε σε αρκετά θέματα , παρ΄ ότι και οι δύο συμπαθούμε την Σιτροέν . Το αντίθετο διαπιστώνουμε όμως αλλού . Αγιοποίηση . Τι γα..το μοντέλο είναι που έχει αυτό που έχουν οι άλλοι εδώ και 10 χρόνια , αλλά τότε που το είχαν οι άλλοι δεν το αξιολογούσαμε , απλά γιατί δεν το είχαν αυτά που συμπαθούμε .
Ετσι λοιπόν δεν γίνεται δουλειά . Εφ΄ όσον κράζετε αναίτια αμάξια επειδή τα θεωρείτε φτηνότερα , θα δέχεστε και το ανάλογο κράξιμο στα αγιοποιημένα σας . Αλλωστε δεν γράφουμε συχνά . Μόνο όταν η αγιοποίηση υπερβαίνει τα όρια της γελοιότητας , απλά για να σας προστατεύσουμε και να μην εκτίθεστε....
-
Ο χρήστης SPI_duster έγραψε:
Καλά... γελάω τώρα! Θέλεις να μιλήσουμε για την καταναλωτική εμπιστοσύνη; Εσύ δεν ήσουν μήπως που πανηγύριζες γιατί παρόλο που η vw ενεπλάκη στο μεγαλύτερο σκάνδαλο της 20ετίας συμπαρασύροντας και άλλες του ομίλου όπως την audi εντούτοις το κοινό την έφερε στις πρώτες θέσεις των πωλήσεων; Αυτό δυστυχώς είναι το επίπεδο ενός μεγάλου μέρους των πελατών της vw. Στην Ν.Κορέα απαγόρευσαν στον όμιλο να πουλά τα αμάξια του μετά την ανακάλυψη πως τα ίδια εκαναν κι εκεί. Στην Ελλάδα και τις άλλες γερμανοκρατούμενες χώρες ούτε σύσταση δεν τους κάνανε. Ετσι οι θιασώτες της φίρμας που θα έπρεπε να είναι στοιχειωδώς εγκρατείς αντίθετα νομίζουν ότι οι άλλοι τους ζηλεύουν... και μάλιστα για καθρεφτάκια... συγνώμη ρε γμτ φωτάκια ήθελα να πω...Ακριβώς και μια και το έθεσε το θέμα ο φίλος στις σωστές διαστάσεις . Είδατε πως τους τα επέστρεφαν στην αμερική τα κλεφτοκοτάδικα βαγκελοαμάξια ? Χωρίς πόρτες και με ξηλωμένα τα πάντα ...
Και εκεί τους πήραν και φράγκα και προφανώς ελάχιστοι από τους παλιούς κάτοχους θα ξαναπάρουν κλεφτοκοτάδικα αυτοκίνητα .
Εδώ είναι Τετάρτη και έτσι όχι μόνο δεν γύρισαν πίσω τα αμάξια , αλλά ούτε δώρο τους έκαναν και το ίδιο στις άλλες γερμανοκρατούμενες χώρες .
Το θέμα του πρίμιουμ είναι μεγάλο θέμα και για πολύ κόσμο . Είναι εμμονή . Παίρνουν πρίμιουμ σουβ , επιπέδου X5 , ML , Cayenne , Grand κλπ , αλλά βέβαια 10ετίας και περισσότερο για να μην έχουν φόρο πολυτελείας και θα νομίζουν ότι επειδή καβαλάνε τέτοιο αμάξι ακόμα και τέτοιας ηλικίας θα θεωρούνται πιό κυριλέ από κάποιον που έχει ένα ολοκαίνουργιο Κασκάι .
Η δικαιολογία είναι ότι θα λένε ότι το είχαν από την αρχή .
Μα βρε παιδιά αυτός που τα έχει τα παίρνει καινούργια και τα σκάει και τα αλλάζει σύντομα . Αν τα είχε τότε και τώρα έχει θέμα γιατί δεν τα έχει και δυσκολεύεται , προφανώς τα έχει σκοτώσει εδώ και καιρό ακριβώς για να μην χρεώνεται , τέλη , φόρους και τεκμήρια και δεν το κρατάει σαν ερείπιο .Γενικά το παραμυθάκι του πρίμιουμ έχει πολλούς ακροατές .
Πριν 15 χρόνια ήμουν και εγώ. Πέρασα το έζησα σε πολύ υψηλό επίπεδο και τώρα έχω κατανοήσει την αλήθεια .
-
Καλά... γελάω τώρα! Θέλεις να μιλήσουμε για την καταναλωτική εμπιστοσύνη; Εσύ δεν ήσουν μήπως που πανηγύριζες γιατί παρόλο που η vw ενεπλάκη στο μεγαλύτερο σκάνδαλο της 20ετίας συμπαρασύροντας και άλλες του ομίλου όπως την audi εντούτοις το κοινό την έφερε στις πρώτες θέσεις των πωλήσεων; Αυτό δυστυχώς είναι το επίπεδο ενός μεγάλου μέρους των πελατών της vw. Στην Ν.Κορέα απαγόρευσαν στον όμιλο να πουλά τα αμάξια του μετά την ανακάλυψη πως τα ίδια εκαναν κι εκεί. Στην Ελλάδα και τις άλλες γερμανοκρατούμενες χώρες ούτε σύσταση δεν τους κάνανε. Ετσι οι θιασώτες της φίρμας που θα έπρεπε να είναι στοιχειωδώς εγκρατείς αντίθετα νομίζουν ότι οι άλλοι τους ζηλεύουν... και μάλιστα για καθρεφτάκια... συγνώμη ρε γμτ φωτάκια ήθελα να πω...+1. Ελα μωρε τωρα με τον καρκινο που βγαζουν θα ασχολουμαστε? Δες ποσο μαλακο ειναι το πλαστικο γυρω απο το ταμπλο. Ακου την πορτα. Νιωσε το χερι του μηχανικου στην τσεπη να σου παιρνει τα λεφτα στο διπλασιο απο οτι αξιζει η επισκευη.
Δεν ειπε κανεις οτι ειναι κακα αυτοκινητα αλλα τους έχει δωθει μια υπεραξια απο μερικους που προφανως δεν ανταποκρινεται στην πραγματικότητα. -
**Η συζήτηση να επιστρέψει στα θέμα μας παρακαλώ. Οποίος συνεχίσει off topic θα έχει συνέπειες. [mod]
** -
Με μία από τις υψηλότερες ταχύτητες (82KM/h), που έχουν καταγραφεί, περνάει το Tiguan τη δοκιμασία του ταράνδου (moose test).
Το αναρτημένο βίντεο δείχνει ότι η VW έχει κατασκευάσει ένα ιδιαίτερα ασφαλές αυτοκίνητο.
Τα τεχνολογικά συστήματα που έχουν εφαρμοστεί, ενισχύουν την ενεργητική του ασφάλεια. Σ’ αυτά τα συστήματα συμμετέχουν και τα φώτα στροφής, που κατά τη γνώμη κάποιων είναι «καθρεφτάκια…».Για τον αγαπητό SPI_duster, θα του πρότεινα να δει τα παρακάτω βίντεο, που αφορούν το αυτοκίνητό του.
Η πρώτη δοκιμή έγινε με ενεργοποιημένο το ESP, ενώ η δεύτερη με απενεργοποιημένο ESP.
Youtube VideoΑνατροπή DACIA duster κατά την διάρκεια δοκιμής.
Youtube VideoΠραγματικά, είναι εντυπωσιακό με πόση ευκολία ασκούμε κριτική για τα συστήματα ενεργητικής ασφάλειας που έχουν κάποια αυτοκίνητα, τα οποία τα χαρακτηρίζουμε με ευκολία αναχρονιστικά και τα θεωρούμε «καθρεφτάκια», ενώ ταυτόχρονα επιλέγουμε ένα ανασφαλές και επικίνδυνο αυτοκίνητο.
-
Καλώς τον κι ας άργησε. Τα ίδια τραγουδάκια μας τα έχουν πει και άλλοι. Οι παλιότεροι τα θυμούνται. Το duster μου μια χαρά ασφαλές είναι εφόσον έχει πάρει άδεια να κινείται εντός των χωρών της Ευρώπης αλλά και του υπολοιπου πλανήτη.
Όσον αφορά τα συγκεκριμένα τεστ να σου δώσω μια ευχή. Μη χρειαστεί να σου τύχει γιατί μπορεί να εκπλαγείς. -
Ο χρήστης Greg_CivEng έγραψε:
Με μία από τις υψηλότερες ταχύτητες (82KM/h), που έχουν καταγραφεί, περνάει το Tiguan τη δοκιμασία του ταράνδου (moose test)..καλά μην υπερβάλλουμε κιόλας...ουσιαστικά στο πρώτο πέρασμα κόβει πάρα πολύ ταχύτητα για να κρατηθεί...
-
Μη ξεχνάς Βασίλη ότι έχει τα καλύτερα φρένα της κατηγορίας!
-
Ο χρήστης The_Emperor έγραψε:
Με μία από τις υψηλότερες ταχύτητες (82KM/h), που έχουν καταγραφεί, περνάει το Tiguan τη δοκιμασία του ταράνδου (moose test)..
καλά μην υπερβάλλουμε κιόλας...ουσιαστικά στο πρώτο πέρασμα κόβει πάρα πολύ ταχύτητα για να κρατηθεί...
Δλδ στην ουσία μιλάμε για ταχύτητα εισόδου απλά, μετά που ξέρουμε πόσο κόβει το καθένα ? Δε νομίζω ότι μπορούν να βγουν σοβαρά συμπεράσματα από τέτοιου είδους τέστ ..
-
Τα τεστ αυτά δίνουν μια ιδέα για τις πιθανές αντιδράσεις των αυτοκινήτων. Από εκεί και μετά η επαναληψιμότητα και η πιστότητα είναι ευμετάβλητες. Δεν συμφωνώ με τον Balex γιατί έτσι με βολεύει... αλλά γιατί έτσι είναι. Σε φίλους πρόσφατα διηγήθηκα εμπειρία μου με την Α που ενάντια σε όσα έζησα μαζί της μια και μόνη φορά στα 230 και χιλιάδες χλμ που την είχα μαζί μου σε μια αριστερή και ανισόπεδη κλειστή στροφή με ταχύτητα μόλις 40 - 50 χλμ\ώρα το αυτοκίνητο πήγε για λίγο ευθεία πριν το επαναφέρω. Αυτοκίνητα υψηλού κέντρου βάρους σε ακραίες συνθήκες (ισχυροί πλευρικοί άνεμοι ή βρεγμένο οδόστρωμα ή πάγο ή λάδια , πλαστικά κ.ο.κ ή συνδυασμό αυτών ) μπορεί να βγάλουν άσχημες αντιδράσεις για τις οποίες όμως πρέπει να είναι προετοιμασμένος ο οδηγός.
-
Ο χρήστης balex έγραψε:
Με μία από τις υψηλότερες ταχύτητες (82KM/h), που έχουν καταγραφεί, περνάει το Tiguan τη δοκιμασία του ταράνδου (moose test)..
καλά μην υπερβάλλουμε κιόλας...ουσιαστικά στο πρώτο πέρασμα κόβει πάρα πολύ ταχύτητα για να κρατηθεί...
Δλδ στην ουσία μιλάμε για ταχύτητα εισόδου απλά, μετά που ξέρουμε πόσο κόβει το καθένα ? Δε νομίζω ότι μπορούν να βγουν σοβαρά συμπεράσματα από τέτοιου είδους τέστ ..
Δεν έχεις άδικο σε αυτό που λες αλλά αν δεις αρκετά βιντεακια - εγώ έκατσα κ είδα όσα βρήκα στο youtube - σχηματίζεις μία ιδέα για το πώς συμπεριφέρονται διαφορετικά μοντέλα σε μία παρόμοια 'δοκιμασία'.
-
Δεν έχεις άδικο σε αυτό που λες αλλά αν δεις αρκετά βιντεακια - εγώ έκατσα κ είδα όσα βρήκα στο youtube - σχηματίζεις μία ιδέα για το πώς συμπεριφέρονται διαφορετικά μοντέλα σε μία παρόμοια 'δοκιμασία'.
Αυτό που καταδεικνύουν τα συγκεκριμένα tests, είναι κάτω από τις ίδιες συνθήκες οδοστρώματος, περιβάλλοντος και καιρικών συνθηκών, πόσο μπορούν τα δοκιμαζόμενα αυτοκίνητα να σε προστατέψουν στην περίπτωση που θα χρειαστεί να ελιχθείς με τις συγκεκριμένες ταχύτητες.
Πράγματι, στην δεύτερη καμπή το Tiguan επιβραδύνει, αφού επενεργούν τα ηλεκτρονικά βοηθήματα του αυτοκινήτου.
-
Μη ξεχνάς Βασίλη ότι έχει τα καλύτερα φρένα της κατηγορίας!Εδώ συμφωνούμε…
-
+1000
-
Σημασία πάντως δεν έχει αν κόβει πολύ η λίγο. Σημασία έχει πώς 'θεωρητικά' θα συμπεριφερθεί σε ένα τέτοιο περιστατικό. Το αποτέλεσμα μετρά ως προς την ικανότητα του οχήματος να ακολουθεί τη πορεία που θέλει ο οδηγός. Αν πεταχτεί κάτι στο δρόμο, αυτό που θέλεις είναι να μην χάσεις τον έλεγχο, όχι την ταχύτητα.
VW Tiguan 2016