-
Πρόσφατα ξεφυλλίζοντας το περιοδικό Autotriti (τεύχος 5/2017), έπεσε το μάτι μου στη δοκιμή του Volkswagen Tiguan 1.6 TDI 115 PS.
Πέραν των γνωστών θετικών χαρακτηριστικών του αυτοκινήτου, που για μία ακόμη φορά αναγράφονται στη δοκιμή οδήγησης, εκείνο που πραγματικά με εξέπληξε διαβάζοντας σχετικά με την οδική συμπεριφορά του αυτοκινήτου, είναι ότι η πίσω ανάρτηση του Tiguan 1.6 TDI υλοποιείται με ημιάκαμπτο άξονα.
Είναι πράγματι έτσι; Ή μήπως πρόκειται περί λάθους; -
Ετσι είναι αλλα συμφωνα με το φορουμ δεν είναι πρόβλημα να εχεις αξονα πισω σε αμαξια των 36 χιλ ευρω. Και ταμπουρα να ειχε πισω παλι δεν θα ηταν πρόβλημα. Αρκει να εχει ομορφα φωτα μπρος/πισω.
-
Ο χρήστης wantone έγραψε:
Ετσι είναι αλλα συμφωνα με το φορουμ δεν είναι πρόβλημα να εχεις αξονα πισω σε αμαξια των 36 χιλ ευρω. Και ταμπουρα να ειχε πισω παλι δεν θα ηταν πρόβλημα. Αρκει να εχει ομορφα φωτα μπρος/πισω.Γιατί είσαι κακός ?
-
Ποσο κανουν τα Megane Rs trophy kai Civic type R, clio rs και δε συμμαζευεται? Το Civic κανει καπου 60.000€ ? Ημιακαμπτο εχουν ολα αυτα. Τα εμποδιζει σε κατι? Μπα.
-
Για ποιο τσακώνεστε τωρα;
-
Δηλαδή το 1.6tdi έχει ημιάκαμπτο; Σε όσα test drive έκανα (1.6 tdi,2.0 tdi 150, 1.4 tsi 150) δεν κατάλαβα καμία διαφορά μεταξύ των αυτοκινήτων. Θα μου πείτε τι να καταλάβεις στο test drive..
Ίσως έτσι δικαιολογείται η 'χαμηλή' τιμή του 1.6 tdi .
-
Μιας και λες για τα test drive απλα να πω ποσο μα ποσο γελοία ειναι η αντιμετώπιση των εμποριών. Ωραία λεφτακια πας να δώσεις πως να καταλάβεις απο απλές διαδρομές των μαξιμουμ 5 χιλιομέτρων ; τρελό γέλιο εχω ρίξει με τις εμποριες κοντά στο ΟΑΚΑ στην κηφισιας που έχουν ως τεστ ντραιβ το γύρο του ΟΑΚΑ.... που πάντα μου φέρνει στο μυαλό το γύρο της Ακρόπολης απο την ταινία με τον Αντωνάκη
-
Εαν θυμάμαι σωστα ημιάκαμπτο εχει μονο το Ateca στις δικίνητες εκδόσεις. Το tiguan εχει πολλαπλων σε ολες τις εκδόσεις. Δεν μου κανει εντυπωση να κανει λαθος περιοδικο, ειδικα το συγκεκριμενο!!
ΥΓ: και το 308 gti ημιάκαμπτο εχει πισω (και κοστίζει €41.000), αλλα αυτο δεν το εμπιδιζει να ειναι τα ταχυτερο και πιο αποτελεσματικο στην πιστα απο το gοlf gti clubsport που εχει πολλαπλων συνδέσμων πισω.
-
Fanis75 σωστά θυμάσαι,ημιακαμπτο έχει το ateca.Το tiguan έχει πολλαπλους σε όλες τις εκδόσεις το ξέρω σίγουρα γιατί πριν το πάρω είχα ρωτήσει την αντιπροσωπεία.
-
Καλημέρα σε όλους.
Στο site του περιοδικού Autotriti, στα τεχνικά χαρακτηριστικά του Volkswagen Tiguan 1.6 TDI 115 PS, αναφέρει πολλαπλών συνδέσμων για πίσω ανάρτηση: -
Yπαρχουν ημιακαμπτοι για τα σκουπιδια και ημιακαπτοι πολυ καλα υλοποιημενοι.
Θα μας λυσει την απορια η Νικος κατα τ αλλα. Θα πεσει απο κατω και θα μας πει -
Ο χρήστης Fanis75 έγραψε:
ΥΓ: και το 308 gti ημιάκαμπτο εχει πισω (και κοστίζει €41.000), αλλα αυτο δεν το εμπιδιζει να ειναι τα ταχυτερο και πιο αποτελεσματικο στην πιστα απο το gοlf gti clubsport που εχει πολλαπλων συνδέσμων πισω.
Αυτο το τελευταιο εχει πολυ κατωτερο του αναμενομενου οδικη συμπεριφορα...
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Yπαρχουν ημιακαμπτοι για τα σκουπιδια και ημιακαπτοι πολυ καλα υλοποιημενοι.
Θα μας λυσει την απορια η Νικος κατα τ αλλα. Θα πεσει απο κατω και θα μας πει [emoji38]Παναθεμα σε! Εχω μια υποψια πως ημιακαμπτο εχει το βενζινης 125 μονο
-
Καιρος για γυμναστικη. Πεσε κατω και παιρνε
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Καιρος για γυμναστικη. Πεσε κατω και παιρνεΠειραζει να πως σε καμια κοπελια να σκυψει?[emoji12]
-
Δεκτον
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Αυτο το τελευταιο εχει πολυ κατωτερο του αναμενομενου οδικη συμπεριφορα...
Δεν διαφωνω! Για αυτο ακριβως το εγραψα για μα δειξω οτι απο μονοι τους οι πολλαπλοι συνδεσμοι δεν λενε κατι...η υλοποιηση μετραει.
-
Σωστό είναι ότι μετράει η υλοποίηση, αλλά το Clubsport δεν είναι καλό παράδειγμα καθώς έχει πολύ καλές κριτικές.
-
Μαλλον δεν εχεις δει το βιντεο που εγινε viral τις τελευταιες μερες δω μεσα...
-
Δεν κρίνω ένα αυτοκίνητο από ένα βίντεο. Ακόμα και αν μιλάμε για Golf.
VW Tiguan 2016