-
Έχει κανείς τριγμό/συντονισμό σε άγριο οδόστρωμα από τη μεριά του οδηγού ; Νομίζω έρχεται είτε από το καντράν είτε από τον αεραγωγό .
-
Ο χρήστης nrg_polini έγραψε:
Έχει κανείς τριγμό/συντονισμό σε άγριο οδόστρωμα από τη μεριά του οδηγού ; Νομίζω έρχεται είτε από το καντράν είτε από τον αεραγωγό .Σου εχουν βαλει συναγερμο σαν δωρο ή καποιο αλλο αξεσουαρ?
-
Οχι, και η πλάκα είναι οτι για αυτό ακριβώς το λόγο (για να μην έχω τριγμούς) ζήτησα να μη μπεί !
-
Ο χρήστης nrg_polini έγραψε:
Οχι, και η πλάκα είναι οτι για αυτό ακριβώς το λόγο (για να μην έχω τριγμούς) ζήτησα να μη μπεί ! [emoji38]Αφου βγαλεις οτι εχεις απο μεσα (ψιλα,στυλο...) παρακολουθησε το
-
Αλλαγη παρμπριζ!!! Ραγισε σε ταξιδι απο καποιο σκαγι. Η αντιπροσωπεια δεν το αλλαζει πρεπει να παω σε φανοποιο ή σε στυλ καργκλας. Θα γινει δουλεια οπως ειναι η εργοστασιακη ή θα κλαιμε μετα?
-
Ή ασφάλεια δεν το καλύπτει;;
-
Ωχ!! Τι να πω ρε Νικο...μ@λακια μεν, αλλά συμβαίνουν αυτα. Η αντιπροσωπεία γιατι δεν το αλλαζει;!;!;
Δεν ειχα ποτε πρόβλημα με carglass, αλλα θελει προσπχη στο παρμπριζ να το κολλησουν και μονωσουν σωστα. Επισης εαν εχεις αισθητηρες φωτων/υαλοκαθαριστηρων προσοχη και στον αισθητηρα να μην τον χαλασουν.
ΥΓ: θελει οπωσδηποτε αλλαγμα ή παιρνει και επισκευη;
-
Η αντιπροσωπεία με ποιά δικαιολογία δεν το αλλάζει??
Ατυχία Νίκο. Και εγώ σε carglass δεν είχα πρόβλημα
-
Ο χρήστης Andreas-Qashqai έγραψε:
Η αντιπροσωπεία με ποιά δικαιολογία δεν το αλλάζει??Γιατί είναι η Καρέντα που όλοι έχουμε αγαπήσει.
-
Εγώ ποιο πολύ εμπιστεύομαι την carglass παρά την εκάστοτε αντιπροσωπεία. Ποιος έχει τη μεγαλύτερη εμπειρία από τους 2; Εκπαίδευση; Τα κατάλληλα εργαλεία;
-
Όταν είχα πάθει ζημιά από χαλάζι στο Γκολφ , η ασφαλιστική μου με έστειλε κατευθείαν στην Καργκλασσ . Και είχε δίκαιο εκ του αποτελέσματος.
-
Ο χρήστης The_Emperor έγραψε:
Ή ασφάλεια δεν το καλύπτει;;Λογικα το καλυπτει μιας και εχω θραυση κρυσταλλων απλα δε τη φωναξα ακομα γιατι ειμαι σε ενα χωριο και ειναι Σαββατο. Θυμαμαι και σενα που ειχες ξενερωσει με το πορτμπαγκαζ αλλα αυτα συμβαινουν. Θα το υποστουμε
Ωχ!! Τι να πω ρε Νικο...μ@λακια μεν, αλλά συμβαίνουν αυτα. Η αντιπροσωπεία γιατι δεν το αλλαζει;!;!;
Δεν ειχα ποτε πρόβλημα με carglass, αλλα θελει προσπχη στο παρμπριζ να το κολλησουν και μονωσουν σωστα. Επισης εαν εχεις αισθητηρες φωτων/υαλοκαθαριστηρων προσοχη και στον αισθητηρα να μην τον χαλασουν.
ΥΓ: θελει οπωσδηποτε αλλαγμα ή παιρνει και επισκευη;
Ξενερωσα σε καινουριο αμαξι να ξηλωσουν παρμπριζ αλλα τι να κανεις.
Επισκευη ισως παιρνει αλλα δεν ειναι προτιμοτερο να το αλλαξεις μια και εχει τραυματιστει?Η αντιπροσωπεία με ποιά δικαιολογία δεν το αλλάζει??
Ατυχία Νίκο. Και εγώ σε carglass δεν είχα πρόβλημα
Το αλλαζει Αντρεα στελνοντας το σε φανοποιο
Εγώ ποιο πολύ εμπιστεύομαι την carglass παρά την εκάστοτε αντιπροσωπεία. Ποιος έχει τη μεγαλύτερη εμπειρία από τους 2; Εκπαίδευση; Τα κατάλληλα εργαλεία;
Λογικα η εκαστοτε carglas που ασχολειται μονο με τετοια
Όταν είχα πάθει ζημιά από χαλάζι στο Γκολφ , η ασφαλιστική μου με έστειλε κατευθείαν στην Καργκλασσ . Και είχε δίκαιο εκ του αποτελέσματος.
Μ αρεσει αυτη η απαντηση. Μου ειπαν απο την vw πως αν θελουν αλλαγη οι αισθητηρες θα φανει στο βγαλσιμο-βαλσιμο.
Αναμονη κανα μηνα για να ερθει παρμπριζ μιας και δεν υπαρχει Ελλαδα -
Ελα ρε φίλε , μεγάλη ατυχία!!!!
Τι να κανεις , θα βρεθεί λύση και θα περασει η μπόρα!
Sent from my iPad using Tapatalk
-
Ο χρήστης ursus έγραψε:
Ελα ρε φίλε , μεγάλη ατυχία!!!!Τι να κανεις , θα βρεθεί λύση και θα περασει η μπόρα!
Ασε με γιατι προσπαθω να το ξεχασω!!!
-
Το δα και πόνεσε η ψυχή μου αλήθεια στο λέω!!! Στο ματιασανε , βάλε ματάκι μέσα!
-
Αν περνει επισκευη καλυτερα να το επισκευασεις. Και ποιο φθηνα.
-
Στάνταρ θα στο καλύψει η ασφάλεια και στάνταρ μια χαρά θα ειναι το αυτοκινητο μετα την αλλαγη ή επιδιόρθωση.περαστικά.
-
Ο χρήστης Aikibill έγραψε:
Στάνταρ θα στο καλύψει η ασφάλεια και στάνταρ μια χαρά θα ειναι το αυτοκινητο μετα την αλλαγη ή επιδιόρθωση.περαστικά.Στο οτι θα το καλυψει δεν εχω αντιρρηση. Στο αν θα γινει σωστη δουλεια χμμμμμ
-
Ατυχία ρε Γαμωτο...υπομονή πονάω μαζί σου
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Πάντως σε παρόμοια περίπτωση που είχα ( όχι όμως στο παρμπρίζ αλλά σε πλαϊνό πίσω) με τη carglass η δουλειά τους ήταν αψογη
Sent from my iPhone using Tapatalk
VW Tiguan 2016