-
Ο χρήστης spyrosK έγραψε:
Πάντως σε παρόμοια περίπτωση που είχα ( όχι όμως στο παρμπρίζ αλλά σε πλαϊνό πίσω) με τη carglass η δουλειά τους ήταν αψογηSent from my iPhone using Tapatalk
Ολοι καλα λογια λενε απ οτι ακουω
-
Ο χρήστης Aikibill έγραψε:
Στάνταρ θα στο καλύψει η ασφάλεια και στάνταρ μια χαρά θα ειναι το αυτοκινητο μετα την αλλαγη ή επιδιόρθωση.περαστικά.Έτσι ακριβώς. Βέβαια είναι λίγο αγχωτικό και 'γαμώτο' που έγινε σε καινούριο αυτοκίνητο, αλλά ουδέν πρόβλημα, θα είναι σαν καινούριο. Ειδικά στη Carglass δεν χρειάζεται καν να ασχοληθείς εσύ με την ασφάλεια, ένα τηλέφωνο κάνεις και τέλος
-
Αν το παρμπρίζ εχει πάνω του αισθητήρες κλπ ειναι θέμα και δεν ξέρω ποσο καλή δουλειά θα γινεται
-
Ο χρήστης iceman7 έγραψε:
Αν το παρμπρίζ εχει πάνω του αισθητήρες κλπ ειναι θέμα και δεν ξέρω ποσο καλή δουλειά θα γινεταιΤι γρουσουζης
-
Νικο να ναι μονο αυτά τα προβλήματα μας. Και στο αμαξι και γενικοτερα στη ζωη μας. Φιλοσοφησε το λιγο να ξεχαστείς!
-
Ο χρήστης Tiguolf έγραψε:
Νικο να ναι μονο αυτά τα προβλήματα μας. Και στο αμαξι και γενικοτερα στη ζωη μας. Φιλοσοφησε το λιγο να ξεχαστείς!Μαζι σου
-
Κοιτουσα τωρα το site της carglas και ειδα πως αν ειναι σπσσιμο μικροτερο των 2 ευρω σε μεγεθος το επισκευαζουν σε 30'.
Αν ομως εχεις περιθωριο για αλλαγη γιατι να μην τη κανεις? Δε θα ειναι πιο καλα? -
Αν είναι τέτοιο το χτύπημα που παίρνει επισκευή καλύτερα να μην αλλάξεις όλο το παρμπρίζ. Ξέρω τουλάχιστον 2 άτομα που επισκεύασαν στην carglass μικροχτυπήματα και δεν είχαν ποτέ κανένα πρόβλημα.
-
Έχω κάνει και εγώ τέτοια μικροεπισκευή στο golf στην carglass και κάνουν πολύ καλή δουλειά.
Ήταν μάλιστα στο οπτικό πεδίο του οδηγού και δεν καταλάβαινα τίποτα. -
Ο χρήστης Nikos Golf έγραψε:
Αν ομως εχεις περιθωριο για αλλαγη γιατι να μην τη κανεις? Δε θα ειναι πιο καλα?Το ιδιο θα είναι αν μπορει να επισκευαστεί και γλυτώνεις το ρισκο αν θα κολλησει σωστα και με τους αισθητήρες.
-
Ποιους αισθητήρες;
-
Φώτων και βροχής
-
Και γιατι να χαλάσουν αν αλλάξει παρμπρίζ;
-
Ο χρήστης Andreas-Qashqai έγραψε:
Έχω κάνει και εγώ τέτοια μικροεπισκευή στο golf στην carglass και κάνουν πολύ καλή δουλειά.
Ήταν μάλιστα στο οπτικό πεδίο του οδηγού και δεν καταλάβαινα τίποτα.Α ναι? Στο site αναφερουν πως αμα ειναι στο οπτικο πεδιο δε το κανουν
Και γιατι να χαλάσουν αν αλλάξει παρμπρίζ;
Επειδη ειναι ευαισθητοι και μπορει να χαλασουν ή να απορυθμιστουν
-
Η πιθανότητα για κάτι τέτοιο μου φαίνεται μεταξύ του απίθανου και του αδύνατου. Εχει κάποιος σχετική εμπειρία;
-
Ο χρήστης Aikibill έγραψε:
Η πιθανότητα για κάτι τέτοιο μου φαίνεται μεταξύ του απίθανου και του αδύνατου. Εχει κάποιος σχετική εμπειρία;Μου ειπαν απο την αντιπροσωπεια οτι ειναι ευκολο να απορυθμιστουν αρα δεν ειναι απιθανο κατι τετοιο. Η carglass αναφερει κιολας πως εχει ειδικο μηχανημα για ρυθμιση αισθητηρων. Κατι αλλο δε ξερω
-
Ο χρήστης Nikos Golf έγραψε:
Α ναι? Στο site αναφερουν πως αμα ειναι στο οπτικο πεδιο δε το κανουν
Έτσι λένε. Εγώ είχα και ασφάλεια αλλά δεν ήθελα να αλλάξω παρμπρίζ οπότε τους έβαλα και μου το επιδιόρθωσαν με δική μου ευθύνη.
Φοβούνται μήπως κάνουν την δουλειά και μετά τους πείς να αλλάξουν το παρμπρίζ γιατί δεν σου αρέσει -
Μιλησα μαζι τους και μου ειπαν να το φτιαξουν τοπικα και μετα δε θα φαινεται σχεδον τιποτα παρα μονο μια τελεια. Θα προχωρησω σε αντικατασταση αφου εχω θραυση στην ασφαλεια μου με γνησιο (μου ειπαν για oem αντιστοιχο του εργοστασιακου με ιδιες προδιαγραφες χωρις καμια διαφορα)
-
Θυμάμαι σε δικιά μου περίπτωση μου πρότειναν oem αλλά δεν το δέχτηκα. Είναι υποχρεωμένοι να το αντικαταστήσουν με γνήσιο κάτι που τελικά έγινε. Μην δεχτείς oem ακόμα κι αν καθυστερήσει το γνησιο
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Γιατι το γνήσιο δεν ειναι oem?
VW Tiguan 2016