-
Νομίζω ότι οι πωλήσεις της χ1 αν και επιτυχημένη, δύσκολα και σε βάθος χρόνου θα φτάσουν αυτές του qashqai, όποτε θα επικρατήσει μια μέση κατάσταση. Θα τη βλέπεις μεν στο δρόμο, χωρίς όμως να λες κι άλλη σα τη δίκη μου. Και αναφορικά με το qq έχει τυχει να δω τρία ιδια να κινούνται σχεδόν παράλληλα !
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Ο χρήστης spyrosK έγραψε:
Νομίζω ότι οι πωλήσεις της χ1 αν και επιτυχημένη, δύσκολα και σε βάθος χρόνου θα φτάσουν αυτές του qashqai, όποτε θα επικρατήσει μια μέση κατάσταση. Θα τη βλέπεις μεν στο δρόμο, χωρίς όμως να λες κι άλλη σα τη δίκη μου. Και αναφορικά με το qq έχει τυχει να δω τρία ιδια να κινούνται σχεδόν παράλληλα !Sent from my iPhone using Tapatalk
Εξυπακούεται πως η Χ1 δεν πρόκειται καν να πλησιάσει το QQ...Διαφορετική κατηγορία τιμής...
-
Βρε παιδιά μετά από χρόνια και όση υποστήριξη να έχει μια εταιρεία είναι άλλο να μπορείς να βρεις κάτι φθηνό μτχ από το οποίο μαντρα πάρα με παραγγελίες από το Internet κλπ. Μιλάμε για καθημερινό αυτοκίνητο, σαφώς βολεύει να έχει πουλήσει καλά. Το να κυκλοφορούν ελάχιστα σαν σπάνια πουλιά δεν βοηθά.
Προσοχή επίσης δεν μιλάμε αναγκαστικά για το εν λόγω αμάξι που έχει κάνει παγκοσμίως πολλές πωλήσεις αλλά γενικά για την προσέγγιση 'να μην πολύ κυκλοφορεί το αμάξι μου ' ειδικά κιόλας όταν δεν αναφερόμαστε σε κάνα super car -
Ήρθε! Πάω να τη δω....
-
Ο χρήστης afex έγραψε:
Ήρθε! Πάω να τη δω....Ωραίος!!!!! Αντε με το καλό!!!
-
Ο χρήστης afex έγραψε:
Ήρθε! Πάω να τη δω....Παρε με μαζι!!!
-
Εγω στις πωλησεις βλεπω την επιτυχια του tiguan που βρισκεται κοντα με το κασκαι και αυτο οφειλεται στο γεγονος οτι ειναι το καλυτερο πακετο αυτη τη στιγμη στην αγορα συνδυαζοντας κορυφαια ποιοτητα-εξοπλισμο-τιμη
-
Νατο το τερατακι! Tdi 190 άλογα, αυτόματο dsg, 4motion,Indium Grey, led φώτα, αναδιπλ. Καθρέπτες και dcc ανάρτηση
-
Αντε καλοριζικο το θηριο!!!!
Ωραιο χρωμα!Στάλθηκε από το SM-A510F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης ursus έγραψε:
Ωραιο χρωμα!
+1
Πολλές ευχάριστες και απροβλημάτιστες βόλτες (και ας μην μας παίρνεις μαζί ).
Τα καλύτερα εύχομαι. -
Καλορίζικο ! Με υγεία να το χαρείς ! Εντυπωσιακό είναι !
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Καλορίζικο με πολλά απροβλημάτιστα χιλιόμετρα!
Για μένα τα πιο ωραία χρώματα είναι το γκρι και το μαύροΠες μας αν θέλεις τελική τιμή για να δούμε τι εκπτώσεις κάνουν .
-
Τρελο εργαλείο και σε όμορφο χρώμα
-
Ο χρήστης Nikos Golf έγραψε:
Εγω στις πωλησεις βλεπω την επιτυχια του tiguan που βρισκεται κοντα με το κασκαι και αυτο οφειλεται στο γεγονος οτι ειναι το καλυτερο πακετο αυτη τη στιγμη στην αγορα συνδυαζοντας κορυφαια ποιοτητα-εξοπλισμο-τιμηΑκριβώς αυτό. Όπως είχα γράψει και εγώ αν κάποιος θέλει 1600 diesel και δη ποιοτικοτερο από qq θα είναι έγκλημα να μην το δει και μάλλον να το αγοράσει.
-
Ο χρήστης nrg_polini έγραψε:
Καλορίζικο με πολλά απροβλημάτιστα χιλιόμετρα!
Για μένα τα πιο ωραία χρώματα είναι το γκρι και το μαύροΠες μας αν θέλεις τελική τιμή για να δούμε τι εκπτώσεις κάνουν .
ευχαριστώ όλους για τις ευχές. 36850€,δώρο μεταλλικό και 900€ έκπτωση
-
Ο χρήστης afex έγραψε:
Ήρθε! Πάω να τη δω....Με γειές και ΚΑΛΟΤΑΞΙΔΟ!!!
Θηρίο πραγματικά και σε ένα από τα 2 αγαπημένα μου χρώματα (όχι οτι έχει σημασία, έτσι το λέω....το άλλο είναι το μπλέ).
Πολλά καλά και ασφαλή χιλιόμετρα.
-
Καλοριζικο κ καλοταξιδο! Εξαιρετική επιλογή! Να το απολαύσεις!!!
-
Καλορίζικο καλοτάξιδο και πολύ ωραίο χρώμα.
Θα ήθελα να μεταφέρω κ γω τις δικές μου απόψεις τουλάχιστον απο το test drive στο tigun και χ1 μιας και πολυ κουβέντα εχει γινει στο forum μεταξυ των 2 αυτοκινήτων.
Στα γρήγορα:
Στο χ1 η ποιότητα του εσωτερικού σιγουρα ειναι καλύτερη απο αυτη του tiguan. Και δυστυχώς στο χ1 δε με εξέπληξε τίποτα άλλο. Τι θέλω να πω.
Αν αφήσουμε στην άκρη εμφάνιση και κύρος μαρκας, αυτα που προσφέρει το χ1 δεν δικαιολογούν με ΤΙΠΟΤΑ την τιμή του.Οδήγησα σε test drive την χ1 1.5 diesel 115ps χειροκίνητο. Δυο πραγματα κατευθείαν μου εκαναν αρνητικη εντύπωση.
1ον και βασικοτατο το καθισμα υπερβολικα στενο και σκληρο (και ειμαι αδυνατος) και 2ον η ποιοτητα κύλισης. Θελετε να το πειτε run flat ελαστικα, θελετε αεροδυναμικοι θόρυβοι αισθητοί μετα τα 120, το θεμα ειναι οτι απέχει πολυ απο το να πουμε οτι η ανάρτηση εχει βελούδινη λειτουργια. Οπως και ναχει η αίσθηση που αποκόμισα δεν ήταν οτι οδηγούσα κατι ξεχωριστο. Κ αν βιαστείτε να μου πειτε οτι μπαινει στις στροφη με επιπλεον 5 χλμ παραπανω απο αλλο suv στη στροφη και ειναι πιο σταθερο θα συμφωνησω μαζι σας, AΛΛΆ το κανει εις βαρος της της ανεσης και εκει ειναι που αποτυγχάνει.
Αμα ηθελα ενα αυτοκίνητο για να πηγαίνω φετες δεν θα επαιρνα suv. Kι ας ειναι και BMW. Μετα έρχεται ο κινητήρας. Κλασσικα πιο ροπάτος στις 2 πρωτες ταχύτητες και μετα τίποτα. Για να προσπεράσεις πρεπει να κατεβάσεις και 2 ταχύτητες στα 120 - 140χλμ.
Και λέω στον τύπο: το αυτοκίνητο που οδηγούμε ποσο κοστιζει? Και λεει 46000 γιατι εχει δερματινο σαλονι. Τέλεια.
Βασική έκδοση απο πόσο ρωτάω? Απο 35000.Κ Αμα ρωτησεις να στο δειξουν σε μια φωτογραφία πως θα ειναι εξωτερικα και εσωτερικα δεν υπάρχει πουθενα. Με 2 εξτραδάκια η τιμή εκτοξεύεται κατακόρυφα.
Αν θες να πάρεις bmw και να είναι πραγματικά BMW θα πρέπει να βάλεις πολυ βαθια το χέρι στην τσέπη γιατι η x1 2.0d xdrive με ηλεκτρονική ανάρτηση χωρις οθόνες και δερματα ξεκινάει απο 50000. Βέβαια αυτος που θέλει να πουλησει μούρη οτι οδηγάει BMW θα δωσει ενα σκασμό λεφτα για να οδηγάει 115ps.Ok δεκτό κ αυτό.Στη vw για test drive ειχαν to tiguan 1.4 150ps dsg μπροστινή κίνηση.
Καταρχήν κάθισμα καναπές μαλακό και αναπαυτικό. Ποιότητα εσωτερικού πολυ καλή όχι σαν του x1 αλλα εμένα μου ήταν επαρκέστατη. Για το αυτοκίνητο τι να πω. Στο καπάκι μετα την χ1, ένοιωθα οτι το αυτοκίνητο πετάει. Κιβώτιο απίστευτο δεν σκορτσαρει πουθενά, σε kickdown κατέβασε απο 6η σε 3η και απογειώθηκε. Ο μόνος μου ενδοιασμός ηταν στην λειτουργία eco που αργούσε να κάνει κατέβασμα ενώ στη λειτουργία normal το κατέβασμα ήταν πιο γρήγορο. Ηχομόνωση πολύ καλύτερη απο το χ1 και η ανάρτηση δεν κοπανούσε.Προσωπικά με ενδιαφέρει το tiguan 2.0 tdi 200ps 4motion με την ηλεκτρονική ανάρτηση. Τιμή 37000 για το advance.
Φανταζομαι πως θα είναι το 2λιτρο...
Και η επιλογή μονόδρομος όταν έχεις να δώσεις μέχρι αυτό το χρηματικό ποσο. -
Ευχαριστώ πάλι για τις Ευχές. Από κοντά είναι πολύ πιο ωραίο. Από Παρασκευή μπορεί να το έχω. Θα μοιραστώ εντυπώσεις
-
afex καλοριζικο, θα το ευχαριστηθείς τρελα όπως κι εμεις. Βασικα περισσοτερο από εμας καθως ειμαστε ολιγον φτωχοι συγγενείς σου με 1600ρι, 115 αλογα και χειροκινητο σασμαν.
Να κανω μια παρατηρηση στο θεμα των πωλήσεων που ανοιξε η συζητηση χτες-σημερα. Είναι λογικο να εμφανιζει τετοια νουμερα το Tiguan. Είναι καινουργιο αμαξι. Βασικα στην κατηγορια του ως ωρας, είναι το πιο καινουργιο το οποιο δεχεται παραγγελιες μετα το Ateca. Η συγκριση με το QQ το οποιο είναι 2 χρονια στο δρομο είναι αδικη. Το Tiguan θα κριθει ποσο καλα θα παει σε πωλήσεις σε βαθος χρονου και όχι τωρα. Ειμαι σιγουρος ότι θα παει καλα, εδώ πηγε το προηγουμενο καλα (καπου ειχα διαβασει ότι η καλυτερη χρονια του προηγουμενου Tiguan σε πωλήσεις ηταν η τελευταια χρονια παραγωγης του!), δεν αναμενω με τιποτα να ξεφουσκωσει. Απλα λεω ότι είναι πρωιμη και ανιση η συγκριση με αυτοκίνητα κατηγοριας που είναι στο δρομο εδώ και καιρο. Και μια και ανεβασατε αυτές τις πωλήσεις, ειδα και λιγο παραπερα τι γινεται...ολοκληρο το 2016, πουληθηκε 1 (ολογράφως: μια) SLK. Μια. Που τη χρονια που αγορασα εγω τη δικη μου το 2006, η νταλικα στην ΕΚΚΑ τις κατεβαζε σε 10δες. Περασμένα μεγαλεία...
Αληθεια, μετα και την αφιξη για τον afex, μπορούμε να κανουμε μια λιστα ιδιοκτητων Tiguan εδώ; ποιοι ειμαστε και ποια εκδοση κυκλοφορούμε;
VW Tiguan 2016