-
Καλώς ή κακώς δεν μπορουμε όλοι να έχουμε πολλά αυτοκίνητα , ένα για κάθε χρήση και προσπαθούμε να συνδυάσουμε όσο γίνεται καταστάσεις . Ακόμα και όταν είσαι με οικογενεια και μπορεί να υπάρχει και ένα δεύτερο μικρότερο όχημα σε ενδιαφέρει πως τα πάει στην πόλη και το μεγάλο όχημα .
Ναι, οκ, αυτό είπαμε, την επιλογή για την οικογένειά του θα την κάνει ο καθένας, αλλά οι νόμοι της φυσικής είναι ανίκητοι, αν θες να πας με C suv Αθήνα και κυκλοφορείς προς τα 'μέσα' (ακόμη και Χαλάνδρι, ή Πειραιά, ή ακόμη και Αιγάλεω) πρέπει να είσαι έτοιμος να παρκάρεις ένα όχημα μισό περίπου μέτρου παραπάνω (και ακόμη μεγαλύτερου όγκου) και ότι θα κουβαλάς το σκάφος και τα κιλά του. Δεν υπάρχει μεσοβεζικη λύση σε αυτό.
Επειδή είχα ακριβώς τα ίδια θέματα, και επειδή κινούμαι επαρχία σχεδόν κάθε εβδομάδα, επιλέξαμε 2008 σαν το 'μεγάλο'-μικρο οικογενειακό, και κρατήσαμε και Β diesel, ώστε να είναι άνετα Αθήνα, και να κάνει όμως και τα ταξιδακια του άνετα και οικονομικά επαρχία. Αν πάω Ήπειρο θα πάρω το 2008, για να 'πεταχτω' Πάτρα μετά από δουλειά Αθήνα πάω άνετα με το C3 (με ένα ντεπόζιτο πάω-ερχομαι, κάθομαι 2-3 μέρες γύρω γύρω, και έχω και για Αθήνα επιστροφή).
-
carjunkie wrote:
harisma23 wrote:
Αν ρωτάς για κατανάλωση εντός πόλης σε ένα μεγάλο, αδύναμο, βαρύ, βενζινοκίνητο C-SUV, τότε μαλλον λάθος αυτοκίνητο κοιτάς.
Απάντηση 1: Το γνωρίζω ότι θα καίει παραπάνω. Το θέμα είναι ΠΟΣΟ καίει και δε βλέπω να ξέρει κανείς να μου δώσει ρεαλιστική απάντηση - ΚΟΙΝΩΣ, να έχει τη συγκεκριμένη έκδοση στην κατοχή του να μας πει στην πράξη.
Απάντηση 2: Δεν καταλαβαίνω γιατί είναι λάθος να πάρουμε ένα C-Suv για οικογενειακό και να δούμε αν το αντέχει η τσέπη μας. Δηλαδή, τα λέμε λες και δε βλέπετε στην Αθήνα κανένα C-Suv ή λες και έχουμε την πολυτέλεια να πάρουμε ένα Μεγάλο οικογενειακό κι ένα μικρό για πόλη και άλλο ένα διθέσιο για βόλτες το ΣΚ. Θέλουμε ένα και κοιτάμε σε όλες τις συνθήκες τι και πώς... Μπορεί και να μας κάνει στην τελική. Θα κινείται τόσο στις εκδρομές, όσο και στα κοντινά εντός πολης για όποια άλλη ανάγκη προκύψει. Απλά τα πράγματα.
Τίποτα δεν είναι λάθος, περιμένουμε τις εμπειρίες σου μετά την αγορά.
Αν βρίσκεις εύκολα να παρκάρεις (έχει μεγάλο όγκο) και δεν σε νοιάζει η αυξημένη κατανάλωση (έχει αυξημένο βάρος), και ότι δεν δίνει τα νέα βασικά συστήματα ασφαλείας (αυτόματο φρενάρισμα και τα τοιαύτα) τότε μπορεί να έχεις κάνει την τέλεια επιλογή για την οικογένειά σου.
Προσπαθώ να πληροφορηθώ τόσες μέρες από ένα thread σχετικό με το αμάξι που με ενδιαφέρει, ποια είναι η πραγματική κατανάλωση του 1.6 GDI ώστε να επιβεβαιώσω από κάποιον άνθρωπο που έχει την ίδια έκδοση αν ισχύει το 8 με 8.5lt/100km που μου είπε ο πωλητής. Από το site που έστειλε ο DimSabas φαίνεται να επιβεβαιώνεται (https://www.spritmonitor.de/en/search.html) - ευχαριστώ.
Αντ' αυτού μου απαντάτε (καλοπροαίρετα ίσως) ότι είναι λάθος κατηγορία, του λείπει εξοπλισμός και ότι είναι βαρύ κλπ. Τα γνωρίζω όλα αυτά. Τώρα ειρωνείες τύπου, 'Τίποτα δεν είναι λάθος, περιμένουμε τις εμπειρίες σου μετά την αγορά' τις αφήνω ασχολίαστες γιατί στο τέλος θα τσακωθούμε.
Πρέπει δηλαδή να βγούμε στην επαρχία για να δούμε Kodiaq, Karoq, Octavia, Tuscon; Ψάχνω οικογενειακό. Θα μου βάλετε όριο τα 4 μέτρα δηλαδή; Δε χρειάζεται να απαντάμε για να απαντάμε μόνο. Αυτή είναι η γνώμη μου (καλοπροαίρετα επίσης).
-
Dublin wrote:
carjunkie wrote:
harisma23 wrote:
Αν ρωτάς για κατανάλωση εντός πόλης σε ένα μεγάλο, αδύναμο, βαρύ, βενζινοκίνητο C-SUV, τότε μαλλον λάθος αυτοκίνητο κοιτάς.
Απάντηση 1: Το γνωρίζω ότι θα καίει παραπάνω. Το θέμα είναι ΠΟΣΟ καίει και δε βλέπω να ξέρει κανείς να μου δώσει ρεαλιστική απάντηση - ΚΟΙΝΩΣ, να έχει τη συγκεκριμένη έκδοση στην κατοχή του να μας πει στην πράξη.
Απάντηση 2: Δεν καταλαβαίνω γιατί είναι λάθος να πάρουμε ένα C-Suv για οικογενειακό και να δούμε αν το αντέχει η τσέπη μας. Δηλαδή, τα λέμε λες και δε βλέπετε στην Αθήνα κανένα C-Suv ή λες και έχουμε την πολυτέλεια να πάρουμε ένα Μεγάλο οικογενειακό κι ένα μικρό για πόλη και άλλο ένα διθέσιο για βόλτες το ΣΚ. Θέλουμε ένα και κοιτάμε σε όλες τις συνθήκες τι και πώς... Μπορεί και να μας κάνει στην τελική. Θα κινείται τόσο στις εκδρομές, όσο και στα κοντινά εντός πολης για όποια άλλη ανάγκη προκύψει. Απλά τα πράγματ
Αν βρίσκεις εύκολα να παρκάρεις (έχει μεγάλο όγκο) και δεν σε νοιάζει η αυξημένη κατανάλωση (έχει αυξημένο βάρος), και ότι δεν δίνει τα νέα βασικά συστήματα ασφαλείας (αυτόματο φρενάρισμα και τα τοιαύτα) τότε μπορεί να έχεις κάνει την τέλεια επιλογή για την οικογένειά σου.
Προσπαθώ να πληροφορηθώ τόσες μέρες από ένα thread σχετικό με το αμάξι που με ενδιαφέρει, ποια είναι η πραγματική κατανάλωση του 1.6 GDI ώστε να επιβεβαιώσω από κάποιον άνθρωπο που έχει την ίδια έκδοση αν ισχύει το 8 με 8.5lt/100km που μου είπε ο πωλητής.
Αντ' αυτού μου απαντάτε (καλοπροαίρετα ίσως) ότι είναι λάθος κατηγορία, του λείπει εξοπλισμός και ότι είναι βαρύ κλπ. Τα γνωρίζω όλα αυτά. Τώρα ειρωνείες τύπου, 'Τίποτα δεν είναι λάθος, περιμένουμε τις εμπειρίες σου μετά την αγορά' τις αφήνω ασχολίαστες γιατί στο τέλος θα τσακωθούμε.
Πρέπει δηλαδή να βγούμε στην επαρχία για να δούμε Kodiaq, Karoq, Octavia, Tuscon; Ψάχνω οικογενειακό. Θα μου βάλετε όριο τα 4 μέτρα δηλαδή; Δε χρειάζεται να απαντάμε για να απαντάμε μόνο. Αυτή είναι η γνώμη μου (καλοπροαίρετα επίσης).
Σε ένα φόρουμ ο καθένας απαντά με τις προσωπικές του εμπειρίες, προφανώς δεν υπάρχει αρκετό δείγμα για να απαντήσει στη δικιά σου. Εγώ έφτασα στο τσακ να αγοράσω το αυτοκίνητο, οπότε έχω κάποια άποψη και την εξέφρασα. Ειδικά με το mild diesel που κοίταγα έχανα ΚΑΙ στο χώρο αποσκευών, οπότε τα κέρδη ήταν δυσανάλογα με τα μειονεκτηματα για την ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ μου χρήση (τελικά 'κόπηκε' από την έλλειψη των ηλεκτρικών συστημάτων ασφαλείας, και μετά πήγα κοντά στο C5 Aircross).
Αν τελικά πάρεις το αυτοκίνητο θα μπορέσεις να εκφράσεις την εμπειρία σου με αυτό και να βοηθήσεις άλλους υποψηφίους αγοραστές. Δεν υπάρχει ειρωνία σε αυτό, και προφανώς, όχι, δεν θα τσακωθούμε.
Το αμάξι είναι φοβερό και οδηγικά 'κρύβει' τα παραπανισια κιλά του, αλλά σε κατανάλωση δεν γίνονται μαγικά. Ακριβείς αριθμούς δεν ξέρω γιατί δεν έβγαλα συμπέρασμα από τα τεστ ντραιβ.
-
carjunkie wrote:
Dublin wrote:carjunkie wrote:harisma23 wrote:
Απάντηση 2: Δεν καταλαβαίνω γιατί είναι λάθος να πάρουμε ένα C-Suv για οικογενειακό και να δούμε αν το αντέχει η τσέπη μας. Δηλαδή, τα λέμε λες και δε βλέπετε στην Αθήνα κανένα C-Suv ή λες και έχουμε την πολυτέλεια να πάρουμε ένα Μεγάλο οικογενειακό κι ένα μικρό για πόλη και άλλο ένα διθέσιο για βόλτες το ΣΚ. Θέλουμε ένα και κοιτάμε σε όλες τις συνθήκες τι και πώς... Μπορεί και να μας κάνει στην τελική. Θα κινείται τόσο στις εκδρομές, όσο και στα κοντινά εντός πολης για όποια άλλη ανάγκη προκύψει. Απλά τα πράγματ
Προσπαθώ να πληροφορηθώ τόσες μέρες από ένα thread σχετικό με το αμάξι που με ενδιαφέρει, ποια είναι η πραγματική κατανάλωση του 1.6 GDI ώστε να επιβεβαιώσω από κάποιον άνθρωπο που έχει την ίδια έκδοση αν ισχύει το 8 με 8.5lt/100km που μου είπε ο πωλητής.
Σε ένα φόρουμ ο καθένας απαντά με τις προσωπικές του εμπειρίες, προφανώς δεν υπάρχει αρκετό δείγμα για να απαντήσει στη δικιά σου. Εγώ έφτασα στο τσακ να αγοράσω το αυτοκίνητο, οπότε έχω κάποια άποψη και την εξέφρασα. Ειδικά με το mild diesel που κοίταγα έχανα ΚΑΙ στο χώρο αποσκευών, οπότε τα κέρδη ήταν δυσανάλογα με τα μειονεκτηματα για την ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ μου χρήση (τελικά 'κόπηκε' από την έλλειψη των ηλεκτρικών συστημάτων ασφαλείας, και μετά πήγα κοντά στο C5 Aircross).
Αν τελικά πάρεις το αυτοκίνητο θα μπορέσεις να εκφράσεις την εμπειρία σου με αυτό και να βοηθήσεις άλλους υποψηφίους αγοραστές. Δεν υπάρχει ειρωνία σε αυτό, και προφανώς, όχι, δεν θα τσακωθούμε.
Το αμάξι είναι φοβερό και οδηγικά 'κρύβει' τα παραπανισια κιλά του, αλλά σε κατανάλωση δεν γίνονται μαγικά. Ακριβείς αριθμούς δεν ξέρω γιατί δεν έβγαλα συμπέρασμα από τα τεστ ντραιβ.
Στην πρώτη σου απάντηση, είπες τη γνώμη σου. Κανένα πρόβλημα και σε ευχαριστώ πολύ. Μετά ήσουν πιο εριστικός κατά τη γνώμη μου. Σίγουρα σκέφτομαι κι εγώ όσα λέτε. Βέβαια το να πάρω ένα αμάξι που δεν ξέρω πόσο θα καίει στην πόλη και μπορεί να με κάνει να σκέφτομαι τις βόλτες μου, και να δώσω 21000€ για να μπορώ να εκφέρω άποψη προφανώς και δεν θα το κάνω. Μακάρι να μπορούσα βέβαια, αλλά δεν είμαι από αυτούς τους τυχερούς. Παρόλα αυτά, για κάποιο λόγο μου αρέσει πολύ κι ας είναι πάνω από το budget μου. Πάντως αν η πραγματική κατανάλωσή του είναι στην πόλη 8.5 δεν είναι άσχημα. Εδώ στο παλιό Fiesta 1.4 κάπου εκεί παίζω 7.5 με 8.0 εντός πόλης. Και μιλάμε για τεράστια διαφορά όγκου.
-
@carjunkie δεν εννοούσα ότι θα πάρεις αυτοκίνητο για να μας πεις τη γνώμη σου, εννοούσα ότι αν σου αρέσει πάρα πολύ, θα χρειαστεί ένα leap of faith, γιατί αλλιώς δεν μπορείς να βγάλεις ασφαλή συμπεράσματα από χρήση που κάνει κάποιος άλλος, σε κανένα αυτοκίνητο δεν μπορεί να συμβεί αυτό.
Άλλοι έχουν πόδι-πούπουλο και διαβάζω κάτι εξωπραγματικά χαμηλές καταναλώσεις, άλλοι θέλουν να το πατάνε και λίγο, ή βιάζονται πάντα το πρωί που πάνε για δουλειά, ή είναι συνέχεια σταματα-ξεκινα για κέντρο, ή πάνε μόνο Αττική οδό.
Αν σου αρέσει πολύ ένα αυτοκίνητο, δεν νομίζω ότι το μισό λίτρο πάνω-κατω είναι ισχυρός παράγοντας για να αντισταθμίσει την επιλογή σου. Να ξέρεις όμως η βενζίνη από οδηγό σε οδηγό μπορεί να είναι και 2 λίτρα πάνω, ειδικά σε τέτοια μεγάλα αυτοκίνητα.
Επειδή έφτασα πολύ κοντά στην αγορά (κοίταγα ΜΟΝΟ diesel όμως) σου είπα ποιοι παράγοντες τελικά έπαιξαν ρόλο. Η γνώμη μου είναι, αν είναι κοντά στο όριό σου (budget/μέγεθος/κατανάλωση), ή το ξεπερνάει, καλύτερα πήγαινε σε κάτι πιο 'γήινο' γιατί σίγουρα κάπου θα βρεθείς πιεσμένος (είτε θα καίει περισσότερο από όσο θες, είτε θα δυσκολευτείς στο παρκάρισμα, είτε θα εξαντλήσει το budget σου και θα πιέσει συνολικά τον οικογενειακό προϋπολογισμό και τη ρευστότητά σου, είτε όλα μαζί).
Εγώ υπολόγισα πάντως 1 λίτρο διαφορά σε σχέση με το 2008 σε κατανάλωση diesel, από τα λίγα που διαπίστωσα στα τεστ drive.
Επίσης το καινούργιο Tucson ήρθε αρκετά ανώτερο από το προηγούμενο, πιστεύω το ίδιο θα γίνει και με το Sportage, και μπορεί να μπεις και σε σκέψεις και σε αυτό το κομμάτι (σίγουρα θα είναι ακριβότερο βέβαια).
Όπως και να έχει είναι φανταστικό αυτοκίνητο, απλετους χώρους μέσα, και πάρα πολύ καλή οδηγική συμπεριφορά. Ίσως αξίζει την - μικρή - υπέρβαση, άλλωστε δεν αγοράζεις καινούργιο κάθε χρόνο. Μόνο εσύ ξέρεις όμως τη σωστή επιλογή για σένα.
Αυτά είχα να πω, υπήρξαν κάποιοι που είχαν αγοράσει (νομίζω diesel), ελπίζω να εμφανιστούν για να πουν τη γνώμη τους στις καταναλώσεις, αλλιώς μήπως να κοιτάξεις και Facebook καμία σχετική ομάδα.
Όπως και να έχει καλή επιλογή, και είναι πολύ ευχάριστο ότι μπαίνεις στη διαδικασία αγοράς.
-
@carjunkie εχε όμως υπόψη σου ότι είναι δύσκολο να βρεις άτομο με το αμάξι που θέλεις, να κάνει ακριβώς τα δρομολόγια που θα κανείς εσύ, στις συνθήκες κίνησης που κίνησε και με τον τρόπο οδήγησης σου.
Αν θες στο περίπου δες είτε το wltp, άκουσε τον φίλο σου ή και το sprint monitor δίνει μια ιδέα (αλλά άλλη η κίνηση στη Σουηδία και άλλη στη Βουλγαρία ας πούμε, όποτε και εκεί στο περίπου πας).
Το ασφαλέστερο είναι ενα τεστ ντραιβ να ζητήσεις το αμάξι για μια μέρα και να το πας στο δρομολόγιο σου. Όταν όμως το wltp δίνει 9.5-10 λογικά κάπου εκεί κοντά θα είσαι, άντε να επιβαρυνθείς/εξοικονομήσεις κανένα λίτρο/100km δηλαδή γύρω στα 250€ τον χρόνο αν κανείς 15.000km τον χρόνο.
-
@carjunkie Δές και αυτά τα δύο τέστ που έχουνε κάποιες τιμές κατανάλωσης.
Επίσης σύμφωνα με το sprintmonitor κάπου στα 6 μιση με 7 του δίνουνε κατανάλωση σε μικτές συνθήκες(σχετικά μικρό δείγμα). Μια χαρά τις θεωρώ για το βάρος του. Αν μπορείς να κάνεις δοκιμή όπως την περιγράφει ο JamesD είναι ότι καλύτερο.
Πέρα από τα μειονεκτήματα του επιπλέον όγκου, παίρνεις αμάξι ανώτερης κατηγορίας ώς C-Suv. Αν σου κάνει go for it, η τιμή είναι εξαιρετική.
-
Όπως έχω πει και άλλες φορές, το τι είναι κίνηση σε πόλη είναι διαφορετικό για τον καθένα. Άλλος λέει πόλη και εννοεί ότι ανεβοκατεβαίνει τον Κηφισό ή την Αττική Οδό εκτός ωρών αιχμής, άλλος εννοεί ότι κάνει εντός πόλης διαδρομές 1-2 Km από το σπίτι ως το σχολείο και το σουπερμάρκετ, άλλος ότι κατεβαίνει στο κέντρο ώρες αιχμής και άλλος εννοεί μια μικρή επαρχιακή πόλη με 2 φανάρια όλα κι όλα. Πάντως το C5 Aircross 1.2T στην κίνηση εντός του αστικού ιστού της Αθήνας ή της Θεσσαλονίκης, με φανάρια και πήξιμο, θα είναι στα 10 lt/100Km κατ' ελάχιστον.
-
Σε έντονη κίνηση μεγάλης πόλης με ~ 20 χλμ μο ένα αμάξι 1600 όπως το σπορτατζ σε ντίζελ θα καίει οπωσδήποτε πάνω από 8 λτ ίσως να φτάνει και τα 9. Σε αυτές τις συνθήκες το δικό scross ντίζελ που είναι +200 κιλά λιγότερο και μικρότερου όγκου έφτανε ως 7.5λτ δλδ πάνω από 2 λτ από την κατανάλωση σε εθνική με 135 φορτωμένος. Τα ντίζελ λόγω βάρους του κινητήρα έχουν μειονέκτημα στην συχνή κίνηση από στάση. Το ντίζελ σε αποζημιώνει όταν ξεκινάς ...και αργείς να ξανασταματησεις όσο περισσότερο αργείς και όσο περισσότερο πας με σταθερή ταχύτητα (ακόμα και υψηλή 140) χωρίς να φρενάρεις και να ξαναγκαζωνεις τόσο απολαμβάνεις οικονομία καυσίμου.
Για αυτό και τα 48v ντίζελ σαν αυτά των χιουνται κια είναι ψιλοαποτυχια και δεν κάνουν καμία οικονομία. Γιατί για να βάλεις σε λειτουργία την υποστήριξη του 48v πρέπει να οδηγείς αντιοικονομικα για ντίζελ προφίλ με συχνά φρεναρίσματα. Το κέρδος που παίρνεις από την ηλεκτρική υποβοήθηση το χάνεις σε μεγαλύτερο βαθμό από το βάρος της μπαταρίας και από την επιτάχυνση/επιβράδυνση που κάνεις.
-
Θα συμφωνησω απολυτα με τον Tkin73 μιας και κατοχος του sportage 115 mildhybrid εδω και περιπου εναμιση ετους εχω να πω οτι το αυτοκινητο ειναι καθολα αξιοπρεπες οσον αφορα την οδικη του συμπεριφορα ,σου δινει μια αισθηση αν και suv οτι μπορεις να ζητησεις και το κατι παραπανω απο πλευρας οδηγικης ευχαριστησης ,πολυ καλο τιμονι αξιοπρεπεις επιδοσεις ελεω ντιζελ και ροπης ,πολυ καλη ανεση απο την αναρτηση και πολυ στιβαρη κατασκευη που πραγματικα δεν το περιμενα ,δεν κανει ουτε τσικ που λενε μετα απο 15 χιλ..Καταναλωση ειμαι στρογγυλο 7 με νορμαλ προς βαρυ ποδι .Στην πολη μεσα βλεπω και κατι 10 αρια αλλα σε μικρες διαδρομες και χειμωνα .Οταν εψαχνα για sportage η πρωτη μου επιλογη ηταν βενζινη με τα 177 αλλα εκανα πισω λογω τκ.που ηταν στα 440 και ετσι πηγα σε ντιζελ πρωτη φορα και δεν το μετανιωσα.Σε βενζινη αν ειναι να παει ο φιλος που ρωτησε η καταναλωση απο οτι εχω διαβασει ειναι στο δεκαρι τουλαχιστον αλλα εχεις και επιδοσεις που ειναι αξιοπροσεκτες.Ενοειται μονο βενζινη τουρμπο και οχι ατμοσφαιρικο ,πολυ βαρυ και δεν θα ανταποκρινεται.
-
https://www.alvolante.it/news/nuova-kia-sportage-2021-prime-immagini-373630
Πρώτες εικόνες από το Sportage που θα παρουσιαστεί επίσημα Ιούλιο. Στο εσωτερικό θα φέρει ενιαίο ψηφιακό ταμπλώ (αλά Merc).
-
Απίστευτο καμπύλο πάνελ!!! Μάλλον θα είναι μόνο στην πλούσια έκδοση που θα ξεκινά από αρκετά πάνω από τα 30Κ....
-
Απίστευτο καμπύλο πάνελ!!! Μάλλον θα είναι μόνο στην πλούσια έκδοση που θα ξεκινά από αρκετά πάνω από τα 30Κ....
Ε καλά εννοείται. Εμενα μαρέσει και το HYUNDAI αδερφάκι του TUCSON πολυ σε σχεδιασμό (αν έπαιρνα C-SUV αυτο θα διαλεγα) αλλα βλέπω αυτό να είναι ακόμα ποιο όμορφο. Για να δουμε............. ανυπομονώ να το δω σε κανονικές φώτο
-
Έχω πολλές ελπίδες για το Sportage. Μακάρι να είναι καλύτερη περίπτωση από το form over function Tuscon...
-
Εντάξει το σπορτατζ εξωτερικά στα φώτα πάντως αυτό το σχήμα που δείχνει να έχει το νέο δεν μου αρέσει , πολύ υπερβολικό φαίνεται.
Το μέσα θεωρώ ότι θα ανεβάσει επίπεδο.
Απλά κάθε νέο μοντέλο τσιμπά +10% από τον προκάτοχό. Εξαίρεση το νέο τουσον που τιμολογηθηκε επιθετικα και αυτό αντικατοπτρίζεται στις πωλήσεις του.
-
Νομίζω πάλι πρόωρη γκρίνια παίζει. Όπως το Tuscon έτσι και το νέο Sportage θα είναι πολύ καλά τιμολογημενο. Το Tuscon φέρει 2 οθόνες 10:25', το ότι θα τις ενώσουν σε μια σαν τις A/GLA θα το χρεώσουν παραπάνω; Τεσπά και 800/1000€ πάνω να είναι το θέμα είναι να το κάνουν λίγο καλύτερο οδηγικά από το νέο Tuscon, όπου και πάσχει το συγκεκριμένο. Υπομονή και θα δούμε.
-
800-1000 ευρώ έχει πάντα το σπορτατζ πάνω από το τουσον εδώ και χρόνια. Με την καλή τιμολόγηση του τουσον και ότι το σπορτατζ θα βγει στην αγορά σχεδόν ένα χρόνο μετά που σημαίνει ακόμα πιο εξελιγμένη τεχνολογία έστω στα σημεία θεωρώ η διαφορά τους θα είναι πάνω από 1000 για αντίστοιχες έκδοσεις.
-
Καλησπέρα σας έχει αλλάξει κάνεις λαμπες στα φώτα ημέρας και αν ναι ποιες έβαλε?Εμένα έχει αλογόνου λάμπες και θέλω να βάλω led και όσες δοκίμασα μου δείχνουν σφάλμα και ας ήταν canbus...
-
Καλημερα ,δοκιμασα και εγω να τις αλλαξω βαζοντας και εγω τις ιδιες και μου εβγαλε σφαλμα και μενα.Στην αντιπροσωπεια που ρωτησα μου ειπαν δεν γινεται.Μια λαμπα ειπα να αλλαξω ,τοσο δυσκολο ειναι,αν και ατην αντιπροσωπεια δεν φανηκε να ασχολουνται και ιδιαιτερα,θα ρωτησω και σς αλλη να δω τι θα μου πουν.Εχω το diesel mild hybrid upgrade και οταν τους ρωτησα αν μπορω να βαλω μπρος και πισω κατι πλαστικα στους προφυλακτηρες σε νικελ αποχρωση που εχουν μου ειπαν πως δεν βγαινουν για αυτο το μοντελο ,μα τους λεω δειτε το στη σελιδα της κια που τα εχει ,οχι μου λεει ,οτι ναναι,μου φαινεται ψιλοβαριουνται τι να πω .Θα το ψαξω και αλλου παντως,εγω παντως ηξερα πιο πολλα απο αυτους στη συγκεκριμενη αντιπροσωπεια.
-
Παιδια είναι κανείς που να έχει πειράξει αλλάξει την οθόνη και να έχει βάλει ΟΕΜ κατασκευαστή 9'' απο 7'' που φοράει απο την μάνα του?
Kia Sportage IV