-
@atevagge1983 said in Suzuki Baleno II:
Το αμάξι που βρήκα είναι κοντά στα 100.000 Χιλ. Για αυτό τα σκέφτομαι όλα...
Δεν ταιριάζει κανένα σετ αμορτισέρ από άλλο μοντέλο; Καλά κάνεις και τα κοιτάς.
-
Τι άλλο να πω . Ο έμπορος να πουλήσει θέλει. Μου είπε μόνο της αντιπροσωπείας αλλά δεν υπάρχουν. Για αυτό ρωτάω αν υπάρχει κανένας που άλλαξε ή να ρωτήσει κάποιον κάποιον άλλον έμπορο....
-
Υπάρχει η θεωρία ότι ίσως ταιριάζουν από swift που είναι ίδια πλατφόρμα, αλλά όσο κανένας κατασκευαστής αμορτισερ δεν δίνει κατάλογο, μόνο με δοκιμές.
-
Νομίζω θεωρίες δεν καλύπτουν κανέναν μας. Εγώ πήγα σε έμπορο και πήρα στην Αθήνα και σε 3 καταστηματα και όλοι μου είπαν το ίδιο. Μέχρι στιγμής δεν έχουν τίποτα . Μόνο αντιπροσωπεία....
-
Νομίζω θεωρίες δεν καλύπτουν κανέναν μας. Εγώ πήγα σε έμπορο και πήρα στην Αθήνα και σε 3 καταστηματα και όλοι μου είπαν το ίδιο. Μέχρι στιγμής δεν έχουν τίποτα . Μόνο αντιπροσωπεία....
Μαθε τον κωδικο απο την αντιπροσωπεια να βρεις μετα οπου θες.
Εχει καποιο part number. Μετα το χτυπας google κ βρισκεις οτι θες. -
Σε ένα site Αγγλία είχε αυτά:
MONROE G1377
Δεν ρωτάς να δεις;
https://www.euantallaktika.gr/exartimata-katalog/mortiser-10221/suzuki/baleno/baleno-fw-ew
-
@chrisk6 said in Suzuki Baleno II:
Εχει καποιο part number. Μετα το χτυπας google κ βρισκεις οτι θες.Το έχεις κάνει εσύ; Το part number που λες είναι στ ανταλλακτικό; Είναι σαν τον αριθμό πλαισίου του αυτοκινήτου;
-
@chrisk6 said in Suzuki Baleno II:
Εχει καποιο part number. Μετα το χτυπας google κ βρισκεις οτι θες.Το έχεις κάνει εσύ; Το part number που λες είναι στ ανταλλακτικό; Είναι σαν τον αριθμό πλαισίου του αυτοκινήτου;
εύκολο είναι. και σκέτο αμορτισέρ για baleno να γράψεις βγαίνουν. αλλά ακόμη δεν το πήρες, ψάχνεις για αμορτισέρ μόνο; δεν βάζεις και αναλώσιμα; πήγαινε προς Toyota, δεν αλλάζεις αμορτισέρ, δίσκους, τακάκια, λάστιχα ποτε.
-
Τα ανταλλακτικά του, ειδικά τα είδη φανοποιείας του είναι πολύ φτηνά γιατί το αμάξι φτιάχνεται στην Ινδία. Αν τα αμορτισέρ του είναι τελειωμένα κάνε παζάρι στην τιμή.
Σίγουρα τα πίσω είναι ίδια (swift/Baleno) όπως βλέπω σε αυτό site
https://www.trodo.com/shock-absorber-monroe-g1377 -
Μόλις το παρέλαβα. Σαν πρώτη εικόνα φαίνεται πολύ ωραίο, αθόρυβο, δυνατό όσο πρέπει εκεί που πρέπει. Ελπίζω για τις ανησυχίες που είχα να με διαψεύσει....
-
Μόλις το παρέλαβα. Σαν πρώτη εικόνα φαίνεται πολύ ωραίο, αθόρυβο, δυνατό όσο πρέπει εκεί που πρέπει. Ελπίζω για τις ανησυχίες που είχα να με διαψεύσει....
καλοτάξιδο, την πήρες την απόφαση!
-
Υπάρχει το manual του αυτοκινήτου στα ελληνικά;
Γιατί το δικό μου είναι από Γερμανία και έχει στα γερμανικά μόνο, και στο internet βρισκω μόνο στα αγγλικά .
Το έχει κάποιος; -
Γιατί το δικό μου είναι από Γερμανία και έχει στα γερμανικά μόνο, και στο internet βρισκω μόνο στα αγγλικά .
Το έχει κάποιος;εγχειρίδιο χρήσης έχει το site της ελληνικής Suzuki αλλά μόνο για τα μοντέλα που κυκλοφορούν σαν νέα. επειδή έχει διακοπεί η κατασκευή του Baleno, δεν υπάρχει, αλλά στη θέση σου θα τους έκανα ένα τηλέφωνο, μήπως το έχουν στο database σαν pdf.
-
@groover1972 said in Suzuki Baleno II:
Το έχει κάποιος;εγχειρίδιο χρήσης έχει το site της ελληνικής Suzuki αλλά μόνο για τα μοντέλα που κυκλοφορούν σαν νέα. επειδή έχει διακοπεί η κατασκευή του Baleno, δεν υπάρχει, αλλά στη θέση σου θα τους έκανα ένα τηλέφωνο, μήπως το έχουν στο database σαν pdf.
Μου έστειλαν το manual me email αφού τους έστειλα τα στοιχεία του αυτοκινήτου.
Σε ευχαριστώ. -
Μου έστειλαν το manual me email αφού τους έστειλα τα στοιχεία του αυτοκινήτου.
Σε ευχαριστώ.χαίρομαι που σε βοήθησα!
-
@poliviosfp said in Suzuki Baleno II:
Τα ανταλλακτικά του, ειδικά τα είδη φανοποιείας του είναι πολύ φτηνά γιατί το αμάξι φτιάχνεται στην Ινδία. Αν τα αμορτισέρ του είναι τελειωμένα κάνε παζάρι στην τιμή.
https://www.trodo.com/shock-absorber-monroe-g1377παρακάτω απάντηση από το autodoc.gr για αμορτισέρ 1.0 baleno του 2016
(Αγαπητέ πελάτη !
Σας ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον σας για την εταιρεία μας
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως μετά την έρευνα που έχουμε κάνει με το τεχνικό τμήμα δεν έχουμε να σας προτείνουμε τα κατάλληλα ανταλλακτικά που αναζητάτε
Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε το ηλεκτρονικό μας κατάστημα!
Αν έχετε άλλες ερωτήσεις, επικοινωνήστε μαζί μας.) -
@petros78 said in Suzuki Baleno II:
https://www.trodo.com/shock-absorber-monroe-g1377παρακάτω απάντηση από το autodoc.gr για αμορτισέρ 1.0 baleno του 2016
(Αγαπητέ πελάτη !
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως μετά την έρευνα που έχουμε κάνει με το τεχνικό τμήμα δεν έχουμε να σας προτείνουμε τα κατάλληλα ανταλλακτικά που αναζητάτε
Αν έχετε άλλες ερωτήσεις, επικοινωνήστε μαζί μας.)ποιο κινητήρα έχεις;
-
@petros78 said in Suzuki Baleno II:
(Αγαπητέ πελάτη !
Αν έχετε άλλες ερωτήσεις, επικοινωνήστε μαζί μας.)ποιο κινητήρα έχεις;
1.0 112 ps
Γενικά το ψάχνω από πέρυσι , δεν θα γλυτώσω τα 600 ευρώ.... -
@petros78 said in [Suzuki Baleno II]
1.0 112 ps
ΠΙΣΩ : 41800-M68P00
ΜΠΡΟΣΤΑ αριστερά : 41602-M68P00
ΜΠΡΟΣΤΑ δεξιά: 41601-M68P00
ρωτάς τα καταστήματα ανταλλακτικών να σου βρουν-παραγγείλουν αντίστοιχα aftemarket, πχ. για τα πίσω, ανάλογα είναι τα kyb 3430095. Nα αλλάξεις και τις βάσεις αμορτισέρ, ξέρουν τα μαγαζιά να τις βρούνε. -
@dimau said in Suzuki Baleno II:
@petros78 said in [Suzuki Baleno II]
1.0 112 ps
ΠΙΣΩ : 41800-M68P00
ΜΠΡΟΣΤΑ αριστερά : 41602-M68P00
ΜΠΡΟΣΤΑ δεξιά: 41601-M68P00
ρωτάς τα καταστήματα ανταλλακτικών να σου βρουν-παραγγείλουν αντίστοιχα aftemarket, πχ. για τα πίσω, ανάλογα είναι τα kyb 3430095. Nα αλλάξεις και τις βάσεις αμορτισέρ, ξέρουν τα μαγαζιά να τις βρούνε.Σε ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια. Έστειλα mail στην υποστήριξη της kayaba μήπως μου στείλουν κωδικούς κ θα ξεκινήσω επικοινωνία με συνεργεία.
Suzuki Baleno II