-
Έχει έναν αισθητήρα σε κάθε τροχό μέσα στη ζάντα, στη βαλβίδα. Έχει 3 επιλογές για πιέσεις. Αμφιβάλλω αν ξέρουν να το παραμετροποιησουν στην αντιπροσωπεία
-
-
Το 2017 και 2018 το Baleno ήταν το δεύτερο χειρότερο σε πωλήσεις για την Suzuki στην Ευρώπη. 21 και 19 χιλιάδες αμάξια. Τις λιγότερες πωλήσεις τις έχει το Jimny αλλά ας πούμε είναι ειδικό αμάξι. Καλύτερο το Vitara, πάνω από 80 χιλιάδες.
-
Σε ευχαριστούμε για την πληροφορία καλέ μας σαμαρείτη. Μας έκανες την καρδιά περιβόλι.
Η Ferrari πόσα κομματια πουλησε;;;;
-
Σε ευχαριστούμε για την πληροφορία καλέ μας σαμαρείτη. Μας έκανες την καρδιά περιβόλι.
Η Ferrari πόσα κομματια πουλησε;;;;
-
-
Προς κατόχους! Ρε παιδιά εδώ και καιρό, όταν το αμάξι είναι κλειστό, μια στο τόσο ακούω έναν ήχο σαν κάποιο μοτέρ, κλειδαριάς υποθέτω. Νομίζω το ακούω από πίσω και διαρκεί 10 δευτερόλεπτα περίπου, σαν να προσπαθεί να κάνει κάτι. Το αμάξι δεν ξεκλειδώνει ή κλειδώνει μόνο του εκείνη την ώρα, ούτε ακούγεται ο ήχος κλειδώματος. Τι μπορεί να είναι αραγε;
-
Η αντλία του καυσίμου μάλλον.
-
Η κλειδαριά στην τάπα καυσίμου είναι ηλεκτρική?
-
Και στο swift το κάνει, εγώ νόμιζα πως είναι το υβριδικό σύστημα. Ενα υποκωφο 'ιιιιιιιιιι'
Το κανει και σε εσενα;
-
Ξυπνάει η Κατρίν και τεντώνεται....
-
Λαπ, ναι αυτό κάνει. Η τάπα μηχανική είναι. Τρόμπα βενζίνης δεν νομίζω. Το έκανε κ σήμερα που ήταν ακίνητο 3 μέρες. Κάτι με το κλειδί υποπτεύομαι, με το keyless σύστημα. Κάνει κανένα τσεκ;
-
Νομίζω πως αυτό που εννοεί ο harisma είναι πως η αντλία δουλεύει για κάποια δευτερόλεπτα ανεξάρτητα απ' τα υπόλοιπα συστήματα για να ανεβάζει και να κρατάει σε συγκεκριμένα επίπεδα την πίεση καυσίμου, γι αυτό ο υπόκωφος ήχος που ακούτε. Υπάρχουν τμήματα του κυκλώματος τροφοδοσίας που πρέπει να μένουν διαρκώς υπό πίεση. Συμβαίνει να ακούγεται σε πολλά μοντέλα.
-
Να πείτε του κυρίου Χάρη, να μην ασχολείται με την Κούλα....ότι θέλουμε είναι ο θόρυβος.
Εν τέλη είναι από τις λαβές του μασάζ στο κάθισμα που γυρίζουν στην αρχική τους θέση.
Αυτό να του πείτε του κυρ Χάρη ότι ναι.
Έτσι να μην ξεχνιόμαστε.......
Κούλα μου, κούκλα μου.
-
Λαπ έχεις εντελώς διεστραμμένη άποψη περί ομορφιάς...
-
Το 'κούκλα μου' είναι σαν αυτό που λέει η πεθερά στη νύφη, όταν αξιωθεί η ακαμάτα και βάλει καμιά σκούπα στο αχούρι για να την υποδεχτεί... καμία σχέση με το 'κούκλα μου' που θα έλεγε ένας πεθερός...
-
Εεε ναι, το έχουμ διαπιστώσει και πει χρόνια τώρα!! Όλο κάτι κακάσχημα του αρέσουν....
Το 'κούκλα μου' είναι σαν αυτό που λέει η πεθερά στη νύφη, όταν αξιωθεί η ακαμάτα και βάλει καμιά σκούπα στο αχούρι για να την υποδεχτεί... καμία σχέση με το 'κούκλα μου' που θα έλεγε ένας πεθερός...
Αχαχαχα....πολύ καλό!!
-
Τώρα;;;;
Παραδεχτείτε το μωρέ....ωραίο είναι.
New lancer grand
-
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ, η διαστροφή προσωποποιημένη είσαι ρε γύρε!
-
Εγώ τα γουστάρω αυτά που βάζει ο Λαπ για ωραία, έχουν αυτή τη ρετρομοντέρνα αισθητική, μου θυμίζουν τα νιάτα μου, όταν 'τί γκόμενος είσαι' έλεγαν στον Σταμάτη, όχι στον Κυριάκο... τώρα αλλάξανε τα γούστα...
Υπό αυτό το βλέμμα είναι πολύ σέξυ αυτοκίνητα...
Suzuki Baleno II