-
Το vitara που διάβασες, το πήραν μέρα μεσημέρι. Το ενός μηνός Ignis του γείτονα, ομοίως. Κοινός παρονομαστής το ξεκλείδωμα με τηλεκοντρόλ, θα πω εγώ.
Τι εννοείς ξεκλείδωμα με τηλεκοντρόλ ?
-
Το ξεκλείδωμα του αυτοκινήτου με το κουμπί του κλειδιού, κ όχι βάζοντας το στην κλειδαριά old school
-
Κρίμα ρε φίλε...Μακάρι να αποζημιωθείς στο ακέραιο
-
Το ξεκλείδωμα του αυτοκινήτου με το κουμπί του κλειδιού, κ όχι βάζοντας το στην κλειδαριά old school
αρα το κοινό που είχαν τα αυτοκίνητα ήταν ότι δεν ήταν προπολεμικά
-
Χαχαχαχ. Δε λέω για όλα όσα ανοίγουν έτσι ! Λέω για αυτά με το συγκεκριμένο χειριστήριο των Σουζούκι. Μπορεί να λέω κ αηδιες.
-
Εγώ πάντως αγχώθηκα πολύ μετά το συμβάν στον φίλο Νώντα. Πρωί/πρωί σηκώθηκα και άρχισα να τρέχω σε μαγαζιά να βρω κάποιο καλό μπαστούνι τιμονιού για έξτρα προστασία. Τελικά εντόπισα ένα που ταιριάζει με το τιμόνι, πολύ ακριβό μεν αλλά φαίνεται να είναι καλή ποιότητα. Έτσι όπως πάει το πράγμα σε λίγο θα κάνουμε και σκοπιά στα αυτοκίνητα για να μην μας τα βουτήξουν.
-
Ασφάλεια κλοπής και κανένα άγχος! Ας κάνουν οτι θέλουν μετα...
Προσωπικά δεν εχω αχοληθεί ποτέ με αντικλεπτικά στο αυτοκίνητο (εκτός απο αθτά που είχαν εργοστασιακό συναγερμό), τα θεωρώ παντελώς άχρηστα.
-
Εγω που εχω το keyless και αυτο μπορουν να το αντιγραψουν σωστα;;;;;
-
Τα πάντα αντιγράφονται δυστυχώς.
-
Ασφάλεια κλοπής και κανένα άγχος! Ας κάνουν οτι θέλουν μετα...
Προσωπικά δεν εχω αχοληθεί ποτέ με αντικλεπτικά στο αυτοκίνητο (εκτός απο αθτά που είχαν εργοστασιακό συναγερμό), τα θεωρώ παντελώς άχρηστα.
+1
-
-
-
Στπ σπίτι σας δεν θέλτε συναγερμό ως αποτρεπτικό μέσο; Στο αυτοκίνητό σας γιατί δεν θέλετε; Δεν το καταλαβαίνω... Είναι ακόμα μια γραμμή άμυνας που καλό είναι να υπάρχει!!!
-
Ασφάλεια κλοπήςκαι κανένα άγχος! Ας κάνουν οτι θέλουν μετα...
Ε όχι και κανένα άγχος!
Ειδικά αν είναι το μοναδικό αυτοκίνητο της οικογένειας. Αν στο κλέψουν, τι θα κάνεις; Θα πηγαίνεις με τα πόδια για 3 μήνες, μέχρι να αποζημιωθείς;
Άσε που ποτέ δεν σου δίνουν (σε πρώτη φάση τουλάχιστον) την αποζημίωση βάσει του ασφαλισθέντος ποσού ή έστω την τρέχουσα τιμή αγοράς. Μόνο μετά από παρέμβαση δικηγόρου ή/και αγωγή, μπορεί να πάρεις τα λεφτά που δικαιούσαι...
-
Με εχετε κατατρομαξει ολοι σας....
Σημερα κοιταζα δεξια και αριστερα και τις γωνιες για να πατησω στο αλλο αυτοκινητο το τηλεχειρισμο...
Θα το κλειδωνω με το χερι.....τελειωσε.
Στο μικρο με το keyless θα αγορασω ενα πουγκι ή θα το εχω μεσα σε αλουμινοχαρτο.....
Κοιταζα και αυτο.....,καλο φαινεται....
https://www.amazon.com/Archie-McPhee-Tin-Foil-Humans/dp/B07CXZBRW5
-
Ωραίος
-
Πέρα απ τη πλάκα εγώ για το Focus πήρα αυτά και έχω το κεφάλι μου ήσυχο
https://www.amazon.co.uk/gp/product/B076KZF645/ref=ppx_yo_dt_b_asin_title_o03_s00?ie=UTF8&psc=1
Πέρα απ' αυτό έχει βγάλει νέα κλειδιά η Ford με ανίχνευση κίνησης. Όταν δεν κινείται μετά από κάποια λεπτά απενεργοποιείται. Φοβερή λύση αλλα 100 ευρώ για καινούριο κλειδί δεν δίνω... Τα αυτοκίνητα παραγωγής μετά τον Μάιο 2019 το έχουν στάνταρ απ ότι ξέρω.
Ίσως το εφαρμόσουν και άλλες εταιρίες.
-
Fanis75 wrote:
Ασφάλεια κλοπήςκαι κανένα άγχος! Ας κάνουν οτι θέλουν μετα...
Ε όχι και κανένα άγχος!
Ειδικά αν είναι το μοναδικό αυτοκίνητο της οικογένειας. Αν στο κλέψουν, τι θα κάνεις; Θα πηγαίνεις με τα πόδια για 3 μήνες, μέχρι να αποζημιωθείς;
Άσε που ποτέ δεν σου δίνουν (σε πρώτη φάση τουλάχιστον) την αποζημίωση βάσει του ασφαλισθέντος ποσού ή έστω την τρέχουσα τιμή αγοράς. Μόνο μετά από παρέμβαση δικηγόρου ή/και αγωγή, μπορεί να πάρεις τα λεφτά που δικαιούσαι...
Παρεμπιπτόντως ρε χάρη, σε τι ποσό να ελπίζω;έχεις καμία ιδέα;
-
Φίλε δες στο συμβόλαιο σου. Στην δική μου γράφει το ποσό που με αποζημιώνει σε περίπτωση κλοπής.
-
Φίλε δες στο συμβόλαιο σου. Στην δική μου γράφει το ποσό που με αποζημιώνει σε περίπτωση κλοπής.
Με την μαγική λέξη 'έως' πριν από το ποσό... Γίνεται κοστολόγηση του οχήματος ξανά. Δύσκολα να πάρεις ακριβώς το ίδιο ποσό με αυτό της αγοράς.
Suzuki Baleno II