-
Βέβαια το αμάξι ήταν δύο μηνών. Πόσο να πέσει από την αρχική τιμή;
-
Ε ναι να χασεις κανενα 300 το πολυ.
Φανταζομαι...
Παντως ρε νοντα και χθες το σκεφτομουν ολη μερα...
Πολυ σταναχωρηθηκα αν και δεν σε ξερω προσωπικα....
Ποσο κριμα....και μαλιστα τωρα που σταματα το baleno....
Πραγματικα μας μιαταξαν το τοπικο ..... μερικοι-μερικοι....ακριβολογοι και με αφεση στην λεπτομερεια και στην αντιπολιτευση.....
Ονοματα δεν λεμε, προσωπικοτητες δεν θίγουμαι
-
Παρεμπιπτόντως ρε χάρη, σε τι ποσό να ελπίζω;έχεις καμία ιδέα;
Δεν μπορώ να ξέρω βρε Νώντα, πέρα από κάποια ποσά που έχω κατά καιρούς ακούσει. Εξαρτάται βεβαίως και από την ασφαλιστική σου εταιρία και από τον ασφαλιστή σου και από το συμβόλαιο σου (υπάρχουν και κάποια με εγγυημένο το ποσό της αρχικής τιμής αγοράς για κάποιο χρονικό διάστημα).
Η όποια εμπειρία έχω με κάνει να πιστεύω ότι αν η τιμή του καινούριου ήταν π.χ. 14 χιλιάρικα, δεν θα σου προσφέρουν (στην αρχή τουλάχιστον) πάνω από 12 χιλιάρικα. Μετά αρχίζει το παιχνίδι...
-
Θα δείξει...Πάντως μέχρι τώρα δεν έχω ακούσει κάτι περίεργο από δαυτους.
-
Διάβασε καλά την ασφάλεια σου. Ποιά έχεις; Πέρα από την ολική κλοπή που είναι ίση με κάποια αξία δεν μπορείς να δηλώσεις κ κλοπή περιεχομένου μέσα στο αμάξι να πάρεις κ από εκεί κάτι;
-
Eurolife έχω..
-
καλημέρα σε όλους και καλή εβδομάδα, τώρα διάβασα τα σχόλια για την μη εισαγωγή του baleno και χθες τυχαία είδα διαφήμιση της suzuki με το ignis και το swift δίπλα δίπλα και με τίτλο διαφήμισης suzuki hybrid και μου έκανε εντύπωση που έλειπε το baleno, κρίμα αν είναι αλήθεια.
με τα ανταλλακτικά θα έχουμε πρόβλημα στην ελλάδα?
-
Το Μπαλένο δεν είναι κερδοφόρο οπότε σταματάει εμπορική πορεία στην Ευρώπη.
Η κλίνη του Προκρούστη θα περιλάβει και το Baleno, η προσαρμογή του οποίου στις ευρωπαϊκές νόρμες αξιολογείται ως μη κερδοφόρα.Πηγή: https://www.drive.gr/news/kosmos/suzuki-eis-bathos-anatheorisi-tis-gkamas-2020
-
Μόλις πήγαινα να το βάλω......
Επίσης μάλλον προφήτης θα γίνω..
'.... από τη συμφωνία που υπογράφηκε με την Toyota, αυτά τα δύο μοντέλα θα βασίζονται στο RAV4 και στην Corolla Touring Sports. Σύμφωνα με τo Autoactu, το SUV αναμένεται να λανσαριστεί στην Ευρώπη τον προσεχή Σεπτέμβριο, ενώ το στέισον στο τέλος του 2020. Δεδομένου του μικρού χρόνου, φανταζόμαστε ότι ο μετασχηματισμός θα περιοριστεί στην αλλαγή σημάτων, αλλά κρατούμε και μια επιφύλαξη μπας και εκπλαγούμε!'
-
Καλημέρα σε όλους. Πόσα τέλη έχει το ατμοσφαιρικό 1.2?
-
105€
-
Μεθαύριο μπαίνουν ζιμερμαν δίσκοι κ τακάκια. Τα μαμα στραβωσανε μετα από κάτι δυνατά φρενάρισματα από 200αρες.. Δεν θα μου λείψουν τα μαμα ψευτοφρενα.. Αντε να δούμε πως θα σταματάει τωρα.. Από autodoc όλα μαζί 130ε. Τα τακάκια μας είναι ίδια με φιέστα μκ6
-
Τα ίδια κοιτάζω κ εγώ ! Γίνε ο beta tester μου, περιμένω εντυπώσεις!
-
-
Μωρέ έχει μικρά φρενακια. 252 χιλιοστά είναι πολύ μικρά. Το μικρό βάρος σώζει λίγο την κατάσταση. Το autodoc έχει τεράστια ποικιλία. Περιμένετε μέχρι να βγάλει προσφορά 30% μέχρι εκεί παίζει.
-
Στρώσιμο στα φρένα οπότε δεν το ζόρισα. Ωστόσο, το initial bite στα φρένα είναι πολύ καλύτερο και το πεντάλ ακούει από το πρώτο άγγιγμα. Το πεντάλ φαίνεται πιο γεμάτο. Σίγουρα θα φρενάρει καλύτερα. Τα μαμά τακάκια ήταν σχεδόν σαν καινούρια. 26.000χμ έχω κάνει.
Θυμίζω έβαλα ζιμερμαν δίσκους και τακάκια
130ε όλα μαζί από autodoc
-
Το μονο που ηθελε αυτο το αυτοκινητο... και ηταν η καλυτερη αγορα για νεους ελληνες αλλα και για πιο συνειδητοποιημενους
Σε κανενα αλλο σημειο για τα χρηματα του δεν υστερουσε σημαντικα, ποσο μαλλον το turbo
Αντε καποιος τριγμος που με ενα σπευ σιλικονης, τελειωνει το θεμα.
Που να δειτε audi a1 σε τριγμους....θα γελατε.
Τσπ μπραβο ρε Πολυβιε...
Αντε τωρα να βρουμε αντικσταστατη της Κουλας...θα πληρωσουμε χιλιαρικα παραπανω μαλλον.
-
Εντωμεταξύ και μεταχειρισμένα δεν υπάρχουν τουρμπάτα, μόνο 1.2 και σε GL, GLX ελάχιστα.
-
Μολις πρωτοηρθε εβγαινε εκδοση glx με 17500 euro με turbo και αυτοματο της aisin,6 ταχυτο με αυτακια, και το εδιναν 1000 ευρω κατω ως εκπτωση.
Μιλαμε για φουλ εξτρα εξοπλισμο, με ολα τα συστηματα adas (που ο ανταγωνιαμος δεν ειχε και ΘΑ τα εβαζε στις επομενες γενιες) , και ιαπωνικο turbo. Και 5,5 με 6,2 πραγματικη καταναλωση.
Τεραστιοι χωροι, πολυ καλο κρατημα, αριστο αυτοματο, καταπληκτικος κινητηρας, ανετο και αρκετα αθορυβο.
Βλεπω σημερα το τι ζητουν τα νεα αυτοκινητα και γελαω. Ο.κ εχουν ντιζαϊν...
Αυτο το εδιναν μια περιοδο 16.500 ευρω.
-
Ένα καλό λαστιχάκι θέλει τώρα και το ελαφρύ σασί θα βγαζει τα γούστα του..
Suzuki Baleno II