-
θα ηθελα οπως και με τους εμπορους μεταχείρισμενων να λεγαμε καλοπιστα μια πρόταση για πρατηρια καυσίμων που να είμαστε ευχαριστημενοι
-
θα ηθελα οπως και με τους εμπορους μεταχείρισμενων να λεγαμε καλοπιστα μια πρόταση για πρατηρια καυσίμων που να είμαστε ευχαριστημενοι
-
-
ΚΑΝΕΝΑ και αυτο εξαιτιας του κρατους που εχει τα ορια καθαροτητας πολυ πιο υψηλα απο αλλα κρατη........
Απο εκει και περα απλα μπορεις να ελπιζεις πως βενζινες οπως η Vpower Racing που ερχονται απο εξωτερικο ειναι αυθεντικες και οχι νοθευμενες.
-
BP - Μεταμόρφωση Αττικής
Λεωφόρος Τατοΐου 94
http://www.vrisko.gr/details/bk_5agbgd4 ... 5c753kc04fΒάζω τα τελευταία 7 χρόνια χωρίς κανένα πρόβλημα στο 207.
Οι τιμές του είναι από τις χαμηλότερες.
Άριστη εξυπηρέτηση. Εύκολη, κεντρική πρόσβαση.==================================================================
SHELL Μαρούσι - Πολύδροσο
Μεσογείων 178
http://www.vrisko.gr/details/b47a_i1aad ... F%83%CE%B9Βάζω στο σκούτερ χωρίς κανένα πρόβλημα.
Από αυτόν προμηθεύομαι και πετρέλαιο.
Καλές τιμές. Πρόσβαση δύσκολη, συνοικιακό βενζινάδικο. -
οντως η Shell V-Power Racing (100 οκτανια) ερχεται απο το εξωτερικο?
οι αλλες?
πχ η BP Ultimate 100 ? -
Σταθερη αξια και τιμη ο Ασματογλου-ΕΚΟ τερμα Κλεισθενους προς Μεσογειων στον Γερακα.
-
Εγώ έχω καλή άποψη για δύο πρατήρια που επισκέπτομαι συχνά: 1.η Shell στην άνοδο της Γρ,Λαμπράκη στο Κερατσίνι λίγο πριν το μεγάλο Σκλαβενίτη ,2.η ΒΡ πάλι στη Γρ.Λαμπράκη αλλά στην κάθοδο,λίγα μέτρα πιο κάτω από το γήπεδο της Προοδευτικής.
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Σταθερη αξια και τιμη ο Ασματογλου-ΕΚΟ τερμα Κλεισθενους προς Μεσογειων στον Γερακα.Αυτό πριν δεν ήταν SHELL που έκλεισε λόγω νοθείας;
-
Οι Shell στην άνοδο και κάθοδο της Πειραιώς στον Πειραιά στις αρχές της. Έβαζα και πετρέλαιο στο ταξί και βενζίνη στο αμάξι και είναι οκ σε όλα και παρατηρώ κιόλας και ότι αυξάνεται η δύναμη του αμαξιού όποτε βάζω από εκεί. Είναι λίγο τσιμπημένη η τιμή, αλλά αξίζει τον κόπο
-
http://www.gasprice.gr/main/showgasstat ... tionid=854
το μόνο πρατήριο ... που μου βάζει όσα ακριβώς λτ λέει το ΤC του computer.
-
1)Shell Αφοί Λάσκου στην Καβάλας (λεωφ.Αθηνών) 32
2)shell στην άνοδο της χαμοστέρνας για Νέα σμύρνη, πολύ αξιόπιστα, το 2ο συνήθως στις καλύτερες (συγκριτικά) τιμές στην αθήνα. -
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Σταθερη αξια και τιμη ο Ασματογλου-ΕΚΟ τερμα Κλεισθενους προς Μεσογειων στον Γερακα.
Αυτό πριν δεν ήταν SHELL που έκλεισε λόγω νοθείας;
Δε το θυμαμαι-ξερω αυτο που αναφερεις.
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Αυτό πριν δεν ήταν SHELL που έκλεισε λόγω νοθείας;
Δε το θυμαμαι-ξερω αυτο που αναφερεις.
Shell ήταν σίγουρα πριν πολλά χρόνια. Το λόγο που άλλαξε σήμα δεν τον γνωρίζω. Γενικά η Κλεισθένους είναι 'πιάτσα' με φτηνή βενζίνη. Shell υπάρχει σχεδόν απέναντι (μάλλον εταιρικό).
Σταθερά από τους φθηνότερους με οποιοδήποτε σήμα. Προβλήματα με πειράκια ή δυσλειτουργίες δεν είχα ποτέ αλλά πλέον δεν γεμίζω από εκεί όποτε κατεβαίνω Αθήνα. Ο λόγος; Μου φάνηκε ότι είχα μικρότερη αυτονομία σε σχέση με άλλα πρατήρια (στάνταρ ταξίδι με ίδιο αυτοκίνητο την τελευταία 5ετία). Ίσως να κάνω λάθος αλλά η αίσθησή μου ήταν αυτή.
Ο ίδιος έχει και την Aegean στη Χαλανδρίου, στο ρεύμα προς Αγ. Παρασκευή. Φτηνότερος από την ΕΚΟ αλλά 1-2 φορές μόνο έβαλα από εκεί.
-
Τα εταιρικά shell (ερμης και μυρτεα) έχουν ποιοτικά καύσιμα και σωστή ποσότητα(τσεκαρισμένο σε Χαλκίδα και σε κάποια στην Αθήνα).Τα πρατήρια Valin σε Περιστέρι και Χαλκίδα επίσης εχουν καλά καύσιμα.Προτιμούσαμε τους ιδιώτες αλλά κάνανε πολλες ατασταλίες....πρατήριο στην μεταμόρφωση ''κατάφερε''να μου βάλει 51 λιτρα βενζίνης στο 47λιτρα ρεζερβουάρ...το ίδιο και στο περιστερι....προσπαθήστε να τσεκάρετε τουλάχιστον την ποσότητα....
-
Ο χρήστης fivos07 έγραψε:
Τα εταιρικά shell (ερμης και μυρτεα) έχουν ποιοτικά καύσιμα και σωστή ποσότητα(τσεκαρισμένο σε Χαλκίδα και σε κάποια στην Αθήνα).Τα πρατήρια Valin σε Περιστέρι και Χαλκίδα επίσης εχουν καλά καύσιμα.Προτιμούσαμε τους ιδιώτες αλλά κάνανε πολλες ατασταλίες....πρατήριο στην μεταμόρφωση ''κατάφερε''να μου βάλει 51 λιτρα βενζίνης στο 47λιτρα ρεζερβουάρ...το ίδιο και στο περιστερι....προσπαθήστε να τσεκάρετε τουλάχιστον την ποσότητα....Μην ξεχνας πως στον σωληνα μενει παντα κοντα 1 λιτρο καυσιμου οποτε Ποτε δεν παιρνεις ακριβως οτι πληρωνεις.
-
Ο χρήστης Salvation81 έγραψε:
Μην ξεχνας πως στον σωληνα μενει παντα κοντα 1 λιτρο καυσιμου οποτε Ποτε δεν παιρνεις ακριβως οτι πληρωνεις.ποιον σωληνα εννοεις?
-
Τον μεγαλο τον μαυρο που παει απο την αντλια στο αυτοκινητο σου.......Βεβαια στην τελικη αυτο που μενει απο σενα παει στον αλλο (θεωρητικα) και ουτω καθεξης οποτε ερχεται μια η αλλη (βεβαια δεν ξερω αν μετα το περας το ρουφαει πισω η αντλια καπως).
-
το ειπες και μονος σου
αυτο που μενει απο τον προηγουμενο, παει σε σενα, και το δικο σου στον επομενο
δεν υπαρχει λαθος στην ποσοτητα, απο αυτο το θεμα -
Ο χρήστης Salvation81 έγραψε:
Τον μεγαλο τον μαυρο που παει απο την αντλια στο αυτοκινητο σου.......Βεβαια στην τελικη αυτο που μενει απο σενα παει στον αλλο (θεωρητικα) και ουτω καθεξης οποτε ερχεται μια η αλλη (βεβαια δεν ξερω αν μετα το περας το ρουφαει πισω η αντλια καπως).Μην ακούω κουταμάρες.
εμποροι καυσιμων με καλες συστασεις