-
σωστος σε ολα koralli! αντε ασε στο μπαρ το μπρελοκ της μπεμπας και το μπρελοκ της νισσαν!!! ακομα και ενα 370z να εχεις νισσαν γραφει πανω!!! περνας απαρατηρητος (μεχρι να δουν το 370z!!!) ...dettol το 'θεμα' ξεκινησε από τους 'πραγματικους' υποψηφιους της Χ1! εννοειται οτι η bmw κατι κανει καλα για να μπορει να δινει τοσες πολλες Χ1!
Και για να το κλεινουμε εγω που μαλλον δεν ειμαι το ταργκετ κρουπ της bmw λεω οτι με ένα καλο λιζιγκ εστω και μιας αδυναμης σχετικα Χ1 θα το σκεφτομουν.
Το τιμονι και το στησιμο του αμαξιου και η γενικοτερη εργονομια της καμπινας με πειθουν.
-
Μιλάει ο άλλος με το kuga για αξιοπιστία. Να συγκρίνουμε Ford και bmw γαι το θέμα τις αξιοπιστίας να γελάσει το παρδαλο κατσίκι; Το συγκεκριμένο x1 f48 από το 2016 και μετά δεν έχει βγάλει κανένα μαζικό πρόβλημα
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Ο χρήστης Panos8 έγραψε:
Να συγκρίνουμε Ford και bmw γαι το θέμα τις αξιοπιστίας να γελάσει το παρδαλο κατσίκι;Εγώ έχω ήδη αρχίσει να γελάω εάν νομίζεις ότι η BMW είναι ανώτερη της Ford στην αξιοπιστία. Να ορίστε ->
-
Ο χρήστης iceman7 έγραψε:
Σάμπως εσυ που λες τώρα για εξακύλινδρους κλπ ειχες πριν περισσότερο από τον 1600;Φυσικά και είχα! Σε 2 bmw είχα 6κύλινδρο 2.5λιτρο.
Καμια σχέση η Ε84 με κινητήρα Πεζώ! Καμία έκδοση δεν φόρεσε τον prince. Όλες οι βλαβες ηταν ελέω bmw.
Όσο για τις βλάβες και στην f48 πλείστες...τις ξέρεις εξάλλου από το φόρουμ σας.Μιλάει ο άλλος με το kuga για αξιοπιστία. Να συγκρίνουμε Ford και bmw γαι το θέμα τις αξιοπιστίας να γελάσει το παρδαλο κατσίκι; Το συγκεκριμένο x1 f48 από το 2016 και μετά δεν έχει βγάλει κανένα μαζικό πρόβλημα
-
Η διαφορά ειναι οτι στο Κούγκα με 8 χρόνια εγγύηση οτι και να βγάλει δεν με ενδιαφέρει, ενώ στην Χ1 με τα 2 χρόνια στην 5ετία αρχίζουν οι πληρωμές!
-
Σαφώς και έχει βγάλει η f48...ρώτα κατόχους να μάθεις.
-
Ναι μιλάει ο «άλλος», γιατί ο αλλος (δλδ εγώ) είχα 4 bmw και 2 μίνι για 15 χρόνια, οπότε οσο και να πεις μια εμπειρία την εχω. Ακόμα υπάρχει bmw στην οικογένεια (330xi).
-
-
Ο χρήστης dettol έγραψε:
@koralli εγω ξερω οτι το Χ1 εχει μοσχοπουλησει, οποτε η εταιρεια κατι κανει σωστα
Επισης ο καθενας εχει διαφορετικες προτεραιοτητες και δεν υπαρχει κανενας λογος να 'την λες' σε αλλους που δεν εχουν τις ιδιες με τις δικες σου. Η αγορα των suv πλεον γινεται συνηθως απο οικογενειες που προσπαθουν να βρουν ενα 'πολυεργαλειο' και σπανια ασχολουνται με τις δυνατοτητες εκτος δρομου, οποτε αυτα που λες για το διαφορικο δεν εχουν για τον πολυ κοσμο καμμια απολυτως σημασια, χωρις να αμφισβητω οτι ειναι αληθεια. Σε αυτο το κομματι εχεις ενα δικιο αν κανεις τη συγκριση με τα δικα σου κριτηρια, δεν εχουν ολοι τα ιδια. Αν καποιος αισθανεται καλυτερα μεσα σε ενα bmw απο οτι σε ενα peugeot ειναι δικαιωμα του. Το ιδιο ισχυει αν καποιος αισθανεται καλυτερα φορωντας ενα polo απο οτι ενα no name μπλουζακι. Αλλα και αντιστροφα ομως, καποιος μπορει να αισθανεται καλυτερα φορωντας μπλουζα pantera και κολλητα τζην.Φίλε dettol φυσικά η εταιρεία (για να ειμαστε πιο ακριβεις τα τμηματα marketing/sales ) κάνει σωστά αφου πουλαει. Θα συμφωνεις βέβαια φαντάζομαι ότι αυτό ουδεμία σχέση έχει με το ποσό καλό είναι ένα αυτοκίνητο.
Πχ η Subaru σε εμάς εδώ πουλαει 3-4 αυτοκίνητα το μήνα, τα θεωρείς άχρηστα αυτοκίνητα;
Προσωπικά αμφιβάλλω πόσο καλυτερη είναι η X1 1.5 diesel από ένα πολύ φτηνότερο-στο κόστος αποκτησης- forester ή από ένα 4κινητο compass ή ακόμα κ από το c5 aircross που αναφέρεται.
Κάθε αυτοκίνητο έχει το κοινό του και αυτό είναι απολύτως σεβαστό.
Δεν βλέπω πως 'την λεω' ή θιγω κάποιον όταν λέω την άποψή μου σχολιάζοντας 'βιομηχανικα προϊόντα' (για να δανειστώ την έκφραση ενός πολύ παλιού συμφορουμιτη , για όσους θυμούνται...), προσφέροντας μια άλλη οπτική γωνία των πραγμάτων. Προσωπικά δε βλέπω το αυτοκίνητο ως προέκταση της προσωπικότητας μου, οπότε ακόμα κ αν κάποιος θάψει το αυτοκίνητο μου, δε με ενδιαφέρει καθόλου. Εγώ ο ίδιος το θαβω όπου χρειαστεί [emoji16][emoji16] γιατί ξέρω πολύ καλά ποια είναι τα μειονεκτήματα του.
Κατανοώ βέβαια ότι ισως να μην ισχύει για όλους αυτό, όμως αυτό φυσικά δε σημαίνει ότι δε θα ασκείται κριτική για τις επιλογές και τα μοντέλα της κάθε εταιρείας.
Το τι εχει σημασία για τον καθένα το ξέρει ο ίδιος, αλλά υπάρχουν και κάποια αντικειμενικά στοιχεία τα οποία εν προκειμένω κ παρέθεσα. Κάποιους μπορεί να τους ενδιαφέρουν κ κάποιους όχι.
Επίσης, είναι μια πραγματικότητα ότι υπάρχει κόσμος ακομα και σημερα που αγοράζει με το σήμα στο καπό, εξ ου και η -χάριν αστεεισμου- αναφορά μου σε αυτο. -
Συμφωνώ απόλυτα ότι το νούμερο των πωλήσεων δεν είναι απόλυτη αποτίμηση της ποιότητας, δεν είναι όμως και πράγματα τελείως άσχετα. Αν τα Χ1 ήταν για τα μπάζα, δεν υπάρχει περίπτωση να είχαν πουλήσει τόσο πολύ.
Από εκεί και πέρα κάθε αγορά (χωρα-γεωγραφικη περιοχή) έχει τις ιδιαιτερότητές της. Σχετικά με τα Subaru που ανέφερες, προσωπικά έβλεπα με καλό μάτι την αγορά από αυτήν την εταιρεία, αλλά η ύπαρξη μόνο μεγάλων (πάνω από 1800 κυβικά) κινητήρων με προβληματιζε για φορολογικούς λόγους και έτσι την εγκατέλειψα.
Επίσης το γεγονός ότι ο Έλληνας γουστάρει περισσότερο γερμανικά αυτοκίνητα, με εκανε να στραφω προς γερμανικές εταιρείες, διότι κάποια στιγμή θα θελήσω να το πουλήσω. Δεν κρίνω αν έχει δίκιο ή όχι ο Έλληνας με αυτήν του την εμμονή, δεν με ενδιαφέρει κιόλας. Αυτοί είναι οι κανόνες του παιχνιδιού, βάσει αυτούς παίζουμε.
-
Όσο για τα περί 'σήματος', κάθε άνθρωπος, συνειδητά ή ασυνείδητα κάνει επιλογές οι οποίες επηρεάζονται από το marketing των εταιρειών. Προφανώς υπάρχει και ο επιδειξιας που κρατάει το μπρελόκ του αμαξιού του με τέτοιο τρόπο ώστε να φαίνεται συνεχώς η μάρκα,αλλά αντίστοιχα υπάρχει και άλλος που δρα ακούγοντας άλλες 'σειρήνες' και αγοράζει πχ Vitara γιατί είναι καλό εκτός δρόμου ακόμα και αν η μοναδική διαδρομή που κάνει είναι Περιστέρι-πατησια . Θέλει να βλέπει τον εαυτό του ως περιπετειώδη και αυθόρμητο. Απλά ένα παράδειγμα αναφέρω.
-
Όσο αφορά τις πωλήσεις πάντως μην ξεχνάμε ότι όταν βγήκε η τελευταία x1 ήταν πολύ καλύτερη του κατεξοχήν ανταγωνισμού της (Audi merc).
-
Ο χρήστης dettol έγραψε:
εχω την εντυπωση οτι γενικα το ληζινγκ, αν δεν συντρεχει φορογολογικος λογος, δεν συμφερει στην ελλαδα. Πληρωνεις >85% της αξιας του αμαξιου και στο τελος της 4-5ετιας δεν εχεις αμαξι. Τα balloon εχουν ισως μεγαλυτερο ενδιαφερον αν υπαρχει προσυμφωνημενη τιμη επαναγορας του αυτοκινητου, ωστε μετα απο λιγα χρονια να αλλαξεις αυτοκινητο. Θεωρω ομως οτι αυτο ειναι σχετικα ακριβο χομπι. Επισης, σημαινει οτι γινεσαι δεσμιος μιας συγκεκριμενης εταιρειας.
Προσυμφωνημένη τιμή αγοράς εχω δει σε διαφημιστικά αναφέρουν οι εταιρίες .Ακόμα και για αγορά μεταχειρισμένου αλλά μόνο από εξουσοδοτημένους (που λογικά αυτοι συνεργαζονται)
-
Ο χρήστης iceman7 έγραψε:
Πάντως αν πιστέψω φίλο που είχε νοικιάσει Χ1 (αλλά και 3 αρα) με τον γνωστό βενζινοκίνητο 1500cc,με βάρος αποσκευών και 4 ατομα ζορίζεται αρκετά ,και κάνει θόρυβο και κατανάλωση 10+ λιτρα.Στο θεμα αξιοπιστίας κινητήρων ,αυτό με τους πολλαπλασιαστές μετά από το 2012 με τoυς turbo κινητήρες φαίνεται δεν υπάρχει μαζικά.Κάτι άλλα θεματα με ψύξη κινητήρα,ηλεκτρικα κλπ μετα τα 40000 χλμ πολλά αμάξια διαφόρων εταιριών, έχουν ανα περίπτωση.Φυσικά όποιος έχει να δώσει 35000ευρω που πολλά είναι φόροι,άλλος τα πονάει άλλος απλά θέλει την φίρμα να κυκλοφορεί και ξέρει και ότι οι ζημιές κοστίζουν.
10+ μόνο σε συνθήκες βαριάς αστικής κίνησης.
Στις συνθήκες που περιγράφεις η κατανάλωση ανέρχεται στα 7,4-7,6 βαριά 8.
Για να δεις σε αυτοκινητόδρομο 8-9 πρέπει να οδηγείς καφρικα χώνοντας συνέχεια, κόβοντας απότομα και επιταχύνοντας πάλι.Ισως παιζει ρόλο και το κιβωτιο ταχυτητων .Στην 3 αρα είχα δει ήταν χειροκίνητο .Πάντως για επιδόσεις είχε και κινητήρες με 1600 cc με 170 ps ,αλλά φαίνεται τους σταμάτησε .Αν έμπαιναν ακόμα στις μικρές εκδοσεις BMW,θα μιλάγαμε μόνο για τυχόν προβλήματα αν αξίζει η αγορά .Με βαση πως πουλανε σήμερα πακέτα,προσφορές λόγω φόρων κλπ
-
Ο χρήστης Fanis75 έγραψε:
Σάμπως εσυ που λες τώρα για εξακύλινδρους κλπ ειχες πριν περισσότερο από τον 1600;
Φυσικά και είχα! Σε 2 bmw είχα 6κύλινδρο 2.5λιτρο.
Καμια σχέση η Ε84 με κινητήρα Πεζώ! Καμία έκδοση δεν φόρεσε τον prince. Όλες οι βλαβες ηταν ελέω bmw.
Όσο για τις βλάβες και στην f48 πλείστες...τις ξέρεις εξάλλου από το φόρουμ σας.Επειδή στα φορα παγκοσμίως μπαίνουν αρκετά οι γκρινιάρηδες ή οι έχοντες προβλήματα και τα παρακολουθώ ολα τα σχετικά με την F48 Δόξα Τω Θεω τα προβλήματα είναι ελάχιστα.
Στο X1 club ένας είχε θέμα με τα ψαλίδια και αλλάχθηκαν (αλλά πήγαινε σε κάτι κατσάβραχα) και ένας με πετρελαιο με EGR που αλλάχθηκε στην εγγύηση καθαρά λόγω καύσιμου όμως. Καμία από τις βάσεις μηχανής εδώ και εκεί δεν θεωρώ ότι είναι θέμα γιατί έχει ήδη βγει άλλο part και το κόστος ακόμα και εκτός εγγύησης είναι ελάχιστο.
Θυμάμαι και μια περίπτωση ενός στο fb που κλαιγόταν και έβριζε (την ειχες δει και εσυ προφανως και σε αυτήν θα αναφέρεσαι) και ήταν τελικά κάτι πολύ απλο και πάμφθηνο. Του έμεινε όμως το αμάξι μέσα 5 μέρες γιατί η bmw έχει αφήσει 5 εξουσιοδοτημένα όλα κιόλα και ο χώρος δεν επαρκεί.Μηχανικά δεν υπάρχει κάτι αλλά σίγουρα ξέρουμε όλοι ότι Τογιότα δεν αγοράσαμε και άλλωστε μόνο με την πάροδο του χρόνου θα δούμε.
Τέλος δεν αμφισβητεί κανεις την οικογενειακή σου εμπειρία με τη bmw αλλά η τελευταία σου ήταν και εσένα μικρό μοτέρ ενώ οι προηγούμενες στην προηγούμενη δεκαετία που λόγω της εισαγωγής νέων τεχνολογιών όλες οι μάρκες είχαν θέματα και κυριως οι γερμανικές με τα καμμένα λάδια κλπ. Άλλωστε τότε ήταν που μέχρι και η Τογιότα έβγαλε κινητήρες που έκαιγαν λάδια.
Όσο για τους prince μου κάνει εντύπωση που γράφεις αυτά όταν οι προηγούμενες Χ1 αυτούς έχω διαβάσει στο wiki ότι φόραγαν.Εμένα προσωπικά πιο πολύ με ενοχλεί οπως ήδη έγραψα η μείωση του δικτύου εξουσιοδοτημένων της bmw και έχω φωνάξει για αυτό και η ανόητη πολιτική να μην κάνει επίσημα retrofits ενώ υπάρχει τεράστια τριτη αγορά.
-
To E84 X1 1.6 ειχε κινητηρα BMW που ηταν μια 1.6 εκδοση του διλιτρου Ν20. Εκαιγε πολύ ο συγκεκριμένος κινητήρας.
-
Στο θέμα των επισκευαστών βλέπω ότι για Αθήνα να αναφέρονται πάλι μαζί με Σπανό και Σφακιανάκη και οι παλιοί Κορφιάτης και Athens car ,ενώ για Καλαμάτα,Χανια (όσο θυμάμαι) μπήκαν άλλοι .Μήπως παίζουν τίποτε αλλαγές στις συμβάσεις ,γίνονται ακόμα διαπραγματεύσεις κλπ https://www.bmw.gr/el/bmw-partner/dealer-overview.html
-
Ο χρήστης Tkin73 έγραψε:
σωστος σε ολα koralli! αντε ασε στο μπαρ το μπρελοκ της μπεμπας και το μπρελοκ της νισσαν!!! ακομα και ενα 370z να εχεις νισσαν γραφει πανω!!! περνας απαρατηρητος (μεχρι να δουν το 370z!!!) ...dettol το 'θεμα' ξεκινησε από τους 'πραγματικους' υποψηφιους της Χ1! εννοειται οτι η bmw κατι κανει καλα για να μπορει να δινει τοσες πολλες Χ1!Και για να το κλεινουμε εγω που μαλλον δεν ειμαι το ταργκετ κρουπ της bmw λεω οτι με ένα καλο λιζιγκ εστω και μιας αδυναμης σχετικα Χ1 θα το σκεφτομουν.
Το τιμονι και το στησιμο του αμαξιου και η γενικοτερη εργονομια της καμπινας με πειθουν.
Δεν είναι πάντως όλοι έτσι ρε συ. Εμένα εδώ στο φορουμ ξέρετε ότι έχω bmw. Ούτε ο αδελφός μου δεν ξέρει τι οδηγώ.
Όσον αφορά αυτό το πραγματικός αγοραστής που έγραψα εννοούσα κάποιον που θα ξεκινήσει να αγοράσει αμάξι σε αυτό το εύρος τιμών.
Αν κοιτάς όλα της κατηγορίας θα πας ευκολότερα στο πιο φθηνό. Βάζοντας μια τιμή στόχο βλέπεις εκεί γύρω μόνο.
Εγώ πχ μετά το qq που κατέβηκα σε τιμή για οικονομία και απογοητεύτηκα είπα ότι θα πάρω κάτι γυρω στα 35000 ευρώ.
Γι αυτό και κοίταξα ραβ4 (μόνο διλιτρο, μεγάλο και στα 36500) και τιγκουαν εναλλακτικά μόνο και ήθελα να δω και crv αλλά προτιμούσα βενζίνη λόγω λίγων ετήσιων χιλιομέτρων. Αμάξια που δεν μου αρέσουν οπτικά όπως η gla και η q3 στην κατηγορία δεν τα κοίταξα. Επίσης ποτέ δεν κοιτάζω αμάξια σπάνια πουλιά γιατί με ενδιαφέρει η μεταπώληση. Άρα κάτι Subaru κλπ δεν θα το κοίταζα.
Αν το τιγκουαν βενζίνης advance στα 1400 ήταν φθηνότερο από την χ1 θα το έπαιρνα αλλά εκείνη την εποχή ήταν περίπου 1000 ευρώ ακριβότερο.Αντίθετα ο φίλος dettol έκανε το ανάποδο.
-
Ο χρήστης Karas έγραψε:
Στο θέμα των επισκευαστών βλέπω ότι για Αθήνα να αναφέρονται πάλι μαζί με Σπανό και Σφακιανάκη και οι παλιοί Κορφιάτης και Athens car ,ενώ για Καλαμάτα,Χανια (όσο θυμάμαι) μπήκαν άλλοι .Μήπως παίζουν τίποτε αλλαγές στις συμβάσεις ,γίνονται ακόμα διαπραγματεύσεις κλπ https://www.bmw.gr/el/bmw-partner/dealer-overview.htmlΜπήκε πρόσφατα ξανά και ο Κορφιάτης.
Ευτυχώς γιατί δεν επαρκούν οι χώροι -
Αμαξάρα και το καλύτερο στην κατηγορία του είναι το X1. Ακόμα και στην απλή έκδοση χωρίς τα μπλιμπλικια έχει τους καλύτερους χώρους και το καλύτερο τιμόνι Στην κατηγορία . Το μόνο που θα σκεφτομουνα αν ήμουν αποκλειστικά Αθήνα θα ήταν το Chr ηβριδικο αλλά για οικογένεια δεν είναι το συγκεκριμένο.
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
-
O 1.6 της Χ1 οπως εγραψε ο Αγης ηταν ο 2λιτρος υποκυβισμένος (εξ ου και η διαφορά στη ιπποδύναμη) και όχι ο 1.6 prince. Ελάχιστοι ολμως το γνωρίζουν αυτό!
-
Δεν μιλάω για λάδια, αλλά για άλλα προβλήματα που συνεχίζονται (σύστημα ψυξης, αναρτήσεις κλπ)
-
Αφού τα ξέρεις καλύτερα απο εμενα τα προβλήματα...δεν θέλω να εκθέσω δημόσια, αλλά μην κανουμε οτι δεν υπάρχουν.
-
Μια χαρά ειναιτο δικτυο σερβις...ουτε χρειαζονται περισσότεροι αλλα ουτε υπάρχουν και επιχειρηματιες που μπορουν να στηριξουν σωστα το κοστος ενος εξουσιοδοτημενου με τις αυστηρες προδιαγραφες της bmw.
Το εχω πει απειρες φορες...η Χ1 είναι ό,τι καλύτερο (για εμένα) στην κατηγορία της (όπως ειναι όλες οι bmw στην κατηγορία τους). Αλλά σαφώς ειναι ακριβή (για να ειναι σωστη θέλει 45κ+) και σαφώς δεν δρέπει δάφνες αξιοπιστίας και οικονομικής συντήρησης. Για να λέμε ολη την αλήθεια.
-
-
Για τιμόνι θα συμφωνήσω για χώρους όχι. Που τους είδες τους χώρους. Μόνο μπροστά είναι όπως πρέπει. Πίσω μετρια πράγματα και χώρο αποσκευών μόνο κορυφαίος δεν είναι. Αλλά το αμάξι έχει ωραίο πάτημα ωραία ρύθμιση η ανάρτηση και προσωπικά και ο μικρός ντίζελ με ικανοποιεί σε ρεπριζ.
Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης dettol έγραψε:
Συμφωνώ απόλυτα ότι το νούμερο των πωλήσεων δεν είναι απόλυτη αποτίμηση της ποιότητας, δεν είναι όμως και πράγματα τελείως άσχετα. Αν τα Χ1 ήταν για τα μπάζα, δεν υπάρχει περίπτωση να είχαν πουλήσει τόσο πολύ.Από εκεί και πέρα κάθε αγορά (χωρα-γεωγραφικη περιοχή) έχει τις ιδιαιτερότητές της. Σχετικά με τα Subaru που ανέφερες, προσωπικά έβλεπα με καλό μάτι την αγορά από αυτήν την εταιρεία, αλλά η ύπαρξη μόνο μεγάλων (πάνω από 1800 κυβικά) κινητήρων με προβληματιζε για φορολογικούς λόγους και έτσι την εγκατέλειψα.
Επίσης το γεγονός ότι ο Έλληνας γουστάρει περισσότερο γερμανικά αυτοκίνητα, με εκανε να στραφω προς γερμανικές εταιρείες, διότι κάποια στιγμή θα θελήσω να το πουλήσω. Δεν κρίνω αν έχει δίκιο ή όχι ο Έλληνας με αυτήν του την εμμονή, δεν με ενδιαφέρει κιόλας. Αυτοί είναι οι κανόνες του παιχνιδιού, βάσει αυτούς παίζουμε.
Δεν είπε κανείς ότι είναι για τα μπάζα. Στις εκδόσεις με μεγάλα μοτέρ είναι εξαιρετικά αξιόλογη. Να μου πεις για την 4κινητη διλιτρη μάλιστα (την έχει κ ένα παλικάρι εδώ μέσα θυμάμαι).
Αλλά 37000 για την 1.5 με 115 άλογα και δικινητη, προσωπικά με την καμία. Δεν είναι απλά συμβιβασμός που έγραψε ο Φάνης, αλλά κάτι περισσότερο που δε θέλω να το περιγράψω.
Χίλιες φορές μια 3αρα που πραγματικά τιμά το σήμα της εταιρείας.
Όσο για την αξία μεταπώλησης διαφωνώ κάθετα. Ποτέ δε θα απέρριπτα ένα αυτοκίνητο που το θεωρώ καλύτερο από κάποιο άλλο λόγω μεταπωλητικης αξίας. Το αμάξι το παίρνω για να το χαρώ εγώ, όχι ο επόμενος.
Άσε που πλέον ο κόσμος έχει ξυπνήσει και ξέρει τι εστί 'γερμανική αξιοπιστία'. Να ειναι καλά και η φαουβε με τους fsi,tsi και την 'αξιοπιστια' τους, πολλαπλασιάστες των BMW κλπ.
Από τη δική μου εμπειρία πολύ πιο εύκολα θα φύγει ένα ιαπωνικό (πχ σιβικ) παρά ένα γκολφ ή μια σειρά 1. -
Και εμένα οι BMW (μετά τις Alfa) είναι οι αγαπημένες μου..αλλά ρε iceman τι πράγμα είναι αυτό; Μόλις πει κάποιος κάτι αρνητικό για το αμάξι σου αμέσως να πεταχτείς;; Και καμιά φορά πας και προς το προσβλητικός!
Καλά εκεί που είπες στο Φάνη κάτι του στιλ έως 1600 είχες και σου ανταπαντάει κάτι πολυλιτρα πολυκυλινδρα (έχασα το λογαριασμό από τους κυλίνδρους ) ήταν σα κωμωδία του Σεφερλή. Ε, αυτό ήταν, καλά περάσαμε και εμείς διαβάζοντας το, τέλος όμως! Εκεί το λήγεις. Έχεις το κουράγιο ρε μπαγασα να ξανά απαντήσεις; 'Εγώ εννοούσα το τελευταίο σου αμάξι κτλ.'; άστο να πάει στο καλό...
BMW X1 2016