-
Ο χρήστης harpoon έγραψε:
Πάντως αν αγοράζεις αμάξι και το αφήνεις στο γκαράζ, σημαίνει πως δεν έπρεπε να το αγοράσεις κατά τη γνώμη μου. Αυτό ισχύει για όλα τα πράγματα! Το αμάξι το παίρνεις να το ευχαριστηθείς καθημερινά! Βασικά αν δε χρειάζεσαι καθημερινά αυτοκίνητο, τότε δεν αξίζει να δώσεις πάνω από 20Κ με την καμία!Μου θυμίζει τις γυναίκες της προηγούμενης γενιάς, που έφτιαχναν ωραίο σαλόνι στο σπίτι και το είχαν κλειστό για... τους ξένους! Οχι! Το αμάξι το οδηγούμε!
Είναι λίγο απόλυτο αυτό, ίσως να το ξανά σκεφτείς.
Ένα ειδικό αυτοκίνητο πχ δε μπορεί να κυκλοφορειται καθημερινά σε καθημερινές συνθήκες και φθορές.
Και αυτά που προσφέρει ένα ειδικό αυτοκίνητο δε μπορεί να τα παρέχει ένα οποιοδήποτε people mover και το αντίστροφο.
Και στο λέω γιατί το αυτοκίνητο που έχω στο γκαράζ το βγάζω ΠΣΚ.
Sent from my H9436 using Tapatalk
-
Δίκιο έχετε Νίκο και Δια. Αλλά μιας και είμαστε στο Χ1 και είναι αμάξι καθημερινό και όχι ειδικό, καλό είναι να οδηγείται και να το ευχαριστιέται ο κάτοχος του
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Ο χρήστης spyrosK έγραψε:
Δίκιο έχετε Νίκο και Δια. Αλλά μιας και είμαστε στο Χ1 και είναι αμάξι καθημερινό και όχι ειδικό, καλό είναι να οδηγείται και να το ευχαριστιέται ο κάτοχος του
Sent from my iPhone using TapatalkΚαθημερινό για εμένα, που το έχω αγοράσει κασέρι και περιμένω να το πουλήσω σε καλή κατάσταση και για τις διαδρομές προς και από κέντρο που κάνει, δεν είναι.
Δεν υπάρχει λόγος να βασανίζεται κανεις (αμάξι και οδηγός).
Από εκεί και πέρα η αλήθεια είναι ότι δεν κάνω και διαδρομές εκτός πόλης συχνά, όποτε αναγκαστικα το αμάξι μένει σε ακινησία. -
Ναι, με τα 'πρέπει' ακούστηκε κάπως. Φυσικά γράφω για τη δική μου σκοπιά στα πράγματα. Όχι μόνο στο αυτοκίνητο. Από τα παπούτσια μέχρι το σακάκι και το πουκάμισο, τον καινούγιο καναπέ, τα πάντα. Εφόσον τα αγόρασα, τα χρησιμοποιώ. Απλώς εγώ τουλάχιστον αν δε μπορούσα να πάρω το 'καλό' αμάξι στη δουλειά, μάλλον δε θα δινα πάνω απο 30Κ για το ΣΚ. Τέλος πάντων, εκτός θέματος.
-
Πάντως αν αγοράζεις αμάξι και το αφήνεις στο γκαράζ, σημαίνει πως δεν έπρεπε να το αγοράσεις κατά τη γνώμη μου. Αυτό ισχύει για όλα τα πράγματα! Το αμάξι το παίρνεις να το ευχαριστηθείς καθημερινά! Βασικά αν δε χρειάζεσαι καθημερινά αυτοκίνητο, τότε δεν αξίζει να δώσεις πάνω από 20Κ με την καμία!Μου θυμίζει τις γυναίκες της προηγούμενης γενιάς, που έφτιαχναν ωραίο σαλόνι στο σπίτι και το είχαν κλειστό για... τους ξένους! Οχι! Το αμάξι το οδηγούμε!
Ανάλογα με τις προτιμήσεις και την οικονομική επιφάνεια του καθενός. Δηλαδή μπορεί κάποιος να θέλει ένα καλό και ακριβό αυτοκίνητο ως δεύτερο για Κυριακές, όταν έχει άδεια από τη δουλειά του κλπ. Γιατί να μην το αγοράσει; Άλλος μπορεί να το θέλει γιατί του άρεσε, το είχε απωθημένο κλπ, άσχετα αν δεν το κινεί τακτικά. Για τον πατέρα μου δεν αξίζει ούτε πάνω από 15χιλ ευρώ να δώσει κάποιος, γιατί τα θεωρεί χρήματα που είναι στον δρόμο...Γνώμη του είναι, έχει άλλες προτιμήσεις όπου δίνει χρήματα δλδ πάνω από 20χιλ ευρώ (του αρέσει ότι έχει να κάνει με τη θάλασσα) που εγώ δε θα έδινα.
-
Θα διαφωνησω και θα πω πως πολυ σωστα πραττει που το εχει σε γκαραζ κλειστο και δεν καταλαμβανει δημοσιο χωρο. Εγω προτιμω να παρω ενα φθηνο αυτοκινητο και να εχω παρκινγκ μονιμο με το ιδιο κεφαλαιο παρα ακριβουτσικο και στον δρομο.
Ποσο μαλλον για ακριβο αυτοκινητο. Το να εχεις μονιμο κλειστο παρκινγκ οπου και αν πηγαινεις οπως δουλεια σπιτι και συγγενεις αλλαζει ολη τη ζωη σου.
-
Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά! και όχι εδώ στην Ευρώπη αλλά στην Αμερική!
BMW X1 Wins 'Best Subcompact Luxury SUV' in Car and Driver's 10 Best Trucks and SUVs
https://f48.bimmerpost.com/forums/showt ... ?t=1574239Επίσης ξαναβγαίνουν σε κυκλοφορία οι τετρακίνητες δίλιτρες βενζίνης με φίλτρο καυσαερίων
https://www.press.bmwgroup.com/global/a ... pring-2019 -
Στην Αμερική αυτό το βραβείο που έχει σοβαρή εγγύηση, σοβαρή εισαγωγικη, φτιάχνουν τις αστοχίες δωρεάν κ αλλάζουν αυτοκίνητο στην 3ετια!
-
Έχει σοβαρούς κατοίκους και νόμους.
Αλλά και πάλι προβλήματα δεν φαίνεται να βγάζει
Υπάρχουν πολλά Αμερικανικά τεστ και για αξιοπιστία μετά από τόσα χρονια.Και στο φορουμ που ο κόσμος θα μπει κυρίως για προβλήματα δεν υπάρχουν αναφορές.
Στα του εξωτερικού πιο πολλά έχουν γραφτεί για το αν είναι καθαρόαιμη bmw και για το πλάτος των καθισμάτων (διορθώθηκαν) παρά για προβλήματα.
Εδώ έγραψε ένας στο fb που το είδες και εσυ και τελικά ήταν ξεραμένη φούσκα ημιαξονιου από την ακινησία.Προφανώς έχει τουπέ η εταιρεία αλλά αυτό οφείλεται και σε εμάς που είμαστε ιθαγενείς και στην ανυπαρξία κρατικού ελέγχου (και πανευρωπαϊκά). Αλλά λίγο πολύ αυτά μαλλον συμβαίνουν παντού γιατί κανεις δεν σέβεται τον καταναλωτή. Αν δεν έχεις γνωστό στη χώρα αυτή δεν μπορείς ποτέ σωστά το αμάξι σου να συντηρήσεις ή φτιάξεις.
-
Καλά ρε ice, σιγά τη διάκριση...best subcompact luxury Suv! Δηλαδή είχε ανταγωνιστές 2-3 άλλα αμάξια; Τη merc, το audi και το Volvo. Αντε να υπάρχουν και 1-2 Αμερικανικα;
Για εμένα βέβαια είναι εύκολα το καλύτερο Suv από όλες τις κατηγορίες και όλες τις τιμές (αναλογικά με αυτά που προσφέρει). -
Καλή χρονιά να έχουμε με υγεία και πολλά και καλά χιλιόμετρα.
-
Που ειναι αυτο το μερος;
-
Αγρόκτημα Ρεγκούκου στην Αμυγδαλέζα. Έχουμε πάει παρέα από εδώ και από το Qashqaiforum.
Ως συνήθως ξεσκίσαμε κάτι παϊδακια σπέσιαλ, κόψαμε την πίτα, κληρωσαμε τα δώρα μας και μετά πήγαμε και για καφέ στο Φράγμα!
-
Ναι, με τα 'πρέπει' ακούστηκε κάπως. Φυσικά γράφω για τη δική μου σκοπιά στα πράγματα. Όχι μόνο στο αυτοκίνητο. Από τα παπούτσια μέχρι το σακάκι και το πουκάμισο, τον καινούγιο καναπέ, τα πάντα. Εφόσον τα αγόρασα, τα χρησιμοποιώ. Απλώς εγώ τουλάχιστον αν δε μπορούσα να πάρω το 'καλό' αμάξι στη δουλειά, μάλλον δε θα δινα πάνω απο 30Κ για το ΣΚ. Τέλος πάντων, εκτός θέματος.Δλδ το καλό σου ακριβό σου κοστούμι με το ακριβό δερμάτινο παπούτσι το φοράς κάθε μέρα αφού τα πήρες για να τα ευχαριστιεσαι;
Όλα τα πράγματα έχουν την ώρα τους.
Συμφωνώ ότι γενικά αυτό που αγοράζουμε πρέπει να του κάνουμε καλή χρήση για να το ευχαριστιόμαστε και να μην πετάμε λεφτά στο αέρα αλλά δεν σημαίνει και κάθε μέρα απαραίτητα.Συγχαρητήρια για την έκδοση πάντα τέτοια! Βλέπω το λευκό κυριαρχεί στους κατόχους του κλάμπ!
Στάλθηκε από το MI PAD 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Μακάρι να μπορούσαμε όλοι να είχαμε 2-3 αμάξια να αλλάζουμε, ένα οικογενειακό, ένα για την πόλη, ένα για το βουνό, κάμπριο για τα ζεστά ανοιξιάτικα βράδυα...
Το βασικό είναι το όποιο αμάξι έχουμε να κάνει τη δουλειά απροβλημάτιστα και με ασφάλεια, κι ακολουθούν τα προσωπικά γούστα (πολυτέλεια, σπορ, άνεση, μούρη, κλπ, κλπ).
ΥΓ. Ας όψεται που δεν βολευόμαστε εύκολα οι μακρινοί για τις συναντήσεις, ελέω δουλειάς και οικογένειας... ας είμαστε καλά μήπως μπορέσουμε του χρόνου!
Στάλθηκε από το SM-T335 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης dr.angelo έγραψε:
Μακάρι να μπορούσαμε όλοι να είχαμε 2-3 αμάξια να αλλάζουμε, ένα οικογενειακό, ένα για την πόλη, ένα για το βουνό, κάμπριο για τα ζεστά ανοιξιάτικα βράδυα...Το βασικό είναι το όποιο αμάξι έχουμε να κάνει τη δουλειά απροβλημάτιστα και με ασφάλεια, κι ακολουθούν τα προσωπικά γούστα (πολυτέλεια, σπορ, άνεση, μούρη, κλπ, κλπ).
ΥΓ. Ας όψεται που δεν βολευόμαστε εύκολα οι μακρινοί για τις συναντήσεις, ελέω δουλειάς και οικογένειας... ας είμαστε καλά μήπως μπορέσουμε του χρόνου!
Στάλθηκε από το SM-T335 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Θα ανέβουμε εμείς προς Βόλο και ελπίζω εκεί να σε γνωρίσουμε!
-
*Η Γενική Γραμματεία Βιομηχανίας ανακοινώνει ότι η εταιρεία BMW Hellas AE,Γενικός Αντιπρόσωπος Εισαγωγέας και ∆ιανομέας των αυτοκινήτων BMW στην Ελλάδα, εκτελεί πρόγραμμα ανάκλησης αυτοκινήτων BMW σειρά X1.
Η ανάκληση αφορά σε 286 οχήματα, παραγωγής από 5 Οκτωβρίου 2018 έως 21 Ιανουαρίου 2019,στα οποία απαιτείται να γίνει προληπτικός έλεγχος των οπίσθιων φωτιστικών σωμάτων (φώτων) του οχήματος και αντικατάσταση αυτών, εάν είναι απαραίτητο.
Μέχρι στιγμής δεν έχει αναφερθεί καμία περίπτωση ατυχήματος, που να σχετίζεται με το συγκεκριμένο θέμα.*
-
Για το θέμα αυτό είχε υπάρξει κάποια καθυστέρηση στην παραγωγή και διορθώθηκε. Λογικά αφορά αμάξια πριν την διαπιστωθεί το θέμα.
-
Πάντως βλέπει κανείς ,ότι όλη αυτήν την περίοδο μέχρι σήμερα ότι παίζουν και προσφορές για το μοντέλο .
Επίσης έχει και εκδήλωση σε λίγες μέρες https://www.bmw.gr/Xpassion#! -
Έκανα σήμερα td το 1.5 αυτόματο ντίζελ στον εξοπλισμό active. Θα κάνω αρκετές αντιπαραβολες σε σχέση με το 5 αιρκρος γιατί το οδηγησα και αυτό πριν δύο μέρες.
Το καλύτερο κομμάτι του αμαξιού σε σχέση με όσα έχω οδηγήσει τελευταία (3008, τιγκουαν, 5 αιρκρος) ήταν το τιμόνι. Πολύ πιο σφικτό και ακριβές από τα άλλα 3.
Επίσης το στήσιμο του αμαξιού με την ρύθμιση της ανάρτησης δεν θύμιζε κροσοβερ , αν και η Χ1 είναι ένα μάλλον χαμηλό αμάξι , ειδικά σε σχέση με το 5 αιρκρος , καμία σχέση η θέση οδήγησης.
Ήταν τρομερά σταθερό και έβγαζε μια σιγουριά.
Η ανάρτηση μεταφέρει κάποια τραντάγματα εντός καμπίνας περισσότερα από το αιρκρος που οδηγησα μεσοβδόμαδα αλλά την νιώθεις τόσο όσο , δεν έχει πλεύσεις ούτε όμως και υπερβολικά σκληρή.
Ηχομόνωση καλή ένα κλικ κάτω από το Σιτροέν.
Κινητήρας τραβούσε απευθείας στο πάτημα ίσως ένα κλικ πιο απρόθυμα από το Σιτροέν. Κατανάλωση με 140-150 έπιασα εύκολα τα 8.5 όταν το χαλάρωσα τελικά έκλεισε στα 7.5.
Θέση οδήγησης όπως και το στήσιμο του θυμίζει αρκετά το scross μου.
Ποιότητα υλικών της έκδοσης που είδα πολύ καλή αλλά συνολικη εικονα ελαφρώς παροχημενη.
Χώρος πίσω από την θέση οδήγησης τα ίδια χαλια με το 5αιρκρος.
Χώρος αποσκευών πολύ μικρότερος από το Σιτροέν.
Συνολικά δεν ξέρω αν δικαιολογεί τα 37000 αλλά οδηγικά καταλαβαίνω τους φαν της μάρκας (που να οδηγούσα και κάνα σπορ αμάξι!)
Το αν αξίζει τα 5-7 χιλιάρικα παραπάνω από το αιρκρος. Δυσκολη απάντηση. Σαν τιμόνι και στρίψιμο και στήσιμο τα αξίζει σίγουρα. Από εκεί και μετά όχι.
Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
BMW X1 2016