-
Και μία ακόμα edit mod
edit mod
Την ίδια ανοχή επιδεικνύουμε σε όλα τα μέλη και δύο μέτρα και δύο σταθμά εδώ δεν θα βρείτε. mod -
Ο χρήστης Fanis75 έγραψε:
Σαφώς αν κρίνω απ το Χ3 μου...βέβαια μακάρι στο χ1 όλα να πάνε καλά γιατί είναι καλό αμάξι!
Μετά την 5ετία (μερικές φορές και 7ετία) αρχίζουν τα ακριβά προβλήματα στις bmw. Οπότε έχουν ακόμα αρκετά χρόνια.
ΥΓ: 330xi e46, 2004 μοντέλο, με 201.000 - τελευταίο 'service'...... €2.700!!
Με μεταχειρισμένα τα μισά ανταλλακτικά, με επισκευή του ημιαξονίου (ΔΕΝ το κάνει η bmw, το έκανε το εξουσιοδοτημένο αντίθετα στις οδηγίες της bmw) και 40% έκπτωση στην εργασία (αλλιώς θα ξεπέρναγε τις €5.000, περισσότερα από όσο αξίζει το αυτοκίνητο σήμερα!!)Carpe diem φίλε Φάνη!
Κανείς δεν αγοράζει αμάξι για επενδυση!
Καλά να είμαστε να πάρουμε άλλο στα 7-8 χρόνια ή και νωρίτερα -
Ο χρήστης Fanis75 έγραψε:
Σαφώς αν κρίνω απ το Χ3 μου...βέβαια μακάρι στο χ1 όλα να πάνε καλά γιατί είναι καλό αμάξι!
Μετά την 5ετία (μερικές φορές και 7ετία) αρχίζουν τα ακριβά προβλήματα στις bmw. Οπότε έχουν ακόμα αρκετά χρόνια.
ΥΓ: 330xi e46, 2004 μοντέλο, με 201.000 - τελευταίο 'service'...... €2.700!!
Με μεταχειρισμένα τα μισά ανταλλακτικά, με επισκευή του ημιαξονίου (ΔΕΝ το κάνει η bmw, το έκανε το εξουσιοδοτημένο αντίθετα στις οδηγίες της bmw) και 40% έκπτωση στην εργασία (αλλιώς θα ξεπέρναγε τις €5.000, περισσότερα από όσο αξίζει το αυτοκίνητο σήμερα!!)Αυτα είναι τραγικα πραγματα... Ελεεινες καταστασεις.
Απο οικογενειακη πειρα με σπανιο αυτοκινητο-ειδικο, ειναι εξαιρετικα συμφερουσα η λυση αγορας ολοκληρου για ανταλλακτικα-καβατζα. Βεβαια εμεις το καναμε αρχικα γιατι εγινε και πληρης μετατροπη, και μετα αγοραστηκαν ακομα δυο.. Βεβαια τον 21quadra με τα 7(!) renault 21 δε τον ξεπερνα κανεις.. -
Ο χρήστης iceman7 έγραψε:
Και μία ακόμα για να το εμπεδώσεις ΤΡΟΟΟΟΛΑΑΑΑΑΡΑΑΑΑΑΑ (από άλλη οπτική γωνία )
Εσύ ΤΡΟΟΟΟΟΛΑΑΑΑΑΑΡΑΑΑΑΑ μείνε με τη χολή σου, το τρολάρισμα, την κακία και τη μ@λακία που σε δέρνει κομπλεξαρα και μην μας χαλάς το τόπικ!
Αφου σε ανέχονται ακόμα εδώ μεσα να κάνεις άνω κάτω όλα τα τοπικά με τις παπαριές σου, θα έχεις όμοια και ακόμα πιο χυδαία αντιμετώπιση!Is this for real or am I missing something? [emoji51]
-
Καλα νταξ οταν εχω γραψει πολλακις οτι ο ανθρωπος εχει χοντροθεματα... Ευτυχως τ αφηνει να φανουν μονος του...
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Αυτα είναι τραγικα πραγματα... Ελεεινες καταστασεις.
Απο οικογενειακη πειρα με σπανιο αυτοκινητο-ειδικο, ειναι εξαιρετικα συμφερουσα η λυση αγορας ολοκληρου για ανταλλακτικα-καβατζα. Βεβαια εμεις το καναμε αρχικα γιατι εγινε και πληρης μετατροπη, και μετα αγοραστηκαν ακομα δυο.. Βεβαια τον 21quadra με τα 7(!) renault 21 δε τον ξεπερνα κανεις..Δεν έχει άδικο Χρήστο...το σκέφτηκα και αυτό τελευταία, απλά πολύ δύσκολα βρίσκεις το συγκεκριμένο αυτοκίνητο μεταχειρισμένο για ανταλλακτικά. Είναι όμως υπό σκέψη, εάν τελικά το κρατήσει αρκετό καιρό ακόμα ο πατέρας μου.
Τι είπες τώρα..R21...αυτοκίνητο έρωτας, το Quadra ειδικά...είχα στεναχωρηθεί πολύ που τελικά δεν το αγόρασε ο πατέρας μου κάποια στιγμή που το σκεφτόταν....τότε ήταν ίσως το καλύτερο sedan που μπορούσε κάποιος να αγοράσει στην κατηγορία αυτή!
-
Θα σ εχω υποψιν Φανη γιατι οργωνω το καρο.γρ απο χομπυ
Απο τα 7 τα δυο ειναι 21 turbo και ενα 21 turbo quadra!
-
Ο χρήστης iceman7 έγραψε:
Και μία ακόμα για να το εμπεδώσεις ΤΡΟΟΟΟΛΑΑΑΑΑΡΑΑΑΑΑΑ (από άλλη οπτική γωνία )
Εσύ ΤΡΟΟΟΟΟΛΑΑΑΑΑΑΡΑΑΑΑΑ μείνε με τη χολή σου, το τρολάρισμα, την κακία και τη μ@λακία που σε δέρνει κομπλεξαρα και μην μας χαλάς το τόπικ!
Αφου σε ανέχονται ακόμα εδώ μεσα να κάνεις άνω κάτω όλα τα τοπικά με τις παπαριές σου, θα έχεις όμοια και ακόμα πιο χυδαία αντιμετώπιση!Ρε σεις...
-
Μπα δεν ειναι πολλοι, για εναν ειναι..Εδω εισαι
https://www.vrisko.gr/dir/psyxologoi/athina/ -
Ο χρήστης sargus έγραψε:
Ρε σεις...
στα μαγαζα που παω, βρισκω συνηθως χοντρες.
που μου μιλουν για να με εντυπωσιασουν για το τι κανανε οταν ηταν μικρες. μια που τωρα ξερω τι κανουν και δεν ειναι εντυπωσιακο.
σχεδον παντα λενε 'πηγαμε', 'καναμε'. ποτες 'πηγα', 'εκανα'.Αρ.Ες.
άι νόου οτι εχω γινει δυσνόητος. μπορει και ανοητος. το προσπαθω αφού. -
Δε σε πιάνω ρε γέροντα...μιλάς με γρίφους κ δε πολυστροφάρω...
-
Αμμες ποκ' ημες άλκιμοι νεανίαι
Αμμες δε γ' ειμεν , αι δε λης πείραν λάβε
Αμμες δε γ' εσσομεθα πολλώ καρρονες
-
Θα ρισκάρω να πω ως απλός και ταπεινός παρατηρητής ότι θα ήθελα να δω σενάριο criuser και iceman07 να ένωναν τελικά τις δυνάμεις τους και να μοίραζαν άπλετο πόνο.
-
Ο χρήστης alatar έγραψε:
Θα ρισκάρω να πω ως απλός και ταπεινός παρατηρητής ότι θα ήθελα να δω σενάριο criuser και iceman07 να ένωναν τελικά τις δυνάμεις τους και να μοίραζαν άπλετο πόνο.Αυτά είναι πράγματα του σατανά!
Είναι από εκείνα που συμβαίνουν λίγο πριν την αποκάλυψη (του Ιωάννη εννοώ όχι του επόμενου μαστερσεφ). Εναλλακτικά μία τέτοια σύμπραξη θα μπορούσε να μας οδηγήσει ποιο γρήγορα στο singularity . -
Μην λέτε τέτοια ρε σεις απότομα. [emoji1]
Απόψε έβλεπα εφιάλτη ότι οδηγούσα ένα 3008 και έμεινα από ηλεκτρικά προβλήματα [emoji23] -
Επειδή έβλεπες ηλεκτρικά προβλήματα ήταν εφιάλτης. Αν απλά το οδηγούσες θα ήταν όνειρο για σένα
-
Muhahahahah
-
-
Συμβαινουν αυτα παιδια, μην αγχωνεστε...
-
Ευθεια θηβας. Στο υψος του μνημειου οδηγικης επαρσης και ματαιοδοξιας. Σωστα Χρηστο;
BMW X1 2016