-
Ο χρήστης greemlin έγραψε:
τιμή για την επεκταση? Τα χιλιομετρα που δινει?Πάνω από 1k αν θυμάμαι καλά για 3ετία...
-
περίπου όπως την Nissan 980 νομιζω ή 150000χλμ...
Ευχαριστω πολυ για τα φώτα σας!!!!!!!!!!!
-
τιμή για την επεκταση? Τα χιλιομετρα που δινει?Έχει διάφορες τιμές (όλες ακριβές!), ανάλογα με το πρόγραμμα. Δεν τις ξέρω τις τιμές, γιατί αλλάζουν κάθε χρόνο.
Έχει επέκταση για 3 χρόνια / 60.000 χλμ, 3 χρόνια / 100.000χλμ κλπ.
-
τιμή για την επεκταση? Τα χιλιομετρα που δινει?668 ευρώ τα +2 χρόνια εργοστασιακής χωρις όριο χιλιομέτρων
-
Η τριετια πηγαινε γυρω στα 1200 νομίζω πριν κανα χρόνο. Εννοείται δεν το έκανα...
-
-
Ωραίος !!
-
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Απίστευτες φωτογραφίες, πανέμορφα τοπία!
Και το σημαντικοτερο: χαίρεσαι και το αμάξι κ όσα μπορείς να κάνεις με αυτό!! -
Respect!
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
ωραιες φωτο κ κατατοπιστικες. μπραβο.
μπροσθιοκινητο και δεν κολλησες σε λασπες κ χιονια καθολου;
εχει καποιο προγραμμα (επιλογεα) προσαρμογης σε εδαφος το αμαξι; -
Μπράβο Βασίλη!!!
@ mech_eng: κανένα πρόγραμμα δεν εχει. Αλλα η bmw χρησιμοποιει κορυφαίες αναρτησεις και λογισμικό στο ESP.
-
μαλιστα, πολυ καλο που μπορει και υποκαθιστα κατα αυτον τον τροπο 4κινηση κ ειδικα λαστιχα
πιστευα οτι υπαρχει επιλογεας οδηγησης για αυτο το λογο -
Μπράβο Βασίλη.
Κούκλά η μπέμπα και βλέπω σωστή χρήση. Το απολαμβάνεις το αυτοκίνητο .
Μόνο πάρε και τον Στέφανο μαζί για να καταλάβει τι ωραίο εργαλείο έχει. Έστειλα φίλο στον δικό σασ ΄χωρο να δει εντυπώσεις, του είχα συστήσει οτι ο Στέφανος είναι ίδια περίπτωση με εκείνο - Toyota Rva4 και είναι σουπερ ευχαριστημένος ,και έπεσε σε φάση να διαβάζει κείμενα κρίσης μέσης ηλικίας. -
Ας βάλω κι εγώ τις δικές μου να είναι μαζεμένες εδώ (συγγνώμη αν τις έχω ξαναποστάρει).
Xdrive 20d, χειμερινά ελαστικά bridgestone blizak Lm001.Στάλθηκε από το SM-T335 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μην ανεβάζετε τέτοιες φώτο, θα πάθει εγκεφαλικό ο Στέφανος (πλάκα κάνω προφανώς).
Γ@μω τα τοπία.
Μπράβο αξιοποιείτε τις δυνατότητες του αυτοκινήτου σας.Sent from my Mi A1 using Tapatalk
-
Ο χρήστης george1977 έγραψε:
Μπράβο Βασίλη.Κούκλά η μπέμπα και βλέπω σωστή χρήση. Το απολαμβάνεις το αυτοκίνητο .
Μόνο πάρε και τον Στέφανο μαζί για να καταλάβει τι ωραίο εργαλείο έχει. Έστειλα φίλο στον δικό σασ ΄χωρο να δει εντυπώσεις, του είχα συστήσει οτι ο Στέφανος είναι ίδια περίπτωση με εκείνο - Toyota Rva4 και είναι σουπερ ευχαριστημένος ,και έπεσε σε φάση να διαβάζει κείμενα κρίσης μέσης ηλικίας.Εντάξει ρε συ εγώ δεν πρόκειται να κάνω ποτε τέτοιες «καφριλες» με αμάξι που έχω πληρώσει εγώ.
Προφανώς και το αμάξι φαίνεται να πάει εκεί που λίγοι θα πάνε ακόμα και στη δικινητη έκδοση ενώ οδηγικά είναι τοπ. Όπως έχω γράψει απορώ τι σκατα οδηγούσα χρονια.
Το θέμα με εμένα είναι ότι δεν έχω χρόνο για ταξίδι και έχω και κάποιους ψυχαναγκασμους που με εμποδίζουν να το χαρώ όσο πρέπει. Περιττό να πω ότι έχω να κουνήσω το αμάξι από την τελευταία συνάντηση του φόρουμ για κοψίδια στις 29/12 και δεδομένου ότι είμαι εκτός Ελλάδας θα φύγει ο Γενάρης χωρίς χιλιόμετρο.
Το ότι θα γούσταρα για αισθητικούς λόγους 2-3 καλούδια εξοπλισμού που έδωσαν στη συνέχεια στάνταρ είναι απλά δικαιολογία (άσε που τέτοια θέματα λύνονται).
Άρα ο φίλος σου να μην φοβάται τίποτα. Αν τον ικανοποιήσει αυτό που θα δει οδηγώντας το και έχει τα λεφτά χωρίς να κολλάει στο κοκοψονια και τις γκάτζετιες να προχωρήσει άνετα.
Τογιότα σε αξιοπιστία μάλλον δεν θα είναι αλλά οτιδήποτε πάνω από 70% σε σύγκριση με την Τογιότα προκύψει θα είναι τέλειο δεδομένου τι παίρνεις πίσω οδηγώντας το. -
Καμία καφρίλα δεν βλέπω. SUV είναι, φτιαγμένα για τέτοιες καταστάσεις.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Καμία καφρίλα δεν βλέπω. SUV είναι, φτιαγμένα για τέτοιες καταστάσεις.+1.000
-
Θα συμφωνήσω με τους προλαλήσαντες, εάν δεν είχα κάθε χρόνο χιόνι και πάγο (με διαφορετική ποσότητα βέβαια, ανάλογα τη χρονιά) δεν θα έμπαινα εύκολα στη διαδικασία αγοράς suv. Μάλλον οκτάβια θα ξανάπαιρνα, μπορεί και το scout (αν και το μεγαλύτερο μήκος 23 εκ. είναι ένα θέμα).
Στάλθηκε από το SM-T335 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
BMW X1 2016