-
Πολυχρονος Στεφανε και οτι επιθυμεις. Αφου εκανα κατι καλο σε καποιον ειμαι ευχαριστημενος. Ευχαριστω Νικο
-
Ο χρήστης Nikos Golf έγραψε:
Καλησπερα στη παρεα. Στον Βασιλη-Φανη-Σπυρο-Στεφανο-Αλεξανδρο(Δια)-Αντρεα κασκαι.... Σορυ αν ξεχναω καποιον. Σας διαβαζω κατα καιρους για να ξεχνιεμαι παιδια. Συνεχιστε ετσι δυναμικαΝα μπαίνεις να γράφεις Νίκο...!! Χαίρομαι που είσαι καλά και να σε διαβάζουμε πιο συχνά σύντεκνε!!
Στέφανε Χιλιόχρονος, με Υγεία και πολλά ασφαλή χιλιόμετρα!!
-
Ευχαριστώ όλους!
-
Σπυρο μου και Βασιλη μου θα μπαινω ρε παιδια πιο συχνα. Καλα ειμαι στην υγεια μου αλλα εσωτερικα ειμαι αδειος και αυτο δε φτιαχνεται τουλαχιστον οχι τωρα. Ψυχολογικα ειμαι ενα ρακος αλλα θα μπαινω εδω γιατι ειχε πει μια κουβεντα ο Βασιλης κονστρακτορ 'κανε αυτο που σου αρεσει για να εισαι καλυτερα'Γεια σου Νίκο. Χάρηκα που ξανά διάβασα νέα σου και τουλαχιςτον απο υγεία εισαι καλα.
-
Πολύχρονος iceman.
-
Ο χρήστης iceman7 έγραψε:
Ευχαριστώ όλους!Πολύχρονος Στέφανε πάντα με υγεία και αυτοκίνητα που γουστάρεις !
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Καλησπερα στη παρεα. Στον Βασιλη-Φανη-Σπυρο-Στεφανο-Αλεξανδρο(Δια)-Αντρεα κασκαι.... Σορυ αν ξεχναω καποιον. Σας διαβαζω κατα καιρους για να ξεχνιεμαι παιδια. Συνεχιστε ετσι δυναμικαΕύχομαι να πάνε όλα καλά Νίκο και ότι περνάς να ξεχαστεί εύκολα. Κι αυτό που γράφουν τα παιδιά ότι με τη ενασχόληση με πράγματα που μας αρέσουν μας φτιάχνει τη ψυχολογία και την υγεία, είναι απολύτως σωστό. Ας προσπαθούμε να το εφαρμόζουμε όλοι μας.
-
Ο χρήστης spyrosK έγραψε:
Πολύχρονος Στέφανε πάντα με υγεία και αυτοκίνητα που γουστάρεις !
Πολύχρονος iceman.
Merci! Να είστε καλα!
-
Είμαι νέος στο forum και δε σε ξέρω Νίκο,αλλά ξέρω πολύ καλά πόσο σημαντικό είναι η υγεία (λόγω του ότι καθημερινά είμαι σε χώρους απασχόλησης που έχουν σχέση με την υγεία).Εύχομαι λοιπόν περαστικά και τα καλύτερα!
Πολύχρονος κι ότι επιθυμείς iceman!
-
Happy Birthday mate!
-
για οσους δεν φτανουν το Χ1 δεν φαινεται ασχημη λυση
Το ταξίδι σου στον απολαυστικό κόσμο της BMW… ξεκινάει τώρα!
Απόκτησε την BMW 216d Active Tourer Dynamic, με diesel κινητήρα 1.5 λίτρων, standard αυτόματο κιβώτιο και νέο πλούσιο εξοπλισμό, με όφελος από €6.000! Μόνο για περιορισμένο αριθμό αυτοκινήτων.
Ήρθε η σειρά σου να ζήσεις το ταξίδι! -
Ο χρήστης Fanis75 έγραψε:
Καλησπερα στη παρεα. Στον Βασιλη-Φανη-Σπυρο-Στεφανο-Αλεξανδρο(Δια)-Αντρεα κασκαι.... Σορυ αν ξεχναω καποιον. Σας διαβαζω κατα καιρους για να ξεχνιεμαι παιδια. Συνεχιστε ετσι δυναμικα
Να μπαίνεις να γράφεις Νίκο...!! Χαίρομαι που είσαι καλά και να σε διαβάζουμε πιο συχνά σύντεκνε!!
Ενταξει Φανη θα μπαινω ετσι για να τα λεμε
Σπυρο μου και Βασιλη μου θα μπαινω ρε παιδια πιο συχνα. Καλα ειμαι στην υγεια μου αλλα εσωτερικα ειμαι αδειος και αυτο δε φτιαχνεται τουλαχιστον οχι τωρα. Ψυχολογικα ειμαι ενα ρακος αλλα θα μπαινω εδω γιατι ειχε πει μια κουβεντα ο Βασιλης κονστρακτορ 'κανε αυτο που σου αρεσει για να εισαι καλυτερα'
Γεια σου Νίκο. Χάρηκα που ξανά διάβασα νέα σου και τουλαχιςτον απο υγεία εισαι καλα.
Ευχαριστω φιλε μου
Καλησπερα στη παρεα. Στον Βασιλη-Φανη-Σπυρο-Στεφανο-Αλεξανδρο(Δια)-Αντρεα κασκαι.... Σορυ αν ξεχναω καποιον. Σας διαβαζω κατα καιρους για να ξεχνιεμαι παιδια. Συνεχιστε ετσι δυναμικα
Εύχομαι να πάνε όλα καλά Νίκο και ότι περνάς να ξεχαστεί εύκολα. Κι αυτό που γράφουν τα παιδιά ότι με τη ενασχόληση με πράγματα που μας αρέσουν μας φτιάχνει τη ψυχολογία και την υγεία, είναι απολύτως σωστό. Ας προσπαθούμε να το εφαρμόζουμε όλοι μας.
Αυτο θα εφαρμοσω μηπως ξεχαστω εστω για λιγο
Είμαι νέος στο forum και δε σε ξέρω Νίκο,αλλά ξέρω πολύ καλά πόσο σημαντικό είναι η υγεία (λόγω του ότι καθημερινά είμαι σε χώρους απασχόλησης που έχουν σχέση με την υγεία).Εύχομαι λοιπόν περαστικά και τα καλύτερα!
Η υγεια ειναι το παν. Δε το συζητω. Αμεσως μετα ερχεται η ψυχολογια που και αυτο ειναι ενα κομματι της υγειας. Ευχαριστω ομως για τα καλα σου λογια
-
Σημερα το απογευμα με ενημερωσαν απο την αντιπροσωπεια οτι το αυτοκινητο δεν προχωρησε στην παραγωγη λογω περιορισμου στον κωδικο- εξοπλισμο για το Μ δερματινο τιμονι. Ενα μηνα με την παραγγελια και ενω ειχα μιλησα την Τριτη με τον πωλητη και μου επιβεβαιωσε οτι το αμαξι θα ειναι στα χερια τελη Απριλη και θα εχει και την εξτρα εκπτωση της BMW hellas. Τωρα μου προτεινουν ειτε να περιμενω για παραγωγη Ιουνιου ειτε να αλλαξω το τιμονι σε Σπορ δερματινο και να το εχω τελη Μαιου- Ιουνιο......
Απαραδεκτο να ενημερωνομαι ενα μηνα μετα την παραγγελια και ενω περιμενω το αμαξι, αυτο να μην εχει ακομα ξεκινησει η παραγωγη του........Sent from my iPad using Tapatalk
-
Σπυρο μου και Βασιλη μου θα μπαινω ρε παιδια πιο συχνα. Καλα ειμαι στην υγεια μου αλλα εσωτερικα ειμαι αδειος και αυτο δε φτιαχνεται τουλαχιστον οχι τωρα. Ψυχολογικα ειμαι ενα ρακος αλλα θα μπαινω εδω γιατι ειχε πει μια κουβεντα ο Βασιλης κονστρακτορ 'κανε αυτο που σου αρεσει για να εισαι καλυτερα'Νικόλα μου με συγκινείς αληθινά που θυμάσαι αυτό που είχα πεί. Η ζωή είναι μια διαδρομή με άπειρα προβλήματα. Κατ'αρχήν είμαι πολύ χαρούμενος που είσαι γερός και μας έδωσες το στίγμα σου! Είναι ρε φιλαράκο πάρα πολύ σημαντικό να κάνουμε αυτό που μας γεμίζει. Όταν έρχεται, που αναπόφευκτα πάντα έρχεται, μια εποχή που όλα πάνε σκατά, το μόνο που μας μένει είναι να στραφούμε εκεί που μας αγαπάνε! Όλο και κάποιος υπάρχει που μας αγαπάει. Εμείς όλοι εδώ να ξέρεις οτι σε αγαπάμε με τον τρόπο μας, με τη σκέψη μας και με την έννοια σου εδώ και καιρό. Να μπαίνεις, να γράφεις, να μας διαβάζεις, να μας μαλώνεις, να είσαι ο εαυτός σου εντέλει! Εμείς σε θέλουμε όπως είσαι! Και επειδή πάντα πίσω απο τα προβλήματα με τον έναν ή τον άλλο τρόπο κρύβεται μια γυναίκα, να ξέρεις οτι όλοι σε καταλαβαίνουμε ή σε νιώθουμε.
Η συμβουλή μου είναι να κάνεις το σταυρό σου που είσαι γερός. Το επόμενο όμως είναι κάτι που μου έχει συμβεί και δεν το πίστευα. Να πάρεις ενα τηλέφωνο τον πιο καλό σου ΠΑΛΙΟ φίλο και να του πείς οτι θέλεις να πιείτε εναν καφέ. Αυτόν που έχετε χαθεί για οποιοδήποτε λόγο εδώ και χρόνια. Σίγουρα θα υπάρχει κάποιος. Πίστεψέ με, θα σε γυρίσει πολλά χρόνια πίσω, στα όμορφα που έχετε περάσει, με αποτέλεσμα να ξεχαστείς για λίγο απο το σήμερα. ΜΗΝ κλειστείς στο σπίτι, θα μαραζώσεις. Έβγα όξω και μύρισε το πέλαγος! Μας έλειψες ρε!Στέφανε!!! Χρόνια σου Πολλά και Καλά ρε φίλος! Να είσαι γερός και καλοτάξιδος!!!
...άσχετο, πέρασα προχθές απο Cosco κοντά στο Πέραμα για μια δουλειά μου, και είδα ένα βαπόρι να ξεφορτώνει κάργα ολοκαίνουριες BMW! Έκατσα σε μια άκρη και είδα πολλές Χ1 και μάλιστα πολλές λευκές! ...μάλλον έρχεται νέο προοθητικό και δεν ξέρουμε τίποτα!
-
Ο χρήστης akis1804 έγραψε:
Σημερα το απογευμα με ενημερωσαν απο την αντιπροσωπεια οτι το αυτοκινητο δεν προχωρησε στην παραγωγη λογω περιορισμου στον κωδικο- εξοπλισμο για το Μ δερματινο τιμονι. Ενα μηνα με την παραγγελια και ενω ειχα μιλησα την Τριτη με τον πωλητη και μου επιβεβαιωσε οτι το αμαξι θα ειναι στα χερια τελη Απριλη και θα εχει και την εξτρα εκπτωση της BMW hellas. Τωρα μου προτεινουν ειτε να περιμενω για παραγωγη Ιουνιου ειτε να αλλαξω το τιμονι σε Σπορ δερματινο και να το εχω τελη Μαιου- Ιουνιο......
Απαραδεκτο να ενημερωνομαι ενα μηνα μετα την παραγγελια και ενω περιμενω το αμαξι, αυτο να μην εχει ακομα ξεκινησει η παραγωγη του........Πράγματι μεγάλο foul και ξενερα.
Τι θα κανεις τελικά;Sent from my iPad using Tapatalk
Sent from my iPad using Tapatalk
-
Απαραδεκτο να ενημερωνομαι ενα μηνα μετα την παραγγελια και ενω περιμενω το αμαξι, αυτο να μην εχει ακομα ξεκινησει η παραγωγη του........
Sent from my iPad using TapatalkΔεν είσαι ο μόνος
http://f48.bimmerpost.com/forums/showth ... st21534142
Κρίμα παντως ! -
Το λινκ που παραθετεις δειχνει οτι το προβλημα υπηρχε προγενεστερα της παραγγελιας μου και η BMW οφειλε εξαρχης να σε ενημερωνει οτι λογω προβληματος στο Μ δερματινο τιμονι ο χρονος παραδοσης του αυτοκινητου ειναι αγνωστος και οχι να καρπωνεται την προκαταβολη και μετα να κανει τον κινεζο........Τωρα ενα μηνα μετα την παραγγελια μου δεν ξερω εαν μπορω να υπαναχωρησω και να παρω στο ακεραιο πισω την προκαταβολη μου.
Sent from my iPad using Tapatalk
-
Το λινκ που παραθετεις δειχνει οτι το προβλημα υπηρχε προγενεστερα της παραγγελιας μου και η BMW οφειλε εξαρχης να σε ενημερωνει οτι λογω προβληματος στο Μ δερματινο τιμονι ο χρονος παραδοσης του αυτοκινητου ειναι αγνωστος και οχι να καρπωνεται την προκαταβολη και μετα να κανει τον κινεζο........Τωρα ενα μηνα μετα την παραγγελια μου δεν ξερω εαν μπορω να υπαναχωρησω και να παρω στο ακεραιο πισω την προκαταβολη μου.Αγαπητέ Άκη, πραγματικά το χειρότερο που μπορεί να συμβεί σε κάποιον, είναι η αθέτηση των συμπεφωνημένων. Στην περίπτωσή σου το κακό είναι, ότι πέραν της καθυστέρησης στην παραλαβή του αυτοκινήτου, μάλλον θα χάσεις και την ειδική έκπτωση τιμής, που ισχύει μέχρι το τέλος του Απριλίου.
Σχετικά με την υπαναχώρηση από την αγορά του αυτοκινήτου, θα πρέπει να ελέγξεις τον σχετικό όρο στο συμφωνητικό της παραγγελίας. Συνήθως ο χρόνος παράδοσης που αναγράφεται στο συμφωνητικό άρχεται από την υπογραφή του. Ο αγοραστής δεν έχει κανενός είδους αξιώσεις λόγω μη παράδοσης, εφόσον η αδυναμία ή η καθυστέρηση της παράδοσης οφείλεται σε παράγοντες για τους οποίους δεν ευθύνεται ο εξουσιοδοτημένος έμπορος. Ο συνήθης όρος στα σχετικά συμφωνητικά παραγγελιών είναι ότι, εάν καθυστερήσει η παράδοση του αυτοκινήτου, πέραν της συμφωνηθείσας, κατά σαράντα πέντε ημέρες (45), ο αγοραστής να είναι ελεύθερος να υπαναχωρήσει από την αγορά, ο δε εξουσιοδοτημένος έμπορος να υποχρεούται να του επιστρέψει ατόκως την προκαταβολή του.
Πάντως ο έμπορος, από τη στιγμή που υπήρχε έλλειψη στην παραγωγή τιμονιών σειράς Μ, όφειλε να το γνωρίζει και να σ’ ενημερώσει.
Στη θέση σου, θα έστελνα μία επιστολή προς την BMW Hellas, όπου και θα ζητούσα είτε τη διατήρηση της έκπτωσης που υφίσταται σήμερα, είτε την επιστροφή της προκαταβολής μου. Αυτό, διότι εάν σου είχαν κάνει γνωστό από την αρχή την έλλειψη του εν λόγω εξοπλισμού, πιθανόν να είχες προβεί στην παραγγελία του απλού δερμάτινου τιμονιού, προκειμένου να έχεις την τρέχουσα έκπτωση τιμής.
Κατά τα λοιπά, δεν μας ανέφερες τον έμπορο, προς γνώση ημών και συμμόρφωση.
Επίσης σου συνιστώ να διαβάσεις την ανάρτηση, σχετικά με τις εμπειρίες μου από το προηγούμενο αυτοκίνητό μου και το εξουσιοδοτημένο συνεργείο της BMW, στο παρακάτω link.
http://www.4troxoi.gr/phpBB3/viewtopic.php?f=15&t=59474#p3160374
Πάραυτα, σου εύχομαι τα καλύτερα και τελικά όλα να εξελιχθούν όπως επιθυμείς…
-
Σπυρο μου και Βασιλη μου θα μπαινω ρε παιδια πιο συχνα. Καλα ειμαι στην υγεια μου αλλα εσωτερικα ειμαι αδειος και αυτο δε φτιαχνεται τουλαχιστον οχι τωρα. Ψυχολογικα ειμαι ενα ρακος αλλα θα μπαινω εδω γιατι ειχε πει μια κουβεντα ο Βασιλης κονστρακτορ 'κανε αυτο που σου αρεσει για να εισαι καλυτερα'Γεια σου φίλε Νίκο.
Ότι δεν μας σκοτώνει μας κάνει καλύτερους σε βάθος χρόνου. Εφόσον υπάρχει υγεία , τα υπόλοιπα θέματα είναι περαστικά. Μετά από καιρό θα τα θυμάσαι σαν λεπτομέριες.
-
Το λινκ που παραθετεις δειχνει οτι το προβλημα υπηρχε προγενεστερα της παραγγελιας μου και η BMW οφειλε εξαρχης να σε ενημερωνει οτι λογω προβληματος στο Μ δερματινο τιμονι ο χρονος παραδοσης του αυτοκινητου ειναι αγνωστος και οχι να καρπωνεται την προκαταβολη και μετα να κανει τον κινεζο........Τωρα ενα μηνα μετα την παραγγελια μου δεν ξερω εαν μπορω να υπαναχωρησω και να παρω στο ακεραιο πισω την προκαταβολη μου.Sent from my iPad using Tapatalk
Έαν πραγματικά σου αρέσει το αυτοκίνητο, κάνε μια διαπραγματεύση να κλειδώσει την έκπτωση και ίσως και για κάτι καλύτερο στηριζόμενος στο γεγονός οτι θα μείνεις για λίγο περισσότερο καιρό χωρίς αυτοκίνητο και προσπάθησε να ξεχάσεις την ιστορία.
Έαν δεν μπορείς να ξεχάσεις , έχοντας σαν συνέπεια να είσαι μόνιμα με καχυποψία τότε να δεις τους όρους για να υπαναχωρήσεις.
BMW X1 2016