-
Οκ.
Και εγώ αυτό καταλάβαινα.
Αυτό με τον διπλό πάτο, τι εννοείτε;; Τον χώρο που υπάρχει εάν αφαιρέσει κανείς την ρεζέρβα; Ή κάτι άλλο;
-
Ο χρήστης skous έγραψε:
Οκ.Και εγώ αυτό καταλάβαινα.
Αυτό με τον διπλό πάτο, τι εννοείτε;; Τον χώρο που υπάρχει εάν αφαιρέσει κανείς την ρεζέρβα; Ή κάτι άλλο;
το ίδιο έχει και το QQ θυμάμαι...
υπάρχει ένας δεύτερος χώρος - εκεί που κανονικά θα έμπαινε η ρεζέρβα η οποία όμως δεν υπάρχει - κάτω από το κανονικό πάτωμα, χώρος αρκετά σημαντικός για αποθήκευση πολλών αντικειμένων.
Φαίνεται και στο βιντεάκι στο 31.05 και εξής :
Youtube Video – [17:56..] -
Στο qq ομως εχει και ρεζέρβα και το διπλό πάτο..
-
τότε λάθος μου!
πολύ ωραίο το σύστημα πάντως και του QQ. Βολεύει για την αποθήκευση π.χ. των τσαντών του super market και άλλων παρόμοιων...και δεν κόβουν βόλτες μέσα στο πορτ παγκάζ! -
Ο χρήστης The_Emperor έγραψε:
τότε λάθος μου!
πολύ ωραίο το σύστημα πάντως και του QQ. Βολεύει για την αποθήκευση π.χ. των τσαντών του super market και άλλων παρόμοιων...και δεν κόβουν βόλτες μέσα στο πορτ παγκάζ!Όλα τα αμαξια τα εχουν αυτά πια...
-
Ε όχι και ολα
-
Παω να πάρω 4τροχους για το συγκριτικό Χ1 με Q3.Θέλω να δω αν η προσωπική μου άποψη δικαιώνεται ή όχι...
Για ελλάδα βεβαια το πιο ενδιαφερον θα ταν η Χ1 18ι με Κuga 1.6 και Q3 1.4. αντε και QQ για όσους έχουν ταβάνι τα 28.000ευρω για SUV βενζινη λόγω φορολογικής καταδίωξης με τεκμηρια-τέλη-φόρους του πετρελαίου.ξένα συγκριτικά
https://www.youtube.com/watch?v=vqDIAzl3F64
Youtube VideoΗ πιο ομορφη Χ1 ειναι αυτή http://www.bimmertoday.de/2015/06/03/bm ... torilblau/
-
Ο χρήστης wantone έγραψε:
τότε λάθος μου!
πολύ ωραίο το σύστημα πάντως και του QQ. Βολεύει για την αποθήκευση π.χ. των τσαντών του super market και άλλων παρόμοιων...και δεν κόβουν βόλτες μέσα στο πορτ παγκάζ!Όλα τα αμαξια τα εχουν αυτά πια...
Εμένα δεν το έχει (δεν έχω κανένα από τα 2). Υπάρχει κάποιο πραγματάκι που μπορεί να κάνει κάποιος για αυτό; Κυρίως για πυροσβεστήρες, τρίγωνα, ιμάντες, κλπ
-
Στο bimmerpost αναφέρουν καθυστερήσεις 4-6 εβδομάδες στην παραγωγή λόγω έλλειψης ορισμένων εξαρτημάτων (μάλλον από πληροφορίες της BMW North America, αφορούν την κάμερα, το Driving Assistance και το PDC).
-
Ο χρήστης skous έγραψε:
τότε λάθος μου!
Εμένα δεν το έχει (δεν έχω κανένα από τα 2). Υπάρχει κάποιο πραγματάκι που μπορεί να κάνει κάποιος για αυτό; Κυρίως για πυροσβεστήρες, τρίγωνα, ιμάντες, κλπ
Τι αμαξι εχεις;
-
Ο χρήστης Fanis75 έγραψε:
Στο bimmerpost αναφέρουν καθυστερήσεις 4-6 εβδομάδες στην παραγωγή λόγω έλλειψης ορισμένων εξαρτημάτων (μάλλον από πληροφορίες της BMW North America, αφορούν την κάμερα, το Driving Assistance και το PDC).Εμένα μου είπαν σήμερα ότι μέχρι τα μέσα Νοεμβρίου θα πρέπει να ειναι εδώ...Θα σας ενημερώσω σχετικά...
-
Έχει σημασία; Απλά δεν έχει 2 πάτους. Οπότε;
-
Ο χρήστης skous έγραψε:
Έχει σημασία; Απλά δεν έχει 2 πάτους. Οπότε;Παρε ενα με 2 πατους...
-
Ο χρήστης The_Emperor έγραψε:
Εμένα μου είπαν σήμερα ότι μέχρι τα μέσα Νοεμβρίου θα πρέπει να ειναι εδώ...Θα σας ενημερώσω σχετικά...Εάν το πρόβλημα αφορά όντως μόνο τα εξαρτήματα για αυτούς τους εξοπλισμούς, τότε όσα αυτοκίνητα δεν τους έχουν θα είναι ΟΚ λογικά.
Αναμένουμε με το καλό να παραλάβεις και να μας πείς εντυπώσεις (οι οποίες είμαι 100% σίγουρος ότι θα είναι υπερ-θετικές!).
-
Ο χρήστης nikigt έγραψε:
Ας ελπίσουμε να μην εχουμε θέμα με την παραλαβή για να πάρουμε το όφελος απόσυρσης σίγουρα.Εμένα μου είπαν 15 Δεκέμβρη.Σε περίπτωση καθυστέρησης άραγε τι θα γίνει? Αν περιμένει καποιος μες στο Νοέμβρη ας μας πει αν υπάρχει καθυστέρηση ή όχι...BMW is experiencing a shortage of rear backup cameras. To quote the BMWNA ordering guide, '10/8/2015 Due to supply issues with Rear view camera (3AG), Driver Assistance Package 2 (ZDN), including Park Distance Control (508) & Parking Assistant (5DP) is now available.'
https://www.youtube.com/watch?v=MsOlgy_Eg84
πολύ καλή ποιοτητα...http://www.pocket-lint.com/review/13542 ... -road-easy
For families, adventurers or those who enjoy having room in their vehicle to move large items, the X1 really is ideal. It treads that fine line between outdoor extreme vehicle and spacious yet city-friendly four-by-fourΩραίες καταναλώσεις γράφει πάντως χαχα!
Αν και έχει βαρύνει το δεξί μου πόδι τα τελευταία χρόνια... -
Σημερα πηγα στην αντιπροσωπεια στην Αθηνα και ειδα για πρωτη φορα τη νεα Χ1 απο κοντα. Ειχαν την xdrive20d σε λευκο χρωμα. Εκατσα αρκετη ωρα και δοκιμασα σχεδον τα παντα στο αυτοκινητο, απο τις ρυθμισεις των καθισματων μεχρι τη χωρητικοτητα του πορτ μπαγκαζ. Κατεληξα στα εξης:
ΥΠΕΡ
-ακομα πιο ομορφο απο κοντα σε σχεση με τις φωτο στο ιντερνετ
-ιδανικο μεγεθος, ουτε μαουνα, ουτε μια πιθαμη
-ποιοτικοτατα υλικα και αψογη συναρμογη
-καλη ορατοτητα για ολους τους επιβατες
-μεγαλο πορτ-μπαγκαζ, επαρκες για μια 4μελη οικογενεια
-εργονομικα σχεδιασμενο ταμπλο, κορυφαιο συστημα χειρισμου μενου
-ανετα καθισματα
-πολλες θηκες για μικροαντικειμενα
ΚΑΤΑ
-οχι και τοσο ανετοι χωροι για τους επιβατες, περιμενα κατι καλυτερο
-τα μπροστινα καθισματα ειναι αρκετα κοντα το ενα στο αλλο με αποτελεσμα να τσακωνεσαι με το συνοδηγο ποιος θα βολεψει το χερι του
-μεγαλο εξογκωμα στη μεση του πισω πατωματος με αποτελεσμα να δυσκολευεται η μετακινηση απο τη μια μερια του καθισματος στην αλλη αλλα και να μη βολευονται ανετα τα ποδια του μεσαιου επιβατη
-λιγος χωρος για τα κεφαλια των ψηλων πισω επιβατων ειδικα στο μοντελο με ηλιοροφη
-δυσκολο να χωρεσει τριτος ενηλικας στο πισω καθισμα
-αλμυρη τιμη ακομα και για τους μικρους κινητηρες, 29.000 η 1,5 βενζινης και 31.000 η 1,5 ντηζελ
Μαλλον δε θα καταληξω στην Χ1 αν και εμφανισιακα το εχω ερωτευτει το αυτοκινητο. Θελω κατι πιο ανετο με μεγαλυτερους χωρους για τους επιβατες. Προς το παρον μονο το CRV με καλυπτει, καθοτι και τιτανομεγιστοτεραστιος... -
αν και δεν ειναι εδω το σωστο topic ... το Xtrail,ειναι πιο ακριβο απο το CRV? Μηπως κοιταγες και αυτο γι'αυτο ρωταω.
-
Για το xtrail συμφωνώ. Αλλά μόνο αν βγαίνει πικ κάτω από την x1. Αλλιώς η Χ1 είναι αστέρι...βέβαια αν θες τους χώρους τότε από την άλλη ίσως το xtrail και το crv είναι μονόδρομος
-
Ο χρήστης geiasou έγραψε:
Σημερα πηγα στην αντιπροσωπεια στην Αθηνα και ειδα για πρωτη φορα τη νεα Χ1 απο κοντα. Ειχαν την xdrive20d σε λευκο χρωμα. Εκατσα αρκετη ωρα και δοκιμασα σχεδον τα παντα στο αυτοκινητο, απο τις ρυθμισεις των καθισματων μεχρι τη χωρητικοτητα του πορτ μπαγκαζ. Κατεληξα στα εξης:
ΥΠΕΡ
-ακομα πιο ομορφο απο κοντα σε σχεση με τις φωτο στο ιντερνετ
-ιδανικο μεγεθος, ουτε μαουνα, ουτε μια πιθαμη
-ποιοτικοτατα υλικα και αψογη συναρμογη
-καλη ορατοτητα για ολους τους επιβατες
-μεγαλο πορτ-μπαγκαζ, επαρκες για μια 4μελη οικογενεια
-εργονομικα σχεδιασμενο ταμπλο, κορυφαιο συστημα χειρισμου μενου
-ανετα καθισματα
-πολλες θηκες για μικροαντικειμενα
ΚΑΤΑ
-οχι και τοσο ανετοι χωροι για τους επιβατες, περιμενα κατι καλυτερο
-τα μπροστινα καθισματα ειναι αρκετα κοντα το ενα στο αλλο με αποτελεσμα να τσακωνεσαι με το συνοδηγο ποιος θα βολεψει το χερι του
-μεγαλο εξογκωμα στη μεση του πισω πατωματος με αποτελεσμα να δυσκολευεται η μετακινηση απο τη μια μερια του καθισματος στην αλλη αλλα και να μη βολευονται ανετα τα ποδια του μεσαιου επιβατη
-λιγος χωρος για τα κεφαλια των ψηλων πισω επιβατων ειδικα στο μοντελο με ηλιοροφη
-δυσκολο να χωρεσει τριτος ενηλικας στο πισω καθισμα
-αλμυρη τιμη ακομα και για τους μικρους κινητηρες, 29.000 η 1,5 βενζινης και 31.000 η 1,5 ντηζελ
Μαλλον δε θα καταληξω στην Χ1 αν και εμφανισιακα το εχω ερωτευτει το αυτοκινητο. Θελω κατι πιο ανετο με μεγαλυτερους χωρους για τους επιβατες. Προς το παρον μονο το CRV με καλυπτει, καθοτι και τιτανομεγιστοτεραστιος...Συμφωνώ με τη συντριπτική πλειοψηφία όσων γράφεις...και των θετικών και των αρνητικών. Διαφωνώ μόνο με το σχόλιο για τα κεφάλια. Έκατσα πίσω και έχοντας ύψος 1.96 δεν αισθάνθηκα καθόλου έτσι. Πάντως ομολογώ οτι ούτε εμένα η καμπίνα μου φάνηκε τεράστια. Αλλά δεν μπορείς να έχεις και μαζεμένο αμάξι και τρελούς χώρους. Είναι ασύμβατα συνήθως. Εαν θέλεις παραπανω χώρους πας για Crv κερδίζοντας αλλού και χάνοντας βέβαια σε άλλους τομείς. Επιλέγεις με βάση τις προτεραιότητές σου...
-
...η οποια τυχον διαφορετικη αποψη περι χωρων και ειδικα για τους πισω, ενδεχομενως να εχει να κανει στην μια περιπτωση με την εκδοση με το συρομενο πισω καθισμα, και στην αλλη χωρις αυτο...
Καθοτι μου συνεβη και εμενα και ωσπου να το καταλαβω, αναρωτιομουν τι μεσολαβησε και ξαφνικα εκει που καθομουν πισω απο την θεση του οδηγου -που ηδη ειχα ρυθμισει στα μετρα μου- ενιωθα οτι ειχα περισσοτερο χωρο...Στην περιπτωση παντως με την εκδοση που διεθετε το πισω συρομενο καθισμα, τουλαχιστον σε προσωπικο επιπεδο, με 1,90 υψος, καθισμενος πισω απο την θεση του οδηγου με φτιαγμενο το μπροστινο καθισμα στα μετρα μου, ενιωθα ιδιαιτερα ανετα και νομιζω γενικοτερα για αυτοκινητο με συνολικο μηκος οριακα κατω απο το ψυχολογικο(?) φραγμα των 4,5 μετρων μαλλον πρεπει να ειναι απο τα πιο ευρυχωρα suv/crossover στην αγορα...
BMW X1 2016