-
Σε κάθε περίπτωση εύχομαι καλορίζικο φίλε emperor. Όλο αυτό τον καιρό εσύ και ο φίλος Λεό μας βασανίσατε πολύ όσον αφορά το πότε θα βάζατε την παραγγελία. Για τον Λεό δεν μπορούσα να προβλέψω τι θα πάρει τελικά, αλλά για εσένα ήμουν σίγουρος πως μια Χ1 ήταν κάπου και σε περίμενε και από ότι καταλαβαίνω την περιμένεις εσύ τώρα!
-
- Κανένα πρόβλημα με τον συμφορουμίτη nikigt!
- Σπύρο σε ευχαριστώ πολύ! Από την πρώτη στιγμή που είδα το αυτοκίνητο στο νετ το ερωτεύτηκα.
Απλά τα χαράτσια και το κόστος με αποθάρρυναν και εξακολουθούν να με προβληματίζουν. Τώρα βέβαια θα κολυμπήσουμε!
Φωτογραφίες από την Χ1 20d στον τοπικό αντιπρόσωπο στα Γιάννενα :
https://imageshack.us/i/p52MR0LYj
-
Εμείς ξεμείναμε από έμπορο εδώ κάτω Θα την δω live σε ταξίδι στην πρωτεύουσα
-
ετσι ενιωσα και εγω στη δοκιμή της Χ1, αλλά σαν οικογενειαρχης αντι για 3αρα πάμε σε Χ1.
Youtube Videohttps://www.youtube.com/watch?v=wxcotv7sB0c
Ενα βίντεο για να τη δούμε και βράδυ με το πακέτο εσωτερικού φωτισμού (μετα το 17λεπτό)Εγω τη διαλεξα μπλε με μαυρη δερματινη κ ηλιοροφη.πακέτο advantage
Pdc+park assist-EDC-sport τιμόνι-ρυθμιση πίσω καθισμάτων-ραγες οροφής
οπως περιπου φαινεται στο παρακατω βίντεο
Youtube Videohttps://www.youtube.com/watch?v=iApolSjgupE
Στην ιταλία η παρουσίαση υπερπαραγωγή... -
Κινητηρας, κιβωτιο, κοστος;
-
Ο χρήστης SPI_duster έγραψε:
Σε κάθε περίπτωση εύχομαι καλορίζικο φίλε emperor. Όλο αυτό τον καιρό εσύ και ο φίλος Λεό μας βασανίσατε πολύ όσον αφορά το πότε θα βάζατε την παραγγελία. Για τον Λεό δεν μπορούσα να προβλέψω τι θα πάρει τελικά, αλλά για εσένα ήμουν σίγουρος πως μια Χ1 ήταν κάπου και σε περίμενε και από ότι καταλαβαίνω την περιμένεις εσύ τώρα!Εδώ δεν μπορούσε να προβλέψει ο ίδιος τι θα πάρει,εσύ θα το προέβλεπες;
Χαχα!Να ξέρεις ότι μέχρι το τελευταίο λεπτό κυριολεκτικά παιζόταν 50-50 τι θα επιλεγεί...ήταν θέμα συγκυριών και ετοιμοπαράδοτου,μία διαφορετική κουβέντα από τον ένα πωλητή θα μπορούσε να αλλάξει τις ισορροπίες.
Δυστυχώς ή ευτυχώς έτσι λειτουργώ κάποιες φορές.
Αν η Χ1 είχε κυκλοφορήσει τον Αύγουστο,θα ήταν σίγουρα μία επιλογή.''Αγκάθι'' το οικονομικό και το μέγεθος.Αν όμως μου αρέσει,θα ανταλλάξω με τον Emperor(+10 ζεστά χιλιαρικάκια από εκείνον)
Άντε να ξεκινήσουν οι παραδόσεις σε λίγες βδομάδες να μάθουμε περισσότερα.
Limited,θα έρθεις μόνο για τη Γερμανιδούλα; -
Φιλε Emperor δεν θυμαμαι αν σε ευχηθηκα. Καλοταξιδο φιλε!
-
Ο χρήστης Sbr έγραψε:
Φιλε Emperor δεν θυμαμαι αν σε ευχηθηκα. Καλοταξιδο φιλε!Ευχαριστώ πολύ! Πιθανόν και να μου είπες ήδη, αλλά οι ευχές είναι πάντα ευπρόσδεκτες!
Άντε να έρθει, γιατί κυκλοφορώ και με ξένο αμάξι τώρα (το δικό μου το πούλησα ήδη...) και νιώθω ακόμη πιο ανυπόμονος! Μόλις το πάρω υπόσχομαι αναλυτικό review! Καλά και ασφαλή και απροβλημάτιστα χιλιόμετρα για όλους να προσθέσω! Και υγεία και δουλειά για να πληρώνουμε! χαχα! -
Τι αμαξι οδηγας τωρα;
-
Μου εχουν δώσει ενα 307 έτοιμο να σκορπίσει...χα χα!!
-
Emperor κατ αρχάς να σου ευχηθώ καλοτάξιδο και να σαι πάντα καλα.κατα δεύτερον να πω ότι σήμερα τη νέα είδα ενδελεχώς από κοντά και είναι πραγματικά κούκλα. Η προηγούμενη έμοιαζε πιο πολύ με station vagon, αυτή μοιάζει πιο πολύ με suv, σαν μια μικρή X3...
-
Χίλια ευχαριστώ και πάλι!
συμφωνώ μαζί σου απόλυτα για το Χ1. Αρκετές φορές μου πέρασε από το μυαλό να πάρω μια Χ1 μεταχειρισμένη, αλλά με χάλαγαν 3 σημεία :- η εμφάνιση σαν sw όπως έγραψες
- η αρκετά μικρή - για τα δεδομένα της κατηγορίας - καμπίνα
- ο σχετικά μικρός - πάλι για τα δεδομένα της κατηγορίας - χώρος αποσκευών.
Όταν είδα το νέο κι εμένα μου θύμισε ένα μικρό Χ3 - το οποίο μου αρέσει πολύ - και μάλιστα σε ιδανικές διαστάσεις για μένα εφόσον αν και μεγάλωσε σε χώρους, μίκρυνε σε μήκος (πιο εύκολο παρκάρισμα...)
Πάντως - διόρθωσέ με plutare αν κάνω λάθος, το QQ δεν έχεις ; - και το QQ κάθε φορά που το βλέπω ιδίως σε σκούρο ασημί δεν μπορώ να πάρω τα μάτια μου από πάνω του...Υπέροχη σχεδίαση...
-
ανταγωνιστικές τιμές bmw x1 με τους μικρότερους κινητήρες!
http://www.autobild.gr/index.php?cat_id ... ge_id=8107
BMW X1 sDrive18i (από 28.800 ευρώ - 27.370 ευρώ με απόσυρση):
Κίνηση μόνο εμπρός, κινητήρας βενζίνης 1,5 λίτρων απόδοσης 136 ίππων. 0-100 χλμ./ώρα σε 9,7 δλ, μέση κατανάλωση 5,1 λτ./100 χλμ. και εκπομπές ρύπων 119 γρ. CO2/χλμ.BMW X1 sDrive16d (από 31.200 ευρώ - 29.770 ευρώ με απόσυρση):
Κίνηση μόνο εμπρός, κινητήρας ντίζελ 1,5 λίτρων απόδοσης 116 ίππων. 0-100 χλμ./ώρα σε 11,1 δλ, μέση κατανάλωση 3,9 λτ./100 χλμ. και εκπομπές ρύπων 104 γρ. CO2/χλμ.BMW X1 xDrive18d (από 37.850 ευρώ - 35.050 ευρώ με απόσυρση):
Τετρακίνηση, κινητήρας ντίζελ 2,0 λίτρων απόδοσης 150 ίππων. 0-100 χλμ./ώρα σε 9,2 δλ, μέση κατανάλωση 4,7 λτ./100 χλμ. και εκπομπές ρύπων 124 γρ. CO2/χλμ. -
Ο χρήστης The_Emperor έγραψε:
Χίλια ευχαριστώ και πάλι!
συμφωνώ μαζί σου απόλυτα για το Χ1. Αρκετές φορές μου πέρασε από το μυαλό να πάρω μια Χ1 μεταχειρισμένη, αλλά με χάλαγαν 3 σημεία :- η εμφάνιση σαν sw όπως έγραψες
- η αρκετά μικρή - για τα δεδομένα της κατηγορίας - καμπίνα
- ο σχετικά μικρός - πάλι για τα δεδομένα της κατηγορίας - χώρος αποσκευών.
Όταν είδα το νέο κι εμένα μου θύμισε ένα μικρό Χ3 - το οποίο μου αρέσει πολύ - και μάλιστα σε ιδανικές διαστάσεις για μένα εφόσον αν και μεγάλωσε σε χώρους, μίκρυνε σε μήκος (πιο εύκολο παρκάρισμα...)
Πάντως - διόρθωσέ με plutare αν κάνω λάθος, το QQ δεν έχεις ; - και το QQ κάθε φορά που το βλέπω ιδίως σε σκούρο ασημί δεν μπορώ να πάρω τα μάτια μου από πάνω του...Υπέροχη σχεδίαση...
Κοίτα εμένα μου αρέσουν γενικά τα τζιπ. Όχι λόγω μόδας των καιρών αλλά από παλιά. Σήμερα βλέποντας την Χ1 από κοντά μου ξαναβγάλει αυτό το πράγμα. Το qq είναι ένα πολύ όμορφο αυτοκίνητο και για το χρώμα συμφωνώ, εγώ ήμουν ανάμεσα σε αυτό το ποντικί αν το πούμε και το μαύρο αλλά τελικά πήγα στην πιο safe επιλογή του μαύρου. Το μόνο που με χαλάει στο qq από θέμα σχεδίασης είναι το τελείωμα του μικρου παραθύρου πίσω από το παράθυρο των πίσω επιβατών. Εκτός από το ότι είναι πολύ μικρό με αποτέλεσμα να δίνει την αίσθηση πειρορισμενου χώρου στους πίσω επιβάτες ( πράγμα που δεν ισχύει ), κάνει θεωρώ και το αυτοκίνητο να φεύγει από την κλασσική γραμμή ενός τζιπ και να πηγαίνει στα suvοειδη όπως τα λέει ένας φίλος.
Αυτό που από κόμισσα εγώ σήμερα πάντως από την Χ1, για να επανέλθω στο θέμα, είναι ότι είναι ένας εκπληκτικός συνδιασμος πολλών καλών.
1.Είναι όσο μικρή πρέπει για να μετακινείσαι με άνεση και όχι πχ όσο ένα crv ή ένα xtrail, που τα θεωρώ λίγο δυσκολοχρηστα για καθημερινή χρήση...
2.η σχεδίαση είναι πραγματικά όμορφη και πλέον έχει κάτι να πει, όπως και άλλα όμορφα αυτοκίνητα της διευρυμενης αυτής κατηγορίας πχ renegade,qq, vitara.
3.σε σχέση με τα παραπάνω όμως έχει αρκετά καλύτερους χώρους ( εκτός από το qq που τους είδα σχετικά παραπλησιους )
4. Εσωτερικά είναι πιο Premium και πραγματικά κούκλα....
Μπορώ να γράφω τα θετικά της μέχρι αύριο....
Το μόνο μελανό σημείο στην απλή έκδοση η πραγματικά τραγική ταπετσαρία που τα καθίσματα μου θύμισαν σχολική τσάντα πλάτης....
ΥΓ. Συγνώμη για τα ορθογραφικά αλλά γράφω από κινητό και ο correctoρας απλά δεν παίζεται... -
καλα με τον auto correction ολοι εχουμε θεμα αλλα το κομισσα που σου εγραψε ειναι κορυφαιο !!!
Απο θεμα σχεδιασης και εμενα μου αρεσουν τα τζιπ και οχι τοσο τα suv. Και θεωρω οτι η Χ1 ειναι το καλυτερο ή αλλιως το πιο ολοκληρωμενο αυτοκινητο στην κατηγορια. Ειναι και πιο ακριβο αλλα οτι πληρωνεις παιρνεις.
Δεν ξερω ποσο ευκολα θα την βγαλει στο χωμα καποιος ή αν θα την λυπηθει, αλλα μονο ισως το renegade ειναι για πιο off road καταστασεις (δεν μιλαω για την εκδοση trailhawk) . Ακομα και vitara ή το πιο μεγαλο xtrail εγιναν σχεδιαστικα πιο suv .Απο τις τιμες βλεπω οτι δινουν ακομα την αποσυρση. Θεωρητικα αυτο τελειωνει στο τελος της χρονιας. Και ετσι οπως το βλεπω θες πανω απο 30000 ευρω για να πας στην βασικη εκδοση. Βεβαια παιρνεις BMW και τουλαχιστον εγω αν με ενδιεφεραν περισσοτερο οι χωροι θα προσπαθουσα να φτασω στην BMW παρα να παω στο QQ. Δεν ξερω βεβαια αν θα τα καταφερνα αλλα σιγουρα μεσα μου θα τρωγομουν μετα.
-
Για τους χώρους στην καμπίνα συμφωνώ οτι ειναι παραπλησιοι, λιγο μεγαλύτεροι στο Χ1. Αλλά στο χώρο αποσκευών είδα σημαντική διαφορά...
-
Υπέρ του bmw ή του qq ; ( μγια χώρο αποσκευών ρωτάω)
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Θα μιλησω εκ μεους του emperor. Υπερ της BMW στον χωρο αποσκευων.
-
Υπέρ της BMW, αλλά όχι με πολύ μεγαλύτερη διαφορά. Βασικά όταν έχουν το διπλό πάτο μου φάνηκαν ίδια, αν όμως βγάλεις τον πάτο η BMW έχει μεγαλύτερο βάθος σε σχέση με το qq που είναι λίγο πιο ρηχο. Όσο για αυτό που λες drenie ότι μετά θα τρωγοσουν, πιστεύω ότι το πρώτο πράγμα που πρέπει να αποφασίσει κάποιος που αγοράζει αυτοκίνητο είναι ότι μετά την αγορά θα στηρίξει την απόφαση του. Κι αυτό γιατί πάντα και νομιζω είναι στην φύση του καθενός να λέει μήπως έπρεπε να είχα πάρει κάτι αλλο;και δόξα το θεό πχ για μένα σειρήνες υπάρχουν πολλές. Το xtrail, το crv, η x1. Η αλήθεια είναι όμως ότι έκανα την υπερβολή μου και μάλιστα μεγάλη για να πάρω το qq το οποίο μάλιστα μου αρέσει πάρα πολύ. Και όσο και αν περίμενα δεν θα μπορούσα να πάρω κάτι καλυτερο
-
Ακριβώς. 85 λιτρα η διαφορά...κ στο μάτι φαινεται μεγαλύτερη
BMW X1 2016