-
Iceman καλορίζικο, περισσότερα εννοείται πως θα υπάρξουν μόλις παραλάβεις.
Edit και πειράγματα εννοείται.nickthetrib from tapatalk
-
Στέφανε, καλορίζικο και καλοτάξιδο! Εύχομαι η επιλογή σου να σε αποζημιώνει ευχάριστα σε κάθε βόλτα!
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
-
Ο χρήστης Nikos Golf έγραψε:
Με συγκινησατε κωλοπαιδα! Εγω πιστευω πως αμα βρισκομασταν καμια Πρεβεζα διακοπες θα ερχονταν ο Βασιλης ασχετα τι εχουμε πειΕννοείται!
-
Καλορίζικο και καλοτάξιδο. Εξαιρετική επιλογή.
-
Στέφανε αν με το καλό προχώρησες στην αγορά καλορίζικο, καλοτάξιδο και απροβλημάτιστο!
Το topic της X1 αποκτά άλλο ενδιαφέρον τώρα
Και μερικά πρόχειρα forums που βρήκα, για να κάνεις εγγραφή και να καταθέτεις τα παράπονα σου
http://xdrivers.co.uk/forum/
http://www.bmwenthusiasts.co.uk/forum/ -
Ο χρήστης axel12p έγραψε:
Το topic της X1 αποκτά άλλο ενδιαφέρον τώρα
Χαχα όντως!!!! Θα πεσει πόνος
Sent from my iPad using Tapatalk
-
Ευχαριστώ όλους παιδιά! Να είστε καλά!
Θα είμαι ακριβοδίκαιος πάντως ως συνήθως.... -
Ναι και ευχαριστώ!!
Κοίτα εξαρτάται το ενδιαφέρον σου. Αν σε δούν πραγματικά να το θες δεν θα σε πιέσουν. Εξαρτάται και από τον πωλητή, πόσοι άλλοι περιμένουν... Πάντως όπως έγραφε και ο έτερος Βασίλης, αυτά τα αποφασίζεις γρήγορα! Το αμάξι είναι γνωστό, οικονομικό και specs κοιτας μόνο!Άντε καλορίζικο και από εμένα.
Μάλλον θα ακολουθήσω και εγώ….
Το σκέπτομαι λίγο ακόμη αλλά κλείνω προς την αγορά.
Είμαι μεταξύ GLA και Χ1 ( το Q2 το έχω δει αλλά το έχω απορρίψει), και μάλλον θα κερδίσει η Χ1. -
Ο χρήστης gnone έγραψε:
Ναι και ευχαριστώ!!
Κοίτα εξαρτάται το ενδιαφέρον σου. Αν σε δούν πραγματικά να το θες δεν θα σε πιέσουν. Εξαρτάται και από τον πωλητή, πόσοι άλλοι περιμένουν... Πάντως όπως έγραφε και ο έτερος Βασίλης, αυτά τα αποφασίζεις γρήγορα! Το αμάξι είναι γνωστό, οικονομικό και specs κοιτας μόνο!Άντε καλορίζικο και από εμένα.
Μάλλον θα ακολουθήσω και εγώ….
Το σκέπτομαι λίγο ακόμη αλλά κλείνω προς την αγορά.
Είμαι μεταξύ GLA και Χ1 ( το Q2 το έχω δει αλλά το έχω απορρίψει), και μάλλον θα κερδίσει η Χ1.Η GLA είναι όμορφη σχεδιαστικά, αλλά μικρότερη και δε μοιάζει καν για crossover. Η χ1 είναι πιο πλήρης και συνολικά καλύτερο αυτοκίνητο. Τα περισσότερα τεστ τη βγάζουν καλύτερο αυτοκίνητο. Είναι και οι καλές προσφορές που παίζουν. Με το καλό προχωρά το
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Πολύ χαίρομαι! Είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα! Μας βλέπω για roadtrip το καλοκαιράκι όλους μαζί!
Φιλαράκι iceman να το παραλάβεις με το καλό και πάλι ΚΑΛΟΤΑΞΙΔΟ !!!
Να την κάνεις και εσύ gnone την κίνηση (ακούς εκεί GLA ! ) και θα το γονατίσουμε το φόρουμ στα σχόλια!
Και ξέρετε, οι απορίες έρχονται στην πορεία! Εδώ θα είμαστε και θα τα λέμε, εγώ με το πάθος και τα προκλητικά μου σχόλια και οι υπόλοιποι με τις άρτιες πάντα τεχνικές γνώσεις! -
Στέφανε να σου πώ και για τα φώτα που ξέχασα, είναι επαρκέστατα και πολύ καλά και τα ''απλά'' , και άν δείς στο μέλλον οτι δεν σε καλύπτουν, τα είπαμε τί θα κάνεις. Είδες οτι ο θόρυβος ήταν τυχαίος στο σκισμένο td , οπότε πάει και αυτό.
Καλό στρώσιμο τώρα!!!
Υ.Γ. Περιμένω να δώ πώς θα κοιμηθείς το πρώτο βράδυ που θα έχεις τη Μπέμπα στο γκαράζ! Να μπείς μετά τον πρωινό καφέ να μας γράψεις για το χαμόγελο που έχεις!!! -
Στέφανε να σου πώ και για τα φώτα που ξέχασα, είναι επαρκέστατα και πολύ καλά και τα ''απλά'' , και άν δείς στο μέλλον οτι δεν σε καλύπτουν, τα είπαμε τί θα κάνεις.
Τι μπορεί να κάνει κάποιος για τα φώτα ; Κι εμένα θα με ενδιέφερε ...
-
Βασίλη παω να σου στείλω pm αλλα λέει οτι το μέλος δεν υπαρχει ... μήπως εχει γεμίσει το mailbox ;
Επειδή με ρώτησες το χρωμα που πήρα ειναι το titanium silver ..
Δες στο παρακάτω link ενα ιδιο χρωμα ενός Άγγλου (ειναι η διλιτρη βενζίνης βέβαια) και το εσωτερικού του ειναι σχεδόν ιδιο αν και το δικό του ειναι oyster ειναι το δικό μου beige.http://f48.bimmerpost.com/forums/showth ... ?t=1187939
-
iceman7 έγραψε:
Βασίλη παω να σου στείλω pm αλλα λέει οτι το μέλος δεν υπαρχει ... μήπως εχει γεμίσει το mailbox ;
Επειδή με ρώτησες το χρωμα που πήρα ειναι το titanium silver ..
Δες στο παρακάτω link ενα ιδιο χρωμα ενός Άγγλου (ειναι η διλιτρη βενζίνης βέβαια) και το εσωτερικού του ειναι σχεδόν ιδιο αν και το δικό του ειναι oyster ειναι το δικό μου beige.http://f48.bimmerpost.com/forums/showth ... ?t=1187939
Iceman καλορίζικο να 'ναι!
Παρακολουθώ τα ποστ σου σε αυτό το νήμα και χάρηκα που το αποφάσισες. Το αμάξι είναι αξιόλογο και αποτελεί άρτια επιλογή. Το αυτό λέω και στον εαυτό μου, αλλά ας όψεται που είμαι περίεργος με τον εξοπλισμό και δυσκολεύομαι να βάλω νερό στο κρασί μου με τα ετοιμοπαράδοτα.Το Titanium silver δεν νομίζω ότι διατίθεται ως χρώμα για την Χ1.
Του Άγγλου, στο link που έβαλες, είναι Platinum Silver. Είναι το χρώμα που σαμπανίζει ελαφρώς. -
Δίκο μου λάθος στην ονομασία. Platinum silver είναι όντως, σαν του Άγγλου....
Βολικό για περιπτώσεις 'ψυχαναγκαστικων' περιπτώσεων σαν εμένα... Παίζει πολύ στη σειρά 2 αλλά το έχω δει κι εδώ σε εκθεσιακό χ1 -
Καλημερα παιδια. Συνεβη κατι συνταρακτικο στη ζωη μου σημερα το πρωι που με προσγειωσε ασχημα. Θα αποχωρησω λεγοντας πως λυπαμαι αν στενοχωρησα καποιους με τη συμπεριφορα μου. Βασιλη ΣΥΓΝΩΜΗ φιλε μου αν σε πικρανα οπως επισης και το Σπυρο που του εκανα αναφορα. Σπυρο ειλικρινα να εισαι καλα και ευχομαι τα καλυτερα
-
Ο χρήστης Nikos Golf έγραψε:
Καλημερα παιδια. Συνεβη κατι συνταρακτικο στη ζωη μου σημερα το πρωι που με προσγειωσε ασχημα. Θα αποχωρησω λεγοντας πως λυπαμαι αν στενοχωρησα καποιους με τη συμπεριφορα μου. Βασιλη ΣΥΓΝΩΜΗ φιλε μου αν σε πικρανα οπως επισης και το Σπυρο που του εκανα αναφορα. Σπυρο ειλικρινα να εισαι καλα και ευχομαι τα καλυτεραΌλοι ευχόμαστε, ό,τι και να συνέβη, να είσαι καλά εσύ και οι γύρω σου και είτε αυτό να ξεπερνιέται ή αν δεν ξεπερνιέται να περάσει όσο το δυνατόν πιο εύκολα...Ανταποδίδω και εγώ - φόρουμ είναι εδώ και ασήμαντα όσα γίνονται, ιδίως μπροστά στην πραγματική ζωή - και μακάρι κάποια στιγμή να βρεθούμε όλοι μαζί κάπου και να γελάμε τρώγοντας και πίνοντας...Ελπίζω να επιστρέψεις σύντομα και να είσαι καλά Νίκο...
-
Ειλικρινά εύχομαι ότι κι αν έτυχε φίλε Νίκο να καταφέρεις να το ξεπεράσεις και να επιστρέψεις γρήγορα κοντά μας. Γαμώτο με στενοχώρησες ειλικρινά.
-
Ο χρήστης The_Emperor έγραψε:
Καλημερα παιδια. Συνεβη κατι συνταρακτικο στη ζωη μου σημερα το πρωι που με προσγειωσε ασχημα. Θα αποχωρησω λεγοντας πως λυπαμαι αν στενοχωρησα καποιους με τη συμπεριφορα μου. Βασιλη ΣΥΓΝΩΜΗ φιλε μου αν σε πικρανα οπως επισης και το Σπυρο που του εκανα αναφορα. Σπυρο ειλικρινα να εισαι καλα και ευχομαι τα καλυτερα
Όλοι ευχόμαστε, ό,τι και να συνέβη, να είσαι καλά εσύ και οι γύρω σου και είτε αυτό να ξεπερνιέται ή αν δεν ξεπερνιέται να περάσει όσο το δυνατόν πιο εύκολα...Ανταποδίδω και εγώ - φόρουμ είναι εδώ και ασήμαντα όσα γίνονται, ιδίως μπροστά στην πραγματική ζωή - και μακάρι κάποια στιγμή να βρεθούμε όλοι μαζί κάπου και να γελάμε τρώγοντας και πίνοντας...Ελπίζω να επιστρέψεις σύντομα και να είσαι καλά Νίκο...
Ειλικρινά εύχομαι ότι κι αν έτυχε φίλε Νίκο να καταφέρεις να το ξεπεράσεις και να επιστρέψεις γρήγορα κοντά μας. Γαμώτο με στενοχώρησες ειλικρινά.
Μπηκα επιτηδες για σας τους δυο. Σας ευχαριστω για τα καλα λογια που σιγουρα ειναι ειλικρινα
-
Νίκο εύχομαι να πάνε όλα καλά και με το καλό να ξαναδούμε.
Καλή δύναμη
BMW X1 2016