Jan 14, 2017, 2:11 PM

Ο χρήστης spyrosK έγραψε:

Σπυρο τι οδηγείς τώρα, θύμισέ μου...
Ή τιμή φαίνεται καλή. Το μόνο θέμα είναι να σου αρκεί ο κινητήρας. Κάνε οπωσδήποτε test drive!

Προφανώς δεν θέλεις διλιτρο. Επιδόσεις σε ενδιαφέρουν; Αν σου αρκεί να πηγαίνει απλά καλά το 18i είναι οκ. Το 16d θα είναι συμβιβασμός.
Αν θέλεις το κάτι παραπάνω...150 άλογα κ πάνω με τέτοιο αμάξι κατά τη γνώμη μου.

Επίσης, τα 18000 χλμ δεν είναι λίγα...Θα έλεγα ότι πιο πολύ ή συμφέρουσα λύση είναι το πετρέλαιο κ λιγότερο η βενζίνη. Πάρε μολύβι κ χαρτί κ πήγαινε κ για test drive...

Edit αφού διάβασα το μνμ του Φανη. Μήπως να πάρεις kuga με 150 ή 180 άλογα κ να σου περισσέψει κανένα 10αρι;;

Βασίλη έχω το Χ3 e83 το 2λιτρο βενζίνης με τα 150 hp και πολλα έξτρα πάνω του. Πιστεύω ότι το χ1 θα κινείται σε παρόμοιους ρυθμούς με το παλιότερο Χ3 οπότε θα με καλύψει. Σίγουρα το δικό σου με τα 190 άλογα είναι κορυφή σε επιδόσεις αλλά βαρέθηκα να πληρώνω κερατιατικα φόρο πολυτελείας και τέλη. Γι αυτό σκέφτομαι και το downsizing. Θα πάρω κι άλλες προσφορές και θα δούμε.
Για τα πινακιδωμενα τι γνώμη έχετε;
Sent from my iPhone using Tapatalk

Θυμομουν τι είχες αλλά δεν ήμουν σίγουρος! Δες κ τις άλλες επιλογές κ επιλεξε αφού κάνεις test drive! Συγκρινε κ επιδόσεις κ χρήματα αν κ μου φαίνεσαι να κλινεις προς κάπου ήδη... Πάντως τα βενζίνης καίνε κ εσύ κάνεις χλμ...