-
Ο χρήστης afex έγραψε:
κοίτα να γράψεις καλά πράγματα γιατί τώρα το παρήγγειλα...:-)Εαν εσενα σου κανει η δικια μου γνωμη περιττεύει! το βασικο ειναι ο καθενας μας να αγοραζει το αυτοκινητο που τπυ
αρεσει και μπορει να πληρωσει!ΥΓ: μου αρεσε παντως πολυ, 2-3 σημεια μονο εχω να παρατηρησω.
-
Επιστροφή απο διακοπες και εντονη συμβιωση με την Χ1. εφτασε χωρις προβλημα τα 7.000χλμ. Δοκιμαστηκε σε Σκοπλεο Τηνο και Κρητη σε αθλια οδικα δικτυα χωρις προβλημα.Επισης περασε αριστα το τεστ διαδρομης Αθηνα -Πορτο Χελι που για μενα ειναι σημειο αναφορας για καθε αυτοκινητοι που θελω να σχηματισω ασφλαλη αποψη. Στριβει αψογα, αναρτηση τελεια σ'ολες τισ λακουβες και παρκαρει παντου σε χωραφια σε γκρεμους κτλ. Καταναλωση στο 7.5 και σε διαδρομη Ηρακλειο-Χανια επιασα και 7.3λιτρα/χλμ. Πηγα παντου σε χωματοδρομο παραλια βουνο χωρις προβλημα.Αυτο που μου εκανε εντυπωση ειναι ο χωρος αποσκευων. Εχω επιλεξει να πεφτει το καθισμα του συνοδηγου και ετσι μεταφεραμε φουσκωτη βαρκα 2 μετρων. Ακομα θυμαμαι την παρεα που δεν πιστευε οτι θα επιστρεψω απο το βενζιναδικο με κλειστο πορτ-μπαγκαζ.Επισης με τα συρομενα καθισματα στην επιστροφη χωρεσαν τα παντα. Φιλος με την Χ3 επαθε πλακα..Παρα πολυ ευχαριστημενος με την επιολγη μου...πραγματικα θυμαι τη συμβουλη φιλου που ελεγε οτι το καλυτερο αμαξι ειναι αυτο που σε κανει να χαμογελας και η Χ1 σιγουρα χαριζει πολλα χαμογελα.Για τα ελαστικα μπορω να πω οτι ενω στην αρχη σκαφτομουνα να αλλαξω τα R/F τωρα μετα παο την καλοκαιρινη δοκιμη τουσ σκεφτομαι να τα κρατησω και στην επομενη αλλαγη...
http://www.capital.gr/auto/3148918/odigoume-bmw-x1-18i
θαψιμο απο τον Clarkson’s ex top gear
http://www.bmwblog.com/2016/08/25/bmw-x1-ends-jeremy-clarksons-stinker-list/τιμες στην Κυπρο απο 26.500ευρω
http://pilakoutasdeals.com/index.php?id=26Για την δηθεν υπεροχη του tiguan δεν ειμαι ειδικος αλλα εμεις που πηραμε Χ1 εχουμε ασφαλεια σιγουρα...Οι πιθανοι αγοραστες ας βαλουν κι αυτο το βραβειο στην εξισωση.
The 2016 BMW X1 small luxury SUV earned the highest 2016 Top Safety Pick+ award from the Insurance Institute for Highway Safety (IIHS).
Youtube Video -
Να την χαίρεσαι την Χ1 σου!
Όσο για την ασφάλεια, πίστεψε με και το Tiquan είναι πολύ ασφαλές
Σύμφωνα με το EuroNcap:
BMW X1: 90%, 87%, 74%, 77%
Tiquan: 96%, 84%, 72%, 68%Tiquan πιο ασφαλές για οδηγό/συνοδηγό, BMW στα υπόλοιπα (παιδιά, πεζή, συστήματα ασφαλείας). Μία η άλλη δηλαδή.
-
Ωραίο να βλέπεις ευχαριστημένους χρήστες όχι μόνο από την Χ1, αλλά από οποιοδήποτε αμάξι!
Πριν λίγο παρέλαβα και εγώ την δικιά μου μπέμπα από τον τοπικό αντιπρόσωπο στα
Γιάννενα. Έκανε ΑΡΙΣΤΗ δουλειά στην πόρτα που είχα χτυπήσει στην οποία δεν φαίνεται το παραμικρό πια, ενώ επιδιορθώθηκε και το προβληματάκι στο παράθυρο - μέσα στα πλαίσια της εγγύησης φυσικά - και πλέον ο μηχανισμός λειτουργεί άριστα χωρίς να μου κατεβάζει κάποιες φορές το παράθυρο χωρίς να πρέπει. Δηλώνω απόλυτα ευχαριστημένος!
Έτοιμος για νέες εξορμήσεις το ΣΚ -
Χαιρομαι και για τους 2 σας!! Μπραβο!
-
Μια χαρα. Εγω με το γκολφ εχω πετυχει Ηρακλειο Χανια 5,3 και με i10 4,5
-
Ο χρήστης The_Emperor έγραψε:
Ωραίο να βλέπεις ευχαριστημένους χρήστες όχι μόνο από την Χ1, αλλά από οποιοδήποτε αμάξι!Πριν λίγο παρέλαβα και εγώ την δικιά μου μπέμπα από τον τοπικό αντιπρόσωπο στα
Γιάννενα. Έκανε ΑΡΙΣΤΗ δουλειά στην πόρτα που είχα χτυπήσει στην οποία δεν φαίνεται το παραμικρό πια, ενώ επιδιορθώθηκε και το προβληματάκι στο παράθυρο - μέσα στα πλαίσια της εγγύησης φυσικά - και πλέον ο μηχανισμός λειτουργεί άριστα χωρίς να μου κατεβάζει κάποιες φορές το παράθυρο χωρίς να πρέπει. Δηλώνω απόλυτα ευχαριστημένος!
Έτοιμος για νέες εξορμήσεις το ΣΚΩραια. Τελικα την εβαψε ολη? Κοστος?
-
σου στέλνω pm!
-
Καλησπερα,
- Ενδιαφερομαι για το X1 20d και προκειμενου να γλιτωσω καποια χρηματα για αλλα εξτρα , σκεφτομαι να το παρω με μηχανικο κιβωτιο , μιας και το αυτοματο οσο και να μου αρεσει δεν μου ειναι απαραιτητο.
Με το που το ακουσαν αυτο οι πωλητες ομως πεσανε να με φανε , οτι επειδη προερχομαι απο γκαζιαρικο βενζινοκινητο (audi tt) και επειδη με ενδιαφερει η πιο σπορ οδηγηση , αργα ή γρηγορα θα το χαλασω το μηχανοκινητο κιβωτιο του 20d. Οποτε ή να παρω το αυτοματο ή να επιλεξω το 20i με μηχανικο κιβωτιο.
Ισχυουν τα οσα ειπανε ή προσπαθουν να με τρομαξουν για να τα σκασω για αυτοματο...?-
Τι διαφορες στη πραξη εχει το απλο steptronic αυτοματο με το sport?
-
Η διαφορα στην ιπποδυναμη του 25d απο το 20d ειναι μονο προγραμματισμος εγκεφαλου ή υπαρχουν και διαφορες στο μηχανικο συνολο του κινητηρα?
Ευχαριστω εκ των προτερων
-
Ο emperor θα σε βοηθησει
-
Βασίλη ξηγησου...
Στάλθηκε από το SM-N915FY μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης kostserb έγραψε:
Καλησπερα,- Ενδιαφερομαι για το X1 20d και προκειμενου να γλιτωσω καποια χρηματα για αλλα εξτρα , σκεφτομαι να το παρω με μηχανικο κιβωτιο , μιας και το αυτοματο οσο και να μου αρεσει δεν μου ειναι απαραιτητο.
Με το που το ακουσαν αυτο οι πωλητες ομως πεσανε να με φανε , οτι επειδη προερχομαι απο γκαζιαρικο βενζινοκινητο (audi tt) και επειδη με ενδιαφερει η πιο σπορ οδηγηση , αργα ή γρηγορα θα το χαλασω το μηχανοκινητο κιβωτιο του 20d. Οποτε ή να παρω το αυτοματο ή να επιλεξω το 20i με μηχανικο κιβωτιο.
Ισχυουν τα οσα ειπανε ή προσπαθουν να με τρομαξουν για να τα σκασω για αυτοματο...?-
-
Η διαφορα στην ιπποδυναμη του 25d απο το 20d ειναι μονο προγραμματισμος εγκεφαλου ή υπαρχουν και διαφορες στο μηχανικο συνολο του κινητηρα?
Μάλλον αναφέρονται στο ότι στο πετρελαιοκίνητο θα κάνεις πολύ περισσότερες αλλαγές λόγω καμπύλης απόδοσης. Κατά τα άλλα δεν βρίσκω κάποιον λόγο για να χαλάσει. Βέβαια αν μπορείς να προτιμήσεις την βενζίνη θα νιώσεις λιγότερο περιορισμένος στις σπορτίβικες επιδιώξεις σου.
-
Ο Φάνης είναι πιο αρμόδιος κ γνώστης για τα τεχνικά, αλλά αν δεν κάνω λάθος η διαφορά ανάμεσα στα 20d κ 25d πρέπει να βρίσκεται στον προγραμματισμό.
Για το αυτόματο κιβώτιο ήμουν τελείως αρνητικός πριν το δοκιμάσω κ απόλυτα θετικος μόλις το δοκίμασα
Επίσης με την απόλυτη ηχομόνωση της καμπίνας κ το 8ταχυτο κιβώτιο θεωρώ σχεδόν αδύνατο να κάνεις καλύτερες αλλαγές χειροκίνητα. Εγώ έχω βάλει κ paddles στο τιμόνι που μου είναι άχρηστα. Με 0-100 σε 7.6' τι να τα κάνεις..
Επίσης υπάρχει επιλογή για χειροκίνητο 20d; Όταν παρήγγειλα εγώ σίγουρα όχι!
Κάνε test drive το αυτόματο κ θα σχηματίσεις ο ίδιος άποψη... -
Εγώ έχω βάλει κ paddles στο τιμόνι που μου είναι άχρηστα. Με 0-100 σε 7.6' τι να τα κάνεις..Όταν ξαναβρεθούμε θα σου δείξω.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Εγώ έχω βάλει κ paddles στο τιμόνι που μου είναι άχρηστα. Με 0-100 σε 7.6' τι να τα κάνεις..
Όταν ξαναβρεθούμε θα σου δείξω.
Χαχα! Πάντως σε καθημερινή χρήση είναι αδυνατον να αλλάζεις ταχύτητες χειροκίνητα κάθε 2-3 δευτερόλεπτα...Θα πρέπει να είσαι καρφωμένος στο στροφομετρο κ πάλι απίθανο να κάνεις τέλειες αλλαγές όπως το αυτόματο...
Όσο για...τη χρήση των paddles...2-3 φορές που...πέτυχα 'κάγκουρες' σε φανάρι - τη μια φορα 3.5λιτρο touareg που πήγε να βγει μπροστα από τα δεξιά - το αυτόματο κιβώτιο με το sport mode έκαναν άριστα τη δουλειά τους...
-
Ο χρήστης kostserb έγραψε:
-
-
-
Δεν εχω μαζι μου τα κιταπια μου, αλλα εαν θυμαμαι σωστα το 2.0 ντιζελ μονο αυτοματο βγαινει (εκτος εαν ισχυει μονο για το βενζινης). Εννοειται οτι αυτο το αυτοκινητο το αγοραζεις με αυτόματο κιβωτιο...με το χειροκινητο δεν εχει σχεση, ειναι αλλο αυτοκινητο (κατωτερο για εμενα).
-
Καμια στην ουσια. Μονο τα paddles στο τιμονι.
-
Οχι δεν ειναι μονο προγραμματισμος. Ο κινητηρας του 25d εχει 2 τουρμπο και αρκετα διαφορετικα περιφερειακα.
-
-
- Οχι δεν ειναι μονο προγραμματισμος. Ο κινητηρας του 25d εχει 2 τουρμπο και αρκετα διαφορετικα περιφερειακα.
Φάνη 2 τούρμπο έχει κ το 20d! Για τα περιφερειακά δεν ξέρω!
-
- Οχι δεν ειναι μονο προγραμματισμος. Ο κινητηρας του 25d εχει 2 τουρμπο και αρκετα διαφορετικα περιφερειακα.
Ενα τουρμπο εχει, απλα ειναι twinscroll (μη σε μπερδευει το twinpower turbo που γραφει...marketing της bmw και σημαινει twinscroll!).
-
Ο χρήστης Fanis75 έγραψε:
Ενα τουρμπο εχει, απλα ειναι twinscroll (μη σε μπερδευει το twinpower turbo που γραφει...marketing της bmw και σημαινει twinscroll!).
Ωπα! Βασιλη αδιαβαστος? Στο δικο σου? Ίιιιιιιιιιι
-
Απολογούμαι! Μπερδεύτηκα από αυτό ακριβώς που έγραψε ο Φάνης ότι γράφει στη μηχανή!
BMW X1 2016