-
Ο χρήστης The_Emperor έγραψε:
Εγώ προσωπικά διαφωνώ :
Όσα σηκώνει η τσεπούλα σου και άσε και αρκετά (για να μην πω πολλά) στην άκρη...
Πρέπει να λαμβάνεις τα μέτρα σου προβλέποντας το χειρότερο σενάριο...Ακόμη πιο σωστός
-
Ο χρήστης plutare έγραψε:
Εγώ προσωπικά διαφωνώ :
Όσα σηκώνει η τσεπούλα σου και άσε και αρκετά (για να μην πω πολλά) στην άκρη...
Πρέπει να λαμβάνεις τα μέτρα σου προβλέποντας το χειρότερο σενάριο...Ακόμη πιο σωστός
Ενα ζήτημα βέβαια ειναι που να τα αφήσεις.... Στο στρώμα;
Παρότι λόγω cc είχα πολλές προσφορές για άμεση πώληση του qq, σκέφτηκα τι να τα κάνω τα λεφτα και το κράτησα.... -
Το διάστημα των τελευταίων μηνών - χρόνων είναι εντελώς πειραματικό για όλους και το εάν κάναμε σωστές η όχι επιλογές θα το δείξει μόνο το μέλλον. Τα χρήματα σήμερα δεν είναι πουθενά απόλυτα ασφαλή, ούτε σε ελληνικές τράπεζες ούτε σε ξένες ούτε σε σεντούκια...
-
Παρουσιαστηκε ηδη η νεα Χ1 στην Εκθεση Φρανκφουρτης 2015. Μολις ειδα σε αυτο το βιντεακι το αυτοκινητο με ΑΥΤΟ το χρωμα και ΑΥΤΕΣ της ζαντες, ψιλοεπεσα τ'ανασκελα. Παιζει πολυ σοβαρα να καταφερει να εκθρονισει τα HRV και CRV ως τελικες επιλογες αν μπω μεσα και μου αρεσει οσο και σε αυτο το βιντεο.
-
Αυτό με το M-Pack θα κοστίζει όσο δύο HRV
Πολύ ωραίο πράγματι.
-
δεν βλέπεταιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!
-
Ο χρήστης The_Emperor έγραψε:
δεν βλέπεταιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!Δε μιλας σοβαρα, πλακα κανεις...
-
Ο χρήστης geiasou έγραψε:
Δε μιλας σοβαρα, πλακα κανεις...
Έλα μωρέ με το χρέπι
Είναι ωραίο αμάξι και πάντα το m pack ομορφαίνει περισσότερο...το συγκεκριμένο λογικά θα κυμαίνεται κοντά στα 40 χιλιάρικα. -
Ο χρήστης lleonidas έγραψε:
Έλα μωρέ με το χρέπι
Είναι ωραίο αμάξι και πάντα το m pack ομορφαίνει περισσότερο...το συγκεκριμένο λογικά θα κυμαίνεται κοντά στα 40 χιλιάρικα.Και τι ειναι 40 χιλιαρικα μπροστα σε τετοια ομορφια;
-
Δε μιλας σοβαρα, πλακα κανεις...
προφανώς trollάρω!!
έχω δηλώσει εδώ και καιρό ερωτευμένος με το αμάξι...
Ελπίζω τα νέα μέτρα της κυβέρνησης να μην καταστήσουν το αυτοκίνητο 'έγκλημα'... -
Δεν ειναι κακό μοιάζει σαν ένας αχταρμάς by BMW , λίγο απο εδώ λίγο απο εκεί και τσουπ με leasing στους ιθαγενείς......συμφωνώ δεν μπορεί να αγγίξει την μηχανολογική αρτιότητα και πολυπλοκότητα ενός HRV που ειναι σχεδιασμένο bottom up σαν ένα καινουργιο και ανεξάρτητο όχημα της γκάμας......οι Γερμανοί έχουν μετατραπεί σε plug and play....
Sent from my iPad using Tapatalk
-
Καλα και το HRV εχει το πατωμα του Jazz και τον κινητηρα του Civic. Καμια εταιρεια δεν φτιαχνει πλεον αυτοκινητα με 'αποκλειστικοτητες'. Ολες μειωνουν το κοστος εξελιξης με κοινα μερη για 2 η και 3 μοντελα.
-
δηλαδή το Honda jazz είναι αρτιότερο από το ΒΜW συνολικά σαν αυτοκίνητο...........
Ανταγωνιστές του Χ1 είναι το Q3 ,CRV ,gla, άντε και το νέο Tiguan. -
Ο χρήστης Dasimo έγραψε:
Δεν ειναι κακό μοιάζει σαν ένας αχταρμάς by BMW , λίγο απο εδώ λίγο απο εκεί και τσουπ με leasing στους ιθαγενείς......συμφωνώ δεν μπορεί να αγγίξει την μηχανολογική αρτιότητα και πολυπλοκότητα ενός HRV που ειναι σχεδιασμένο bottom up σαν ένα καινουργιο και ανεξάρτητο όχημα της γκάμας......οι Γερμανοί έχουν μετατραπεί σε plug and play....Sent from my iPad using Tapatalk
Δεδομένο, σίγουρο και βέβαιο ότι σε κανένα δεν παίζει αποκλειστικότητα. Μην το σκέφτεσαι καν αυτό.
Στάλθηκε από το GT-I9195 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης Dasimo έγραψε:
Δεν ειναι κακό μοιάζει σαν ένας αχταρμάς by BMW , λίγο απο εδώ λίγο απο εκεί και τσουπ με leasing στους ιθαγενείς......συμφωνώ δεν μπορεί να αγγίξει την μηχανολογική αρτιότητα και πολυπλοκότητα ενός HRV που ειναι σχεδιασμένο bottom up σαν ένα καινουργιο και ανεξάρτητο όχημα της γκάμας......οι Γερμανοί έχουν μετατραπεί σε plug and play....Sent from my iPad using Tapatalk
Πόθεν προκύπτουν όλα αυτά; Αν μη τι άλλο η Χ1 είναι σαφώς πιο άρτια μηχανικά και μια κατηγορία μεγαλύτερη από το HRV.
-
Μη μαλώνετε, αφού κατά βάθος όλοι το ξέρουμε και το χωνέψαμε ήδη ότι η χώρα μας έχει χρεοκοπήσει, από που λέτε θα βρει τα χρήματα? Δίλιτρο και τζιπ είπαμε ε? Η χαρά του υπουργείου οικονομικών. Με τιμή στα 40.000€ δεν θα σε θεωρούν ευκατάστατο αλλά ζάμπλουτο... Και είμαι σχεδόν σίγουρος ότι το υπουργείο θα ξυρίσει τέτοιους κατόχους... Περιμένετε και μη κάνετε βιαστικές κινήσεις, για το καλό σας...
-
Ο χρήστης Gauss έγραψε:
Με τιμή στα 40.000€ δεν θα σε θεωρούν ευκατάστατο αλλά ζάμπλουτο... Και είμαι σχεδόν σίγουρος ότι το υπουργείο θα ξυρίσει τέτοιους κατόχους... Περιμένετε και μη κάνετε βιαστικές κινήσεις, για το καλό σας...Αν και καθημενος, ομιλεις ορθα. ΟΜΩΣ δε μπορεις να περιμενεις και για παντα. Εγω σχεδιαζα να παρω αυτοκινητο απο το καλοκαιρι του 2014. Απο τη μια η καθυστερηση ελευσης μοντελων που με ενδιεφεραν, απο την αλλη η νικη Συριζα στις εκλογες και το κλεισιμο των τραπεζων, απο την παραλλη ο Βαρουφακης με τα σχεδια αλλαγης του τροπου φορολογησης των αυτοκινητων, απο την παρα-παραλλη το σκανδαλο με τα ντηζελ και η πιθανη απαγορευση τους στις μεγαλες πολεις, απο την παρα-παρα-παραλλη η επικειμενη αλλαγη στα τελη κυκλοφοριας και στα τεκμηρια με το νεο φορολογικο που θα κατατεθει τον Οκτωβριο. Καποια στιγμη, κανεις το σταυρο σου και αγοραζεις...
-
Ο χρήστης Dasimo έγραψε:
συμφωνώ δεν μπορεί να αγγίξει την μηχανολογική αρτιότητα και πολυπλοκότητα ενός HRV που ειναι σχεδιασμένο bottom up σαν ένα καινουργιο και ανεξάρτητο όχημα της γκάμας......Μπαρδον...?
-
Με τιμή στα 40.000€ δεν θα σε θεωρούν ευκατάστατο αλλά ζάμπλουτο... Και είμαι σχεδόν σίγουρος ότι το υπουργείο θα ξυρίσει τέτοιους κατόχους... Περιμένετε και μη κάνετε βιαστικές κινήσεις, για το καλό σας...
Αν και καθημενος, ομιλεις ορθα. ΟΜΩΣ δε μπορεις να περιμενεις και για παντα. Εγω σχεδιαζα να παρω αυτοκινητο απο το καλοκαιρι του 2014. Απο τη μια η καθυστερηση ελευσης μοντελων που με ενδιεφεραν, απο την αλλη η νικη Συριζα στις εκλογες και το κλεισιμο των τραπεζων, απο την παραλλη ο Βαρουφακης με τα σχεδια αλλαγης του τροπου φορολογησης των αυτοκινητων, απο την παρα-παραλλη το σκανδαλο με τα ντηζελ και η πιθανη απαγορευση τους στις μεγαλες πολεις, απο την παρα-παρα-παραλλη η επικειμενη αλλαγη στα τελη κυκλοφοριας και στα τεκμηρια με το νεο φορολογικο που θα κατατεθει τον Οκτωβριο. Καποια στιγμη, κανεις το σταυρο σου και αγοραζεις...
Κ τελειώνει η απόσυρση να προσθέσω... Μετα θα πληρώσουμε παραπάνω 2-2.5 χιλιάρικα...Εγώ ήδη πούλησα το δικό μου - θα το δώσω σύντομα - άρα ο χρόνος τελείωσε!!!
-
Εσυ πας ζουμπιτος για μια Χ1 το Νοεμβριο. Σε εχω ψυχολογησει.
BMW X1 2016