-
Ο χρήστης axel12p έγραψε:
Το Pulsar υπερέχει και του Qashqai σε χώρους. Με 2.7 μετρα μεταξόνια πως να μην υπερέχει;Το Pulsar diesel δεν το έχω οδηγήσει, έχω οδηγήσει όμως το QQ με τον ίδιο κινητήρα και με εντυπωσίασε για τα κυβικά του. Τραβούσε πάρα πολύ καλά και ήταν πολύ αθόρυβος. Αν είχε αυτόν τον κινητήρα το Focus κατά πάσα πιθανότητα θα το είχαμε ήδη αγοράσει. Δεν πιστεύω ότι είναι τυχαίο το ότι η Mercedes τον έχει επιλέξει για τα μοντέλα της.
Τοσο καλός που το κιβώτιο παίζει σε επιταχύνσεις και κουνιέται ο λεβιες. Ειναι λέει φυσιολογικό για γαλλικούς κινητήρες.
Το ότι τον επέλεξε η μερσεντές δεν μου λέει κάτι. Cost cutting κανει και αυτή να μεγαλώσει το κέρδος απο τα κορόιδα που θέλουν σώνει και καλά segment c με σήμα το αστέρι και τελικά τους δίνει μόνο το αστέρι μιας και όλα τα αλλα ειναι δανεικά -
Ο χρήστης iceman7 έγραψε:
Το Pulsar υπερέχει και του Qashqai σε χώρους. Με 2.7 μετρα μεταξόνια πως να μην υπερέχει;
Το Pulsar diesel δεν το έχω οδηγήσει, έχω οδηγήσει όμως το QQ με τον ίδιο κινητήρα και με εντυπωσίασε για τα κυβικά του. Τραβούσε πάρα πολύ καλά και ήταν πολύ αθόρυβος. Αν είχε αυτόν τον κινητήρα το Focus κατά πάσα πιθανότητα θα το είχαμε ήδη αγοράσει. Δεν πιστεύω ότι είναι τυχαίο το ότι η Mercedes τον έχει επιλέξει για τα μοντέλα της.
Τοσο καλός που το κιβώτιο παίζει σε επιταχύνσεις και κουνιέται ο λεβιες. Ειναι λέει φυσιολογικό για γαλλικούς κινητήρες.
Το ότι τον επέλεξε η μερσεντές δεν μου λέει κάτι. Cost cutting κανει και αυτή να μεγαλώσει το κέρδος απο τα κορόιδα που θέλουν σώνει και καλά segment c με σήμα το αστέρι και τελικά τους δίνει μόνο το αστέρι μιας και όλα τα αλλα ειναι δανεικάΝαι μώρε και εγώ αυτό πιστεύω, βάζει στα βασικά της μοντέλα τον φτηνότερο που βρήκε για να τα αγοράσουν τα κορόιδα που θέλουν ντε και καλά αυτοκίνητο με το αστέρι στο καπό. Σίγα μην έχει τώρα η Mercedes ποιοτικά στάνταρτ, κοιτάει ποιότητα λειτουργίας κινητήρα κλπ. Τα κορόιδα να είναι καλά
-
Ο χρήστης Aikibill έγραψε:
Ούτε ψείρες να είχε....
Για μένα δεν ειναι κακό αλλα για ψυχολογικός λόγους αυτοκίνητο που σε ενα χρόνο αλλάζει δεν θα το αγόραζα.Πλύσιμο με ultrex Πάντως είναι όμορφο αυτοκίνητο (υποκειμενικό) και με πολύ καλή ποιότητα κατασκευής. Αλλά μέχρι εκεί για εμένα.
Το diesel pulsar το έχεις οδηγήσει και εχει τόση διαφορα με το focus?
Το diesel το pulsar άλλη αίσθηση. Το οδηγάς και το γουστάρεις.
Τί να λέμε τώρα. Δε νομίζω οτι τίθεται θέμα σύγκρισης.
Άνετη επικράτηση του Γιαπωνέζου. Και μην αρχίσουμε να μιλάμε για αξιοπιστία...
Το focus καλύτερο του Astra, αλλά σκάλες πιο κάτω από το pulsar.Ειδικα το να κανεις οπως κανουν τα Ταξι, αλλη αισθηρη ρε παιδι μου
Μπας και άκουσες Pulsar που βάρεσε καμία μπιέλα Δεν ακούγεται ιδιαίτερα, ειδικά αν βάλεις δίπλα του τον 1.3 του Grande Punto.
Ta ταμπλό των Aurys και Pulsar είναι καλά αισθητικά. Του Yaris είναι ανεκτό...Aikibill αν μπορούσα θα σου έδινα ένα Pulsar και για τιμωρία θα το οδηγούσες 8 ώρες κάθε μέρα
-
Το Pulsar υπερέχει και του Qashqai σε χώρους. Με 2.7 μετρα μεταξόνια πως να μην υπερέχει;
Το Pulsar diesel δεν το έχω οδηγήσει, έχω οδηγήσει όμως το QQ με τον ίδιο κινητήρα και με εντυπωσίασε για τα κυβικά του. Τραβούσε πάρα πολύ καλά και ήταν πολύ αθόρυβος. Αν είχε αυτόν τον κινητήρα το Focus κατά πάσα πιθανότητα θα το είχαμε ήδη αγοράσει. Δεν πιστεύω ότι είναι τυχαίο το ότι η Mercedes τον έχει επιλέξει για τα μοντέλα της.
Το ότι τον επέλεξε η μερσεντές δεν μου λέει κάτι. Cost cutting κανει και αυτή να μεγαλώσει το κέρδος απο τα κορόιδα που θέλουν σώνει και καλά segment c με σήμα το αστέρι και τελικά τους δίνει μόνο το αστέρι μιας και όλα τα αλλα ειναι δανεικάΈχεις δίκιο iceman. Οι κινητήρες της Renault είναι μάπα. Δεν είναι σαν της VAG ας πούμε, που απο 1η σε 2α σβήνουν.. Είναι πίσω ακόμη. Τι να κάνουν οι άνθρωποι προσπαθούν κι αυτοί.
-
Παιδιά μη λέμε γενικολογίες τύπου κουνιέται ο λεβιές. Ο άνθρωπος μπήκε και έθεσε ενα δίλημμα και ο καθένας λέει το μακρύ του και το κοντό του. Οπότε νομίζω ότι πιο πολύ θα διευκολύνουμε αμα κάνουμε εποικοδομητική κριτική. Η δική μου άποψη λοιπόν είναι ότι το astra έχει πιο ωραίο design αλλά Pulsar υπερέχει σε όλα τα υπόλοιπα (κινητήρα, χώρους, οδική συμπεριφορά κτλ)
-
Ο 1600άρης ντίζελ της Όπελ είναι σαφώς καλύτερος κινητήρας. Από εκεί και πέρα, άχρωμοι ανθρωμεταφορείς είναι και τα δύο.
-
Ο χρήστης Nikitaras έγραψε:
Παιδιά μη λέμε γενικολογίες τύπου κουνιέται ο λεβιές. Ο άνθρωπος μπήκε και έθεσε ενα δίλημμα και ο καθένας λέει το μακρύ του και το κοντό του. Οπότε νομίζω ότι πιο πολύ θα διευκολύνουμε αμα κάνουμε εποικοδομητική κριτική. Η δική μου άποψη λοιπόν είναι ότι το astra έχει πιο ωραίο design αλλά Pulsar υπερέχει σε όλα τα υπόλοιπα (κινητήρα, χώρους, οδική συμπεριφορά κτλ)Δεν λέμε γενικολογίες αλλα δεδομένα.
Όταν εκθειάζονται οι κινητήρες της Ρενώ που χρησιμοποιεί η νισσαν εγώ παραθέτω αυτό που βιώνω καθημερινά. Αν δεν τον νοιάζει τον υποψήφιο αγοραστή η αίσθηση συναρμολογουμενου που δίνουν τα νισσαν και τα Ρενώ οκ. Δικη του επιλογή ειναι. Αλλα ας ξέρει πριν αγοράσει όπως μακάρι να ήξερα και εγώ πριν αγόραζα και να μην διάβαζα μονο διθυράμβους απο ανθρώπους που γράφουν για αυτοκίνητα διαβάζοντας τα περιοδικά και χωρις να τα έχουν οδηγήσει. -
Ποιο ακριβώς μοντέλο προτείνεις εσύ iceman?
-
Πάντως όχι Nissan. Το όλο πακέτο με έχει απογοητεύσει. Δυστυχώς η εμπειρία μου την τελευταία δεκαπενταετία περιορίζεται σε Τογιότα την οποία προτείνω ανεπιφύλακτα.
Στην κατηγορία αυτή εγώ θα κοίταζα και το auris ίσως και σε υβριδικό ενω και η Οκταβία που οδήγησαν πρόσφατα δείχνει στιβαρή και τιμια. -
Πάντως όχι Nissan. Το όλο πακέτο με έχει απογοητεύσει. Δυστυχώς η εμπειρία μου την τελευταία δεκαπενταετία περιορίζεται σε Τογιότα την οποία προτείνω ανεπιφύλακτα.
Στην κατηγορία αυτή εγώ θα κοίταζα και το auris ίσως και σε υβριδικό ενω και η Οκταβία που οδήγησαν πρόσφατα δείχνει στιβαρή και τιμια.Λες πάντως όχι το νισσαν και έχεις εμπειρία μόνο από τογιοτα τα τελευταία 15 χρόνια; Ειδικά από τα τελευταία 15 χρόνια που έχω εμπειρία από nissan την προτείνω ανεπιφύλακτα! 3 αυτοκίνητα στην οικογένεια και σόι όλα ήταν διαμάντια.
-
Ο χρήστης kotsos4u έγραψε:
Στην κατηγορία αυτή εγώ θα κοίταζα και το auris ίσως και σε υβριδικό ενω και η Οκταβία που οδήγησαν πρόσφατα δείχνει στιβαρή και τιμια.Λες πάντως όχι το νισσαν και έχεις εμπειρία μόνο από τογιοτα τα τελευταία 15 χρόνια; Ειδικά από τα τελευταία 15 χρόνια που έχω εμπειρία από nissan την προτείνω ανεπιφύλακτα! 3 αυτοκίνητα στην οικογένεια και σόι όλα ήταν διαμάντια.
3 GTR λεει ειχαμε και κανενα προβλημα
-
Τα GTR ηταν πράγματι προβληματικά...
Στάλθηκε από το GT-I9195 μου
-
Ο χρήστης kotsos4u έγραψε:
Εχω πρόσφατη εμπειρία και δεν έχω μείνει ικανοποιημένος και δη απο τη ναυαρχίδα των πωλήσεων της. Το τι συνεβαινε πριν απο 15 χρόνια δεν το ξέρω αλλά τοτε δεν ηταν Ρενώ τα Νισσάν (τώρα είναι). Οπότε με τα σημερινά δεδομένα δεν θα τη συνιστούσα
-
Τα ΤΟΥΟΤΑ τα αγάπησα για την ασύγκριτη αξιοπιστία τους. Ως εκεί όμως... Δεν είχαν ποτέ κορυφαίες οδικές συμπεριφορές πλην ελαχίστων εξαιρέσεων αλλά και η παραδοσιακά συντηρητική τους σχεδίαση με κούρασε. Για το λόγο αυτό την απέρριψα εδώ και χρόνια. Το αυτοκίνητο όπως και άλλα πράγματα στη ζωή πρέπει να έχουν αυτό το κάτι που θα σε κάνει να το θέλεις ξανά και ξανά. Όπως έχει ξανά ακουστεί τα ΤΟΥΟΤΑ είναι κλασσικοί ανθρωπομεταφορείς. Τα Ιταλικά δεν φημίζονται για την αξιοιπιστία τους όμως δεν υπάρχει άνθρωπος που να οδήγησε ΑΛΦΑ και έπειτα να αρκέστηκε σε ΤΟΥΟΤΑ ή VW. Τα renault πάλι ήταν πάντα από τα ομορφότερα αυτοκίνητα. Ποιος δεν θυμάται το χαμό που έγινε όταν κυκλοφώρησαν τα πρώτα clio; Η νισσάν έφτιαχνε πάντα και φτιάχνει πολύ αξιόπιστα αυτοκίνητα που τα αποτιμάς θετικά σε βάθος χρόνου. Από σχεδίαση όμως ήταν για κλάματα και εδώ έρχονται η Γάλλοι να βάλουν την πινελιά τους και μάλιστα δεν σταματούν εκεί αλλά ως παραδοσιακοί κατασκευαστές diesel εφοδιάζουν την Nissan με μηχανικά σύνολα απόλυτα συμβατά με την αξιοπιστία της. Ταυτόγχρονα την ανεβάζουν σχεδιαστικά επίπεδο, αφού από τα almera, tida και υπόλοιπα συμπαραμαρτούντα την οδηγούν στο να φτιάχνει pulsar. Κάποιοι ας το πάρουν χαμπάρι. Στην εποχή του ντίζελ οι Γάλλοι και πρώτα από όλους η Renault μπορούν να φτιάξουν αξιόπιστα σύνολα που επί της ουσίας δεν έχουν αντίπαλο.
-
Καλά όσα γράφεις για περιοδικο η εκθεση ιδεών. Προσωπικά είναι τα γούστα και δεν μπαινουν σε καλούπια. Εχει την 147 ο αδελφός μου και είναι τρελαμενος. Εγώ το βρηκα το χειρότερο αυτοκίνητο που έχω οδηγήσει. Επικίνδυνο τουλάχιστον στην κατασταση που το είχε (μονίμως ζητάει αυτό το αμάξι και παντα κατι του έλειπε ή ήθελε αλλαγή)!
Ετσι και τώρα ομορφο και οικονομικό το qq αλλά η αίσθηση που σου δίνει είναι ψευτικη. Φοβάσαι πότε θα σου διαλυθεί το αμάξι. -
Συγγνώμη, αλλα το pulsar η μονη σχέση που έχει με τους γαλλους είναι ο κινητήρας. Γενικά σε αυτά τα λεφτά υπάρχουν πολύ καλύτερα αμάξια και από το pulsar και από το Astra. Ειδικά για το τρέχον μοντέλο του Astra.
-
Ο χρήστης Crektis έγραψε:
Γενικά σε αυτά τα λεφτά υπάρχουν πολύ καλύτερα αμάξια και από το pulsar και από το Astra. Ειδικά για το τρέχον μοντέλο του Astra.+1
π.χ. Peugeot 308 1,6 e-hdi
-
Ο χρήστης Crektis έγραψε:
Γενικά σε αυτά τα λεφτά υπάρχουν πολύ καλύτερα αμάξια και από το pulsar και από το Astra. Ειδικά για το τρέχον μοντέλο του Astra.Όπως;;;
-
giullieta,civic(λιγο ακριβοτερα)
-
Ειδικα την Giullieta νομιζω πως δεν την λες Λιγο ακριβοτερη
Αγορά Νέου Αυτοκινήτου: Pulsar VS Astra