-
η octavia κατα την γνωμη μου ειναι πολυ καλο αυτοκινητο και σουπερ vfm απο εκει και περα σε καποιον ισως να φαινεται παπουδιστικο η να τον τρομαζουν οι εξτρα διαστασεις στην καθημερινη οδηγηση ανευρεση θεσης παρκαρισματος η να θεωρει αναξιοπιστο το γκρουπ.
-
Η OCTAVIA είναι πολύ καλό και ολοκληρωμένο αυτοκίνητο. Πάντως όποιος δεν το έχει δει από κοντά και δεν μπορεί να αντιληφθεί την λειτουργικότητα του... τουλάχιστο στην Αθήνα υπάρχει ένα μέρος (ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ) που μπορείς να δεις πολλά τέτοια. Απλά όλα είναι σε κίτρινο χρώμα.
-
Κάτι σημαίνει αυτό για την αξιοπιστία του , ε;;;
Οδήγησα τις προαλες μια 1,2 φίλου στην οποια μπηκα και ως συνεπιβατης.
Ετη φωτός καλύτερη οδηγικα και ως αίσθηση και ως στιβαρότητα και ως απουσία θορύβων και τριγμων απο το bestseller qq. Ο δε χώρος πίσω και στις αποσκευές σπηλαιώδης.
Καλά να παθω που κοιταγα μονο crossover και υπέρυψωμενα και έχασα καλά αυτοκίνητα για το υβρίδιο ντατσουν-Ρενώ. -
Ο χρήστης iceman7 έγραψε:
Καλά να παθω που κοιταγα μονο crossover και υπέρυψωμενα και έχασα καλά αυτοκίνητα για το υβρίδιο ντατσουν-Ρενώ.
χαχαχαχα!
Πρεπει να τους εκανες τα μουτρα κρεας εκει στη Nissan που τους αποκαλεσες ντατσουν! -
Ο χρήστης stellar έγραψε:
Καλά να παθω που κοιταγα μονο crossover και υπέρυψωμενα και έχασα καλά αυτοκίνητα για το υβρίδιο ντατσουν-Ρενώ.
χαχαχαχα!
Πρεπει να τους εκανες τα μουτρα κρεας εκει στη Nissan που τους αποκαλεσες ντατσουν! -
Το έχω ξαναγράψει αλλά επειδή άρχισαν να ακούγονται πάλι οι γνωστές ... η Nissan μόνο κερδισμένη βγήκε από την σχέση με την RENAULT. Σταδιακά εγκατέλειψε τον κόσμο του κάρρου και μπήκε στην εποχή του αυτοκινήτου. Δεν έχω τίποτα με τα κάρρα. Αξιόπιστα ήταν και με λιγότερα αναλώσιμα! Μπορούσαν να μεταφέρουν με ασφάλεια 4 σαμουράι. Όμως αυτοί πιστοί στον κώδικα τους δεν είχαν ιδιαίτερες απαιτήσεις... Ο μέσος Ευρωπαίος όμως ήθελε κάτι παραπάνω.
Τώρα για τα scoda τι να πω; Μια μάρκα με όνομα τόσο βαρύ και με τόσα πανέμορφα και Γερμανικών προδιαγραφών σε αξιοπιστία και κατανάλωση οχήματα; Υποκλίνομαι το ελάχιστο... Ρε τι άλλο θα ακούσουμε εδώ μέσα... -
Αν ήταν όπως τα λες οι δρόμοι θα ήταν γεμάτοι από pulsar, megane και sandero για ταξί, όχι από avensis, octavia και mercedes!
Αν κάποιος θέλει καυλιτζέκι να πουλά μούρη (και να μαζευει κομμάτια στο δρόμο από τη ρομποτική συναρμογή) παίρνει γαλλιδούλα... αν θέλει να έχει το κεφαλάκι του ήσυχο πάει σε γιαπωνέζικο ή γερμανικό! -
Ο χρήστης stellar έγραψε:
χαχαχαχα!
Πρεπει να τους εκανες τα μουτρα κρεας εκει στη Nissan που τους αποκαλεσες ντατσουν!Ντάτσουν ή Ντατσούν???
Κρίμα που πουλάνε πολύ και δεν έχουν αναγκή δηλ. αλλιώς θα έδιναν δώρο και από έναν ταμτάκο !!!!! -
iceman7 για τον Ταμτάκο τώρα το έμαθες; όταν αγόραζες το qq δεν τον ήξερες; Τι να πω;
-
Ο χρήστης SPI_duster έγραψε:
iceman7 για τον Ταμτάκο τώρα το έμαθες; όταν αγόραζες το qq δεν τον ήξερες; Τι να πω;Δεν μου τον δώσαν εμένα γιατί ήμουν γκρινιάρης
-
Ο χρήστης iceman7 έγραψε:
...αν θέλει να έχει το κεφαλάκι του ήσυχο πάει σε γιαπωνέζικο ή γερμανικό!Έκτος από Toyota τα τελευταία 20 χρόνια είχες και Γερμανικό; Γιατί τα προβλήματα που μας έχεις βγάλει εμάς το VW αποκλείεται να σου τα εμφανίσει το QQ. Κάνε μια αναζήτηση στο internet για προβλήματα VW GolfIV και μετά γράψε για αυτόν που θέλει να έχει ήσυχο το κεφαλάκι του.
Ευτυχώς που έχουμε βρει φτηνό και καλό μάστορα...
-
Ο χρήστης axel12p έγραψε:
...αν θέλει να έχει το κεφαλάκι του ήσυχο πάει σε γιαπωνέζικο ή γερμανικό!
Έκτος από Toyota τα τελευταία 20 χρόνια είχες και Γερμανικό; Γιατί τα προβλήματα που μας έχεις βγάλει εμάς το VW αποκλείεται να σου τα εμφανίσει το QQ. Κάνε μια αναζήτηση στο internet για προβλήματα VW GolfIV και μετά γράψε για αυτόν που θέλει να έχει ήσυχο το κεφαλάκι του.
Ευτυχώς που έχουμε βρει φτηνό και καλό μάστορα...
Θα βγουν και λεμόνια σε κάθε μάρκα!
Το εν λόγω είναι γνωστό ότι βγήκε προβληματικό.
VW δεν είχα ούτε εγώ ούτε κάποιος στην οικογένεια. Πολλοί φίλοι όμως είχαν (Golf, Eos, Touareg κλπ) και δεν έχω ακούσει τρελά προβλήματα! Καλύτερα μάλιστα και σαφώς πιο value for money τα skoda!
Τώρα για ford που έχω (καλή άποψη, άλλα όχι σαν τογιοτα) άποψη, θα τα έλεγες γερμανικά ή αμερικάνικα; -
Καλημέρα σε όλους! Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις. Επειδή το θέμα έχει ξεφύγει λιγάκι, ας το επαναφέρω
Έχω κλείσει για test drive pulsar, astra και civic -παρόλο που έχω κρατάω μια επιφύλαξη για την εμφάνιση. Σας ευχαριστώ πολύ όλους για τη βοήθεια και θα επανέλθω με νεότερα! -
Να δεις και Alfa giullieta εκτός και εάν έχεις οικογένεια και το πρώτο μέλημα σου ειναι οι χώροι ( περίπτωση στην οποία ειναι ανεξήγητο το να μην δεις τουλάχιστον την octavia)
-
Ανάμεσα σε Pulsar και Civic, νομίζω πως το Pulsar υπερέχει σε χώρους (αν και το Civic έχει καλούς χώρους, παρά το σπορ σχήμα του), και τιμή, ενώ το Civic σε ποιότητα και κινητήρα (αν και ο 1.5 του Pulsar είναι αρκετά καλός).
Πρόσεξε για το Civic, γιατί από μέρα σε μέρα έρχεται επιτέλους η ανανεωμένη έκδοση στην Ελλάδα (αν δεν έχει έρθει ήδη), που έχει λίγο πιο μαλακή ρύθμιση στην ανάρτηση και στάνταρ σε όλες τις εκδόσεις το City Brake.
-
Με τα τωρινά δεδομένα το pulsar φαίνεται η πιο τίμια επιλογή. Ναι όντως η nissan εχει γίνει λίγο renault με ότι αυτό συνεπαγεται αλλά σε συγκριση με το τωρινό άστρα νομίζω επικρατεί. Τα δεδομένα ίσως αλλάξουν με το launch του αστρα.
-
To 'teaser' που έβγαλε πάντως η Οπελ για το καινουριο αστρα (αυτό που ξεκινάει να μιλάει για την ιστορία της εταιρίας στα μεσαία από το Kadett!) οι υποσχέσεις της είναι εντυπωσιακές.
-
Είναι γνωστό πως η Οpel είναι μια εταιρεία που στόχο έχει να καλύψει τις καταναλωτικές ανάγκες με μοτίβα 'παγκόσμιου αυτοκινήτου'. Πάντα λοιπόν έως να αλλάξει αυτή η στρατηγική θα παράγει οχήματα που θα κινούνται στον μέσο όρο. Κανείς δεν μπορεί να πει λάθος την επιλογή αγοράς ενός opel σε όποια κατηγορία. Αυτό βέβαια απέχει από το να την δούμε να φτιάχνει κορυφαία οχήματα σε οδική συμπεριφορά, άνεση ή ποιότητα κατασκευής.
-
Θα συμφωνήσω αφού μέχρι να το δούμε το καινούριο άστρα εγώ θεωρώ το Pulsar πιο αξιόπιστη επιλογή μεταξύ των δύο. Είχα οδηγήσει αρκετά το Vectra του αδερφού μου και ήταν καλό, όχι πολύ καλό, απλά καλό.
-
Καθε αμαξι εχει διαφορετικο target group.....Και οπως εχω αναφερει και παλια μην κρινετε αυτοκινητα βασισμενοι σε διαφορετικες εκδοσεις....Μια σωστη κριτικη χρειαζεται να εχει ομοια θεματα (οχι πχ βασικη εκδοση των 10.000ε το ενα και φουλ εξτρα των 15.000ε το αλλο). Απο εκει και περα και τα 2 ειναι καλα.
Αγορά Νέου Αυτοκινήτου: Pulsar VS Astra