-
Ο χρήστης ursus έγραψε:
Ίδια κατάσταση, στο νησι με το εταιρικό ή με ενοικιαζόμενο.
Στην ιδεα να στριμωχτεί το καμάρι μου στο πλοίο με τα αλλα να απέχουν χιλιοστά....με πιανει ρίγος. Άσε και το ανέβασμα στις ράμπες... Απαπαπα μακριά απο μαςΚαι που να δεις φάση το Σάββατο στο φέρυ από Αρκιτσα προς Αιδηψό!
Τραγικοί οι παρκαδόροι εννοείται που ενώ το μισό πλοίο (όπως στο τέλος αποδείχθηκε) είναι άδειο στριμώχνουν τους παντες με ελάχιστο κενό ακόμα και για να μπει/βγει ο οδηγός!
Αποδέχομαι να πάω όπου μου λένε (συνήθως τσακώνομαι και τους λέω να με βάζουν σε μια άκρη χωρίς διελεύσεις πεζών ή άλλα οχήματα δίπλα) με τη σημείωση να είμαι κάπως άνετα, καθότι 'γεμάτος', για να βγω!
Παπάρια .... πάλι στριμωγμα! Τρώω 10 ακόμα λεπτά καραούλι πάνω από το αμάξι να τσεκάρω τι μαλακίες κάνουν τα ζωντόβολα ή κάνας άλλος κολοέλληναρας που θα ανοίξειο πόρτα χύμα ή θα περάσει μεταξύ αμαξιών με ρούχα με καρφιά, αγγράφες ή τσάντες γδέρνοντας (έτοιμος γαρ να κατέβω να τον σκίσω )Όταν φτάνουμε (εννοείται κατεβαίνω αρκετά πριν να ελέγξω τα όρκ που σουλατσάρουν μεταξύ οχημάτων) κατεβαίνουν και οι επιβάτες κάτω να μπουν από πριν στα αμάξια! Ενας παππούς με μαγκούρες κλπ ήθελε να χωθεί ανάμεσα στα αμάξια να περάσει... Περιμενε βρε..............
Αποκορύφωμα μια ηλίθια κυρία με ένα σωρό δαχτυλίδια και τσουμπλέκια στα χέρια της (τραγικός συνδυασμός για γρατσουνιες) πάει να περάσει μεταξύ του Yaris και μιας μερσεντές διπλα μου και όπως περνούσε παραπατά σε αυτά τα σιδερένια που εξέχουν απο το κατάστρωμα και πέφτει με τα χέρια απλωμένα πάνω στο καπώ και στο φτερό της μερκ!
ΕΦΡΙΞΑ
ΡΕ ΟΡΓΙΑ ΜΟΝΟ ΟΙ ΟΔΗΓΟΙ πρέπει να κατεβαίνουν κάτω.... εγώ μαλάκας είμαι που λέω στην οικογένεια να κατέβουν κανονικά και να περιμένουν απέξω και δη σε εσοχή να μην εμποδίζουν (και μετά μου λένε οι φίλοι στο άλλο νήμα ότι δεν ΦΤΑΙΜΕ ΟΛΟΙ για την κατάσταση που έχουμε φτάσει.... με τόση γαιδουριά και μαλακία, απορώ!!!)
Στην επιστροφή τη δευτέρα εννοείται πήγα γύρω γύρω (και για λόγους οικονομίας) αλλά ο δρόμος είναι κουραστικός με αποκορύφωμα μαλακίας το κομμάτι πριν τη Χαλκίδα (Αρτάκη κλπ) που πάντα πήζει και μετά τις αναβάσεις και καταβάσεις πέφτεις και στο σημειωτόν!
Φτιάξτε ρε όργια έναν περιφερειακό !!!!!!
Ειλικρινά αν και είναι γενικά ωραία μέρη εκει στη Β. Ευβοια, ούτε που θα ξαναπήγαινα με τέτοια ταλαιπωρία αν δεν ήταν μια εκπληκτική ταβέρνα με φοβερό τσίπουρο (έχω παραγγείλει 3 λίτρα) και το καλύτερο τηγάνι της Ελλάδας!!! -
Ο χρήστης SPI_duster έγραψε:
Ένα δίκιο το έχετε. Αφού σκέφτομαι να πάρω ένα αυτοκίνητο ακόμη για να μη κεινώ τα άλλα!Εγώ γιατί νομίζεις πήρα το 108;
-
Το καλοκαιρι πριν παρω το golf που πήγα με το κλιο στο νησι , ένας του καραβιού την έκανε τη μ@λακια.
Ενώ έβλεπα οτι ανεβαίνουν αργά αργά τη ράμπα περίμενα χαμηλά να φυγει τελείως ο μπροστινός για να ανέβω μη χρειαστεί να σταματήσω. Ο τύπος λοιπόν -ενώ ο μπροστά φαινόταν σταματημένος - μου κάνει νόημα ελα. Του φωνάζω και του δείχνω να περιμενουμε να φυγει ο μπροστινός, επιμένει ελα.
Αποτέλεσμα; ενώ ανεβαίνω με σταματάει στο χειρότερο σημείο της ράμπας. Άντε γεια λέω τωρα... Φυσικά πήγα να ξεκινησω και δεν....έφευγε πίσω. Μάλλον με θεώρησε γυναίκα οδηγό που απλά δε ξέρει να ξεκινήσει κι ήρθε ο ιδιος στο τιμόνι η οδηγάρα να το ξεκινήσει. Ασφαλώς δε γινόταν το αμάξι μάρσαρε κι έφευγε πίσω, ενώ και οι πίσω οδηγοί κάνανε πίσω σιγά σιγά μη τους το φέρει καπέλο.
Δε βλέπεις του λέω οτι δε γινεται , έχει κατα ζοριστεί το αμάξι , δε πάει δε το βλέπεις;;; έρχονται συνάδελφοι του λοιπόν τον βρίζουν για εκει που με σταμάτησε , βάζουν τα αντίστοιχα στοπ στις ρόδες τραβάει ένας απο εδώ ένας απο κει... ανέβηκε.
Αρρώστησα για το κλιο που ηταν και τόσων ετών, στην ιδέα να γ@μιοταν έτσι το golf στο βρωμοκάραβο, ανεβάζω 42 πυρετό.Σε νιώθω απόλυτα!!!
Sent from my iPad using Tapatalk
-
Έτοιμη η Ιονία.
Ηγουμενίτσα-Αντίριο σε ευρωπαικούς ρυθμούς 2:20, με μέση κατανάλωση 5,1 lt και υπέροχο οδόστρωμα. Τόσο τελειότητα που αισθάνεσαι απελπισμένη νοικοκυρά σε ρουτίνα. Που είναι οι εποχές που είχε σασπενς να προσπεράσεις τα φορτηγά πριν τον Ζέρβα.Πολύ Ευρώπη.
Πέρνας στην απέναντι πλευρά και καταλαβαίνεις οτι είσαι ακόμη Ελλάδα καθώς η Ολυμπία απέχει αρκετά από τα να είναι έτοιμη. Περνάς το Αίγιο και κάπου εκεί ξυπνά ο Βαλκάνιος μέσα σου(τόσο κάλτ ο δρόμος) και αρχίζει να πηγαίνεις με ρυθμούς αυτόφορου, εκτοξεύεις την κατανάλωση του honda στα 6,5 lt και σε μια ώρα είσαι Μέγαρα και ξαφνικά ενώ πας να ρίξεις τον χρόνο Ηγουμενίτσα Αθήνα κάτω από τις τέσσερις ώρες, ακούγεται από μια λίστα του Apple music της γυναίκα σου το Midnight Man. Τρως κόλλημα γιατί έχεις να το ακούσεις 30 χρόνια, αναρωτιέσαι τι έχει γίνει ο Γιώργος Γκούτης, καταλαβαίνεις οτι όταν το ακουγες είχες την ηλικία της κόρης σου και κόβεις ασυναίσθητα ρυθμό. Το Q5 που πηγαίνατε παρέα για να πριζώνει ο ένας τον άλλο παρεξενεύεται και σε περιμένει να δει τι συμβαίνει. Πήγαινει ο νους του στο κακό .
_Μην φοβάσαι φιλαράκο του λεω στα Honda , δεν ραγίζουν τα χιτώνια και δεν χάνουν συμπίεση οι κύλινδροι. Μπήκε το midnight man και σκεφτούμουν έαν έχει βγει στην σύνταξη ο Γκούτης
Ο Αλβανός που οδηγούσε το Q5 όντας κάτω από το ζυγό του Χότζα αρκέστηκε να πει οτι τα περάσαμε τα Goodys.5,9 η κατανάλωση λόγω της χαλάρωσης του ρυθμού και ο Αλβανός μας άναψε το alarm στα goodys στο Δάσος για να μας δείξει που είναι τα επόμενα goodys. Για να μην τον προσβάλω στάματησα να πάρω μια πράσινη σαλάτα , σκεφτόμενος οτι έαν είχε ζήσει ο κόσμος την εφηβεία του Αλβανού ο Σύριζα θα ήταν στο 4% ακόμη.
-
Ωραία περιγραφή ! Τον Γκουτη εγω τον εχω πετύχει σε επαγγελματικό πεδίο αλλο απο της μουσικής.
Οταν λες ολοκληρώθηκε η Ιονία εννοείς και η σύνδεση με Εγνατία ; δηλαδή μονο ανολοκληρώτο κομμάτι ειναι ΡΙΟ κλπ στην Ολυμπία; -
Ο χρήστης iceman7 έγραψε:
Ωραία περιγραφή ! Τον Γκουτη εγω τον εχω πετύχει σε επαγγελματικό πεδίο αλλο απο της μουσικής.
Οταν λες ολοκληρώθηκε η Ιονία εννοείς και η σύνδεση με Εγνατία ; δηλαδή μονο ανολοκληρώτο κομμάτι ειναι ΡΙΟ κλπ στην Ολυμπία;Τραπεζικός είναι ο Γκούτης;
ΑΠό Αντίριο εως Πέρδικα (λίγο πριν τα Ιωάννινα) είναι έτοιμο και παρα πολυ καλό.Μένουν το κομμάτι από Πέρδικα εως το τούνελ της Δωδώνης για είναι 100%. Θα δωθεί μέσα στις επόμενες ημέρες. Είναι τόσο καλός ο δρόμος που δεν έχεις όρεξη για καγκουρίες.
-
ο γκουτης ειναι δικηγορος...
εσυ τζώρτζ φαε σαλατα...βαλε τον πουφ, της αυτης εποχης...http://cosmopoliti.com/kataskopiko-mesi ... -papadaki/
r.s.
οκ, ο γατος παει πηλιο απο παρασκευη
αμα τη επιστροφη κυριοι πρεπει να κανονισουμε συνευρευσις... -
Ο χρήστης gatoz έγραψε:
ο γκουτης ειναι δικηγορος...
εσυ τζώρτζ φαε σαλατα...βαλε τον πουφ, της αυτης εποχης...http://cosmopoliti.com/kataskopiko-mesi ... -papadaki/
Εγώ είμαι πιο ποιοτικός.Επιμένω παστίτσιο.
-
Επιτέλους επιστρέφουν οι τιμές του CRV εκεί που θα έπρεπε να είναι
2wd Comfort 27650 (εσπασε το φράγμα των 28000)
2wd elegance 30650
4wd elegance 33250
4wd elegance 9AT 37350έχει αγωνία έαν χτύπησε 0 τον Ιούλη για να κάνει αυτές τις μειώσεις.
-
Πολύ καλή η τιμή της βασικής έκδοσης. Τα αξίζει τα λεφτά της.
-
+1 στομ axel
-
Με τον 120άρη είναι η βασική ε; Ο 160άρης από πόσα ξεκινά;
-
Ο χρήστης axel12p έγραψε:
Πολύ καλή η τιμή της βασικής έκδοσης. Τα αξίζει τα λεφτά της.Οντως καλη τιμη για ενα εξαιρετικο συνολο
-
Ερώτηση στους φίλους με Honda και George 1977.Δεν έχω κάνει την αναβάθμιση λογισμικού. Αξίζει??
-
Ο χρήστης nam έγραψε:
Ερώτηση στους φίλους με Honda και George 1977.Δεν έχω κάνει την αναβάθμιση λογισμικού. Αξίζει??Δεν έχω σχετική ενημέρωση, σε ποια έκδοση είσαι στο infotainment;
Τα λάστιχα πάντως παίζουν τεράστιο ρόλο στην συμπεριφορά του αυτοκινήτου. Δοκιμασα ένα CRV με Michelin Latitude Sport και είναι πολύ περισσότερο κοφτερό και διασκεδαστικό. (χάνει όμως τις δυνατότητες εκτός όμως).
-
Ο χρήστης The_Emperor έγραψε:
Με τον 120άρη είναι η βασική ε; Ο 160άρης από πόσα ξεκινά;33.000 elegance και με τετρακίνηση ( ΜΥ2015)
-
Επιστροφή στην Αθήνα πλεον με 15.000 (πάμε για 20.000 τελικά φέτος)
Η μέση κατανάλωση είναι πλεον στα 5,3 lt είχε πέσει στα 5,2 αλλά δυο πανω κάτω στην Ιονία στα όρια του αυτοφόρου ξαναστείλαν την κατανάλωση στα 5,3 ( με πολύ γρήγορη οδήγηση έχω κάνει Αντίρριο-Τούνελ Δωδώνης με 6,4lt/100 )
Όλα τα χιλιόμετρα έχουν γίνει εκτός αστικού ιστού , ζήτημα να έχω 400-500 χλμ εντος αστικού ιστού.H υπενθύσιμη για service δείχνει service στα 20.000.
Οι μόνες παρατηρήσεις που αξίζουν να γίνουν είναι οι παρακάτω
1)Τα M+S λάστιχα κοστίζουν σε φρενάρισμα και ίσως είναι η αιτία που σπινιάρει ο εσωτερικός τροχός έαν πιέσεις το αυτοκίνητο σε κλειστά κομμάτια.(με latitude sport 18 δεν παρατηρείται αυτό το σπινιάρισμα). Από την άλλη τα λάστιχα M+S είναι εξαιρετικά στο χώμα και δίνουν πολύ καλή πρόσφυση σε χωμάτινες διαδρομές, άρα είναι πολύτιμα και το καλοκαίρα έαν κυνηγάτε ερημικές παραλίες. ), άρα έαν θέλεις χιόνια το χειμώνα και καλές παραλίες το καλοκαίρι τελικά τα Μ+Σ είναι καλή λύση. Έαν δεν θέλεις όμως τα παραπάνω τότε μια καλή τετράδα ασφάλτινων βελτιώνει πολύ το φρενάρισμα και κάνει πιο κοφτερό το στριψιμο του CRV.
2)Tην έχω καταβρεί με το Apple music, φιάχνεις playlist και κάνεις τετράωρα ταξίδια έχοντας την μουσική που γουστάρεις. με την ευκαιρία έχει βάλει κάποιος κάτοχος το Honda 3d music ;
- Πειραματίζομαι με μια λύση head up display στο αυτοκίνητο aftermarket. Mόλις ολοκληρώσω τις δοκιμές θα σας κάνω αναλυτική παρουσίαση. Με κόστος μάλλον αστείο σε σχέση με αυτά που ζητάνε οι κατασκευστές.
-
Μπράβο Γιώργο ! Πολύ καλές εντυπώσεις και κατανάλωση !
-
*Στην έκθεση αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης θα αποκαλύψει για πρώτη φορά επί ευρωπαϊκού εδάφους η Honda το υβριδικό πρωτότυπο CR-V, το οποίο ουσιαστικά αποτελεί προάγγελο του μοντέλου παραγωγής, ενώ είναι και η πρώτη φορά που το ολοκαίνουργιο CR-V πατάει Ευρώπη…
Το Honda CR-V Hybrid Prototype, όπως είναι η πλήρης ονομασία του, διαθέτει το υβριδικό σύστημα i-MMD (Intelligent Multi-Mode Drive) που απαρτίζεται από έναν ηλεκτροκινητήρα, έναν i-VTEC τετρακύλινδρο βενζινοκινητήρα κύκλου Atkinson χωρητικότητας 2.0 λτ. αλλά και έναν ανεξάρτητο ηλεκτροκινητήρα-γεννήτρια. Το υβριδικό σύστημα δε χρειάζεται συμβατικό κιβώτιο και αντί αυτού εξοπλίζεται με μία μόνο σχέση που δημιουργεί άμεση σύνδεση μεταξύ κινούμενων εξαρτημάτων, επιτρέποντας ομαλή μεταφορά ροπής στο σύστημα.
Το σύστημα i-MMD καθορίζει τη χρήση καυσίμου και ηλεκτρικής ενέργειας με τον πιο αποδοτικό τρόπο, που σημαίνει ότι δεν χρειάζεται ο οδηγός να επιλέγει μεταξύ των τριών προγραμμάτων οδήγησης, EV Drive, Hybrid Drive και Engine Drive.
Στο EV Drive, ο ηλεκτροκινητήρας αντλεί ενέργεια αποκλειστικά από τις μπαταρίες, προσφέροντας οδήγηση μηδενικών ρύπων. Στο Hybrid Drive, ο βενζινοκινητήρας παρέχει ισχύ στον ηλεκτροκινητήρα-γεννήτρια, που με τη σειρά του τροφοδοτεί με ισχύ στον ηλεκτροκινητήρα. Στο πρόγραμμα αυτό, η περίσσεια ενέργειας από τον βενζινοκινητήρα επιστρέφει μέσω της γεννήτριας για την επαναφόρτιση της μπαταρίας. Στο Engine Drive, οι τροχοί κινούνται απευθείας από τον βενζινοκινητήρα, με μία «on-demand» στιγμιαία αύξηση μέγιστης ισχύος από τον ηλεκτροκινητήρα.
Στις περισσότερες περιπτώσεις οδήγησης στην πόλη, το όχημα θα κινείται μεταξύ των προγραμμάτων Hybrid Drive και EV Drive για βέλτιστη απόδοση. Το Engine Drive ενεργοποιείται, ανάλογα με τις ανάγκες, για ζωηρή επιτάχυνση και αποδοτική οδήγηση στον αυτοκινητόδρομο.
Το νέο Honda CR-V θα διατίθεται στην ευρωπαϊκή αγορά και με τον 1.5 λτ. VTEC Turbo βενζινοκινητήρα της Honda, με δυνατότητα επιλογής είτε ενός 6τάχυτου μηχανικού κιβωτίου ή ενός αυτόματου CVT με συνεχώς μεταβαλλόμενη μετάδοση*
-
H μεγάλη είδηση είναι οτι η Honda δεν θα εξελίξει άλλο τους κινητήρες diesel για το CRV.
H υβριδικό ή ο 1.5 vtec turbo . Τυπική γιαπωνέζικη συμπεριφορά τιμιότητας.Μόνο ο diesel με τα 120 άλογα θα συνεχίσει να εξελίσεται και θα τοποθετηθει στο civic τον Φεβ 2018 (για να ξεπουλήσει το stock o Σ. στα παλιά civic). O ίδιος κινητήρας είναι απίθανο να τοποθετηθεί αργοτερα στο CRV ΜΥ2018 καθώς το ευρωπαικό CRV είναι made in Japan και αρχικά δεν θα είναι διαθέσιμος ο βελτιωμένος i-dtec εκεί.
Honda CR-V 2015