-
Ο χρήστης mrclouzo έγραψε:
Αν δεν συμβαίνουν όλα αυτά μάλλον έχει πρόβλημα το s/s. Αν δεν είσαι σίγουρος το καλύτερο είναι να το δει ένας μηχανικός της honda και να σου πει αν έχει κάποιο πρόβλημα.Χρονια πολλα και σε σενα. Σε μενα ακινητοποιουνται τελειως οι τροχοι και αμεσως το S/S σβηνει τον κινητηρα. Πατωντας τον συμπλεκτη εκκινει ο κινητηρας, εκτος απο τις περιπτωσεις που (λογω του προβληματος) εχει σβησει τελειως, οποτε χρειαζεται να γυρισω το κλειδι. Εχω το S/S σε στενη παρακολουθηση για να δω αν αναβει πρωτα το λαμπακι και μετα σβηνει αυτο και αναβουν τα λαμπακια του ταμπλω. Φαινεται πως σιγουρα ειναι προβλημα που σχετιζεται με το S/S αφου ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΑΛΛΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ δεν σβηνει μονος του ο κινητηρας, ουτε και ποτέ εσβησε με απενεργοποιημενο το S/S. Οσον αφορα το συνεργειο που λετε το θεμα ειναι ναι, να το παω στο συνεργειο της Honda, ομως αν περιμενουν να το δουν να συμβαινει δεν θα δουν τιποτα και πολυ φοβαμαι οτι θα φυγω απραγος.
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ -
καλη χρονια με υγεια. εχει αλλαξει κανεις φιλτρο πετρελαιου; εκανα σερβις χθες και οταν τους ειπα να αλλαξω και το φιλτρο μου ειπαν οτι πρεπει να κατεβασουν το σασμαν για να αλλαχθει!!! ισχυει η με κοροιδευουν κανονικα;
-
Αν είναι το ίδιο με το video παρακάτω είναι λίγο μανίκι. μιλάνε για 1,5 ώρα δουλειάς αλλά όχι και να κατεβάσουν κιβώτιο
https://h-tune.co.uk/club/guides/1-6-i-dtec-deisel-fuel-filter-element-removal-and-installation.1667/
https://www.ebay.co.uk/itm/Honda-Cr-V-2013-2016-Mk-IV-Blue-Print-Fuel-Filter-Engine-Service-Replacement-/371728258548 -
οποιος ενδιαφερεται για γνησια ανταλλακτικα λαδια κτλ https://www.coxmotorparts.co.uk/
-
Παιδια καλημερα. Εχω μια απορια σχετικα με την ενδειξη υπολειπομενων χιλιομετρων.
Δειχνει και σε σας 'οτι ναναι'?? Δηλαδη:
Την Πεμπτη που μας περασε πηγα στο βενζιναδικο και εβαλα πετρελαιο. Οταν σταματησα στο βενζιναδικο η ενδειξη ηταν 200χλμ και μετα το πετρελαιο μολις ξεκινησα πηγε στα 1080. Εκανα 5χλμ μεχρι το σπιτι και μολις εφτασα εδειχνε 960χλμ !! Εσβησα και δεν το πηρα ολο το Σ/Κ. Δευτερα πρωι βαζω μπρος και δειχνει 1060χλμ. Φτανω στη δουλεια μετα απο 12χλμ και δειχνει 940χλμ. Σβηνω, το αφηνω, και το μεσημερι που παω να το παρω δειχνει 980χλμ. Παω στο σπιτι (12χλμ) και οταν σβηνω δειχνει 1020. Δηλαδη παιζει περι τα 150χλμ πανω κατω, ενω η μεση καταναλωση ειναι καρφωμενη στα 5,1 και ουτε εχω αλλαξει τροπο οδηγησης. Το Renault που ειχα ηταν απολυτα σταθερο και ακριβες. Εδω τι παιζει? Κατι τρεχει με το δικο μου η και τα δικα σας ειναι σ' αυτα τα χαλια? -
Το 5.1 είναι λογικά η συνολική μέση κατανάλωση που έχεις από την αρχή. Η μέση κατανάλωση που έχεις όμως κάθε φορά που οδηγείς το αυτοκίνητο είναι διαφορετική και για αυτό αλλάζει κάθε φορά και ο υπολογισμός της αυτονομίας. Επειδή είναι γεμάτο το τεπόζιτο είναι μεγάλη και η απόκλιση.
-
Δηλαδη να υποθεσω οτι και στο δικο σου τα κανει αυτα?
Απο τα λεγομενα σου καταλαβαινω οτι ο υπολογισμος φαινεται να γινεται με βαση την στιγμιαια καταναλωση καυσιμου, η οποια αναποφευκτα, οσο και με τον ιδιο τροπο παντα να οδηγει κανεις, ανεβοκατεβαινει αναγκαστικα. Μπορει στην πορεια να εχεις 5,1λιτ/100 και οταν ξεκινας αλλαζοντας ταχυτητες να φτανει στα 20λιτ/100. Ετσι μονον μπορει να εξηγηθει μια τοσο μεγαλη αποκλιση (αν δεν ειναι κατι χαλασμενο). Το προηγουμενο αμαξι μου προφανως λαμβανε πληροφορια απο την μεση καταναλωση και γι αυτο δεν εκανε τετοια 'τρελλα', πραγμα που το βλεπω πιο σωστο. Παντως αν προκειται να παω καποιο ταξιδι και θελω να ξερω ποσα χλμ μπορω να κανω ακομη, καλυτερα να μην βασιζομαι στο οργανο, αλλα να τα υπολογιζω με χαρτι και μολυβι βασει της μεσης καταναλωσης και των υπολειπομενων λιτρων καυσιμου. Ολα τα δεδομενα βγαινουν απο το φλοτερ που υπολογιζει την ποσοτητα του καυσιμου φανταζομαι..
Γεγονος ειναι παντως οτι οταν το καυσιμο ειναι λιγο δεν κανει τετοια. -
Την Πεμπτη που μας περασε πηγα στο βενζιναδικο και εβαλα πετρελαιο.
Αλήθεια , το βενζινάδικο γιατί δεν το ονοματίζουμε πετρελαιάδικο ή καυσιμάδικο
ο λόγος που πραγματικά μπαίνω στη συζήτηση είναι για να ρωτήσω :
Αν μετά από όλο αυτό το χρονικό διάστημα πού είσαστε κάτοχοι του CRV15+ σκέφτεστε να το αλλάξετε; -
Ο χρήστης RScenic έγραψε:
Απο τα λεγομενα σου καταλαβαινω οτι ο υπολογισμος φαινεται να γινεται με βαση την στιγμιαια καταναλωση καυσιμου, η οποια αναποφευκτα, οσο και με τον ιδιο τροπο παντα να οδηγει κανεις, ανεβοκατεβαινει αναγκαστικα. Μπορει στην πορεια να εχεις 5,1λιτ/100 και οταν ξεκινας αλλαζοντας ταχυτητες να φτανει στα 20λιτ/100. Ετσι μονον μπορει να εξηγηθει μια τοσο μεγαλη αποκλιση (αν δεν ειναι κατι χαλασμενο). Το προηγουμενο αμαξι μου προφανως λαμβανε πληροφορια απο την μεση καταναλωση και γι αυτο δεν εκανε τετοια 'τρελλα', πραγμα που το βλεπω πιο σωστο. Παντως αν προκειται να παω καποιο ταξιδι και θελω να ξερω ποσα χλμ μπορω να κανω ακομη, καλυτερα να μην βασιζομαι στο οργανο, αλλα να τα υπολογιζω με χαρτι και μολυβι βασει της μεσης καταναλωσης και των υπολειπομενων λιτρων καυσιμου. Ολα τα δεδομενα βγαινουν απο το φλοτερ που υπολογιζει την ποσοτητα του καυσιμου φανταζομαι..
Γεγονος ειναι παντως οτι οταν το καυσιμο ειναι λιγο δεν κανει τετοια.Διαφωνώ. Καλύτερα που δειγματίζει από τη στιγμιαία κατανάλωση για να προσαρμόζεται. Για σκέψου να σου έδειχνε αυτονομία 1000 km και τελικά σου άναβε λαμπάκι στα 750 γιατί τις τελευταίες μέρες έπεσες σε κίνηση... Η αυτονομία καλό είναι να υπολογίζεται με βάση τον τρέχοντα τρόπο οδήγησης και όχι με βάση τα δεδομένα του τελευταίου 3μήνου.
-
Ναι, αλλα υπολογιζοντας μεγαλυτερο δειγμα για να εχει μικροτερο ρυθμο αλλαγης.
-
Ο χρήστης shumakos έγραψε:
Γεγονος ειναι παντως οτι οταν το καυσιμο ειναι λιγο δεν κανει τετοια.Διαφωνώ. Καλύτερα που δειγματίζει από τη στιγμιαία κατανάλωση για να προσαρμόζεται. Για σκέψου να σου έδειχνε αυτονομία 1000 km και τελικά σου άναβε λαμπάκι στα 750 γιατί τις τελευταίες μέρες έπεσες σε κίνηση... Η αυτονομία καλό είναι να υπολογίζεται με βάση τον τρέχοντα τρόπο οδήγησης και όχι με βάση τα δεδομένα του τελευταίου 3μήνου.
Δηλαδη ειναι φυσιολογικο να πηγαινω στη δουλεια και οταν αφηνω το αυτοκινητο να δειχνει 1000χλμ και το μεσημερι που παω να το παρω να δειχνει 880? Αν ειναι να παω ταξιδι και το βραδυ που σβηνω δειχνει 950 και το πρωι που βαζω μπροστα 730 εγω ποια πρεπει να λαβω υπ οψη αν θελω να υπολογισω αν μου φτανει το καυσιμο? Εδω ετυχε να οδηγαω και να γυριζουν τα νουμερα σαν..κουλοχερης !! Τι ειδους υπολογισμος αυτονομιας ειναι αυτος αν οδηγαω ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΔΙΑΔΡΟΜΗ και αυτο δειχνει 150χλμ πανω κατω? Και τελικα δεν καταλαβα, καθε φορα που γυρναω το κλειδι να ξεκινησω παιρνει καινουρια μετρηση? Υπολογιζει το ψηλωμενο ρελαντι επειδη ειναι κρυο και αλλαζει? Θα τρελλαθουμε τελειως. Για μενα το οργανο αυτο ειναι αχρηστο, ισως χρησιμο στα λιγα χιλιομετρα.
-
Ο χρήστης ilias-t έγραψε:
Την Πεμπτη που μας περασε πηγα στο βενζιναδικο και εβαλα πετρελαιο.
Αλήθεια , το βενζινάδικο γιατί δεν το ονοματίζουμε πετρελαιάδικο ή καυσιμάδικο
ο λόγος που πραγματικά μπαίνω στη συζήτηση είναι για να ρωτήσω :
Αν μετά από όλο αυτό το χρονικό διάστημα πού είσαστε κάτοχοι του CRV15+ σκέφτεστε να το αλλάξετε;Μια και ειμαι μαλλον ο τελευταιος που το αγορασα καινουριο (εδω στο Forum) μπορω να πω οτι το διαλεξα λογω ιπποδυναμης και λογω μεγαλου χωρου αποσκευων. Βεβαια δεν υπαρχουν πολλες επιλογες αν εξαιρεσεις τα διλιτρα (που 'καινε') και πολλα που δεν βγαινουν σε AWD. Το X-trail που μου αρεσει περισσοτερο σαν εμφανιση θα το αγοραζα ακομα και με λιγοτερα αλογα (130) αλλα δεν χωρουσε στο παρκιγκ μου. Τωρα απ οτι βλεπω η Nissan τα εκανε 115 απο 130 που οπωσδηποτε η διαφορα με τα 160 ειναι αρκετη. Το καινουριο 1,6D Sportage ειναι πιο ματζοβολο σε εμφανιση (η μουρη ειναι απαραδεκτη), βγαινει και με απειρα extras, αλλα εχει μικροτερους χωρους γενικως, τουννελ στα ποδια πισω και δεν εχει Android..Οποτε ολοι οι δρομοι με οδηγουν ΕΔΩ, αν θες AWD. Αν δεν σε ενδιαφερει, οι επιλογες αυξανονται.
-
Ρε συ Rscenic,
έχω μια απορία: σου αρέσει τίποτα στο αμάξι που αγόρασες; Γιατί εδώ και σχεδόν ένα χρόνο μπαίνεις και γράφεις μόνο αρνητικά! Έχω 2 προτάσεις:
- Αν σου αρέσει τίποτα στο αμάξι, κάτσε γράψε τις εντυπώσεις σου διότι θα βοηθήσεις μελλοντικούς αγοραστές (όπως βοηθιέσαι και εσύ από το παρόν φόρουμ).
- Αν δε σου αρέσει τίποτα, τότε ψήνεσαι να το πουλήσεις το χρέπι; . Ενημέρωσε μας εδώ σε αυτήν την περίπτωση. Ανεβαίνω και μέχρι Καβάλα!
-
Μου αρεσουν οι αντιπαραθεσεις γι αυτο θα τα πω 'χυμα'..
Προφανεστατα αυτα που θα γραψει εξ αρχης καποιος σε ενα φορουμ ειναι ερωτηματα σχετικα με προβληματα, δυσλειτουργιες και οτι αρνητικο συνανταει και τα οποια οπως λες 'τα ριχνω' σε μορφη βροχης
Μου αρεσουν: η αυξημενη ιπποδυναμη/επιδοσεις/τελικη, η οικονομια του αυτοκινητου σε σχεση με διλιτρα, οι μεγαλοι χωροι, η μπογια που ειναι βαμμενο (ασπρο τριπλης) οι ζαντουλες καλουτσικες, ο ηχος καλος για εργοστασιακο και τιποτε αλλο.
Τι δεν μ αρεσει..τι να πωτο-πω, αμφιβολη αισθητικη (δεν πετανε καρδουλες οταν το αντικρυζω, καλυτερο ομως απο το Qashqai κατα την γνωμη μου), χαμηλουτσικο ειναι για τζιπ, πολλες ελλειψεις εχει σε σχεση με τα extras, η λειτουργια ασφαλισης των πισω πορτων (για παιδια) ειναι απαραδεκτη και 'αρχαιου τυπου', το στριφνό και 'αρχαιο' Android, η δυσχρησια του ταμπλω/οθονων, οι καθρεφτες χωρις αυτοματη ανακλιση, ποιοτητα κυλισης ανυποφορη σε 'Ελληνικο' οδοστρωμα, βρονταει πολυ και θορυβος μπαινει στην καμπινα σε ταξιδι, ελλειψη Lock του διαφορικου στο AWD που ειναι σημαντικο υποβοηθημα σε ενα τετρακουνητο και αλλα, δυστυχως.
Βρες μου κατι αλλο που να μην εχει αυτα (αλλα να εχει τα αλλα παραπανω) και..παρτο Δεν υπαρχει ομως γι αυτο..λουφαζω !!
Καλο μεσημερι σε ολους. -
@RScenic
Τεράστιος που τα χώνεις κ δεν χρυσώνεις το χάπι.
έτσι είναι όπως τα λές μονόδρομος, χώροι , κεκ, κατανάλωση, τεκμήρια, φόροι πολυτελείας, ας πούμε κ αξιοπιστία. όλα αυτά πολλά + , από κάλη ... ζορίζομαι να το φιλήσω στο στόμα
Αν δηλαδή εξαιρέσεις τη λειτουργία ασφάλισης των πίσω πορτών το CRV είναι keeper;
ποιότητα κύλισης;
cruise control; απροβλημάτιστο;
ηχομόνωση σε υψηλές ταχύτητες;
τελική ταχύτητα που έχεις ανοίξει; πόσο εύκολα έρχεται;
πραγματική κατανάλωση; όχι τι γράφει το software αλλά hardcore μέτρηση τι γράφει η αντλία με απλή μέθοδο των τριών (γεμίζω κάνω τα κλμ στην ρουτίνα μου, ξαναγεμίζω, τι έγραψα τι έκαψα και η ωμή πραγματικότητα, όχι υπολογιστής ταξιδίου - αφερέγγυος )
Δεν θέλω ντε κ καλά δεδομένα απο AWD αλλά και το 2WD, όποιος μπορεί να τα μοιραστεί please do!!! -
@ilias-t
Εμ τι, επειδη το εχω στην ιδιοκτησια μου να το εκθειασω κι ολας ενω 'δεν μου βγαινει'..?
Εχω και αλλα αρνητικα (κατα την γνωμη μου) να συμπληρωσω στο προηγουμενο μου post αλλα δεν βαζω αλλα γιατι ποιος τον ακουει τον sargus
Να σου πω την αληθεια το αμαξι δεν το πολυψαχνω γιατι φοβαμαι οτι θα βρω κι αλλα αρνητικα και θα μου αναψουν τα λαμπακια ακομα περισσοτερο..
Με το cruise control δεν εχω ασχοληθει, δεν εχω παει ταξιδι μακρυα, ομως υποψιαζομαι οτι θα ειναι δυσκολο να το χειριστω αν δεν ανοιξω το manual, αν βρω βεβαια τις οδηγιες εκει, στο χαος..
Η ποιοτητα κυλισης δεν ειναι κακη εφ οσον το οδοστρωμα ειναι καλο, ομως η αναρτηση/τροχοι βροντανε αρκετα στις ανωμαλιες και κατα το ταξιδι διαπιστωνω θορυβο να μπαινει στην καμπινα.
Τελικη ταχυτητα στα 190 που πηγα τα πιανει γρηγορα, (biturbo, να μην ξεχνιομαστε), σταθερο μου φανηκε για το βαρος/ιπποδυναμη και τον ογκο του, δεν εχω κατι αρνητικο να πω, αρκετα καλα τα παει κατα την γνωμη μου. Στον ανταγωνισμο εχει και διλιτρα diesel με χαμηλοτερη τελικη αν δεν κανω λαθος.
Για την καταναλωση, ηρθες..στα λογια μου, που δεν εχω πει ακομα. Επειδη τα 5,1 μεση τιμη που δειχνει δεν με πειθουν για 1650 κιλα αμαξωμα ειχα και εχω σκοπο να κανω μια manual μετρηση (φουλαρισμα, χρηση και ξανα-φουλαρισμα) για του λογου το αληθες, γιατι με αυτα τα ανεβοκατεβασματα της αυτονομιας υποψιαζομαι οτι θα το βγαλω παραπανω..
Γενικα παντως μιλωντας, απο ολα τα αυτοκινητα που συμβιωσα στο παρελθον, αυτο εχει τα περισσοτερα αρνητικα για την κατηγορια του. Για παραδειγμα, το νεο Sportage GT line δεν ξερω πως παει στον δρομο αλλα με 33 χιλιαρικα παιρνεις ενα αμαξι σκυλι απ οτι ξερω (εχει το προηγουμενο γειτονας μου) και εξοπλισμενο με τ' αντερα του..Αν δεν ειχε τα λιγα αρνητικα που ανεφερα πιο πανω (που για μενα ειναι βασικα) θα το αλλαζα ΤΩΡΑ !
Ζητω συγνωμη απο τους υπολοιπους κατοχους που ισως να ειναι απολυτα ευχαριστημενοι απο τα CRV τους, ισως να ειμαι και κομματι 'ιδιοτροπος', ισως αλλοι να πουν 'λεπτομερειες' (που ομως οι λεπτομερειες κανουν την διαφορα), αλλα θα πω κατι που ξαναειπα σε προηγουμενο μου post, με τα λεφτα που εδωσα για το AWD (31.500 γιατι ηταν της προσφορας) περιμενα κατι καλυτερο απο την Honda και πιο πλουσιο. Εννοειται πως για 36500 που ειχε αρχικα, δεν θα το συζητουσα καν για να το επιλεξω. -
Ο χρήστης ilias-t έγραψε:
@RScenic
Τεράστιος που τα χώνεις κ δεν χρυσώνεις το χάπι.
έτσι είναι όπως τα λές μονόδρομος, χώροι , κεκ, κατανάλωση, τεκμήρια, φόροι πολυτελείας, ας πούμε κ αξιοπιστία. όλα αυτά πολλά + , από κάλη ... ζορίζομαι να το φιλήσω στο στόμα
Αν δηλαδή εξαιρέσεις τη λειτουργία ασφάλισης των πίσω πορτών το CRV είναι keeper;
ποιότητα κύλισης;
cruise control; απροβλημάτιστο;
ηχομόνωση σε υψηλές ταχύτητες;
τελική ταχύτητα που έχεις ανοίξει; πόσο εύκολα έρχεται;
πραγματική κατανάλωση; όχι τι γράφει το software αλλά hardcore μέτρηση τι γράφει η αντλία με απλή μέθοδο των τριών (γεμίζω κάνω τα κλμ στην ρουτίνα μου, ξαναγεμίζω, τι έγραψα τι έκαψα και η ωμή πραγματικότητα, όχι υπολογιστής ταξιδίου - αφερέγγυος )
Δεν θέλω ντε κ καλά δεδομένα απο AWD αλλά και το 2WD, όποιος μπορεί να τα μοιραστεί please do!!!Έχω το δικίνητο CRV, elegance με honda 3d sound.
Ποιότητα κύλισης: Σφικτό γενικά αλλά μεγάλη σημασία έχει το ελαστικό τα Μ+Σ κάνουν θόρυβο στην τραχια άσφλατο αλλά από την άλλη σε βγάζουν παληκάρι στο χιόνι και στο χώμα. Με ασφαλτινα η ποιότητα είναι καλύτερη.
Το cruise control είναι limiter άρα ουσιαστικά δεν είναι αυθεντικό cruise control αλλά ένας τρόπος να ελέγχεις την ταχύτητα σου και να μην κάνεις υπερβολές.
Ηχομόνωση¨Γενικά καλή αλλά όχι τέλεια. Μεγάλη σημασία παίζουν τα λάστιχα ενω στις μεγάλες ταχύτητες υπάρχει σχετικός θόρυβος (όχι μεγάλης έντασης αλλά δεν έχει και απολυτη ησυχία)
Το δικίνητο πηγαίνει εύκολα εως 170-180 , το τετρακίνητο άνετα 200 και λίγη υπομονή κάτι παραπάνω (προσοχή τα πραγματικά χλμ είναι λιγο λιγότερα)
Πραγματική κατανάλωση ανάλογα με το που κάνεις τα χλμ( 80% εθνική , 15% επαρχιακός, 5 πόλη -- 5,5 το δικίνητο 6,3 το τετρακίνητο γύρω στο 6,6 το αυτόματο)Τα rscenic τα λεει καλά καθώς έχει γαλλικές καταβολές και είχε συνηθίσει γαλλική φινέτσα.
Ο Ιάπωνας δεν έχει ούτε την γαλλική ποιότητα κύλισης , ούτε τα ηλεκτρονικά των γάλλων. ¨¨Ομως κινητήρας και κιβώτιο είναι απλά κορυφαία ενω οι χώροι και πρακτικότητα δεν έχουν ανταγωνισμό.
Μερικές παρατηρήσεις, το honda connect ενώ έχει ελλειψεις (απαράδεκτο που δεν έχει Apple Carplay) εγώ το έχω φέρει στα μέτρα μου με Apple music, Google maps απευθείας πάνω στο honda connect και καλύτερη ποιότητα ήχο με το honda 3d sound.
-
Ο χρήστης RScenic έγραψε:
@ilias-t
Εμ τι, επειδη το εχω στην ιδιοκτησια μου να το εκθειασω κι ολας ενω 'δεν μου βγαινει'..?
Εχω και αλλα αρνητικα (κατα την γνωμη μου) να συμπληρωσω στο προηγουμενο μου post αλλα δεν βαζω αλλα γιατι ποιος τον ακουει τον sargus
Να σου πω την αληθεια το αμαξι δεν το πολυψαχνω γιατι φοβαμαι οτι θα βρω κι αλλα αρνητικα και θα μου αναψουν τα λαμπακια ακομα περισσοτερο..
Με το cruise control δεν εχω ασχοληθει, δεν εχω παει ταξιδι μακρυα, ομως υποψιαζομαι οτι θα ειναι δυσκολο να το χειριστω αν δεν ανοιξω το manual, αν βρω βεβαια τις οδηγιες εκει, στο χαος..
Η ποιοτητα κυλισης δεν ειναι κακη εφ οσον το οδοστρωμα ειναι καλο, ομως η αναρτηση/τροχοι βροντανε αρκετα στις ανωμαλιες και κατα το ταξιδι διαπιστωνω θορυβο να μπαινει στην καμπινα.
Τελικη ταχυτητα στα 190 που πηγα τα πιανει γρηγορα, (biturbo, να μην ξεχνιομαστε), σταθερο μου φανηκε για το βαρος/ιπποδυναμη και τον ογκο του, δεν εχω κατι αρνητικο να πω, αρκετα καλα τα παει κατα την γνωμη μου. Στον ανταγωνισμο εχει και διλιτρα diesel με χαμηλοτερη τελικη αν δεν κανω λαθος.
Για την καταναλωση, ηρθες..στα λογια μου, που δεν εχω πει ακομα. Επειδη τα 5,1 μεση τιμη που δειχνει δεν με πειθουν για 1650 κιλα αμαξωμα ειχα και εχω σκοπο να κανω μια manual μετρηση (φουλαρισμα, χρηση και ξανα-φουλαρισμα) για του λογου το αληθες, γιατι με αυτα τα ανεβοκατεβασματα της αυτονομιας υποψιαζομαι οτι θα το βγαλω παραπανω..
Γενικα παντως μιλωντας, απο ολα τα αυτοκινητα που συμβιωσα στο παρελθον, αυτο εχει τα περισσοτερα αρνητικα για την κατηγορια του. Για παραδειγμα, το νεο Sportage GT line δεν ξερω πως παει στον δρομο αλλα με 33 χιλιαρικα παιρνεις ενα αμαξι σκυλι απ οτι ξερω (εχει το προηγουμενο γειτονας μου) και εξοπλισμενο με τ' αντερα του..Αν δεν ειχε τα λιγα αρνητικα που ανεφερα πιο πανω (που για μενα ειναι βασικα) θα το αλλαζα ΤΩΡΑ !
Ζητω συγνωμη απο τους υπολοιπους κατοχους που ισως να ειναι απολυτα ευχαριστημενοι απο τα CRV τους, ισως να ειμαι και κομματι 'ιδιοτροπος', ισως αλλοι να πουν 'λεπτομερειες' (που ομως οι λεπτομερειες κανουν την διαφορα), αλλα θα πω κατι που ξαναειπα σε προηγουμενο μου post, με τα λεφτα που εδωσα για το AWD (31.500 γιατι ηταν της προσφορας) περιμενα κατι καλυτερο απο την Honda και πιο πλουσιο. Εννοειται πως για 36500 που ειχε αρχικα, δεν θα το συζητουσα καν για να το επιλεξω.φίλε τα λες πολύ καλα αλλά είναι λαθος να κλαις τη μοίρα σου .Το Crv ήταν βασική επιλογή μου όταν έψαχνα για diesel .Οταν έκανα test drive μου έφυγε το κολημα να το πάρω .Εγω στα 15 χλμ που έκανα test drive το είδα αρκετά θορυβώδης .Επισης η ποιότητα του μέσα δεν μου άρεσε .Εγω θα ημουν ακόμα χειρότερα από εσένα γιατί κοίταζα την απλή έκδοση τη 2κινητη δηλαδή γυμνό με 28000e .Αν έχεις περιθώρια να το δωσεις τώρα γιατί το νέο δεν το βγάζουν σε diesel .Eπίσης είναι καινούργιο έχει ακόμα την εγγύηση είναι και Honda και θα φύγει γρήγορα .Τωρα για χωρους που λέει ο φιλος υπάρχει και το kodiaq με τα πάντα μέσα 2λιτρο με κάτω από 30.
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
του ζωρζ ομως ειναι κουκλα, ειδικως απο κλόουζ ντιστανς.
το κοντιακ εχει αισθητικη σιδερενιου γραφειου δημοσιας υπηρεσιας του 78
-
Ο χρήστης gatoz έγραψε:
του ζωρζ ομως ειναι κουκλα, ειδικως απο κλόουζ ντιστανς.
το κοντιακ εχει αισθητικη σιδερενιου γραφειου δημοσιας υπηρεσιας του 78
εγω φιλε μου επειδή οι καιροί είναι δύσκολοι το έψαξα πολύ το αμάξι .Αν τώρα αυτά τα πλαστικά και αυτό το ξεπερασμένο multimedia το θεωρεις κούκλα οκ .Εγω από ολα που κυκλοφορούν σήμερα κούκλα λεω το 3008 και τα Volvo .Ο φιλος έχει θέμα το ότι πλήρωσε πολλά και πήρε λίγα .Σε αυτά τα χρήματα είχε πολλές επιλογές.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Honda CR-V 2015