-
Όλοι χαιρόμαστε όταν επιστρέφουν παλιά μέλη που έχουν μεγάλη συνεισφορά στο Forum!
Επειδή εγώ προέβην στον εμποδισμό του λογαριασμού Dredd, θέλω να διευκρινίσω ότι δεν είχα παρατηρήσει ότι ο λογαριασμός Storm είχε απενεργοποιηθεί. Αν το είχα αντιληφθεί, πρώτα θα επανέφερα τον λογαριασμό Storm και μετέπειτα θα εμπόδιζα τον λογαριασμό Dredd. Zητάω συγγνώμη από τον χρήστη για την δυσχέρεια του να επανέλθει ως Storm και εννοείται ότι είναι ευπρόσδεκτος!
Σχετικά με την επικοινωνία, μπορείτε να στείλετε e-mail, όπως φαίνεται και στο παρακάτω link που βρίσκεται στο κάτω μέρος της αρχικής σελίδας του Forum, στην Γραμματεία ή στην Συντακτική Ομάδα και θα ενημερωθεί η Διαχείριση του Forum:
https://www.4troxoi.gr/epikoinonia/?_ga=2.162347324.1058059385.1601923644-1957807532.1601923644
Αν υπάρχει πρόβλημα σχετικά με το κομβίο της Αναφοράς (το θαυμαστικό), παρακαλούμε να μας ενημερώσετε σχετικά.
Καλή συνέχεια σε όλους!
-
Σας ευχαριστώ για τις διευκρινήσεις.
Για το θέμα της 'αναφοράς σχολίου' θα σας ενημερώσω σχετικά όταν και αν προβώ σε χρήση της δυνατότητας.
Για το θέμα της επικοινωνίας εγώ προσωπικά δεν θα έστελνα ποτέ email ως Dredd ή ως Storm σε επαγγελματικά emails ενός περιοδικού. Συγνώμη, αλλά το θεωρώ αστείο να στείλω ένα email στην συντακτική ομάδα ενός περιοδικού ή στις πωλήσεις του περιοδικού, που θα αφορά το περιεχόμενο ενός φόρουμ για τα προβλήματα ενός Dredd ή ενός Storm. Θα έπρεπε να στείλω επώνυμο email, αλλά και πάλι το θεωρώ αστείο.
Μία συντακτική ομάδα, οι πωλήσεις ή η γραμματεία μίας (μεγάλης και σοβαρής) επιχείρησης να λάβουν email από τον Dredd. Εγώ στην θέση τους είτε θα γελούσα, είτε θα σκεφτόμουν ότι απέδρασε κάποιος από το φρενοκομείο που νομίζει ότι είναι ο Dredd.
Θεωρώ ότι ο ενδεδειγμένος τρόπος επικοινωνίας είναι η συμπλήρωση μίας ανώνυμης φόρμας επικοινωνίας η οποία θα προωθεί το αίτημα αυτόματα σε κάποια συγκεκριμένα emails (ή group emails) υπαλλήλων (ή διαχειριστών) που υποστηρίζουν την λειτουργία και το περιεχόμενο του φόρουμ. Αυτή η ανώνυμη φόρμα επικοινωνίας θα πρέπει να είναι προσβάσιμη από όλους και φυσικά θα μπορούσε να έχει και πεδίο που θα αφορά και τους άλλους τομείς της επιχείρισης για κάποιον που ίσως θέλει να επικοινωνήσει άμεσα και γρήγορα χωρίς χρήση του προσωπικού του email.
Αυτά όσο αφορά τα τεχνικά θέματα του φόρουμ.
-
πολυ χαιρομαι...
-
Τέλος καλό , όλα καλά...
-
Χαίρομαι που λύθηκε το θέμα με τον Storm,
Μπορεί να διαφωνούμε σε πολλά, αλλά θεωρώ από πλευράς μου ότι μπορούμε να συνεννοηθούμε και ότι με αυτά που γράφουμε ο ένας προς τον άλλο δεν γίνονται προσβολές! (αν το κάνω, δεν το κάνω συνειδητά και θα ήθελα ο storm και ο κάθε άλλος να μου το επισημάνει ώστε να το διορθώσω άμεσα).
Υγ. στο θέμα με την αναφορά τώρα. την έχω χρησιμοποιήσει κάποιες φορές αλλά μόνο στις πολύ χοντρές περιπτώσεις (περιπτώσεις που και εγώ σκεφτικά την απενεργοποίηση του λογαριασμού μου) έχει γίνει επισήμανση προς τον αναφερόμενο.
-
Υπάρχει σοβαρό πρόβλημα αυτή τη στιγμή. Το φόρουμ πάει σφαίρα. Παρακαλώ να το κοιτάξετε, να διορθωθεί.
-
Διορθώθηκε, σε σχέση με το πρωί, είναι πιο αργό!
Κάποια μ@λ@κία με κασάρισμα μυρίζομαι
-
Μια χαρά πάει σήμερα! It's alive!
Καλώς επέστρεψε ο storm! Στο δια ταύτα: αυτοκίνητο άλλαξε στο διάστημα αυτό;;;;χεχεχε
-
Οποτε και επισήμως....
IT'S ALIVE!!!!!
-
Αυτή τη στιγμή μετράω, 10, 18, 14, 20 δευτερόλεπτα από το κλικ μέχρι το άνοιγμα σελίδας. Η αναζήτηση επέστρεψε αποτελέσματα εντός 4 δευτερολέπτων.
-
Αυτή τη στγμή δεν προλαβαίνω να κάνω κλικ στο λαπτοπ, πάει κόφτη το εργαλείο... μωρέ μπράβο!
Άντε και πάντα τέτοια...
-
Πώς μπορώ να απαντήσω σε pm? Η αναζήτηση γιατί δεν βρίσκει χρήστες; Όταν πατώ επάνω στο link του ονόματός του από το email γιατί δεν ανοίγει στο site?
-
Πώς μπορώ να απαντήσω σε pm? Η αναζήτηση γιατί δεν βρίσκει χρήστες; Όταν πατώ επάνω στο link του ονόματός του από το email γιατί δεν ανοίγει στο site?
Aaah, this!? This, last year!
Τη θυμάσαι τη διαφήμιση;
Πλέον δεν υπάρχουν αυτές οι δυνατότητες στη πλατφόρμα. Τα PM θα σου έρθουν στο email εγγραφής σου.
-
jorge_greek wrote:
Τη θυμάσαι τη διαφήμιση;
Πλέον δεν υπάρχουν αυτές οι δυνατότητες στη πλατφόρμα. Τα PM θα σου έρθουν στο email εγγραφής σου.
Φαντάζομαι έρχονται στα spam ε? Σαν αποστολέας φαίνεται το 4t.editors@4tforum.gr ή φαίνεται το email του συμφορουμίτη πoυ έστειλε το pm ?
-
Τι θα γίνει με τον 'τύπο' που κάθε λίγο και λιγάκι πετάγεται και ρωτάει για γυαλιά,παπούτσια,σαγιονάρες,πόρτες,κουζίνες,μπιτέδες και δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο; Επιμένων spam υποθέτω...
-
Τι θα γίνει με τον 'τύπο' που κάθε λίγο και λιγάκι πετάγεται και ρωτάει για γυαλιά,παπούτσια,σαγιονάρες,πόρτες,κουζίνες,μπιτέδες και δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο; Επιμένων spam υποθέτω...
Τον Spirosgeo λες εεε?? Μου έχει σπάσει τα νεύρα...είναι διαφήμιση. Τον σβήνω συνέχεια αλλά δεν τον προλαβαίνω. Έχω συζητήσει με την διαχείριση μήπως μπορούν οι τεχνικοί να τον μπλοκάρουν με βάση το email του (σε vBulletin γίνεται). Αναμένουμε.
-
piliourits wrote:
jorge_greek wrote:
Τη θυμάσαι τη διαφήμιση;
Φαντάζομαι έρχονται στα spam ε? Σαν αποστολέας φαίνεται το
ή φαίνεται το email του συμφορουμίτη πoυ έστειλε το pm ?
Στα εισερχόμενα έρχεται αλλά όταν πατώ το link με το nickname του χρήστη που μου έστειλε pm το redirect με βγάζει στην σελίδα του φόρουμ και λέει δεν έχετε δικαίωμα πρόσβασης! Πώς να του στείλω απάντηση;
-
Στα εισερχόμενα έρχεται αλλά όταν πατώ το link με το nickname του χρήστη που μου έστειλε pm το redirect με βγάζει στην σελίδα του φόρουμ και λέει δεν έχετε δικαίωμα πρόσβασης! Πώς να του στείλω απάντηση;
Απαντάς στο email (υπάρχει το email του χρήστη), όχι μέσω φόρουμ.
-
Σ'ευχαριστώ πολύ
-
Καλησπέρα σε όλους, Βλέπω ότι έχει αναφερθεί και πιο πίσω, αλλά το φόρουμ σε γενικές γραμμές κάνει πολύ ώρα να φορτώσει τις σελίδες. Μιλάμε για χρόνο μεγαλύτερο των 10 δευτερολέπτων για κάθε σελίδα. Η αρχική του σάιτ πάει σφαίρα. Κάποιες φορές μου φορτώνει πολύ γρήγορα τις σελίδες (στον κανονικό χρόνο που θα έπρεπε), αλλά αυτό αποτελεί την εξαίρεση.
ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ FORUM [#3]