-
Συγχωρεστε με αν εχει απαντηθει, αλλα το φορουμ υπαρχει στο tapatalk? και αν ναι, πως το βρισκω;
Καλημέρα σας,
Το Tapatalk δεν υποστηρίζεται. Μπορείτε, αν θέλετε, να χρησιμοποιείται τον browser της φορητής συσκευής.
4TF
-
Να ενημερώσουμε ότι προστέθηκε στην Συντονιστική Ομάδα και το αγαπητό μέλος Fanis75. Καλώς ήρθες Φάνη!
-
χεχεχ... επηρε μίτο και προαγωγη... ευγε τέκνον θεοφανη, ευγε...
παρε και τον μαμ_Αουχ_αλο να σβησεις να το φχαριστηθεις
https://forum.4troxoi.gr/forum/peri-aytokinisis/syndeste-tilefono-sas-sto-aytokinito
-
Με την αγορά της mito, δώρο level up (αξιο) στο forum
για τσέκαρε αυτό
https://forum.4troxoi.gr/forum/peri-aytokinisis/syndeste-tilefono-sas-sto-aytokinito
για νορμάλ δεν μου κάνει, παντως. Ή ρομποτιά ή τρολιά είναι
-
Σας ευχαριστώ αμφότερους τόσο για την προσθήκη
όσο και για τις ευχές.
ΥΓ: Τώρα φάνηκε ο πραγματικός λόγος αγοράς της Μίτο.
-
Α ετσι παει εδω....με τις αλφα....
Φανη ....ριξε μου κανα μπανακι.....εχω ζεσταθει.
Σιδηροκεφαλος, θα σου πεταω τουβλα.....
-
Α ετσι παει εδω....με τις αλφα....
Φανη ....ριξε μου κανα μπανακι.....εχω ζεσταθει.
Σιδηροκεφαλος, θα σου πεταω τουβλα.....
Αν ήταν έτσι Lap, εγώ που έχω ζήσει με 5 διαφορετικές Alfa -εκ των οποίων έχω οδηγήσει τις 4- θα ήμουν hyper space super global galactic moderator! χαχαχαχα!!
Καλορίζικος Φάνη! (για τη θέση στο forum, για τη MiTo τα ευχηθήκαμε στο τopic)
-
Δεν θα φτιαξουμε κανα Κουλο-forum;;;; ....εκει να σας δω....
Χαχα
-
-
Ευχαριστούμε Nick...διαγράφηκε.
-
Φάνη γιατι το thread του baleno ειναι ακομα κλειδωμενο. Αφου μεταφερατε την συζητηση των off topic σε νεο θεμα.
Υπαρχουν και οι ιδιοκτητες που θελουν να ποσταρουν για το αυτοκινητο
-
Φάνη γιατι το thread του baleno ειναι ακομα κλειδωμενο. Αφου μεταφερατε την συζητηση των off topic σε νεο θεμα.
Υπαρχουν και οι ιδιοκτητες που θελουν να ποσταρουν για το αυτοκινητο
Θα ανοίξουν αμφότερα όταν ολοκληρωθούν οι μεταφορές, οι οποίες γίνονται χειροκίνητα.
-
Ωχ καταλαβα,
σορρυ παιδια για την εξτρα εργασια, εκ μερους μου θα προσπαθησω να μην ειμαι τοσο πολυ off topic
-
Θα ήθελα να ρωτήσω πως γίνεται η απενεργοποίηση των ειδοποιήσεων στο email όταν γίνεται ένα νέο ποστ σε θέμα που έχω συμμετάσχει. Δεν θυμάμαι πρόσφατα να έχω επιλέξει να μου έρχονται ειδοποιήσεις.
-
Μπορείς να επεξεργαστείς το ποστ που έκανες και κάτω κάτω έχει κουτάκι 'Notify me when new comments are posted', το απο-επιλέγεις και είσαι κομπλέ. Εαν δεν τα καταφέρεις, μου λές σε ποιο θέμα είναι να το κάνω εγώ για εσένα.
-
Λοιπόν,
Σύμφωνα με τον κανονισμό του Forum των 4τροχων (https://forum.4troxoi.gr/kanonismos-forum),
θεωρώ πως αδίκως τιμωρήθηκα με αποβολή 3 ημερών (Κυρ, 13/09/2020 – 17:52 με αριθμό #238), και η ''διαδικτυακή'' μου προσωπικότητα εθίγει προσωπικά από τον Admin του Forum.
Οπότε παραθέτω με μεγάλο σεβασμό προς την κοινότητα του Forum και τη Διαχειριστική ομάδα του τα εξής:
Την Κυριακή 13/09/2020 – 10:59 (Reply to #1274) με αριθμό #1275
O χρήστης Mastoras78, εξέφρασε την άποψη του σε κάποια γραφόμενα μου για ένα συγκεκριμένο αυτοκίνητο που γνωρίζω πολύ καλά, και τολμώ να πω καλύτερα από τον ίδιο.
(suzuki swift αλλα και alfa romeo mito)
Lap wrote:
Κατι που δεν το λεει πουθενα αλλα το ειδα στην πραξη....ελαφραινει το τιμονι στην αντιθετη πλευρα οταν υπαρχει υπερστεοφη για να κανεις την σωστη κινηση.
Κατι σαν το esp της alfa Romeo mito.
Αλήθεια τώρα? *
Η συγκεκριμένη δημοσίευση του χρήστη (Mastoras78) αντιτίθεται στους κανονισμούς του Forum
“<em>Η από τεχνικής άποψης άσκοπη επιβάρυνση του συστήματος του 4Τ-Forum, για παράδειγμα με υπερβολικά πολλές ή μεγάλες φωτογραφίες ή με μεγάλο αριθμό αλληλένθετων παραθέσεων ή με άσκοπες παραθέσεις ή με χρήση πολλών εικονιδίων (smilies) στην ίδια δημοσίευση.*”
Οπως επισης και
“Η προσωπική επίθεση προς άλλα μέλη του Forum (flaming) ή η δημοσίευση μηνυμάτων με σκοπό την πρόκληση οργισμένης αντίδρασης (flame baiting).”
Η δική μου απάντηση ήταν κατά λέξη:
“ Ασχετουλης;;;;;
Οσο περνάει ο καιρός αποδομήσαι μεσα στο Forum, πρόσεξε το ”
**Όπου και μου επιβληθηκε αποβλη με δικαιολόγηση : ως αναίτια επίθεση σε χρηστη **
Ο λόγος που απήντησα στο συμForumιτη ήταν διότι θεώρησα ειρωνική την απάντηση του στην διαπίστωση μου κατά την οδήγηση του αυτοκίνητου. Έπραξε δηλαδή με τη δημοσίευση του flame baiting κάτι που το ίδιο το Forum έχει ως κανόνα απαγόρευσης, άλλα ο Admin του Forum δυστυχώς δεν το εντόπισε.
Η απάντηση μου θεωρώ δε, πως είναι στα ανεκτά όρια αντιλόγου και ήθους που παρακολουθούμε σε ''άπειρα'' άλλα posts άλλων χρηστών.
Φυσικά εκ μέρους μου δεν έγινε καμία αναφορά στο post του, διότι ναι μεν θεώρησα ειρωνικό το σχολιο του αλλα ανεκτό ανάμεσα σε αντίθετες εντυπώσεις και απόψεις όπως προστάζει ο ελεύθερος λόγος που είναι θεσπισμένος απο το σύνταγμα της χώρας που έχει ως βάση το Forum, και είναι ανώτερο όλων των ιδιωτικών συμφωνιών και νόρμων κάθε κοινότητας.
Να σημειώσω εδώ μια δεύτερη αντιπαράθεση με τον αγαπητό χρήστη ''Mastoras78'' (το εννοώ το αγαπητός, καθώς εχω μάθει λεπτομέρειες από τα γραφόμενα του στο Forum που δεν τις γνώριζα, οπότε με έχει βοηθήσει στην γνώση της αυτοκίνησης).
Στην δευτερη λοιπόν αντιπαράθεση με τον αγαπητό ''Mastoras78'', στο thread
''Οικονομικές δυνατότητες και αυτοκινητιστικές επιλογές / Περί αυτοκίνησης ''
στην σελίδα 91 και με την δημοσίευσή #2256, ο χρήστης Mastoras78 αναφέρει μεσα στα άλλα για την διαφορετικη μας οπτικη της αγοράς και της ιδιοσυγκρασίας του Έλληνα καταναλωτή τα εξής:
Κύρος>τιμή είναι κάτι που μαθαίνεις στις πωλήσεις όταν τις διδαχθείς στο πρώτο σου μάθημα και αφορά όλους τους κλάδους.. Αποδεικνύεται και στην πράξη.. Αλλιώς οι premium κατασκευαστές δε θα πουλούσανε ούτε μισό αμάξι. Μια ματιά στους δρόμους θα σου το αποδείξει ότι πουλάνε και με το παραπάνω.. το 'κύρος' αν εσύ το σνομπάρεις αφορά εσένα και μόνο, ούτε εξετάζουμε αν είναι σωστό η λάθος.. είναι υπαρκτό και είναι γεγονός.. Κάποιοι το ζητούν στις επιλογές τους και είναι σεβαστό. Έτσι που χαρακτηρίζεις όσους το θέλουν δείχνεις εμπάθεια.
Επίτηδες γράφω λίγα, για αυτά που κατέχω πολύ καλά... Δεν μπερδεύω τίποτα.. εσύ μπερδεύεσαι(?) ή κάνεις πώς μπερδεύεσαι και γιαυτό στο τέλος το ρίχνεις πάντα στην μπαρουφακολογία..
Χρυσή συμβουλή.. ακούγοντας μαθαίνεις, όχι μιλώντας.
**Μη νομίζεις ότι σου απαντώ για να ανοίξουμε διάλογο.. με το συμπάθιο αλλά σε θεωρώ 'ανίκητο'. Δεν έχω θέμα μαζί σου αλλά με αυτά που γράφεις προκαλείς.. **Πιο πολύ τα γράφω για να τα διαβάζουν οι άλλοι γιατί λέγονται πράγματα που είναι 'περίεργα' και μας βλέπει και κόσμος.....
Στην απάντηση του αυτήν παραβίασε του κανόνες του Forum όπου αναφέρουν:
''Η χρήση απρεπών, ειρωνικών, προκλητικών, προσβλητικών, δυσφημιστικών, υβριστικών ή ομοφοβικών εκφράσεων καθ΄ οποιουδήποτε είτε δημόσια στο 4T-Forum είτε με προσωπικό μήνυμα.''
......................άλλα δυστυχώς ο Admin του Forum δεν το εντόπισε.
Φυσικά, εδώ να αναφέρω πως η φράση του αυτή αφήνει αρνητικά υπονοούμενα καθότι είναι γνωστό το γνωμικό και λαϊκή ρήση στην Ελλάδα πως '' Η ηλιθιότητα είναι ανίκητη'', κάτι που φυσικά είναι απόπειρα προσβολής της προσωπικότητας του συνομιλητή.
https://www.diaforetiko.gr/oi-hlithii-ine-anikiti-2/
Άλλωστε η απάντηση μου στον χρήστη για διευκρίνηση '' Τεσπα, ειμαι ηλίθιος και για αυτό ανίκητος. Μακρυά μου λοιπόν.'' ήταν μια ένσταση και λήψη της απάντησης του ως προσβολής στην προσωπικότητα μου, γεγονός που όμως δεν επέφερε επεξήγηση από τον ίδιο με σκοπό την λύση μιας πιθανής παρερμηνείας του αντιλόγου μεταξύ μας.
Δεν θα αναφερθω στο επαγγελμα σου, δεν το κανω απο σεβασμο.
........
Εγω σχολιαζω αυτο ακριβως...το irrational της υποθεσης.
Επισης, αν δεν γνωριζεις την αγοραστικη δυναμη της αγορας, τα εισοδημστσ των νοικοκυριών που απευθύνεσαι απ εξω και ανακατωτά ανα εξαμηνο, σου δινω και παλι συγχαρητηρια.
Τεσπα, ειμαι ηλιθιος και για αυτο ανικητος. Μακρυα μου λοιπον.
Συνεπώς υπήρξε και άλλη παραβίαση του κανονισμού του Forum
“Η προσωπική επίθεση προς άλλα μέλη του Forum (flaming) ή η δημοσίευση μηνυμάτων με σκοπό την πρόκληση οργισμένης αντίδρασης (flame baiting).”
Φυσικά εκ μέρους μου δεν υπήρξε καποια αναφορά στο post του δίοτι την θεώρησα οργισμένη απάντηση που χαρακτηρίζει την ποιότητα του ιδίου. Άλλωστε όπως ανέφερα και άνωθεν, γνωρίζω πως, νομικά αλλά και εθιμικά είναι θεμιτές οι αντίθετες εντυπώσεις και απόψεις όπως προστάζει ο ελεύθερος λόγος που είναι θεσπισμένος απο το σύνταγμα της χώρας που έχει ως βάση το Forum, και είναι ανώτερο όλων των ιδιωτικών συμφωνιών και νόρμων κάθε κοινότητας.
Τελος, στην φράση σας
“Τρεις (3) ημέρες ξεκούρασης στον χρήστη Lap για αναίτια επίθεση ενάντια άλλου χρήστη, ενώ ήταν ήδη υπότροπος. Από εδώ και πέρα θα κλιμακώνονται οι ποινές.” για τον σχολιασμό μου: “ Ασχετουλης;;;;; Οσο περνάει ο καιρός αποδομήσαι μεσα στο Forum, πρόσεξε το ”
Θα ήθελα να με ενημερωσετε ποια χρονικη στιγμη ήμουν υποτροπος, κατω απο ποιά παράβαση και ποιου κανόνα και συμφωνα με τον κανονισμό, αλλα και επισης πότε ενημερωθηκα ότι ήμουν υποτροπος οπως αναφερουν οι Κανονισμοι του Forum.
Σας ευχαριστώ πολύ προκαταβολικά καθώς και σας ζητώ να αναιρεθεί η ποινή μου, διότι θεωρώ πως δεν την άξιζα.
Φυσικά και δεν μπορώ να ζητήσω κάποια ποινή για τις προσβολές του χρήστη ''Mastoras78'' διότι δεν έχω ούτε την δικαιοδοσία αλλά ούτε και την πρόθεση. Είμαι κατά των ''εύκολων'' τιμωριών και αποβολών ως ιδιοσυγκρασία. Στις δικές μου όμως υποθέσεις και περιπτώσεις που αφορούν το άτομο μου, παίρνω το θάρρος, αν μου το επιτρέπεται, να έχω ενστάσεις και κάποιες συγκεκριμένες απαιτήσεις.
Στις άλλες στο παρελθόν, όταν είχα προκληθεί ειρωνικά άλλα και χυδαία όπου και απήντησα στο ίδιο επίπεδο, όντως τις άξιζα και τις δέχομαι.
-
**Δεν εντοπίζουμε flame baiting από την πλευρά του χρήστη Mastoras78, η οποία ήταν στην χειρότερη περίπτωση απλώς μια σκωπτική ερώτηση. Σε αντίθεση, η δική σας απάντηση όπου τον χαρακτηρίσατε επί προσωπικού, ήταν ξεκάθαρα εκτός ορίων. Κανονικά δεν επεμβαίνουμε σε 'light' αντιπαραθέσεις, αλλά από την στιγμή που η δημοσίευσή σας αναφέρθηκε, έπρεπε να εξεταστεί. Επειδή λοιπόν έχει ξαναγίνει αυτό στο παρελθόν, και ήσαστε προειδοποιημένος σχετικά (όπως παραδέχεστε κι εσείς στην τελευταία σας πρόταση), υπήρξε και η ποινή. Δεν γίνονται λοιπόν αποδεκτές οι διαμαρτυρίες σας. Υπενθυμίζουμε επίσης ότι η συμμετοχή στο Forum δεν είναι υποχρεωτική, αν κάποιος διαφωνεί με τους Κανόνες και με τον τρόπο εφαρμογής τους από την Διαχείριση. **
-
Σας ευχαριστώ πολύ για την ειλικρινή σας απάντηση, πραγματικά είναι πολύτιμη.
Θα ήθελαν να αναφέρω πως ολόκληρο το ποστ μου βασίζεται ακριβώς πάνω στους Κανονισμούς του Forum που αναφέρετε και συνέγραψε το περιοδικό 4τροχοι.
Kαι πως τα Posts:
Mastoras78 wrote:
Lap wrote:
Κατι που δεν το λεει πουθενα αλλα το ειδα στην πραξη....ελαφραινει το τιμονι στην αντιθετη πλευρα οταν υπαρχει υπερστεοφη για να κανεις την σωστη κινηση.
Κατι σαν το esp της alfa Romeo mito.
Αλήθεια τώρα? *
Και πως οι φρασεις:
** ''<em>Επίτηδες γράφω λίγα, για αυτά που κατέχω πολύ καλά... Δεν μπερδεύω τίποτα.. εσύ μπερδεύεσαι(?) ή κάνεις πώς μπερδεύεσαι και γιαυτό στο τέλος το ρίχνεις πάντα στην μπαρουφακολογία.....Μη νομίζεις ότι σου απαντώ για να ανοίξουμε διάλογο.. με το συμπάθιο αλλά σε θεωρώ 'ανίκητο'. Δεν έχω θέμα μαζί σου αλλά με αυτά που γράφεις προκαλείς*.''**
Δεν συνιστούν κατα εσάς παραβίαση του Κανονισμού του Forum, ιδιαιτερως flame baiting και καταχρηση emoticons.
Αντιθετως το ''Ασχετουλης'' που λανθασμένα εξέφρασα, συνιστά παραβίαση.
Το ξεκαθαρήσαμε λοιπον.
Σας ευχαριστώ για την διευκρίνηση, συγχωρέστε με για την κατάχρηση του χρονου σας.
-
Kαλό είναι Lap να είσαι πού και πού ειλικρινής με τον εαυτό σου.. Όλα αυτά που μου καταλογίζεις τα κάνεις ο ίδιος κατ' εξακολούθηση. Πόσες φορές έχεις γράψει κάτι εξαιρετικά προσβλητικό και έπειτα το κάνεις edit ή το σβήνεις για να μη το δούν οι admin.. Χειραγωγείς συνεχώς του κανόνες του φόρουμ. Μια ματιά επίσης στο ιστορικό των ποινών φανερώνει την συμπεριφορά σου. Προσβολές,αφορισμούς και flaming κάνεις καθημερινά όχι μόνο σε εμένα αλλά και σε άλλους χρήστες.
Επίσης θα σε παρακαλούσα να μη δίνεις ατυχείς ερμηνείες και να παραφράζεις τα γραφόμενα μου. Για παράδειγμα το :
Μη νομίζεις ότι σου απαντώ για να ανοίξουμε διάλογο.. με το συμπάθιο αλλά σε θεωρώ 'ανίκητο'.
Όντως σε θεωρώ 'ανίκητο' σε ανταλλαγή επιχειρημάτων και εννοώ ότι δεν έχει νόημα να διαφωνώ μαζί σου. Σε καμία περίπτωση δε σε θεωρώ 'ηλίθιο' όπως εσύ ο ίδιος έγραψες για τον εαυτό σου.
Εγώ στην θέση σου θα έκανα την αυτοκριτική μου μετά από την ποινή και θα προσπαθούσα να μην επαναλάβω την ίδια εριστική συμπεριφόρα από εδώ και στο εξής. Στο κάτω κάτω δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα ούτε κερδίζουμε κάτι από τους διαγωνισμούς ξερολοσύνης.
Όλοι έχουμε να προσφέρουμε κάτι και να γράφουμε τις απόψεις κόσμια χωρίς να προσβάλουμε αλλήλους. Η αυτοκίνηση είναι 'κουλτούρα', όχι εμμονές και 'φανέλες'. Δε χρειάζεται τόσο δράμα και φανατισμός.
Over and out απο εμένα
-
Μια τεχνικη ερωτηση για την σωστη Κατανοηση του Κανονισμου του forum του περιοδικού.
Το ''υποτροπος'' σε μια παραβαση του Κανονισμου εχει κάποια χρονική διαρκεια;;;
Οπου μετα την ληξη αυτης, ο χρηστης δεν ειναι υποτροπος, ή ειναι δια παντώς;
Ευχαριστώ
ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ FORUM [#3]