-
Αφού τα έχουμε πει. Τον θείο τον νοιάζει να πουλάει Clio QQ και Micra, τέλος. Εδώ κόβει το Navarra. Το Navarra που με ΠΑΣΟΚ το παίρνανε μαύρο διπλοκάμπινο και είχε γίνει μόδα πριν έρθουν τα suvs...
Τα Νavara σταματανε απο ολη την Ευρωπη , οχι μονο Ελλαδα
https://www.autogreeknews.gr/nea/polla-diafora/diafora-nea/telos-to-nissan-navara-apo-tin-eyropi
-
@pedja said in Renault Megane IV:
Παιδιά καλημέρα. Σε megane iv 1.5 dci 2017, είχα και εγώ πρόβλημα με τα αμορτισέρ, Έκαναν 'χρουτς χρουτς¨σε χαμηλές ταχύτητες. Πήγα στην αντιπροσωπεία πριν κανά χρόνο και μου τα άλλαξαν εντός εγγύησης και όλα καλά, Εδώ και καμιά εβδομάδα όμως το ξανάκουσα σε μικρό βαθμό βέβαια. Να ξαναπάω να μου τα αλλάξουν? Ισχύει ακόμα η εγγύηση?
Λοιπόν, μετά από την πρώτη αντιμετώπιση της αντιπροσωπείας με ειδικό γράσσο, που δεν έγινε τίποτα απολύτως, έγινε αντικατάσταση των εμπρός αμορτισέρ για δεύτερη φορά μέσα σε 16 μήνες εντός εγγύησης και ο ενοχλητικός ήχος εξαφανίστηκε.
Πάλι το ίδιο πρόβλημα έχει εμφανιστεί εδώ και κανά 2 μήνες τώρα, Αρχικά ένα ελαφρύ γρου γρου που το δικό μου το αυτί το έπιανε και με την πάροδο του χρόνου πιο έντονο και αντιληπτό και από άλλους. Προέρχεται από το αμορτισέρ. Το τσέκαρα. Ωραία αντικατάσταση έκαναν. Τώρα τι γίνεται?Το ξαναπάω?Κανένας άλλος με το ίδιο θέμα ξανά και ξανά?
-
Τα ίδια και σε μένα, αντικαταστάθηκαν τα εμπρός εντός εγγύησης και μετά από μερικούς μήνες ξεκίνησε το γρου γρου.
Ανεπίσημα μου είπαν να βάλω after market καθώς τα μαμά έχουν αυτό το θέμα... -
@aposkieros4 said in Renault Megane IV:
Τα ίδια και σε μένα, αντικαταστάθηκαν τα εμπρός εντός εγγύησης και μετά από μερικούς μήνες ξεκίνησε το γρου γρου.
Ανεπίσημα μου είπαν να βάλω after market καθώς τα μαμά έχουν αυτό το θέμα...Είναι δυνατόν να έχουν ακόμα ελαττωματική παρτίδα?Έχω ακόμα εγγύηση. Θα κάνω μια βόλτα από την αντιπροσωπία.
-
-
@super-t said in Renault Megane IV:
Παραπλανητικος τιτλος .Δε το καταργει , το megane V εχει ερθει εδω και μηνες στις ευρωπαικες αγορες ως ΜΟΝΟ ηλεκτρικο , τις ΜΕΚ απο το megane καταργει οχι το ιδιο το μοντελο
-
@taxidiwtis said in Renault Megane IV:
Παραπλανητικος τιτλος .Δε το καταργει , το megane V εχει ερθει εδω και μηνες στις ευρωπαικες αγορες ως ΜΟΝΟ ηλεκτρικο , τις ΜΕΚ απο το megane καταργει οχι το ιδιο το μοντελο
Αφου θα μεινει μονο το ηλεκτρικο...κατηργημενο ειναι...
Ειχαν που ειχαν πεσει οι πωλησεις τωρα θα το βλεπουμε μονο στις εκθεσεις.... -
Το megane Etech V είναι suv , δεν το λες hatchback. Έτσι μάθαμε την megane, τώρα αν έμεινε το όνομα και το κόλλησαν σε suv είναι εμπορική καθαρά κίνηση.
-
@yem said in Renault Megane IV:
Το megane Etech V είναι suv , δεν το λες hatchback. Έτσι μάθαμε την megane, τώρα αν έμεινε το όνομα και το κόλλησαν σε suv είναι εμπορική καθαρά κίνηση.
M=Μήκος
Π=Πλάτος
Υ=Υψος
Mε=ΜεταξόνιοRenault Megane IV (Hatchback) : M=4,359 mm , Π=1,814 mm,Υ=1,447 mm ,Mε=2,669 mm
Renault Megane V___?___________: M=4,199 mm , Π=1,768 mm,Υ=1,505 mm,Mε=2,685 mm
Είναι megane , είναι βασικα το μικρομεσαιο που ξεραμε για δεκαετίες (πριν να ξεχυλώσει σε διαστάσεις η κατηγορία μετα το 2010) ένα αυτοκίνητο που με κάποιες παραχωρησεις χωραει 4 και ταυτοχρονα είναι μαζεμενο ωστε να μπορει και να είναι το μοναδικο αυτοκίνητο κάποιου ( μικρο και μεγαλο σε ένα).
το στυλ του μoιαζει με suv , η εταιρεία το πλασάρει ως suv, όμως............... οι διαστασεις λενε κατι διαφορετικό
-
@yem said in Renault Megane IV:
M=Μήκος
Π=Πλάτος
Υ=Υψος
Mε=ΜεταξόνιοRenault Megane IV (Hatchback) : M=4,359 mm , Π=1,814 mm,Υ=1,447 mm ,Mε=2,669 mm
Renault Megane V___?___________: M=4,199 mm , Π=1,768 mm,Υ=1,505 mm,Mε=2,685 mm
Είναι megane , είναι βασικα το μικρομεσαιο που ξεραμε για δεκαετίες (πριν να ξεχυλώσει σε διαστάσεις η κατηγορία μετα το 2010) ένα αυτοκίνητο που με κάποιες παραχωρησεις χωραει 4 και ταυτοχρονα είναι μαζεμενο ωστε να μπορει και να είναι το μοναδικο αυτοκίνητο κάποιου ( μικρο και μεγαλο σε ένα).
το στυλ του μoιαζει με suv , η εταιρεία το πλασάρει ως suv, όμως............... οι διαστασεις λενε κατι διαφορετικό
Απλά διατηρεί την λέξη Megane μέσα στην ονομασία του. Πλέον είναι κάτι σε crossover.
-
4,19 είναι? Και δεν του φαίνεται, φαίνεται μακρύτερο! Ξέρουμε ύψος από το έδαφος?
-
Καλημερα Αγορασα μεταχειρισμενο και ακουω και εγω αυτο τον θορυβο και νομιζω ποιο πολυ οταν βρεχει.Επειδη μου ετυχε και στο mk3 (ειχα αλλαξει ζαμφορ αμορτισερ γνμησια)αλλαξα και τα top mount και ο θορυβος εξαφανιστηκε .Δηλαδη ο θορυβος ηταν ενα τριξιμο που εκανε .Μηπως και στο mk4 ειναι τα top mount?
-
Καλησπέρα,
Αν ξέρει κανείς, σε megane 19-20 το Android auto ήταν σε όλα τα μοντέλα η προαιρετικός εξοπλισμός;
Επίσης rlink και rlink2 τι διαφορές είχαν;Ευχαριστώ!
Renault Megane IV