-
Ο χρήστης iceman7 έγραψε:
Έπαιξε και διαφήμιση πριν λίγο.... Too little too late οπως λενε και οι ΑμερικανοίΠοσο?
-
Η αλήθεια είναι πως η Renault έχει ξεπατικώσει όλη την γκάμα των SUV της Nissan (QQ, X-trail, Navara).
Πιθανότατα όμως η Renault να έχει πολύ καλύτερο όνομα από την Nissan στην υπόλοιπη Ευρώπη και να έχουν καλές πωλήσεις τα συγκεκριμένα μοντέλα. -
http://www.protothema.gr/car-and-speed/ ... lt-kadjar/
Αναλυτικά οι τιμές, ανά κινητήρα και επίπεδο εξοπλισμού:
1.2 TCe 130 PS Authentic 20.850€
1.2 TCe 130 PS Expression 22.090€
1.2 TCe 130 PS Expression EDC 26.780€
1.2 TCe 130 PS Dynamic 25.730€
1.2 TCe 130 PS Dynamic EDC 30.490€
1.2 TCe 130 PS Bose EDC 31.840€1.5 dCi 110 PS Authentic 22.340€
1.5 dCi 110 PS Expression 25.490€
1.5 dCi 110 PS Expression EDC 27.220€
1.5 dCi 110 PS Dynamic 27.090€
1.5 dCi 110 PS Dynamic EDC 30.760€
1.5 dCi 110 PS Bose 30.580€
1.5 dci 110 PS Bose EDC 32.230€1.6 dCi 130 PS Expression 29.560€
1.6 dCi 130 PS Dynamic 31.340€
1.6 dCi 130 PS Bose 32.800€
1.6 dCi 130 PS Expression 4×4 32.420€
1.6 dCi 130 PS Dynamic 4×4 34.030€
1.6 dci 130 PS Bose 4×4 35.690€Σχόλιο: Δλδ ο πιο φτηνός 1600άρης diesel έχει σχεδόν 30 χιλιάρικα;;;
Και περιμένουν να πουλήσει; -
Τα ίδια ειναι και με το Qq πλέον .... Αυτές ειναι οι τιμές στην αγορά μετα τη λαίλαπα των συριζανελ.....
-
Εεεε άμα έχεις να δώσεις €36.000 για το Kadjar, έχεις να δώσεις και €42.000 για την F Pace.
-
Ο χρήστης Fanis75 έγραψε:
Εεεε άμα έχεις να δώσεις €36.000 για το Kadjar, έχεις να δώσεις και €42.000 για την F Pace.Χαχααααα και κάπως έτσι, με αυτήν την εκπληκτική ατάκα σου, που είναι απολύτως αληθινή, κααταλαβαινουμε πόσο μπουρδελο τα έκαναν οι κυβερνώντες....
Στάλθηκε από το SM-N915FY μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Η πολιτική συζήτηση μεταφέρθηκε εδώ
-
Είχε ένα πανέμορφο κόκκινο σήμερα το πρωί ο Σφακιανάκης στο σέρβις του (πήγα για ενα γδουπο από την πόρτα του qq και για έναν καλοκαιρινό ελεγχο)
-
το βενζίνης για κάποιον που θέλει χώρους και δεν κάνει πολλά χιλιόμετρα το λες και μεγάλη ευκαιρία ε...με 20.000 ευρώ και 130 άλογα
-
Για ενάμιση χιλιάρικο ευκαιρία ειναι ο 1.5 ντίζελ αλεξίσφαιρος. Με διαφορά δυο λίτρα στα 100 , 6 αντί 8 σου κάνει απόσβεση στα τριάντα χιλιαδες χιλιομετρα και το πουλάς και ανα πάσα στιγμή δυο χιλιάρικα τουλαχιςτον πάνω απο την βενζίνη
Sent from my iPad using Tapatalk
-
Ο χρήστης Dasimo έγραψε:
Για ενάμιση χιλιάρικο ευκαιρία ειναι ο 1.5 ντίζελ αλεξίσφαιρος. Με διαφορά δυο λίτρα στα 100 , 6 αντί 8 σου κάνει απόσβεση στα τριάντα χιλιαδες χιλιομετρα και το πουλάς και ανα πάσα στιγμή δυο χιλιάρικα τουλαχιςτον πάνω απο την βενζίνη
Sent from my iPad using TapatalkΣωστό! Αρκεί κάποιος να κάνει χλμ και να μην περιορίζεται σε αστικές μετακινήσεις, για τις οποίες οι diesel κινητήρες δεν είναι ό,τι καλύτερο...
-
Συμφωνώ απόλυτα , απο την άλλη εγω εχω την ντίζελαρα για κάθε μέρα στην πόλη και μια φορα την εβδομάδα πάω στα οινοποιεία μου τζάμπα η κανα Ναύπλιο για ΣΚ και ετςι εχω σωθεί γενικότερα. Αυτο με την βενζίνη κάθε τετρακόσια χιλιομετρα λαμπάκι με τρελαίνει . Στο MX-5 πραγματικά κάθε τετρακόσια ανάβει λαμπάκι...
Sent from my iPad using Tapatalk
-
Ωραία ζάντα το κόκκινο που πόσταρε ο Στέφανος.
-
Ψιλό ακριβή έκδοση πρέπει να ήταν. Είχε ημιδερματινα καθίσματα, σύστημα πλοήγησης (αν και έδειχνε πολύ μικρη η οθόνη) και τις ράγες.... Γελάσαμε με ένα από τα παιδιά εκεί βέβαια. Μου λέει βιαστηκες να αγοράσεις αμάξι και τώρα κοιτάς αυτό. Ναι του πράγματι. Όμορφο είναι και ίσως να μην κοπαναει τόσο όσο το qashqai. Renault μου λέει είναι, πως να μην κοπαναει;
-
Το κόκκινο είναι σίγουρα απ' τα χρώματα που του ταιριάζει. Για μένα το μεγάλο του πλεονέκτημα σε σχέση με το QQ είναι ο μεγαλύτερος χώρος αποσκευών, αν υποθέσουμε ότι στα υπόλοιπα παίζουν ισοπαλία.
-
Ο χρήστης TimDeLAY έγραψε:
Το κόκκινο είναι σίγουρα απ' τα χρώματα που του ταιριάζει. Για μένα το μεγάλο του πλεονέκτημα σε σχέση με το QQ είναι ο μεγαλύτερος χώρος αποσκευών, αν υποθέσουμε ότι στα υπόλοιπα παίζουν ισοπαλία.Πήγα και το ειδα από κοντά. Τελικά δεν έχει τόσο μεγάλη διαφορά το πορτ μπαγκαζ....
Το μόνο καλό του είναι οτι δεν έχει ( τουλάχιστον στην έκδοση που είδα ) σκληρή εταζερα αλλά συρόμενη....Στάλθηκε από το SM-N915FY μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης plutare έγραψε:
Το κόκκινο είναι σίγουρα απ' τα χρώματα που του ταιριάζει. Για μένα το μεγάλο του πλεονέκτημα σε σχέση με το QQ είναι ο μεγαλύτερος χώρος αποσκευών, αν υποθέσουμε ότι στα υπόλοιπα παίζουν ισοπαλία.
Πήγα και το ειδα από κοντά. Τελικά δεν έχει τόσο μεγάλη διαφορά το πορτ μπαγκαζ....
Το μόνο καλό του είναι οτι δεν έχει ( τουλάχιστον στην έκδοση που είδα ) σκληρή εταζερα αλλά συρόμενη....Θυμάμαι ότι έψαχνες να βάλεις στο QQ. Βρήκες τελικά;
-
Ναι axel έχω βρει αλλά δεν την έχω παραγγείλει ακόμα. Γύρω στο 50€ κοστοζουν
Στάλθηκε από το SM-N915FY μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης plutare έγραψε:
Ναι axel έχω βρει αλλά δεν την έχω παραγγείλει ακόμα. Γύρω στο 50€ κοστοζουνΣτάλθηκε από το SM-N915FY μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δεν λες για τις τρύπες όμως... Μπες ρε axel και εσύ στο j11 forum να τα δεις όλα σε λεπτομέρειες... Πάλι off topic είμαστε
-
Δοκιμή στο drive:
http://www.drive.gr/test-drives/dokimi/ ... rgy-15-dci
Renault Kadjar