-
Παίδες επειδή δεν με έχει απασχολήσει πολύ το ζήτημα, συγκρινόμενο το dacia duster αυτόματο μπροστοκίνητο με ένα 'εξορθολογισμένο' ως προς την τιμή αυτόματο kadjar πόση διαφορά τιμής δηλαδή θα είχαν? Κατά πόσο τότε το κερδοφόρο ντουστ θα συνέχιζε να πουλά στη χώρα μας? Απλά αναρωτιέμαι.
-
Μεγάλο ενδιαφέρον οι νέοι κινητήρες 1.3 βενζίνης στα 140 και 160 άλογα! Πολύ καλή κίνηση.
-
Τωρα θα ξαναπω οτι θα πατωσει οπως το ειχα πει παλια βγηκα σωστος
-
Στην Ελλάδα ίσως αλλά στην Ευρώπη μια χαρά πάει παρά τον έντονο ανταγωνισμό.
-
Το εάν θα πατώσει ή όχι Νίκο, έχει άμεση σχέση με την τιμολογιακή πολιτικής της αντιπροσωπείας και πόσο θα το προωθήσει.
-
Παρόλο που για εμένα ήταν και είναι ένα πολύ καλό αυτοκίνητο, η προιστορία μάλλον θα δείξει πως στην χώρα δεν έχει θιασώτες άρα και οι πωλήσεις του νέου, θα είναι σε ρηχά νερά...
-
Ο χρήστης kkostask έγραψε:
Στην Ελλάδα ίσως αλλά στην Ευρώπη μια χαρά πάει παρά τον έντονο ανταγωνισμό.Δε με ενδιαφερει η ευρωπη μιλαω για ελλαδα>Το εάν θα πατώσει ή όχι Νίκο, έχει άμεση σχέση με την τιμολογιακή πολιτικής της αντιπροσωπείας και πόσο θα το προωθήσει.
Αν το δωσουν ξεφτιλα τιμη ισα που θα κινειται. Δε θα κανει τρελες πωλησεις. Δε το βλεπω ομως να κανει κατι η αντιπροσωπεια αρα θα πατωσει>Παρόλο που για εμένα ήταν και είναι ένα πολύ καλό αυτοκίνητο, η προιστορία μάλλον θα δείξει πως στην χώρα δεν έχει θιασώτες άρα και οι πωλήσεις του νέου, θα είναι σε ρηχά νερά...
Οντως ηταν καλο και ανωτερο απο κασκαι.
Σωστα μιλας για ελλαδα και ρηχα νερα Σπυρε -
Ο χρήστης Fanis75 έγραψε:
Μεγάλο ενδιαφέρον οι νέοι κινητήρες 1.3 βενζίνης στα 140 και 160 άλογα! Πολύ καλή κίνηση.Σε τετρακίνητες εκδόσεις θα διατίθενται;
-
Ο χρήστης TimDeLAY έγραψε:
Μεγάλο ενδιαφέρον οι νέοι κινητήρες 1.3 βενζίνης στα 140 και 160 άλογα! Πολύ καλή κίνηση.
Σε τετρακίνητες εκδόσεις θα διατίθενται;
Μόνο με τον 1.7 diesel.
Πάντως εχει ομορφύνει αρκετά εξωτερικά και εσωτερικά, αν συνεχίσει τις καλές τιμές που εχει με μια καλή προσπάθεια κάτι μπορεί να κάνει στην Ελλάδα. -
Το καλό είναι ότι οι ίδιοι κινητήρες θα μπαίνουν και στο QQ , όπου θα μπει και για πρώτη φορα αυτόματου διπλού συμπλέκτη
-
Καλημερα,
Γνωριζετε τιμες για το νεο Kadjar.. Με βαση αυτο
https://www.whatcar.com/news/2019-renault-kadjar-–-price-specs-and-release-date/n17847
θα πανε να χτυπησουν τον ανταγωνισμο.. Πιστευετε να ερθει Ελλαδα κατω απο 21.000 η εκδοση βενζινης?
Θελωντας να ειμαι αγοραστης του παλαιου μοντελου, πιστευετε οτι αξιζει να περιμενω για ανακοινωση τιμης μπας και σκοτωσουν το προηγουμενο μοντελο? 'η δεν κανει τετοια η renault?
-
Το facelift Ελλάδα θα έρθει με το νέο έτος.
Πάντως αυτοί τη περίοδο παίζουν μεγάλα ψαλίδια σε σχέση με τις τιμές καταλόγου. Ακόμη και 1.500 κάτω.
Μεγαλύτερα νούμερα εκπτώσεων μόνο σε πολύ τελευταία κομμάτια μπορεί να παίξουν.Και έχουν φέρει και τη Sport Edition που σε τιμή Expression έχει πιο πλούσιο εξοπλισμό.
Το facelift πάντως δεν αποκλείω η TEOREN να το φέρει σε καλύτερες τιμές καταλόγου ειδικά εκδόσεις που τις πιάνεις διαφορετικό ποσοστό φορολόγησης/τέλους ταξινόμησης.
-
Ο χρήστης iceman7 έγραψε:
Το καλό είναι ότι οι ίδιοι κινητήρες θα μπαίνουν και στο QQ , όπου θα μπει και για πρώτη φορα αυτόματου διπλού συμπλέκτηΆντε να φεύγει το CVT σιγά σιγά... Θα μπει και σε 4κίνητες εκδόσεις; Θα προτιμούσα βέβαια μετατροπέα ροπής αλλά προκειμένου να φύγει το CVT ας έρθει και διπλού συμπλέκτη.
-
Αυτές τις μέρες γίνεται η πανευρωπαική παρουσίαση του facelift Kadjar:
https://www.caranddriver.gr/preview/art ... o-7728319/
-
Ίσως από τα ποιο αδικημένα αυτοκίνητα στην ελληνική αγορά. Δεν εξετάζω το πως και το γιατί.
-
Το Autotriti για το ανανεωμένο:
https://www.autotriti.gr/data/news/prev ... 85.asp?a=6 -
Έχοντας το Kadjar (1,5 dci Sport Edition) περίπου 3,5 μήνες και 3000+ χλμ, πραγματικά είναι μέχρι τώρα ένα αυτοκίνητο που το χαίρεσαι. Και νομίζω στα λεφτά του δεν υπάρχει κάτι συγκρίσιμο.
-
Ακόμη ένα άρθρο με εντυπώσεις για το ανανεωμένο Kadjar:
https://www.zougla.gr/automoto/tests/ar ... -taksidevi -
Ο χρήστης qajared έγραψε:
Έχοντας το Kadjar (1,5 dci Sport Edition) περίπου 3,5 μήνες και 3000+ χλμ, πραγματικά είναι μέχρι τώρα ένα αυτοκίνητο που το χαίρεσαι. Και νομίζω στα λεφτά του δεν υπάρχει κάτι συγκρίσιμο.Ο κινητήρας που διάλεξες είναι πλέον τόσο αναγνωρίσιμος στους φίλους του αυτοκινήτου όσο και το όνομα tsi. Η διαφορά του είναι πως δεν σπάει, δεν χαλάει σε βαθμό που είναι να αναρωτιέται κανείς αν είναι όντως Γαλλικός και όχι κλεμμένος από την ΤΟΥΟΤΑ.
130000 + έχει γράψει το οδόμετρο και δεν έχει κάνει τσικ στο δικό μου αυτοκίνητο. Στα 240000 θα μου ζητήσει πάλι κάπου 300 - 350 ευρώ για να αλλάξω τον ιμάντα και την τρόμπα νερού του. -
Γεια σε όλους/ες! Είμαστε με τη γυναίκα μου μια ανάσα μακριά από το να αγοράσουμε το renault kadjar 1.5 dCi 110hp Sport Edition. Διάβασα με προσοχή τη συζήτησή σας, ειδικά από τη μέση και μετά, ώστε να πάρω εντυπώσεις από άτομα που το έχουν ήδη οδηγήσει.Έχουμε ήδη επισκεφτεί την αντιπροσωπεία της περιοχής μας (Καβάλα) και το έχουμε ερωτευτεί. Να αναφέρω, επίσης, πως είμαστε τρίτεκνοι και αυτό είναι ο λόγος που από το skoda fabia πηγαίνουμε σε τέτοιου είδους αμάξι. Θέλω να ρωτήσω, λοιπόν:
-
Μια βασική προτεραιότητά μας είναι τα τρία μικρά παιδιά μας να κάθονται άνετα στις πίσω θέσεις (σε τρία υπερυψωμένα καθισματάκια). Έτσι όπως το είδαμε εμείς από κοντά, μας άφησε μια μάλλον αισιόδοξη εικόνα στον τομέα αυτόν. Εσείς, λοιπόν, θα το προτιμούσατε σε περίπτωση τριτεκνίας; Πρέπει να έχω κατά νου και κάτι άλλο για να κρίνω;
-
Η τιμή στην οποία μας δίνει το αμάξι η αντιπροσωπεία (με κόκκινες πινακίδες) είναι 21.365 €. Τη θεωρείτε vfm;
-
Μέχρι στιγμής απορρίπτουμε aircross, tucson (θεωρώντας, σε βασικούς τομείς, υποδεέστερες τις εταιρείες αυτές ως προς τη renault) και astra/crossland (λόγω χώρων). Θεωρείτε πως, προτού καταλήξουμε στο kadjar, θα πρέπει να κοιτάξουμε σοβαρά και κάποια άλλα μοντέλα; (κυρίως επειδή στα ίδια και λιγότερα χρήματα προσφέρουν παραπάνω πράγματα).
-
Σας μοντέλο το kadjar δεν έχει ακουστεί και πολύ. Σε όποιον αναφέρω το όνομα του μοντέλου μου απαντούν 'ποιο;'. Δεν ξέρω αν πρέπει να αγχώνομαι ή όχι με το γεγονός αυτό Ελπίζω όταν χρειαστώ κανένα ανταλλακτικό να μην έχουν ξεχάσει και οι τεχνικοί ότι υπάρχει το μοντέλο αυτό
-
Θεωρείτε σοφή την επιλογή να αναζητήσουμε 7θέσιο καινούριο αμάξι στα ίδια χρήματα, όπως το citroen c4 spacetourer, από έμπορο και όχι από την αντιπροσωπεία;
Συγγνώμη για τη φλυαρία, δεν είμαι πολύ γνώστης στο θέμα 'αμάξι' και θα ήθελα πραγματικά τις συμβουλές σας. Σας ευχαριστώ προκαταβολικά.
-
Renault Kadjar