-
1η εντύπωση. .. (λογοκρισία)[emoji2] [emoji2] [emoji2] [emoji7] [emoji7] [emoji7]
2η εντύπωση. .. φοβερός & εντυπωσιακός εξωτερικος φωτισμός
3η εντύπωση. .. φανταστικό & άνετο εσωτερικό. ... Αυτό ακριβώς που ήθελα. ...μου μίλαγε. ...[emoji8] [emoji8] [emoji8]Τα υπόλοιπα για οδική συμπεριφορά κλπ κλπ λίγο υπομονή να το παραλάβω
Στάλθηκε από το GT-I9301I μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Αντε με το καλο να το παραλάβεις. Ομορφο χρωμα!!!
-
Με το καλό! Να το χαρείς!
Όσο περνάει ο καιρός το αμάξι μου αρέσει όλο και περισσότερο σε εμφάνιση!
(στην αρχή το συνέκρινα αναπόφευκτα με το πανέμορφο QQ...) -
Ο χρήστης patriot75 έγραψε:
2η εντύπωση. .. φοβερός & εντυπωσιακός εξωτερικος φωτισμός
Ήρθε ένα εχθές βράδυ πίσω μου στην Βουλιαγμένης και το είδα και εγώ. Πολύ ψαρωτικά τα φώτα!!
-
Ο χρήστης The_Emperor έγραψε:
Με το καλό! Να το χαρείς!
Όσο περνάει ο καιρός το αμάξι μου αρέσει όλο και περισσότερο σε εμφάνιση!
(στην αρχή το συνέκρινα αναπόφευκτα με το πανέμορφο QQ...)Μα όλοι αυτό κάνουμε. .. το QQ είναι πιο άγριο και σπορτιφ. .. το Kadjar είναι πιο παραδοσιακό στυλ. .. γούστα είναι αυτά. ... Πάντως σε πωλήσεις πανευρωπαϊκά δεν τα πάει άσχημα στην κατηγορία με τους κολοσσούς που έχει να ανταγωνιστεί. .... και που αποτελούν και δυνατές παλιό σειρές
Στάλθηκε από το GT-I9301I μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
H Renault προσθέτει τον 1.6 ΤCe με τα 165 άλογα στο Kadjar
http://www.autoblog.gr/2017/01/06/h-renault-prosthetei-ton-1-6-tce-me-ta-165-aloga-sto-kadjar/
Να δούμε πόσο θα κοστίζει βέβαια
-
Συγκριτικό με το Seat Ateca από 4Τ:
http://www.4troxoi.gr/odigoyme/sygkriti ... jar-15-dci
-
Το μεσημέρι πήγα στη Renault να αφήσω το Kangoo για το ετήσιο service που ειναι προγραμματισμένο για αυριο. Όσο περίμενα τον οδηγό να έρθει με το άλλο αυτοκίνητο να με πάρει μπήκα στην έκθεση να χαζέψω και καθώς έμπαινα ειδα το Kadjar, αλλα μόλις άνοιξα την πόρτα ηρθε ο οδηγος και έφυγα.Αυριο που θα πάω να παραλαβω το Kangoo θα μπω να το χαζέψω γιατι φάνηκε αρκετά ενδιαφέρον!
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
-
Εγώ πάντως σε μια επίσκεψη πρόσφατα στο επίσημο είχα την ευκαιρία να δω από κοντά το όχημα στην έκδοση Expression αν θυμάμαι καλά με τον 1.5 dci κινητήρα. Πολύ καλή ποιότητα ως αίσθηση μέσα έξω ενώ δεν μπόρεσα να αντιληφθώ λεπτομέρειες που να με ξενίσουν εκτός από την συρόμενη εταζέρα στο πίσω μέρος. Η θέση οδήγησης μου άρεσε αλλά δεν μπορώ να πω ότι μου άρεσε τόσο όσο αυτή του duster. Η δύναμη της συνήθειας μάλλον...
-
Και ο TCe 165 βενζίνη στο Kadjar:
http://www.autotriti.gr/data/news/previ ... 84.asp?a=6
-
Πολύ σπάνια το βλέπεις. Ζήτημα να έχω δει 5-6 αμάξια από τότε που βγήκε. Είδαμε όπως τυχαίως ένα προχθές όσο περιμέναμε να μπούμε στο μαγαζί στη συνάντηση και σήμερα πάλι είδα ένα στην παραλιακή. Μου αρέσουν τα led του μπροστά που τα έβαλαν και στο facelift QQ
-
Κι εγώ μόλις σήμερα το πρωί είδα άλλο ένα σε αυτό το χαρακτηριστικό κεραμιδί χρώμα. Πραγματικά πληθωρικό αυτοκίνητο μα δυστυχώς δεν είναι ψηλά στις προτιμήσεις του Ελληνικού κοινού. Πάντως θα ήθελα να διαβάσω εδώ μέσα κάποιες κριτικές ιδιοκτητών.
-
Ο χρήστης SPI_duster έγραψε:
Πραγματικά πληθωρικό αυτοκίνητο μα δυστυχώς δεν είναι ψηλά στις προτιμήσεις του Ελληνικού κοινού.Σε αυτό φταίει η τιμή του Σπύρο και η 'λάθος' τιμολόγηση με αποτέλεσμα στις περισσότερες εκδόσεις ακόμα και η προσθήκη μεταλλικού χρώματος να ανεβάζει κατακόρυφα την τιμή και μάλιστα για €20-30!! Δηλαδή πόσο δύσκολο ήταν να το τιμολογήσουν 'έξυπνα' ώστε π.χ. με το μεταλλικό χρώμα η ΛΤΠΦ να είναι €16.995 αντί για €17.030?!?! Επιπλέον και η εισαγωγική εταιρεία δεν κάνει καλές προωθητικές και εκπτώσεις.
Όταν έψαχνα για SUV ήταν πολύ ψηλά στην λίστα μου (κάποια στιγμή ήταν το επικρατέστερο!), αλλά η τελική τιμή (με το κλειδί στο χέρι) ήταν άκρως αποτρεπτική.
-
Το λιγότερο που μπορώ να κάνω είναι απλά να συμφωνήσω μαζί σου Φάνη και αυτό γιατί με χαρτί και μολύβι αν το δούμε... αυτή τη στιγμή το kadjar είναι η ποιο ολοκληρωμένη πρόταση ανάμεσα σε αυτές του ομίλου που αν δεν κάνω λάθος οι υπόλοιπες είναι οι qq, duster, captur, x-trail. Θα έπρεπε σε εμπορικότητα στην χειρότερη να βρίσκεται λίγο πίσω από το qq.
-
Καλημέρα!
Λοιπόν μετά απο 3 μήνες χρήσης του αυτοκινήτου σε συνθήκες κίνησης και ταξιδιού με 3000 χλμ και 500 ευρώ βενζίνη μέχρι τώρα...
Κινητήρας ,άψογος για το αμάξωμα του, με την κατάλληλη επιτάχυνση όταν πρέπει, ακόμα και φορτωμένο για ταξίδι με 4μελή οικογένεια. Κανένα αγκομαχητό στην επιτάχυνση ειδικά φορτωμένο. Αθόρυβο , πολύ βολικό στην οδήγηση και άνετο και με τους κραδασμούς του οδοστρώματος και στις στροφές. Ευρύχωρο για όλους, ακόμα και με 4 άτομα πίσω. Πορτμπαγκάζ χώραγε και αποσκευές 5ου ατόμου άνετα..
Μελανό σημείο , μετά απο 2 μήνες, ένας θόρυβος στο πίσω κάθισμα πίσω απο τον συνοδηγό, όταν κάθεται άτομο ακούγεται σαν κάτι να χτυπάει ακόμα και στο ίσιωμα κάποιες φορές... απο Δευτέρα πάω να το δώ.
Τώρα όσον αφορά την αντιπροσωπεία, έχει παραμελήσει σαφέστατα το προιόν της και στις προωθητικές ενέργειες και στο customer care...θα την χαρακτήριζα απαράδεκτη σε πολλά θέματα και απορώ που ανήκουν στο ίδιο άτομο,με το άναλογο know how με την Νισσαν, η οποία τουλάχιστον σε επίπεδο πώλησης , απέχει έτη φωτός...
Θα έλεγα ότι σαν αντιπροσωπεία είναι απαράδεκτη...
-
Πολύ θετικές οι πρώτες εντυπώσεις λοιπόν!!
Είναι κρίμα ένα τόσο καλό αυτοκίνητο (όπως είχα γράψει, ήταν από τις επιλογές μου, κάποια στιγμή μάλιστα έφτασα μια ανάσα από το να το παραγγείλω!) να χαντακώνεται από την τόσο κακή αντιπροσωπεία, τόσο σε θέμα τιμολόγησης όσο και σε θέμα aftersales.
-
Patriot μιλάς για την κεντρική αντιπροσωπεία ή τον αντιπρόσωπο από όπου αγόρασες το αυτοκίνητο; Στην δεύτερη περίπτωση ίσως να άξιζε να πας σε κάποιον άλλο αντιπρόσωπο Renault που να βρίσκεται κοντά σου.
-
Εκ του αποτελέσματος (αριθμός ταξινομήσεων) δεν μου αφήνεις περιθώριο να διαφωνήσω.
-
Ο χρήστης Fanis75 έγραψε:
Πολύ θετικές οι πρώτες εντυπώσεις λοιπόν!!Είναι κρίμα ένα τόσο καλό αυτοκίνητο (όπως είχα γράψει, ήταν από τις επιλογές μου, κάποια στιγμή μάλιστα έφτασα μια ανάσα από το να το παραγγείλω!) να χαντακώνεται από την τόσο κακή αντιπροσωπεία, τόσο σε θέμα τιμολόγησης όσο και σε θέμα aftersales.
Νομίζω πως το κυριότερο πρόβλημα είναι αυτό της τιμολόγησης και όχι το aftersales. Το λέω αυτό έχοντας την εμπειρία από το after sales της Nissan, που παρά το γεγονός πως δεν είναι καλύτερο, παρόλα αυτά το QQ εξακολουθεί τρίτη χρονιά φέτος να είναι πρώτο σε πωλήσεις.
Εκτός του ότι ενώ γνώριζαν για το πρόβλημα με τις μπαταρίες δεν μου την αντικατέστησαν εγκαίρως και έτσι ένα ωραίο πρωινό έμεινα ενώ είχα ταξίδι να κάνω, τώρα μου λένε ότι θα μου την αντικαταστήσουν (να δω τι θα κάνω την καινούργια που πλήρωσα) και περιμένω ένα μήνα τώρα γιατί έχουν έλλειψη!
Αν δεν έχουν μπαταρίες, σκέψου να χρειαστείς και κάτι πιο εξειδικευμένο...
-
Σαν αντιπρόσωπος δεν μπορώ να πώ ότι έμεινα ,ΣΥΝΟΛΙΚΑ, ευχαριστήμενος παρόλα τα προβληματάκια που προέκυψαν , προσπάθησαν να τα αντιμετωπίσουν αλλά...συνολικά δεν με ευχαρίστησαν...
Η κεντρική αντιπροσωπεία λοιπόν σε θέμα customer service, ειναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ... διότι τους ενημέρωσα γραπτώς για ένα θέμα τιμολόγησης, μου απάντησαν άμεσα μεν , κοφτά δέ , κάτι που είναι ανακριβές και 2 μήνες τώρα δεν εμφανίζεται ο εν λόγω marketing zone manager ούτε στο mail ούτε στο τηλέφωνο...
Οπότε και εγώ με τη σειρά μου θα απευθυνθώ στην Γαλλία και στο συνήγορο Καταναλωτή..
Renault Kadjar