-
Ο χρήστης coroneus έγραψε:
Η Sport edition του Kadjar που είναι τώρα σε προσφορά έχει cruise control? Λείπει τίποτα από σύγχρονο εξοπλισμό ασφαλείας? Δεν μπορώ να βρω αναλυτικό επίσημο κατάλογο με τα χαρακτηριστικά του..Έχει Cruise Control.
Λείπουν κάποια έξτρα από τον εξοπλισμό ασφαλείας.
Αναλυτικά ο εξοπλισμός εδώ: https://www.renault.com.gr/cars/kadjar/ ... pment.html
-
Οι τιμές για τις πρώτες εκδόσεις που θα εισαχθούν:
1.3 TCE 140 HP AUTHENTIC 19790
1.3 TCE 140 HP SPORT EDITION 21390
1.3 TCE 140 HP SPORT EDITION EDC 249901.3 TCE 160 HP INTENS 27350
1.3 TCE 160 HP INTENS EDC 314901.5 DCI 115 HP AUTHENTIC 21590
1.5 DCI 115 HP SPORT EDITION 25490Ενδέχεται να υπάρχουν μικρές ανεπαίσθητες αποκλίσεις κατά την επίσημη ανακοίνωσή τους.
Αφορούν τιμές καταλόγου χωρίς ενδεχόμενες προωθητικές ενέργειες. -
21715 έχει το υφιστάμενο 1.5 DCI 115 HP SPORT EDITION ,σχεδόν 4000 αύξηση ? Τόση μεγάλη διαφορά θα έχει το fl? Ή το ξανανεβασαν τιμή όπως είχε όταν κυκλοφόρησε που δεν πουλήθηκε ούτε φαναρια?
2016 81 , 2017 145 κομμάτια έδωσαν 2018 209, 2019 σε 4 μήνες 115Στάλθηκε από το MI PAD 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Νομίζω είναι περίπου όπως όταν λανσαρίστηκε το προ f/l στις diesel εκδόσεις. Πέφτει εκεί κ στο γνωστό σκαλί με τις εργοστασιακές τιμές και το φόρο. Στη βενζίνη η αντίστοιχη διαφορά μεταξύ Authentic & Sport Edition περιορίζεται στα 1.600 euro.
Χωρίς όποια προωθητικά οι βενζινοκίνητες με τον 1.3 TCe δείχνουν πιο δελεαστικές νομίζω.
Ισχύει ότι το υπάρχον όταν έπαιξε αυτή η πλούσια Sport Edition ανέβηκαν αισθητά να νούμερα πωλήσεων. Αυτή τη στιγμή με τις προσφορές το παίρνει κανείς στα 20.000 με το κλειδί στο χέρι.
-
Και μάλλον θα έχει τις πωλήσεις του προ fl μοντέλου. Δλδ 200 αμάξια σε 3 χρόνια με την ακριβή τιμή. Βλέπεις ότι πας να βρεις ένα βηματισμό στις πωλήσεις και μόλις ανεβαίνουν λίγο επειδή αλλάζεις λίγο το εσωτερικό με μια πινελιά ποιότητας ξαναδινεις τις τιμές πώλησης day 1....
Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης samatistas έγραψε:
Οι τιμές για τις πρώτες εκδόσεις που θα εισαχθούν:1.3 TCE 140 HP AUTHENTIC 19790
1.3 TCE 140 HP SPORT EDITION 21390
1.3 TCE 140 HP SPORT EDITION EDC 24990Οι τιμές φαίνονται καλές και ειδικά αν δεν θες να πας στο ομόσταυλο Qashqai.
-
Πήγα να το δω για χάρη ενός ξαδέρφου που ψάχνει τζιπ. Τον έχω κατευθύνει προς XC60 6-7 ετών, αυτόματο, πετρέλαιο, στο εικοσάρικο. Τώρα που ξεστοκάρουν, ο Γάλλος θα μπορούσε να είναι καλή εναλλακτική. Ποιος δε θέλει το καινούριο;
Δυστυχώς όμως, αυτόματο και πετρέλαιο ΔΕ συνδυάζονται. Κλαψ λυγμ!
Εντυπωσιακό αυτοκίνητο σε σχεδίαση και σε εικόνα εσωτερικού, επιβλητικό. Δεν του το χα.
Οι χώροι όμως ήταν τρελή απογοήτευση. Δε θυμάμαι πότε μπήκα τελευταία φορά σε αυτοκίνητο οποιασδήποτε κατηγορίας και να ήταν τόσο στριμωγμένο. Όταν καθόμουν 'πίσω μου', τα γόνατα έσπρωχναν με λύσσα την πλάτη του οδηγού, ενώ και το κεφάλι έβρισκε στην οροφή. Χρόνια είχε να μου συμβεί τέτοιο πράγμα. Ίσως σε κάνα Atos να συμβαίνει κάτι αντίστοιχο αλλά εκεί δικαιολογείται. Απορώ πώς τα κατάφεραν οι Γάλλοι σε τόσο ογκώδες αμάξωμα.
Εν τω μεταξύ, το εσωτερικό πλάτος ήταν αστείο. Με έναν ακόμα Dimsabas καθισμένο πίσω, ανάμεσά μας θα χωρούσε ένα επτάχρονο. Νηστικό. -
Μου κάνει εντύπωση για τους χώρους (εκτός εαν οδηγείς πολύ ξαπλωτά ή είσαι πολύ χηλός) γιατί εγώ στο 1.82 καθόμουνα πολύ άνετα 'πίσω' μου.
-
Είμαι 1.94, 106 κιλά. Το να κάτσω όμως 'πίσω μου' το έχω δοκιμάσει σε πολλά οχήματα τελευταία. Το πιο άνετο και με διαφορά είναι το Verso μου. Βλέπω ότι τα τζιπ ΔΕΝ έχουν καλούς χώρους για τις διαστάσεις τους. Πέρα από το Renault, που ήταν τελείως ανέκδοτο, μέτρια εικόνα αποκόμισα από δύο ακόμα που μπήκα πρόσφατα. Lexus RX400 του 2009 και Volvo XC60 του 2013. Ναι, βλέπω μεταχειρισμένα για τον ξάδερφο, αμαρτία είναι;
Πάντως, έχει πλάκα πώς ανεβαίνει κανείς οικονομικά σιγά σιγά. Ο ξάδερφος ξεκίνησε να δώσει 12 χιλιάρικα για το Lexus. Μετά είδαμε το Volvo πετρέλαιο στα 21 και τώρα πήγε στη Volvo για καινούριο XC40 αυτόματο στα 40 χιλιάρικα. Κάθε φορά λέει 'και δε βάζω τόσα ακόμα να πάω σε κάτι καλύτερο';
-
Εεε είσαι πολύ πάνω από τον μέσο όρο....1.94!! Το Kuga π.χ. έχει πολύ άνετη καμπίνα, υστερεί σε χώρο αποσκευών για το μέγεθός του. Το XC40 είναι μικρό μέσα.
-
-
'Επιασε' δηλαδή το τιγκ στην κορυφή στο συγκεκριμένο 'αγώνισμα'. Εξαιρετική συμπεριφορά!
-
νομιζω κορυφη απο την κατηγορία είναι το γκραντλαντ στο συγκεκριμένο.
-
Grandland 81
Kadjar 81 (4seasons ελαστικά!)
3008 80
Karoq 80
Eclipse Cross 80
C5 aircross 79
Compass 79
Tiguan 78
Gla 77
Tuscon 77
Qashqai 4x4 76
Qashqai 4x2 75
Chr 75
Kuga 74
Sportage 74
X1/X2 73
Xc40 73
Duster 72
Ateca 71 -
Εχω μείνει πίσω στο θέμα καθώς φαίνεται! Ευχαριστώ παιδιά!
-
Ο χρήστης riverael1 έγραψε:
Kadjar 81 (4seasons ελαστικά!)Δηλαδή με θερινά ελαστικά θα ήταν ακόμα καλύτερο!
-
Σωστή η παρατήρηση του Φάνη!
-
Να σημειώσουμε βέβαια, πως το ESP φρενάρει αρκετά το αυτοκίνητο και μπαίνει με αρκετά χαμηλή ταχύτητα στην τρίτη λωρίδα. Κάτι αντίστοιχο νομίζω συνέβαινε και με το Tiguan.
Το πιο σωστό θα ήταν να μετρούσαν ταχύτητα εισόδου, ταχύτητα εξόδου και χρόνο διέλευσης. Σε μια αντίστοιχη δοκιμή που έχει το τρέχον Drive, έχει όλες αυτές τις μετρήσεις και όχι μόνο ταχύτητα εισόδου.
-
Και για αυτό φωνάζω εδώ και καιρό ότι η σωστότερη μέτρηση είναι το σλάλομ και ο κύκλος πρόσφυσης.
-
Δεν συμφωνω. Μην το βλέπετε σαν παιχνίδι πιο αμάξι θα μπει με την μεγαλύτερη ταχύτητα.
Η λογική υποτίθεται της αποφυγής ταράνδου το καταλαβαίνω πως συμπεριφέρεται ένα αμάξι όταν ο οδηγός δει μπροστά του ξαφνικά ένα εμπόδιο. Αν το αμάξι δεν δείξει ενδείξεις εκτροπής μπορέσει να αποφύγει το εμπόδιο χωρίς να πανικοβάλλει από την συμπεριφορά του τον οδηγό έχει πετύχει την αποστολή του.
Ποιος ασχολείται αν το αμάξι στην διαδικασία της αποφυγής κόψει πολύ ταχύτητα; Υποτίθεται ότι ανάβουν τα αλαρμ έκτακτης ανάγκης και οι επόμενοι οδηγοί που έρχονται από πίσω έχουν περισσότερα μέτρα και χρόνο για να κόψουν ταχύτητα και να αποφύγουν και αυτοί το αμάξι και το εμπόδιο.
Όποιος απλός οδηγός εμπλακεί σε πραγματικό ελιγμό τόσο δύσκολο με 80 χλμ και αν τελικά καταφέρει να ανταποκριθεί χωρίς απώλειες κατά 99% θα πιάσει την λεα και θα κατέβει να κάνει τον σταυρό του!Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Renault Kadjar