-
Καλημέρα,
μήπως παρατήρησες σαλ στις υψηλές ταχύτητες; Σου έδωσε την εντύπωση ότι είναι πιο μακριές η 5η και 6η; -
Όχι δεν το παρατήρησα αυτό,γενικώς έδωσα προσοχή σε άλλα πράγματα καθώς θεώρησα πως το μοτέρ είναι το ίδιο και δεν θα έχει αλλαγές
Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ωραίο...!!! μήπως εριξες καμιά ματιά τι καταναλώσεις έγραφε στον υπολογιστή ταξιδιού???
-
Ναι αυτό το είδα [emoji23] 6.5 ήταν η μέση όταν το πήρα βόλτα
Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Thanks!!!
Γιατί δακρυσες ??? -
Κοίτα να δείς τι σου κάνει μια ζάντα. Φαίνεται αρκετά πιο basic από το prestige. Το συγκεκριμένο χρώμα πάντως του πάει.
-
Thanks για τις εντυπώσεις! Το μοτέρ βέβαια μπορεί να είναι ίδιο (που είναι) αλλά το σασμάν μπορεί να είναι διαφορετικό (βλέπε πιο μακριές σχέσεις). Αν κάνει κάποιος test drive ας θυμηθεί να κοιτάξει με 5η/6η πόση ταχύτητα έχει σε πόσες στροφές.
-
Ο χρήστης stelioscupra έγραψε:
Καλημέρα στη παρέα! Το Σάββατο έκανα td το εργαλείο στη Θεσσαλονίκη...εκδοση 4χ4 sportive diesel.το εσωτερικό πιο δεμένο και καθόλου τριγμούς τα πλαστικά με εξαίρεση ένα σφύριγμα το χερούλι που ανοίγει τη πόρτα του συνοδηγού...το τιμόνι πούπουλο πολύ πιο ελαφρύ από το προηγούμενο...δεν ακούγεται το σφύριγμα του τούρμπο όπως ακουγόταν πριν, δεν ξέρω αν οφείλεται στην ηχομόνωση η κάπου αλλού.Επισης Εχω την εντύπωση πως δεν είναι τόσο κοντή η πρώτη όπως πριν..Το πάτημα του πολύ καλό απορροφώντας υποδειγματικά ολες τις ανωμαλίες του οδοστρώματος.Τέλος η εντύπωση που σου αφήνει είναι πως είναι το καλύτερο 4χ4 που μπορείς να αποκτήσεις με αυτά τα χρήματα [emoji16]Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
tool
tool
tool
RS
οχι στο σκατοχρωμα της φωτο - κατι απο ευκοιλια φερνει
ασπρουδακι... -
Ο χρήστης TimDeLAY έγραψε:
Thanks για τις εντυπώσεις! Το μοτέρ βέβαια μπορεί να είναι ίδιο (που είναι) αλλά το σασμάν μπορεί να είναι διαφορετικό (βλέπε πιο μακριές σχέσεις). Αν κάνει κάποιος test drive ας θυμηθεί να κοιτάξει με 5η/6η πόση ταχύτητα έχει σε πόσες στροφές.Στις 2700 σαλ με 6η έχει 130 κοντερισια.
-
https://www.youtube.com/watch?v=tH92eaRM0yw
Εδώ τα δείχνει αναλυτικά -
Μόλις γύρισα από ένα light test drive του νεου duster 1.5.Δυστυχώς κοντά στο Αγρίνιο δεν έχει εθνική οδό για να δω πώς συμπεριφέρεται σε υψηλές ταχύτητες.Μέχρι 100 μπόρεσα να πάω.Σε αυτές τις ταχύτητες η ηχομόνωση ήταν μια χαρά.Ο κινητήρας ακουγόταν ελάχιστα και τραβούσε ικανοποιητικά.Να πω την αλήθεια περίμενα περισσότερα πράγματα από αυτά που έχω διαβάσει,αλλά δεν είμαι και μαθημένος από ντίζελ.Το εσωτερικό του σίγουρα καλύτερο από το suzuki sx4 που είχα.Το μεγάλο του ατού η άνεση και το δεμένο της κατασκευής.Το τιμόνι μου φάνηκε πολύ ελαφρύ και δεν μου άρεσε η πλαδαρότητα στις αλλάγές πορείας.Το ήθελα πιο σπορ.Ο 1200αρης τούρμπο αναμένεται το καλοκαίρι Πιστεύω ότι είναι ένα πολύ τίμιο αυτοκίνητο για τα λεφτά του.Αν έχεις εκδρομικές βλέψεις το παίρνεις με τη μία.Αν θέλεις να στρίβεις το σκέφτεσαι.Πραγματικά το σκέφτομαι.
ΥΓ.Γνωρίζει κανένας ο ατμοσφαιρικός 1.6 πώς το κινεί; -
Ο χρήστης sxinthecity έγραψε:
Μόλις γύρισα από ένα light test drive του νεου duster 1.5.Δυστυχώς κοντά στο Αγρίνιο δεν έχει εθνική οδό για να δω πώς συμπεριφέρεται σε υψηλές ταχύτητες.Μέχρι 100 μπόρεσα να πάω.Σε αυτές τις ταχύτητες η ηχομόνωση ήταν μια χαρά.Ο κινητήρας ακουγόταν ελάχιστα και τραβούσε ικανοποιητικά.Να πω την αλήθεια περίμενα περισσότερα πράγματα από αυτά που έχω διαβάσει,αλλά δεν είμαι και μαθημένος από ντίζελ.Το εσωτερικό του σίγουρα καλύτερο από το suzuki sx4 που είχα.Το μεγάλο του ατού η άνεση και το δεμένο της κατασκευής.Το τιμόνι μου φάνηκε πολύ ελαφρύ και δεν μου άρεσε η πλαδαρότητα στις αλλάγές πορείας.Το ήθελα πιο σπορ.Ο 1200αρης τούρμπο αναμένεται το καλοκαίρι Πιστεύω ότι είναι ένα πολύ τίμιο αυτοκίνητο για τα λεφτά του.Αν έχεις εκδρομικές βλέψεις το παίρνεις με τη μία.Αν θέλεις να στρίβεις το σκέφτεσαι.Πραγματικά το σκέφτομαι.
ΥΓ.Γνωρίζει κανένας ο ατμοσφαιρικός 1.6 πώς το κινεί;Το 16αρι είναι περίπου όπως το sx4. Τα άλλα 2 μοτέρ πιστεύω ότι ταιριάζουν περισσότερο στον χαρακτήρα του αυτοκινήτου λόγω ροπής.
-
Φίλε sxinthecity αν θες να στρίβεις όπως λες, κοιτάς λάθος αυτοκίνητο (γενικά για τα suv μιλάω). Το duster έχει περισσότερο off road προσανατολισμό και δίνει έμφαση στην άνεση εντός και εκτός δρόμου, τομέας που τα πάει περίφημα. Συνεπώς η ανάρτηση είναι μαλακή με μεγάλες διαδρομές και σε συνδυασμό με τα 21 εκατοστά απόσταση από το έδαφος δεν υπάρχει λόγος να μιλάμε για στροφιλίκια.
Ο ατμοσφαιρικός θα είναι απλά επαρκής αλλά θα θέλει στροφάρισμα => αυξημένη κατανάλωση και θόρυβος. Βέβαια και ο 1.2 tce δεν είναι οικονομικός αλλά τουλάχιστον προσφέρει καλύτερες επιδόσεις.
Ο dci μάλλον είναι η χρυσή τομή καθώς δίνει καλές ρεπρίζ και ροπή από χαμηλά για εκτός δρόμου οδήγηση με οικονομία. -
Ο χρήστης raptispan έγραψε:
Το 16αρι είναι περίπου όπως το sx4. Τα άλλα 2 μοτέρ πιστεύω ότι ταιριάζουν περισσότερο στον χαρακτήρα του αυτοκινήτου λόγω ροπής.
επ, κοψε ολιγον....
ειπαμε tool, εως εκειθε....
σου-ξου
0-100 km/h 8,8”
0-160 km/h 22,6”
0-400 m 16,2” @ 139,0 km/h
0-1.000 m 29,8” @ 175,6 km/h
50-110 km/h (με αλλαγές) 7,2”
50-80 km/h (3η) 3,8”
80-110 km/h (3η) 3,5”
80-110 km/h (4η) 5,1”
110-140 km/h (4η) 6,4”
110-140 km/h (5η) 7,3”
110-140 km/h (6η) 9,8”ντουστ
0-100 12.9'
0-1000 m 33.9
ενδιαμεσες = αστα να πανε σε συγκριση με το σου-ξουαν καποιο θα ειχε εστω και ελαχιστο νοημα να συγκρινεις θα ηταν το 1.2tce και παλι ομως δεν...
στη φιλοσοφια tool ταιραζει μονον ο 1.5d
Αρ.Ες
ταπεινως συγνωμμην - τωρα εδιαβασα οτι η συγκρισις ειναι με το προηγουμενο οπου πραγματι ειναι σχετικα κοντα - το παλιν βεβαια το σου-ηου γρηγοροτερον.... -
Το βιντεο που ποσταριστηκε πριν οντως ειναι τοσο αναλυτικο και αξιζει με την μεταφραση απο κατω να τα δει ολα (και τα πεντε) οποιος θελει να εχει καλη γνωριμια με το αυτοκινητο.
Ασε που η δοκιμη γινεται σε μια πολυ ομορφη χωρα!!Ετσι και για να εξηλεωθω και απο τις φιλους της εταιριας δηλωνω πως μ αρεσει και φαινεται οντως καλη προταση αγορας επειτα και απο την σχετικη προσοχη που δοθηκε σε βασικα θεματα της συγχρονης αυτοκινησης.
Το διπλοσυμπλεκτο ειναι υγρου τυπου σαν του twingo ή ειναι ξηρου;;;;
-
Εγώ πάντως περιμένω μ' ενδιαφέρον τον 1.2TCe. Και με ακόμα περισσότερο ενδιαφέρον τον 1.3TCe... αν και όποτε μπει. Το πάω μακριά, το ξερω. Απλά με την πορεία που έχουν τα diesel δε μου πάει να κοιτάξω προς τα εκεί, όσο καλός κι αν είναι ο 1.5dCi. Δε μ' αρέσει κι η φιλοσοφία τους δηλαδή ούτως ή άλλως (στροφάρισμα χαμηλά κτλ.). Δεν το λέω προφανώς για να θίξω κάποιον, άλλωστε ο καθένας έχει τις προτιμήσεις του. Εγώ προτιμώ μεγαλύτερο φάσμα στροφών κι ας έχει και λιγότερη ροπή... Πάντα δεδομένου ότι μιλάμε για μικρό κινητήρα, αν λέγαμε για κανένα δίλιτρο με αυτόματο κιβώτιο αλλάζουν τα πράγματα.
-
Εμένα πάντως που το χρησιμοποιώ καθημερινά σε ανοικτο δρόμο με ξεκουράζει. Μέσα σε ένα λεπτό από στάση βάζω την 6η και πάαααωωωω. Βέβαια δεν υπάρχει κάτι γοητευτικό σε αυτό και πραγματικά μου λείπει ο επιλογέας της Α που είχε ξεθωριάσει πλήρως το δέρμα του από το πιάσε πιάσε.
-
Ο χρήστης SPI_duster έγραψε:
Εμένα πάντως που το χρησιμοποιώ καθημερινά σε ανοικτο δρόμο με ξεκουράζει. Μέσα σε ένα λεπτό από στάση βάζω την 6η και πάαααωωωω. Βέβαια δεν υπάρχει κάτι γοητευτικό σε αυτό και πραγματικά μου λείπει ο επιλογέας της Α που είχε ξεθωριάσει πλήρως το δέρμα του από το πιάσε πιάσε.σπυ, καποιο φροϊδικο κανει η αλφα....
'Το φαλλικό στάδιο: 3-7 ετών. Το παιδί αρχίζει να κατανοεί τις διαφορές των δύο φύλων σχετικά με τα γεννητικά όργανα. '
αλλα μετα ωριμαζεις
' Το στάδιο της λανθάνουσας σεξουαλικότητας: 7-11 ετών. Το παιδί αρχίζει να κατανοεί καλύτερα τον κόσμο γύρω του και να αποκτά γνώσεις και κοινωνικές δεξιότητες.' και οδηγας ντι-σι-άι -
Ο χρήστης raptispan έγραψε:
https://www.youtube.com/watch?v=tH92eaRM0yw
Εδώ τα δείχνει αναλυτικάΠράγματι φαίνεται καθαρά αυτό που λες πριν: 130km/h με 2700 στροφές, άντε και λίγο παραπάνω επειδή το δείχνει από πλάγια. Θετικό ότι το κιβώτιο έγινε λίγο πιο μακρύ. Και απ' όσο βλέπω μιλάμε για το 4x4...
-
Ο χρήστης gatoz έγραψε:
Εμένα πάντως που το χρησιμοποιώ καθημερινά σε ανοικτο δρόμο με ξεκουράζει. Μέσα σε ένα λεπτό από στάση βάζω την 6η και πάαααωωωω. Βέβαια δεν υπάρχει κάτι γοητευτικό σε αυτό και πραγματικά μου λείπει ο επιλογέας της Α που είχε ξεθωριάσει πλήρως το δέρμα του από το πιάσε πιάσε.
σπυ, καποιο φροϊδικο κανει η αλφα....
'Το φαλλικό στάδιο: 3-7 ετών. Το παιδί αρχίζει να κατανοεί τις διαφορές των δύο φύλων σχετικά με τα γεννητικά όργανα. '
αλλα μετα ωριμαζεις
' Το στάδιο της λανθάνουσας σεξουαλικότητας: 7-11 ετών. Το παιδί αρχίζει να κατανοεί καλύτερα τον κόσμο γύρω του και να αποκτά γνώσεις και κοινωνικές δεξιότητες.' και οδηγας ντι-σι-άιΠάλι με έστειλες!!!! Πάντως δεν έχεις και άδικο. Κάτι βρε παιδί μου υπάρχει, πως να το εξηγήσω, μια ευχαρίστηση να οδηγάς σβέλτα, να πατάς γκάζι και το ένα χέρι εκεί... στον λεβιέ. Ισως τελικά για αυτό με την Α γουστάρεις στροφιλίκια, αναβάσεις και καταβάσεις. Γιατί πολύ απλά έχεις λόγο να πιάνεις τον λεβιέ. Στην ευθεία με 5η δίχως την προοπτική να κατεβάσεις τον κρατάς σαν μα....ς από συνήθεια. Είδα και έπαθα να συνηθίσω με τον dci.
Dacia Duster II