-
Δηλαδή αν ο οδηγός είναι στο καράβι, κανένα πρόβλημα.
-
https://www.tanea.gr/2023/12/29/greece/pnigikame-sta-mikrosomatidia-online/
Δώστε Τέσλα στο λαό!
Κι από 5 τόνους ξύλα... -
Χαμός γίνεται. Από τη μια είναι κακό για την υγεία και όσους έχουν θέματα με το αναπνευστικό από την άλλη κάποιες περιοχές βάζουν καλά ξύλα και μυρίζει ωραία
-
@lap said in Βενζίνη vs Diesel vs Υγραέριο vs ΦΑ vs Υβρίδια vs Ηλεκτρικά:
Χαμός γίνεται. Από τη μια είναι κακό για την υγεία και όσους έχουν θέματα με το αναπνευστικό από την άλλη κάποιες περιοχές βάζουν καλά ξύλα και μυρίζει ωραία
Και πληρώνω εγώ με το ντίζελ μου το φόρο για να καίει ο άλλος τζάκι!
Σκανδαλώδης διάκριση...
Να εξισωθει η φορολογία τώρα! -
@piliourits said in Βενζίνη vs Diesel vs Υγραέριο vs ΦΑ vs Υβρίδια vs Ηλεκτρικά:
Σκανδαλώδης διάκριση...
Να εξισωθει η φορολογία τώρα!Και εσύ βρομιζεις τον τόπο.
-
@piliourits said in Βενζίνη vs Diesel vs Υγραέριο vs ΦΑ vs Υβρίδια vs Ηλεκτρικά:
Σκανδαλώδης διάκριση...
Κάτσε ρε φίλε.
Εγώ γιατί πληρώνω φυσικό αέριο;
Κι αυτοί που δεν έχουν αέριο γιατί πληρώνουν 1400€ τον τόνο πετρέλαιο και τα ξύλα που είναι θάνατος για την ατμόσφαιρα που αναπνέουμε να μη φορολογουνται όπως τα άλλα καύσιμα; -
Σκανδαλώδης διάκριση...
Κάτσε ρε φίλε.
Εγώ γιατί πληρώνω φυσικό αέριο;
Κι αυτοί που δεν έχουν αέριο γιατί πληρώνουν 1400€ τον τόνο πετρέλαιο και τα ξύλα που είναι θάνατος για την ατμόσφαιρα που αναπνέουμε να μη φορολογουνται όπως τα άλλα καύσιμα;Σωστά!
-
Σαν σαχλαμάρα ξένου περιοδικού το ανεβάζω, που υποτίθεται κάνει μετρήσεις κατανάλωσης, αλλά δεν βλέπουμε πουθενά τα συνήθη ΤΟΥΟΤΑ και αυτοκίνητα με τον hdi, ενώ τα βενζινοκινητα καίνε κάτι παραπάνω από 4λτ
-
Σαν σαχλαμάρα ξένου περιοδικού το ανεβάζω, που υποτίθεται κάνει μετρήσεις κατανάλωσης, αλλά δεν βλέπουμε πουθενά τα συνήθη ΤΟΥΟΤΑ και αυτοκίνητα με τον hdi, ενώ τα βενζινοκινητα καίνε κάτι παραπάνω από 4λτ
Από εδώ το κλέψανε... έχει και hybrid μέσα...
https://it.motor1.com/reviews/213238/le-auto-che-consumano-meno-la-classifica-del-roma-forli/
Κλέβεις πού κλέβεις... βάλε ένα λινκ τουλάχιστον.
-
Δεν εχει τα συνήθη γιατί δίνουν τιμές για τα πρόσφατα μοντέλα που δοκίμασαν το 2023 .
Για να τα δείς όλα πας στην λίστα
CLASSIFICA ASSOLUTA στο σύνδεσμο του georgekn
εκει οταν παραλήψεις τα phev hybrid diesel θα δείς προς ικανοποίηση του @lap το suzuki celerio σαν το πιο οικονομικό συμβατικό βενζινοκίνητο -
Tα είχα ανεβάσει κι εγώ παλαιότερα.
Μια χαρά αυτοκινητιστικό site είναι το ιταλικό Μotor1,εν αντιθέσει με διάφορα ελληνικά site του "ειδικού τύπου"... Η διαδρομή είναι συγκεκριμένη,με τον ίδιο οδηγό και με όσο πιο όμοιες συνθήκες γίνεται.Δεν λέει πάντα κάτι σαν απόλυτη τιμή,αλλά η διαφορά στην κατανάλωση ανάμεσα στα συγκρινόμενα,είναι αρκετά ενδεικτική. -
Μου έκαναν εντύπωση κάποιες καταναλώσεις που δίνουν για βενζινοκινητα, που μόνο στη κατηφόρα μπορούν να πιάσουν στην καθημερινότητα.
-
Μάλλον η διαδρομή που έχουν διαλέξει ευνοεί τις ελάχιστες καταναλώσεις που μπορούν να επιτευχθούν.
-
@monman2 said in Βενζίνη vs Diesel vs Υγραέριο vs ΦΑ vs Υβρίδια vs Ηλεκτρικά:
εκει οταν παραλήψεις τα phev hybrid diesel θα δείς προς ικανοποίηση του @lap το suzuki celerio σαν το πιο οικονομικό συμβατικό βενζινοκίνητο
Εγώ ξερω πως στο δικό μου 4,7λ/100χλμ με ήπια καθημερινή οδήγηση.
Πραγματικά και εγώ δεν το πίστευα ότι παίζουν τέτοια νούμερα με αυτά που διαβαζα ,αλλά τελικά είναι εύκολα εφικτό.
Είναι φοβεροί εκεί στην Suzuki.
Από τα 8,5-9 που είχα συνηθίσει σε άλλα αυτό είναι απίστευτα οικονομικό και μάλιστα το ίδιο ευκίνητο. Είχα βάλει νούμερα μέτρησης. Είναι το ίδιο ευκίνητο με alfa Romeo 147 στα 120 άλογα. Μια χαρά δηλαδή για καθημερινή χρήσηΤο κακο ειναι το μικρό ρεζερβουάρ. Κουραστικό να ψάχνεις συνεχώς βενζινάδικο
-
@lap said
Το κακο ειναι το μικρό ρεζερβουάρ. Κουραστικό να ψάχνεις συνεχώς βενζινάδικο
πόσα λίτρα έχει;
-
35 νομίζω και δεν το φουλαρω πάντα γιατί δεν έχω ρευστό κάθε ημέρα.
Η χαζομάρα του είναι πως ο δείκτης όταν είναι πάνω από το μισό πέφτει με αργό ρυθμό και λες πως οκ θα σε βγάλει. Μόλις περάσει το μισό πέφτει πολύ γρηγορότερα και αγχώνεσαι.
-
Το ίδιο συνέβαινε και στο γιαρις που είχα.
Είχε οχτώ κουτάκια, στα δύο πρώτα έβγαζε τα μισά χλμ .
Βέβαια με 4.7 βγάζεις 700 πλας.
Μια χαρά είναι -
Ναι όταν γεμίζει γράφει 720 κάτι ο υπολογιστής αλλά γενικά ο υπολογιστής είναι πάρα πολύ ευαίσθητος. Αν ανέβεις μια ανηφόρα θα σου πει από 720-650 μεσα σε 5 λεπτά.
-
και στο Μάζντα έτσι γίνεται.Αν αυξηθεί η κατανάλωση πέφτει γρήγορα.
Αν όμως πέσει πολύ η κατανάλωση, τότε μπορεί να μείνει σταθερό για πολλά χιλιόμετρα.
-
Εντάξει είναι παλιό, αλλά το ξανά πέτυχα σήμερα στο Youtube και γέλασα πάλι με την ψυχή μου.
Βενζίνη vs Diesel vs Υγραέριο vs ΦΑ vs Υβρίδια vs Ηλεκτρικά