-
Μπράβο και εγώ επιχειρηματίας, οπότε λίγο καλύτερα καταλαβαίνω τα περί τιμής αντικατάστασης.
Και τελικά για να τελειώνουμε με την κόντρα, όπως γράφει το λινκ, έχουν 10.10 λεπτά για να μοιράσουν κέρδος οι εταιρείες και τα πρατήρια.
Δηλαδή καθαρό κέρδος του πρατηρίου γύρω στα 5 λεπτά και βάλε και 1 λεπτό τουλάχιστον κόστος λειτουργίας του πρατηρίου και πες μου με κέρδος 2-3-4 λεπτά στο λίτρο, πόσο πρέπει να βάζει τιμές πώλησης όταν έχουμε αυξήσεις .
-
Υπάρχει η επιχείρησή σου; Είναι ανοιχτή εννοώ;
-
Παιδιά δεν είπατε αυτό.
Το θέμα ξεκίνησε από τον Παγωμένο, που ρώτησε γιατί ανεβαίνουν οι τιμές μόλις ανακοινώνεται αύξηση και πέφτουν αργότερα μόλις ανακοινώνεται μείωση.Για τα πρατήρια μιλάμε πάντα.
Και τώρα που έχουμε ακριβή νούμερα, εγώ αγόρασα την Τετάρτη στο 1,60 καύσιμο που είχε αγοραστεί στο 1,57 και την Παρασκευή το πρατήριο έπρεπε να αγοράσει στο 1,70 . Τι έπρεπε να κάνει , όταν έμαθε την Πέμπτη ότι η τιμή ανέβηκε ? Να πληρώσει την διαφορά από την τσέπη του ?
Και την επόμενη φορά στο 1, 75 ? Πάλι τα ίδια από την τσέπη του.Και στο 1,80 ξανά από την τσέπη του.
Και τα βρίσκουν στην Ουκρανία και πέφτει η τιμή στο 1,65. Τότε τι κάνει που έχει αγοράσει στο 1,80 . Πάλι από την τσέπη του ?
Κανα φαγητό θα έχει να φάει ?
-
@georgemit said in Βενζίνη vs Diesel vs Υγραέριο vs ΦΑ vs Υβρίδια vs Ηλεκτρικά:
Υπάρχει η επιχείρησή σου; Είναι ανοιχτή εννοώ;
39 χρόνια .
-
@criuser said in Βενζίνη vs Diesel vs Υγραέριο vs ΦΑ vs Υβρίδια vs Ηλεκτρικά:
Παιδιά δεν είπατε αυτό.
Το θέμα ξεκίνησε από τον Παγωμένο, που ρώτησε γιατί ανεβαίνουν οι τιμές μόλις ανακοινώνεται αύξηση και πέφτουν αργότερα μόλις ανακοινώνεται μείωση.Για τα πρατήρια μιλάμε πάντα.
Και τώρα που έχουμε ακριβή νούμερα, εγώ αγόρασα την Τετάρτη στο 1,60 καύσιμο που είχε αγοραστεί στο 1,57 και την Παρασκευή το πρατήριο έπρεπε να αγοράσει στο 1,70 . Τι έπρεπε να κάνει , όταν έμαθε την Πέμπτη ότι η τιμή ανέβηκε ? Να πληρώσει την διαφορά από την τσέπη του ?
Και την επόμενη φορά στο 1, 75 ? Πάλι τα ίδια από την τσέπη του.Και στο 1,80 ξανά από την τσέπη του.
Και τα βρίσκουν στην Ουκρανία και πέφτει η τιμή στο 1,65. Τότε τι κάνει που έχει αγοράσει στο 1,80 . Πάλι από την τσέπη του ?
-
Ωραίος ...
Πολύδωρος...
Που είναι στα πόδια γρήγορος...
-
Δεν έχω καταλάβει γιατί μαλώνετε... Καλά κάνω και έχω βρει την ζαχαρένια μου.
Όντως, αυτό που λέει ο ταξιδευτής ονομάζεται ως ελάχιστο όριο χρηματοοοκονομικης ισορροπίας. Έχει να κάνει με το πόσο υγιές είναι το κεφάλαιο κίνησης της εταιρείας.
Αυτό αξιολογείται από έναν δείκτη που αξιολογεί τη σχέση μεταξύ κυκλοφορουν ενεργητικό και βραχυπρόθεσμων πληρωμών προμηθευτών.
Αν κατάλαβα καλά αυτό λέτε...Το ζήτημα είναι ένα..... Μειώσετε τους φόρους το φελεκι σας μέσα
-
Μπράβο και εγώ επιχειρηματίας, οπότε λίγο καλύτερα καταλαβαίνω τα περί τιμής αντικατάστασης.
Και τελικά για να τελειώνουμε με την κόντρα, όπως γράφει το λινκ, έχουν 10.10 λεπτά για να μοιράσουν κέρδος οι εταιρείες και τα πρατήρια.
Δηλαδή καθαρό κέρδος του πρατηρίου γύρω στα 5 λεπτά και βάλε και 1 λεπτό τουλάχιστον κόστος λειτουργίας του πρατηρίου και πες μου με κέρδος 2-3-4 λεπτά στο λίτρο, πόσο πρέπει να βάζει τιμές πώλησης όταν έχουμε αυξήσεις .
Φιλε criu αν είπα κάτι και θίχτηκες sorry ειλικρινά. Απλά θεωρώ σε όλους μας έχουν τύχει στραβές με πρατηριουχους, πχ εγώ κάποτε βενζινη στην μότο και στα πρώτα χλμ εβηχε λες και είχε covid 🤪🤪🤪. Αδειάζω ντεπόζιτο και το 1/4 ήταν νερό. Αυτό εννοώ μας κλέβουν αλλιώς. Αλλά για κράτος και εταιρίες θεωρώ μας κλέβουν, Κύπρο γιατί έχει 1.45 νομίζω. Επίσης διάβασα πως σκέφτονται να μειώσουν 7 με 8 λεπτά από τους φόρους... εδώ τι γίνεται?
-
Ωραίος ...
Πολύδωρος...
Τελευταία το λέμε αλλιώς αυτό..
Για όλα φταίει ο @alex-mix
-
Δεν θίχτηκα μαζί σου...
Με τον Πολύδωρο θίχτηκα που ανέφερε για δικά μου μαθηματικά..Τώρα του τα είπε επιστημονικά και ο Λαπ...
Αλλά άμα δεν καταλαβαίνει κάποιος τον απλό όρο της τιμής αντικατάστασης , δηλαδή αν πουλήσω κάτι που έχω, μπορώ με τα λεφτά που θα πάρω να το ξαναγοράσω , τι να πω... -
Αλλο τι γίνεται στα πρατήρια με κλοπές κλπ , άλλο όμως η κριτική για τις τιμές και τις αυξήσεις.
Γιατί από εκεί ξεκίνησε η κουβέντα. -
@ταξιδευτη....αφού δεν ειναι επιστήμη....
-
@lap said in Βενζίνη vs Diesel vs Υγραέριο vs ΦΑ vs Υβρίδια vs Ηλεκτρικά:
@ταξιδευτη....αφού δεν ειναι επιστήμη....
Αυτά τα λέμε μεταξύ μας...
Για τους άλλους έχουμε την επίσημη γραμμή...
-
@mastoras78 said in Βενζίνη vs Diesel vs Υγραέριο vs ΦΑ vs Υβρίδια vs Ηλεκτρικά:
Ωραίος ...
Πολύδωρος...
Τελευταία το λέμε αλλιώς αυτό..
Για όλα φταίει ο @alex-mix
Χαχα ντροπή σου και σε είχα για φίλο
-
Χαχαχαχα, κατάλαβα!
Αυτά είναι λογιστικά και αριθμοδείκτες. Ότι πιο χρήσιμο στην πραγματική οικονομία και ζωή. Οι καλοί λογιστές είναι μικροί θεοί.
Τα μακροοικονομικά ως ανάλυση θεωρίας είναι πιο φλου και πιο άνθρωπο-ιστορικα.
Εσύ μάλλον μισείς το δεύτερο.Επιστήμη όμως όντως είναι η φυσική. Αν και σε κβαντικές υποθέσεις χάνει βασικά αξιώματα της. Σεβασμός λοιπόν και στους φυσικούς. Δύσκολη επιστήμη και σημαντικότατη.
Αυτά για να είμαστε όλοι αγαπημένοι, τον Άλεξ γιατί τον βρίζουμε;
-
Παιδιά δεν είπατε αυτό.
Μόλις άνοιξε το πρατήριο και γέμισε δεξαμενές για πρώτη φορά κάνατε κανέναν έρανο στη γειτονιά να τον ενισχύσετε να πάρει μπρος μη τα βάλει από την τσέπη του;;;
Αν είχα επιχείρηση θα ήθελα πολύ να σε είχα πελάτη. -
Αυτά για να είμαστε όλοι αγαπημένοι, τον Άλεξ γιατί τον βρίζουμε;
Έτσι χωρίς λόγο για το σπορ..
-
Ααα!
Άλεξ γ@@@σαι φίλε μου!!!Ωραίο σπορ είναι! Γυμνάζει γλουτούς από ότι βλέπω!!
-
Πολύδωρος και επιχειρήσεις , έννοιες ασύμβατες...
-
Ααα!
Άλεξ γ@@@σαι φίλε μου!!!Ωραίο σπορ είναι! Γυμνάζει γλουτούς από ότι βλέπω!!
Χμμμ τι κάνεις Lap και γυμνάζεις γλουτους?
Βενζίνη vs Diesel vs Υγραέριο vs ΦΑ vs Υβρίδια vs Ηλεκτρικά