-
@antonmone said in Suzuki Vitara 2015:
ΥΓ, Περαστικα ευχομαι ,τωρα ειδα οτι επεσες,οποτε η γλιστρησες στην πιτα,η σου εβαλε τρικλοποδια ο cruiser σε τυχαια συναντηση σε service Peugeot!
Eπειδη εχω σπασει πλευρο σε πτωση με ποδηλατο στην Κινεττα,εχω να πω οτι ειναι απο τους χειροτερους πονους,κυριως επειδη ειναι συνεχομενος,οσο αναπνεεις πονας!! Περαστικα λοιπον!!Για τις κακές γλώσσες ούτε εγώ τον έσπρωξα ! Ήταν solo μπλονζόν
#ΠεραστιKoulia
-
Ή ήσουν ο παπαγάλος στο 07.00;
-
χαχαχαχα ειλικρινά το έβαλα για την σκαλωσιά αλλά είδα και το επόμενο κλίπ και ναι.. θα μπορόυσα
-
@gtsartsal said in Suzuki Vitara 2015:
Τώρα το διάβασα κι εγώ.
Περαστικά @gatoz. Γρήγορη ανάρρωση εύχομαι.
Αν και οι κομπογιαννίτες λένε θα πονάς τόσες μέρες όσα τα χρόνια σου.Αυτό είναι το ανησυχητικό, γιατί είναι 89 χρονών...
Απλά κάθε μέρα που πάει συνεργείο το βιτάρα, αυτός πάει για λίφτινγκ και λοιπά σε γνωστή γηριατρική κλινική των Δυτικών βεβαίως βεβαίως προαστίων...
-
Περαστικά Γάτε! Πάλι Γάλλο θα πάρεις με το καλό, αλλά συγκεκαλυμμένο σε τίποτα Lancia/Jeep!
Τουλάχιστον έχεις χρόνο να βλέπεις διαστημικό μπάσκετ!
-
Τι έγινε;
-
@lap said in Suzuki Vitara 2015:
Τι έγινε;
Τίποτα σημαντικό,κάποιος πιο πριν έγραψε ότι ακόμα και το Fiat Panda 2014 DIESEL είναι ΠΙΟ οικονομικό από το ΜΟΥΦΑ υβριδικό Suzuki Swift 2021 και πιο ΟΜΟΡΦΟ Α pilar!!!
A επισης ο γάτος χτύπησε και έσπασε πλευρά.
-
Μπορεί να το έπαθε και από ακροβατικά στο κρεβάτι γιατί για τους Βιταραίους το σεξ δεν τελείωσε με την τεκνοποίηση. Ωχ βλέπω τον Γάτο στις επόμενες εκδρομές με το Gr. Vitara σε ιαματικά λουτρά ανα την Ελλάδα. Ξεκίνα από Λίμνη Βουλιαγμένης αλλά είναι λίγο ακριβά 15-17 ευρώ και όταν βγαίνεις ψάχνεις να βρεις τον "ανδρισμό" σου από το κρύο.
-
Μόλις το διάβασα,ανάρτηση στην ομάδα στο fb!!
Δεν ξέρω γιατί αλλά μου ήρθε στο μυαλό,η ατάκα από τον Νονό του Κόπολα…. Ο Λουκά Μπρατσι(αν θυμάμαι καλά το όνομα) κοιμαται με τα ψάρια!!!!!
Πληροφορίες θέλουν τον αθεόφοβο που τα εγραψε,να κάνει κατάδυση στον Κοτρώνα,με στολή,τρία σακιά τσιμέντο ταχειας Τιταν 25κιλα,και 2 παλέτες Dow για θερμομόνωση από πάνω!!!!χαχαχα -
Τι έγινε;
Τίποτα σημαντικό,κάποιος πιο πριν έγραψε ότι ακόμα και το Fiat Panda 2014 DIESEL είναι ΠΙΟ οικονομικό από το ΜΟΥΦΑ υβριδικό Suzuki Swift 2021 και πιο ΟΜΟΡΦΟ Α pilar!!!
A επισης ο γάτος χτύπησε και έσπασε πλευρά.
#κλαίω.
Άπαιχτος -
Δεν ξέρω γιατί αλλά μου ήρθε στο μυαλό,η ατάκα από τον Νονό του Κόπολα…. Ο Λουκά Μπρατσι(αν θυμάμαι καλά το όνομα) κοιμαται με τα ψάρια!!!!!
Πληροφορίες θέλουν τον αθεόφοβο που τα εγραψε,να κάνει κατάδυση στον Κοτρώνα,με στολή,τρία σακιά τσιμέντο ταχειας Τιταν 25κιλα,και 2 παλέτες Dow για θερμομόνωση από πάνω!!!!χαχαχαΠαιδιά... είναι ο Γάτος με άλλο nick... ανάλογα την ομάδα ή το φόρουμ παίζει διαφορετικό παιχνίδι.. μιλάμε για μεγάλη πλεκτάνη..ο άνθρωπος δεν είναι τυχαίο που σχεδόν όλα τα αυτοκίνητα που μέτρησε η άποψή του είναι PSA...και επίσης και Tiguan είχε πέρυσι για ένα διάστημα..που είναι τα Suzuki του;????!!!
-
Πληροφορίες θέλουν τον αθεόφοβο που τα εγραψε,να κάνει κατάδυση στον Κοτρώνα,με στολή,τρία σακιά τσιμέντο ταχειας Τιταν 25κιλα,και 2 παλέτες Dow για θερμομόνωση από πάνω!!!!χαχαχαΝα σώσουμε και το δικό σου σχόλιο, γιατί μάλλον θα τα χάσουμε ....
-
Έχω κρυψώνα ευτυχώς στο Μονπελιέ,σε πορτμπαγκάζ C5 aircross,διαβάζοντας Στανταλ και βλέπω τον Μακρον στο Tv5,πίνοντας Pinot noir!
Ποσά γαλλικά ακόμα για να γλιτώσω; -
Έχω κρυψώνα ευτυχώς στο Μονπελιέ,σε πορτμπαγκάζ C5 aircross,διαβάζοντας Στανταλ και βλέπω τον Μακρον στο Tv5,πίνοντας Pinot noir!
Ποσά γαλλικά ακόμα για να γλιτώσω;Τα σπάει το Montpellier! Είχα μείνει κάτι μήνες όταν ήμουν νέος (και ωραίος, τότε!). Περνάς..θα σε σώσουμε..
-
#mono _hamamatsu
#chrepi_montpellier -
#mono _hamamatsu
#chrepi_montpellierΤο ξέρεις ότι έχει Αρχαίο Ελληνικό κέντρο;! Παλιά πόλη, μοντέρνα πόλη, τα πάντα όλη, με πληθυσμό σαν της Πάτρας (ίσως λίγο μεγαλύτερο). Και Nimes εκεί δίπλα τα σπάει, και μετά προς τη θάλασσα..α.. Γαλλία! PSA, Citroen, Peugeot (με Γαλλική προφορά όλα αυτά!).
-
@dublin said in Suzuki Vitara 2015:
#mono _hamamatsu
#chrepi_montpellierΤο ξέρεις ότι έχει Αρχαίο Ελληνικό κέντρο;! Παλιά πόλη, μοντέρνα πόλη, τα πάντα όλη, με πληθυσμό σαν της Πάτρας (ίσως λίγο μεγαλύτερο). Και Nimes εκεί δίπλα τα σπάει, και μετά προς τη θάλασσα..α.. Γαλλία! PSA, Citroen, Peugeot (με Γαλλική προφορά όλα αυτά!).
Όχι δεν έχω πάει ποτέ Γαλλία!
Είναι στο πρόγραμμα για το επομενο καλοκαίρι,φυσικά με τις αρχαιοελληνικές αποικίες μέσα!Φετος Ιταλία με το ίδιο σχεδόν πρότζεκτ. -
@dublin said in Suzuki Vitara 2015:
#mono _hamamatsu
Όχι δεν έχω πάει ποτέ Γαλλία!
Είναι στο πρόγραμμα για το επομενο καλοκαίρι,φυσικά με τις αρχαιοελληνικές αποικίες μέσα!Φετος Ιταλία με το ίδιο σχεδόν πρότζεκτ.Είναι τεράστια η Γαλλία, και πανέμορφη, νότια είναι απίστευτα (εκτός της Marseille, μπες και βγες!), θέλεις μήνες να την χορτάσεις. Μόνο το Παρίσι θέλει κάνα 3μηνο!
Γενικά φοβερό ταξίδι είναι βόρεια Ιταλία και νότια Γαλλία μέχρι Πυρηναία, το κάνεις σε ένα ταξίδι και είναι φανταστικό πόσο επηρεάζει η Μεσόγειος και οι Άλπεις τις 2 περιοχές! Τα άλλα ίσως πρέπει να τα κάνεις σε άλλα ταξίδια (κεντρική - βόρεια Γαλλία κ νότια Ιταλία). Είναι πολυεθνικά και πολυ πολιτισμικά αυτά τα κράτη. Δεν πας σε ένα σημείο και έχεις καταλάβει τα πάντα..
-
Αλήθεια τώρα έσπασε τα πλευρα του ο άνθρωπος;
Κάνετε πλάκα και δεν καταλαβαίνω.
-
Αλήθεια τώρα έσπασε τα πλευρα του ο άνθρωπος;
Κάνετε πλάκα και δεν καταλαβαίνω.
αυτό που πρέπει να καταλάβεις είναι ότι ο μόνος λόγος που μπαίνουν σε νήμα της Suzuki, είναι να ζητωκραυγασουν με την επιλογή τους να παρουν PSA και να την πουν στον γάτο.
Ουτε προβλήματα, ούτε οδικές ούτε ελλείψεις σε αυτοκίνητα ούτε καν για έξτρα μονωσεις σε ολοκαίνουρια αυτοκίνητα. θα πρέπει να αλλάξει το νήμα και να γραφτεί απλώς φθηνά-αξιοπιστα-γατος.
και γάτε, αν αληθεύει, περαστικά και υπομονή!
Suzuki Vitara 2015