-
Εχω κάνει σχεδόν 3000 χλμ , μέχρι στιγμής έχω βάλει shell v-power diesel και bp diesel ultimate, τελευταία έβαλα και αντιμυκητιακό για πρώτη φορά.
-
Ειδα ενα μαύρο στον δρόμο πριν. Δείχνει πολυ πιο ωραίο σε μαύρο, πάντα σε σχέση με όσα αλλα χρώματα έχω δει εδώ στο νησι.
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Μια διαπίστωση για τους ιδιοκτήτες, μετά από διεξοδική και πολύμηνη μελέτη και πείραματισμό ( ),
είναι το γεγονός πως τα λάδια eneos 0w-30 της suzuki, πεθαίνουν γρήγορα μάγκες. Είναι για το πολύ 6-7,000 χιλιόμετρα.
Μη με ρωτήσετε γιατί, άστο, τελείως ψωνισμένος με το λάδι για μηχανές ο japanese.
Το motul 5w-30 που δίνει ο κεντρικός αντιπρόσωπος Σφακ, ήταν πραγματικά ακούραστο και στις 7 και 8 και ακόμη 10,000 χλμ.Αυτά για λάδια και ξύδια...
Ηρακλής.
-
Μπορει να απαντησει καποιος στα ποσα χλμ ειναι το πρωτο servise για το diesel μοντελο, τι περιλαμβανει, και ποσο κοστιζει περιπου?
-
Ακου τι έχω να γράψω φίλε λακυ λουκ και να είσαι σίγουρος ότι θα βγεις ....χαμένος!
Πρώτο σέρβις στις 10,000 χλμ.
Αστο μέχρι εκεί, δεν πειράζει.
Μετά κάθε 7,500,ασχετα τι λέει ή αντιπροσωπεία.Αυτοι λένε νομίζω κάθε 20,000 χλμ....τέτοιο λάδι που κρατάει 20,000 δεν υπάρχει στην πιάτσα.
Αλλαγή βαλβολινες στις 15,000 χλμ, και μετά κάθε 30,000, άσχετα τι λέει ο αντιπρόσωπος.Αλλαγή φίλτρου καυσίμου κάθε 20,000, ο αντιπρόσωπος γράφει κάθε ...60!
Φίλτρο αέρα κάθε 10,000, και θα βγαίνει πάντα μαύρο( για να ξέρεις τι αναπνέουμε).
Πιο εύκολα βρίσκεις τον προφητη Ηλια ζωντανό( είναι ζωντανός btw στον Παράδεισο) παρά τα 0w30 της μεγάλης Motul.Ο αντιπρόσωπος βάζει τα 0w30 τα suzuki eneos, καλά είναι αλλά όχι για πάνω από 7500.
Είμαι στις 48,000χλμ, το μοτέρ δεν καίει τίποτα.Αν το δεις να καίει,κατι δεν κάνεις καλά εσύ.
Σε φιλώ σταυρωτά,
Ηρακλης ο ουκ εν το πολλω το ευ.
-
Δύο τινά. Πιστεύουμε τυχαίες απόψεις στα φόρα ή εμπιστευόμαστε τους εκατοντάδες μηχανικούς και τα εκατομμύρια χιλιόμετρα εξέλιξης των εργοστασίων. Διαλέγετε και παίρνετε...
-
Τον Ηρακλη πρεπει να τον φερουμε σ επαφη μ εμπορο λαδιων που γραφει κι εδω μεσα και τον συμφερει να σου πουλαει ανα 7.500km και οχι ανα 20.000km
Τα πρωτα λεει στις 10.000km τα επομενα ανα 7500km. Αυτο δεν ειναι καν λογικο. -
None,
α ρε αλανι, το c5 το διλιτρο με την υδροπνευματικη θα έπαιρνα αλλά με έφαγε ο πατέρας μου που είχε το bx του 1973 ,και υπέφερε όπως μου είπε με τα προβλήματα που έβγαζε! (bx λεγόταν? αυτό με το κάθετο πορτμπαγκάζ).Ιταλε, έγραψα στο παλικάρι τι λέει ο αντιπρόσωπος και τι κάνει ο japanese. Διαλέγει και παίρνει.
Ηρακλης ο ιπτάμενος
-
To Gs λες, 20 χρονια το χε ο δικος μου πατερας
-
Έτσι!
Σε ένα τέτοιο γεννηθηκα.Αναρτηση από το υπερπέραν.
Αστο σου λέω,ο αντιπρόσωπος τα ήθελε ντουκου χωρίς να δω αμάξι μπροστά μου, λίγο και ο πατέρας μου και το άφησα το c5.
Τεσπα.Ηρακλης the off topic guy.
-
Γεια σου Hercules, συνεχισε ετσι
-
Α ρε αλανι!!!!
Για μένα citroen=υδροπνευματικη.Δεν υπάρχει τίποτα άλλο. Τέτοια αυτοκίνητα προάγουν το θεσμό της αυτοκίνησης. Δεν είναι για κάθε μέρα.Το c5 το αγοράζεις για να γυρίσεις όλη την ευρωπη,ηρεμα και ωραία.Δεν κάνει για τα ψώνια απο το σούπερ μάρκετ.Τέτοιο αυτοκίνητο- θεσμός είναι και το mazda rx7-8.Ροτορας-βανκελ, ένα και μοναδικό. Δεν κάνει για ψωνια, κάνει για 2 ανάποδα τιμόνια κάθε σαββατοκύριακο για να φεύγει ή κούραση τής εβδομάδος.
Το vitara είναι για κάθε μέρα.Ελβετικος σουγιάς.Καλο αξιόπιστο, χωρίς όμως υδροπνευματικη,χωρις βανκελ.
Στη ζωή δε παντρευεσαι πάντα αυτή που αγαπάς περισσότερο, τι να κάνουμε!Ηρακλης ο φιλόσοφος χαχαχαχα
-
καλησπέρα σε όλους,
έχω διαβάσει το μεγαλύτερο μέρος του νήματος μιας και ενδιαφέρομαι για το συγκεκριμένο μοντέλο στην εκδοση GL+(4X4).
προχθές το πήρα και ενα td η αίσθηση απόκρισης του κινητήρα καλή, στην εκδοχή sport καλητερη, η κατανάλωση σε λογικά επίπεδα.
το θέμα μου είναι ότι η τιμή που μου έδωσαν απο αντιπροσωπεία είναι στα 25.861 μαζί με έξοδα ταξινόμησης και μεταλλικό χρώμα.
κοιτώντας στο car βλέπω άλλες αντιπροσωπίες να δίνουν και δώρα, στην περίπτωση μου ο πωλητής δεν έκανε καθόλου κουβέντα περι δώρων, αλλα και χαμηλότερες τιμές.η τιμή γενικά πώς σας φαίνεται? επίσης συνήθως από δώρα τί προσφέρουν?
γενικά πάντως η εντύπωση που μου έδωσε το αυτοκίνητο είναι πολύ καλή....την Τρίτη θα πάω να δοκιμάσω και το duster όπως και το QQ.
-
Εγώ είχα φτάσει πριν ένα χρόνο πολύ κοντά στο να το πάρω. Τότε σε αυτά τα χρήματα έβγαινε η glx.
Δώρα μου έδιναν, τον τεμπέλη, συναγερμό και με λίγη πίεση μου είχαν πει και για το πακέτο rugged αν θυμάμαι καλά και λέγεται έτσι. ...Στάλθηκε από το SM-N915FY μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης nikolas7_4 έγραψε:
καλησπέρα σε όλους,
κοιτώντας στο car βλέπω άλλες αντιπροσωπίες να δίνουν και δώρα, στην περίπτωση μου ο πωλητής δεν έκανε καθόλου κουβέντα περι δώρων, αλλα και χαμηλότερες τιμές.
η τιμή γενικά πώς σας φαίνεται? επίσης συνήθως από δώρα τί προσφέρουν?Θα πας αλλη μια φορα σ αυτον και θα του πεις:Ενδιαφερομαι για το αμαξι και πες μου μια τελικη τιμη και τι δωρα μπορεις να μου κανεις?
Εννοειται πως θα πας και σε αλλες suzuki να ρωτησεις.
Το duster ειναι καλη περιπτωση και πιο οικονομικο σε αγορα -
Κάπου 24.5Κ με το κλειδί στο χέρι το ίδιο ακριβώς (GL+, 1.6 DDis) αγορά τον Ιανουάριο από ετοιμοπαράδοτα.
Μεταλλικό χρώμα, rugged πακέτο και κάρτα nav τα 'extra'. Συναγερμό έχει αλλά δεν νομίζω να είναι extra, μάλλον είναι μέρος του εξοπλισμού. Δεν πήρα κάποιο δώρο αλλά έκανα και ανταλλαγή το παλιό μου.
Το Duster και το QQ είναι μεγαλύτερα σε μήκος με αντίστοιχα μεγαλύτερους χώρους. Το Vitara έχει πλάτος QQ σε σχεδόν μήκος Juke. -
ευχαριστώ για τις απαντήσεις,
να πώ οτι γράφω απο Ηράκλειο Κρήτης οπότε εναλλακτικές λίγες, άλλες δύο αντιπροσωπείες, στην Κρήτη.
Αλλα αν δώ οτι η τιμή διαφέρει πάνω απο 1Κ δεν θα το σκεφτώ να μπώ και σε καράβι να το φέρω κάτω.
το Duster μου αρέσει δεν το έχω βεβαια οδηγήσει... τιμή που μου έδωσαν γι αυτό μαζί με cruise control και μεταλλικό χρώμα 22.500!! του έχω εμπιστοσύνη μιας και με αυτόν τον κινητήρα στο renault megane 1.5dci εκανα μέσα σε 6 χρόνια 197k χλμ εντελώς απροβληματιστα.
αν ομως με το vitara η διαφορά τους είναι 2Κ θα προτιμήσω το vitara μιας και αυτό απο κινητήρα υπόσχεται αρκετά καλά, και στο td μια χαρά οικονομικό τον είδα.
σε ποιά αντιπροσωπεία της Αθήνας και πέριξ θα μου προτείνατε να ρωτήσω σαν μέτρο συγκρισης?
επίσης ποιά η γνώμη σας για τα αυτοκίνητα td δηλαδη με 10Κ χλμ το πολύ...
-
καλησπέρα σε όλους,έχω διαβάσει το μεγαλύτερο μέρος του νήματος μιας και ενδιαφέρομαι για το συγκεκριμένο μοντέλο στην εκδοση GL+(4X4).
προχθές το πήρα και ενα td η αίσθηση απόκρισης του κινητήρα καλή, στην εκδοχή sport καλητερη, η κατανάλωση σε λογικά επίπεδα.
το θέμα μου είναι ότι η τιμή που μου έδωσαν απο αντιπροσωπεία είναι στα 25.861 μαζί με έξοδα ταξινόμησης και μεταλλικό χρώμα.
κοιτώντας στο car βλέπω άλλες αντιπροσωπίες να δίνουν και δώρα, στην περίπτωση μου ο πωλητής δεν έκανε καθόλου κουβέντα περι δώρων, αλλα και χαμηλότερες τιμές.η τιμή γενικά πώς σας φαίνεται? επίσης συνήθως από δώρα τί προσφέρουν?
γενικά πάντως η εντύπωση που μου έδωσε το αυτοκίνητο είναι πολύ καλή....την Τρίτη θα πάω να δοκιμάσω και το duster όπως και το QQ.
έχω το vitara 4x4 diesel απο τέλη Απριλίου, Τότε ήταν φθηνότερο αλλά ψάξε για κάποια ετοιμοπαράδοτα που βλέπω σε γνωστό ιστότοπο .Συναγερμό το αμάξι διαθέτει, αυτό που χρειάζεσαι αν σ αρέσει και το off-road είναι η ρεζέρβα και ένα υποβραχιόνιο που έβαλα μαζί. υ.γ Η κατανάλωση (μέση ) 5.4 εδώ και πολύ καιρό.
-
ευχαριστώ για τις απαντήσεις,να πώ οτι γράφω απο Ηράκλειο Κρήτης οπότε εναλλακτικές λίγες, άλλες δύο αντιπροσωπείες, στην Κρήτη.
Αλλα αν δώ οτι η τιμή διαφέρει πάνω απο 1Κ δεν θα το σκεφτώ να μπώ και σε καράβι να το φέρω κάτω.
το Duster μου αρέσει δεν το έχω βεβαια οδηγήσει... τιμή που μου έδωσαν γι αυτό μαζί με cruise control και μεταλλικό χρώμα 22.500!! του έχω εμπιστοσύνη μιας και με αυτόν τον κινητήρα στο renault megane 1.5dci εκανα μέσα σε 6 χρόνια 197k χλμ εντελώς απροβληματιστα.
αν ομως με το vitara η διαφορά τους είναι 2Κ θα προτιμήσω το vitara μιας και αυτό απο κινητήρα υπόσχεται αρκετά καλά, και στο td μια χαρά οικονομικό τον είδα.
σε ποιά αντιπροσωπεία της Αθήνας και πέριξ θα μου προτείνατε να ρωτήσω σαν μέτρο συγκρισης?
επίσης ποιά η γνώμη σας για τα αυτοκίνητα td δηλαδη με 10Κ χλμ το πολύ...
Σιγουρα θα πετυχεις καλυτερη τιμη αλλου
Στάλθηκε με tapa
-
@nikolas7_4
Εμένα η αναζήτηση σε έναν αντιπρόσωπο και στα κεντρικά μου έφερε την ίδια τιμή (περιμπιπτόντως 23.5 και όχι 24.5 που έγραψα). Αν δεν είσαι εδώ επιτόπου για να εκδηλώσεις ενδιαφέρον όπως σου είπαν, δύσκολα να διαπραγματευτείς κάτι καλό.
Για το td, απ' ότι λες έχεις εμπειρία σε τέτοιους κινητήρες. Το αμάξι έχει σχετικά μικρό βάρος και πολύ δύναμη μεταξύ 1500 και 3000 στροφών. Μετά όχι πολλά πράγματα. Αν μπορείς να προσαρμόζεις την οδήγησή σου σε αυτό το στυλ, όλα καλά. Δυστυχώς το 1.6 βενζίνη είναι αρκετά παρακάτω σε δύναμη (αν δεις τα διαγράμματα ροπής-ιπποδύναμης του ενός και του άλλου εκεί που ψοφάει το ντίζελ -κάπου στα 16 kgrm - φτάνει με τα χίλια ζόρια το βενζινοκίνητο). Μάλλον όμως το πιο fun to drive είναι το 1.4 S που όμως είναι ακριβότερο και με ανάλογο penalty κατανάλωσης (εγώ τώρα είμαι σε μέση 6.2 με τάσεις καθόδου λόγω εθνικής όπου όμως δεν πέφτω και κάτω από τα 120 km/h).
Suzuki Vitara 2015