-
Βασίλη αυτό για την Εγνατία το λες ως επιχειρήμα κατά της ιδιωτικοποιησης των δρόμων; η Εγνατία είναι ακόμα κρατική και υπάρχει απίστευτη αντίσταση στην ιδιωτικοποιησης της συντήρησης και λειτουργίας της. Εντωμεταξύ μπορεί να μην πληρώνεις άμεσα πολλά διόδια στην Εγνατία αλλά πληρώνεις τα λεφτά από τον προϋπολογισμό στην εν λόγω κρατική εταιρεία για να βάζει ο κάθε υπουργός τους φίλους του.
-
Ο χρήστης iceman7 έγραψε:
Βασίλη αυτό για την Εγνατία το λες ως επιχειρήμα κατά της ιδιωτικοποιησης των δρόμων; η Εγνατία είναι ακόμα κρατική και υπάρχει απίστευτη αντίσταση στην ιδιωτικοποιησης της συντήρησης και λειτουργίας της. Εντωμεταξύ μπορεί να μην πληρώνεις άμεσα πολλά διόδια στην Εγνατία αλλά πληρώνεις τα λεφτά από τον προϋπολογισμό στην εν λόγω κρατική εταιρεία για να βάζει ο κάθε υπουργός τους φίλους του.Σωστοςςςςςς
Στάλθηκε από το SM-N915FY μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Δεν το σχολίασα από πολιτική σκοπιά, αλλά από την άποψη ότι πιστεύω ότι και σε αυτήν την περίπτωση δεν έγινε σωστή δουλειά, όπως παντού στην Ελλάδα. Πολιτικοποιημένος δεν είμαι ιδίως σε μια εποχή που είτε ψηφίζεις είτε όχι δεν έχει κανένα αποτέλεσμα στην πολιτική κατάσταση της χώρας. Εδώ και 20 χρόνια μόνο μια φορά ψήφισα - στο δημοψήφισμα - και τότε γύρισαν την ψήφο μου ανάποδα...Ποτέ ξανά!
-
Βασιλη μου με στεναχωρησε πολύ αυτό που μόλις διάβασα, ειλικρινά!
-
Βασιλη μου με στεναχωρησε πολύ αυτό που μόλις διάβασα, ειλικρινά!Εμένα να δεις Στέφανε! Που προσπαθώ να πείθω τους μαθητές μου ότι πρέπει οπωσδήποτε να ενδιαφέρονται για τα κοινά, να συμμετέχουν και να προσπαθήσουν να αλλάξουν με την ενεργή συμμετοχή και την ψήφο τους τα χάλια που τους παραδίδουμε. Ακριβώς επειδή θεωρώ ιερή την ψήφο μου δεν βρήκα τόσα χρόνια κάποιον που να την αξίζει στο ελάχιστο...Ας σταματήσουμε εδώ, γιατί πάλι ευθύνομαι για το off topic και οι mods φαντάζομαι ότι έχουν εξαντλήσει την υπομονή τους μαζί μου...
-
Ο χρήστης The_Emperor έγραψε:
Δεν το σχολίασα από πολιτική σκοπιά, αλλά από την άποψη ότι πιστεύω ότι και σε αυτήν την περίπτωση δεν έγινε σωστή δουλειά, όπως παντού στην Ελλάδα. Πολιτικοποιημένος δεν είμαι ιδίως σε μια εποχή που είτε ψηφίζεις είτε όχι δεν έχει κανένα αποτέλεσμα στην πολιτική κατάσταση της χώρας. Εδώ και 20 χρόνια μόνο μια φορά ψήφισα - στο δημοψήφισμα - και τότε γύρισαν την ψήφο μου ανάποδα...Ποτέ ξανά!Βασίλη καταννοώ απόλυτα τον τρόπο που αντιμετωπίζεις την κορυφαία κοροϊδία όπως έχει αποδειχθεί η ψήφος ως συμμετοχή στα κοινά και σε μεγάλο βαθμό συμφωνούμε. Απο εκεί και μετά θεωρώ ότι όλοι πρέπει να είμαστε πολιτικοποιημένοι με την έννοια του όρου που απέδιδε ο Πλάτωνας ως υποχρέωση απέναντι στην κοινωνία αλλά και στον εαυτό μας. Ποτέ όμως οπαδοί!
-
Ο χρήστης The_Emperor έγραψε:
Βασιλη μου με στεναχωρησε πολύ αυτό που μόλις διάβασα, ειλικρινά!
Εμένα να δεις Στέφανε! Που προσπαθώ να πείθω τους μαθητές μου ότι πρέπει οπωσδήποτε να ενδιαφέρονται για τα κοινά, να συμμετέχουν και να προσπαθήσουν να αλλάξουν με την ενεργή συμμετοχή και την ψήφο τους τα χάλια που τους παραδίδουμε. Ακριβώς επειδή θεωρώ ιερή την ψήφο μου δεν βρήκα τόσα χρόνια κάποιον που να την αξίζει στο ελάχιστο...Ας σταματήσουμε εδώ, γιατί πάλι ευθύνομαι για το off topic και οι mods φαντάζομαι ότι έχουν εξαντλήσει την υπομονή τους μαζί μου...
Μαζί σου
Στάλθηκε από το SM-N915FY μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Δεν είναι ίδιοι οι δρόμοι και το ξέρεις. Μην λαικιζουμε έτσι. Σε κάθε περίπτωση προτιμώ να έχω ασφαλείς δρόμους και να χρηματοδοτω και την κατασκευή νέων και ας πλουτιζει και κάποιος στην πορεία. Δεν υπάρχει κάτι κακό στον πλούτο ούτε στο κέρδος.Τι διαφορά είχε η Αθηνών-Θεσσαλονίκης το 2006 σε σχέση με σήμερα; Ότι χτίστηκαν κι άλλα διόδια είναι η μόνη απάντηση!!! Και ναι, το κέρδος στην πλάτη του κοσμάκη είναι πολύ κακό!!!
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Τι διαφορά είχε η Αθηνών-Θεσσαλονίκης το 2006 σε σχέση με σήμερα; Ότι χτίστηκαν κι άλλα διόδια
είναι η μόνη απάντηση!!! Και ναι, το κέρδος στην πλάτη του κοσμάκη είναι πολύ κακό!!!Αρκετά μεγάλη, ασχέτως αν απομένουν ακόμα έργα (Τέμπη) λόγω της στάσης χρηματοδότησης 2 φορές μέσα στα τελευταία 6 χρόνια.
Επίσης ξεχνάς ότι το κόστος διοδίων δεν είναι μόνο για τη χρηματοδότηση των έργων όσο και κυρίως για τη συντήρηση.
Ολα αυτά κοστίζουν και δη πολλά!
Το ότι στα παρείχαν δημόσιοι υπάλληλοι, σε άθλιο επίπεδο δήθεν 'τσάμπα' και τα πλήρωνες μεσω φορολογίας (άμεσης και έμμεσης) δεν είναι δικαιολογία!
Το κέρδος (αν και είναι τόσα τα κόστη στο θέμα αυτοκινητόδρομος που πρέπει να πας μετά από πολλά χρόνια για να έχεις πραγματική απόδοση επί των κεφαλαίων σου για να μιλάς για κέρδος) πάντα από κάποιον βγαίνει. Δεν φυτρώνει στα δένδρα! Εκτός αν προτιμάς σοβιετικού τύπου καταστάσεις.
Παρεμβάσεις σε σημεία και εξορθολισμός της λειτουργίας του συστήματος διοδίων σίγουρα απαιτείται, αλλά λαικισμοί του στυλ 'κέρδος στην πλάτη του κοσμάκη' μας έφερε δυστυχώς εδώ που είμαστε, καθώς μαγικές λύσεις τύπου 'δεν πληρώνω' (αλλά πληρώνουν άλλοι μαλάκες για εμένα) δεν υπάρχουν.
Κοινή λογική λειπει όχι αφορισμοί! -
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Τι διαφορά είχε η Αθηνών-Θεσσαλονίκης το 2006 σε σχέση με σήμερα; Ότι χτίστηκαν κι άλλα διόδια είναι η μόνη απάντηση!!! Και ναι, το κέρδος στην πλάτη του κοσμάκη είναι πολύ κακό!!!Ο τσαμπας πεθανε κι ο γιος του δεν πληρωνει
-
Admin δεν είμαι...
Είμαι όμως κάτοχος vitara.
Και θα ήθελα το νήμα αυτό να αφορά κάθε πληροφορία ή άποψη για αυτό.
Εδώ
viewforum.php?f=5
θα ήταν καλύτερα να συνεχιστεί η συζήτηση για τους αυτοκινητόδρομους κλπ...Υ.Γ.
Ενδιαφέρουσα η συζήτηση, συντάσομαι με τον 'παγωμένο'... -
Θα συμφωνήσω με τον gatoz. Ας επιστρέψει η συζήτηση στο Suzuki Vitara 2015!
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Ανάκληση για Nox...
http://www.autogreeknews.gr/teleutaia-n ... 1-6-diesel -
http://www.autotriti.gr/data/news/previ ... _21473.asp
Test στο autotriti...
Τουλάχιστον κακογραμμένο και παραπλανητικό...
π.χ.
'Στην πράξη, τα χαμηλά αποθέματα ροπής σε κερδίζουν αμέσως,' = άλλο ήθελε να πει ο ποιητής?
'Ωστόσο, στο σημείο αυτό να σημειώσουμε πως προαιρετικά το μοντέλο διατίθεται και με αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη' Οκ το aisin είναι εξαιρετικό, αλλά διπλού συμπλέκτη?
'Τα 185 χλστ. απόστασης από το έδαφος κρίνονται άκρως ικανοποιητικά, ενώ οι κοντοί πρόβολοι σε βοηθούν όταν να ξεπεράσεις δύσκολα εμπόδια' Για το vitara που έχω μιλάμε?
' οι κλίσεις στις στροφές τονισμένες' Επίσης για το 1.4 S μιλάμε? Αν κάπου είναι αλλαγμένο με τα diesel είναι εδώ που προσεγγίζει το 'κούτσουρο'
'καθώς όταν βρεις χώμα και ανεβάσεις οδηγικούς ρυθμούς η κατανάλωση μπορεί να φτάσει εύκολα τα 10 λτ./100 χλμ' WRC έκδοση από τη suzuki?Αντί για τεστ, για βόλτα το κόβω...
Υ.Γ.
Πλέον η μέση κατανάλωση (80% πόλη με πυκνή κίνηση) έχει ανέβει στα 7.8
Ο κινητήρας από την άλλη, στα 7000km έχει 'ανοίξει', πάει εντυπωσιακά για το είδος, το μέγεθος και τα κυβικά
Fault αρ. 1: Τρίξιμο από το footrest, διορθώθηκε με κούμπωμα της μοκέτας...
Fault αρ. 2: Το start-stop είναι αργό: Αν μπει στη διαδικασία σβησίματος, αν καθώς σβήνει πατήσεις τον συμπλέκτη δεν αναστέλλει το stop και πρέπει να πατήσεις πάλι εκ νέου τον συμπλέκτη. Ευτυχώς μπαίνει στη διαδικασία stop 2-3 sec μετά από πλήρη ακινητοποίηση
Fault αρ. 3: Γεμίζει με πτώματα από έντομα καθώς το παρπρίζ είναι πολύ 'όρθιο'
Fault αρ. 4: Το mirrorlink με xperia z3 δεν λειτουργεί μετά την αναβάθμιση του z3 σε 5.1.1
Fault αρ. 5: Ο τοπικός αντιπρόσωπος τοποθετεί πατάκια τα οποία δεν έχουν σημεία αγκύρωσης αλλά αντί για αυτά μία πλαστική βίδα (!!!) που την 'βιδώνουν' στην μοκέτα! Στα 25k αξία αποτελεί προσβολή......και ένα report από 'συνιδιοκτήτη', ατυχώς αγγλόφωνο ώστε να το αναφέρει μόνος του. Οταν παρέλαβε το δικό του S (auto), τα ελαστικά δεν ήταν επαρκώς ζυγοσταθμισμένα με αποτέλεσμα τρέμουλο. Εγραψε μια-δύο όχι ευγενικές επιστολές και ο σφακ του τα αντικατέστησε (ενώ είχαν ήδη 5k) με michelin crossclimate που είναι και αρκετά ακριβά...
-
Κανένα από τα 1 - 5 δεν θεωρώ fault....
Άντε ίσως το υπ' αριθ. 4 και αυτό με το ζόριΤα 185 χλστ. απόστασης από το έδαφος κρίνονται άκρως ικανοποιητικά, ενώ οι κοντοί πρόβολοι σε βοηθούν όταν να ξεπεράσεις δύσκολα εμπόδια' Για το vitara που έχω μιλάμε?
Το autotriti είναι για τα πανηγύρια αλλά με αυτο γιατί δε συμφωνείς??
-
Ο χρήστης Andreas-Qashqai έγραψε:
Κανένα από τα 1 - 5 δεν θεωρώ fault....
Άντε ίσως το υπ' αριθ. 4 και αυτό με το ζόριΤα 185 χλστ. απόστασης από το έδαφος κρίνονται άκρως ικανοποιητικά, ενώ οι κοντοί πρόβολοι σε βοηθούν όταν να ξεπεράσεις δύσκολα εμπόδια' Για το vitara που έχω μιλάμε?
Το autotriti είναι για τα πανηγύρια αλλά με αυτο γιατί δε συμφωνείς??
Χριστός Ανέστη και υγεία σε όλους... (παράλειψη στο προηγούμενο post)
18cm δεν είναι ικανή απόσταση για σοβαρό off road αλλά κυρίως γιατί δεν έχει κοντούς πρόβολους, ειδικά μπροστά. Συγκρίνω βέβαια με τα προηγούμενης γενιάς gv. Γενικά άλλωστε νομίζω ότι η τρέχουσα και πιο εμπορική γενιά των suv είναι προσανατολισμένη στην άσφαλτο και το light-περιστασιακό χωματόδρομο.
Οσο για τα fault, δεν χρειάζεται να είναι επιπέδου βλάβης κινητήρα, αλλά κάτι που με ενοχλεί στην καθημερινή συμβίωση, εκεί το τοποθετώ... -
Χρόνια πολλά!!
Σωστά, θα συμφωνήσω για σοβαρό off road δεν είναι αλλά για το χαρακτήρα του αυτοκινήτου και σε σχέση με τον ανταγωνισμό, καλά τα καταφέρνει!! -
Χρόνια Πολλά σε όλους και όλες, Χριστός Ανέστη και Ευτυχισμένος ο καινούργιος έτος.
γατόνι με πέταλα, μη διαβάζεις περιοδικά που γλείφουν τη γερμανική μπότα.Έχω 2 άρρωστους hondaκηδες φίλους, που μπαίνουν σε κάθε άρθρο του για το golf, και 'χώνουν' συνέχεια.
Εψές πήγα στον Νταλιάνη για το σέρβις των 40,000. Ανοίξαμε την κάτω ποδιά, και όλα ήταν γυαλισμένα λες και βγήκε τώρα από το εργοστάσιο. Σάματι ,θα μου πεις, το πας σε κατσικόδρομους; Όχι, απλά μ' άρεσε η θέα.
Βάλαμε για πρώτη φορά τα Eneos C2 0W-30, κατευθείαν από τη Suzuki motor corporation, Japan. Πρώτη εντύπωση, κροταλίζει λίγο παραπάνω, αλλά νιώθει πιο ελεύθερο στις ρεπρίζ. Θα τεστάρω και άλλο, και θα επιστρέψω για.Σάμπως, όλα καλά.
-
Ο χρήστης Andreas-Qashqai έγραψε:
Χρόνια πολλά!!
Σωστά, θα συμφωνήσω για σοβαρό off road δεν είναι αλλά για το χαρακτήρα του αυτοκινήτου και σε σχέση με τον ανταγωνισμό, καλά τα καταφέρνει!!Σωστος και να προσθεσω και την πολυ καλη τιμη αγορας!
-
Χρόνια πολλά , Νομίζω οτι το vitara είναι κάπου στη μέση σχετικά με τις off road επιδόσεις. Η απόσταση των 18,5 εκ είναι άνω του μέσου όρου (qashqai-juke-asx 18 εκ, 500 χ 4χ4 17,9 εκ ,mokka 16,5 εκ , yeti 18 εκ, q3 170 εκ, χ1 183 εκ). Μόνο θέμα έχει με τον σχετικά μακρύ εμπρός πρόβολο και χρειάζεται προσοχή.Βελτίωση έστω μικρή θα δώσουν τα ελαστικά μεικτής χρήσης για πιο ζόρικες καταστάσεις.
Οσο αφορά την τετρακίνηση θεωρείται αποτελεσματικότατη.
Suzuki Vitara 2015