-
https://media.ford.com/content/fordmedia/feu/en/news/2021/07/01/silver-at-the-end-of-the-rainbow-as-ford-lgbtiq--group-celebrate.html
σιρε, οι επιλογες μας ειμαστε.... -
@gatoz said in Suzuki Vitara 2015:
ρε συ σιρε νομιζεις οτι τη βρισκουν ολοι με ερπετα? που καθεσαι οπως στο μεταλλικο κρεβατι της γιαγιας με ορθια πλατη οταν σου δινει χαμομηλι. και στο ειπανε σουβ?
...το μαστορι να σου γραψει τη πρωτη διαδρομη του με κανονικο σουβι,
μετα απο χιονι, εκει που πριν το πολυ χιονι, βασικα με πολυ λιγο χιονι εως και καθολου, ενα πουμα στο φουμπου ειχε αφησει τα κοκκαλα του μαζι με μαρσπιε και τους μισους κωδικους φορντ στο χωματοδρομο. ο τυπος μαλιστα προειδοποιουσε το ποσο δυσκολη διαδρομη ειναι και το ποσα μακρυα και γαματα πηγε το σαχλοκουδουνο.
ο ασχετος μαστορας απλα το περασε αερα. και εφτασε 15 χιλιομετρα μετα, στο σπιτι του.
γιατι μπορει, γιατι εχει αμαξι και οχι σαυρα.
που εννιοτε κρυβεται σε φωλιες αλλωστε, γνωριζω μια τετοια... αχαχαχ.ναι θα πάρουμε 4χ4 για τις 2 μέρες το χρόνο που έχει χιόνι στην αθήνα
ασε μας ρε αλητοαγατε. αν γίνει αυτό θα πάω από Αττική οδό
-
Και γιατί δεν την λένε σκέτο "suv"?
Ε;;;;
-
@gatoz said in Suzuki Vitara 2015:
https://media.ford.com/content/fordmedia/feu/en/news/2021/07/01/silver-at-the-end-of-the-rainbow-as-ford-lgbtiq--group-celebrate.html
σιρε, οι επιλογες μας ειμαστε....ελα μωρε υποστηρίζουμε και τιούτους και ουράνια τόξα να πουμε
ενοχλάμε κανενανα?????
-
Εγώ νομίζω πως δεν έχει κοντή πρώτη για λόγους κόστους, όχι γιατί δε θα ήταν καλύτερο αν την είχε.
-
@lap said in Suzuki Vitara 2015:
Και γιατί δεν την λένε σκέτο "suv"?
Ε;;;;
μα έχει Αθηναικές πινακίδες, τι δεν καταλαβαίνεις?????????????
-
@dimsabas said in Suzuki Vitara 2015:
Εγώ νομίζω πως δεν έχει κοντή πρώτη για λόγους κόστους, όχι γιατί δε θα ήταν καλύτερο αν την είχε.
Εσύ μη μιλάς...τα κάνεις χειρότερα....
-
@cirus said in Suzuki Vitara 2015:
@antonakis said in Suzuki Vitara 2015:
Δεν θέλει τσακωμούς. Ο διαχωρισμός των SUV πλέον αφορά ότι δεν είναι hatch/sedan/station/coupe, αν και εδώ οι γραμμές είναι άστα να πάνε πλέον. Και ελάχιστα είναι και sport με S κεφαλαίο.
Ο κόσμος θέλει χώρους, άνετο μπες βγες και ορατότητα.
καλά δεν τσακωνόμαστε με τον lap ποτέ. απλά λεω το σωστό, γράφει το λάθος και επιμένει μέχρι να βαρεθώ όπου και σταματάω
ανα γεια σου
Μη με κάνεις να σε νικήσω, είμαι κουρασμένος....
-
@antonakis said in Suzuki Vitara 2015:
Δεν θέλει τσακωμούς. Ο διαχωρισμός των SUV πλέον αφορά ότι δεν είναι hatch/sedan/station/coupe, αν και εδώ οι γραμμές είναι άστα να πάνε πλέον. Και ελάχιστα είναι και sport με S κεφαλαίο.
Ο κόσμος θέλει χώρους, άνετο μπες βγες και ορατότητα.
καλά δεν τσακωνόμαστε με τον lap ποτέ. απλά λεω το σωστό, γράφει το λάθος και επιμένει μέχρι να βαρεθώ όπου και σταματάω
ανα γεια σου
Μη με κάνεις να σε νικήσω, είμαι κουρασμένος....
Μόνο ο Μ@λ@κ@ς είναι ανίκητος στην Ελλάδα χαχαχαχαχαχαχα
Εγω νικιέμαι ευκολα
-
Ε σκέψου να σε νικά ακόμα και ένας μ@@@ς. Ντορπη!
Αρα θα πρέπει να βρούμε μια άλλη ορολογία για αυτόν που χάνει ακόμα και από μ@@@ες.Όπως τα suv για ..... άσφαλτο.
-
μπα το ρίχνουν και με μακριά 3η στην θάλασσα τον ματρακά δεν χρειάζεται κοντή πρώτη,
-
Αρα θα πρέπει να βρούμε μια άλλη ορολογία για αυτόν που χάνει ακόμα και από μ@@@ες.Όπως τα suv για ..... άσφαλτο.
το μ@λ@κ@ς δεν πήγαινε για σένα αλιμονο, ελπιζω να το κατάλαβες!!!! λέω για τους πολλούς που έχουμε στην Ελλάδα
-
Σαφώς και θα ήταν καλύτερα. Αλλά στο ντίζελ κουμπώνεις πρώτη και ανεβαίνεις με κάτω από 10 χλμ/ώρα (χωρίς να δίνεις καθόλου γκάζι δλδ, στο ρελαντί) κλίση στο 15%. Κάπου βοηθάει και αυτό (να περάσεις σιγά-σιγά ένα δύσκολο σημείο...).
-
το μ@λ@κ@ς δεν πήγαινε για σένα!!!! λέω για τους πολλούς που έχουμε στην Ελλάδα
Το ξέρω αφού δεν είμαι ένας από αυτούς....ανήκω σε μειοψηφία μη μαλακά.
-
το μ@λ@κ@ς δεν πήγαινε για σένα!!!! λέω για τους πολλούς που έχουμε στην Ελλάδα
Το ξέρω αφού δεν είμαι ένας από αυτούς....ανήκω σε μειοψηφία μη μαλακά.
νταξει απλά το εγραψα μην τυχόν με παρεξήγησες.
Πλάκα κάνω αλλά δεν προσβάλω κανέναν
-
Σε νίκησα.
1-0...
-
Σε νίκησα.
1-0...
Σιγά η γυναίκα μου μέχρι το βράδυ με νικάει με 18-0
Σιγά το κατόρθωμα
-
Ωχ!!!!
Α όχι, ζητώ επαναμετρηση....
1-1
-
Τεσπα, θα βγει κανένα καινούργιο βιταρα, βαρέθηκαμε με το ιδιο.
Λίγο τσακπινια, λίγο design, λίγο καλύτερο εσωτερικό;
-
δεν ξερω πως ξεκιναει με τον 129 σε χωμα και σηκωματα, αλλα με τον 140 μια χαρα πηγαινες και πριν τις ροπες, με 500-700rpm και χωρις να μυρισει πουθενα.
βασικα τα αυτοματα εχουν πολυ κοντυτερες πρωτες.
Suzuki Vitara 2015