-
Η αιτία που πήρα το Swift σε έκδοση GLX το 2017 ήταν αυστηρά και μόνο το keyless. Τα υπόλοιπα συμπαραμαρτούντα (συμπεριλαμβανομένου του hybrid τότε) ήταν απλώς αδιάφορα. Η αλήθεια είναι ότι χρησιμοποιώ keyless από το Swift του 2007. Καλύτερα τιμή με το κλειδί στη τσέπη ...παρα στο χέρι.
-
Το acc που έχουν οι εκδόσεις glx ειναι όλη η διαφορά όπως επίσης και το blind spot monitor, νομίζω έχουν και dynamic steering lane assist.
-
Acc έχουν όλα τα βιταρα ακόμα και το gl.
-
Wow! Δεν το ηξερα ότι το έβαλαν στο fl.
Οντως τότε ακόμα και η gl+ είναι καλή επιλογή
-
Εως στιγμης κλεινω στην gl+ all grip / total black μαζι με
parktronic-συναγερμο + το κεντρικο ρολόι του glx στα 22 τελικής
Μπαγκαζιερα οροφής (βαλε-βγαλε στα εκτος πολης) θα μπει ετσι κ αλλιώς , οι ανάγκες πλέον ειναι για πορτμπαγκαζ μεγέθους suv class c , αλλα δεν θελω να παω στο τοσο μεγαλο μήκος + ΚΥΡΙΩΣ tetra για να πάρεις πρεπει να πας στα 36+ euro
-
Στο Vitara (όπως και στα περισσότερα, αν όχι όλα, Suzuki) η GL+ είναι η έκδοση που συνδυάζει με τον καλύτερο τρόπο ένα πολύ καλό επίπεδο εξοπλισμού με μια προσιτή τιμή. Στις GL εκδόσεις οι τιμές είναι πολύ προσιτές, αλλά με σημαντικές ελλείψεις σε εξοπλισμό, ενώ στις GLX οι τιμές αρχίζουν να γίνονται τσουχτερές, χωρίς να είναι αντίστοιχο το άλμα σε εξοπλισμό.
-
παλικάρια help please. Στο vitara του κολλητού 9-10 φορές δεν μπαίνει η 2α ταχύτητα, όλες οι άλλες κουμπώνουν κανονικά!Βαλβολίνες αλλάγμένες. Έχει τύχει σε κάποιον εδώ μέσα?Ευχαριστώ!
-
- Συμπλέκτης.
Αν όχι: - Επισκευή σαζμάν (συχρονιζέ).
Μην ψάχνετε μαγικές λύσεις σε αυτοννόητα πράγματα.
- Συμπλέκτης.
-
Καλά, είδα τη διαφήμιση της Suzuki, ο κόσμος θα νομίζει ότι μόλις ανακάλυψαν τα υβριδικά!
Ούτε η Toyota δεν έχει βγάλει τέτοιες διαφημίσεις!
-
Παντως βλέπω πως στο εξωτερικό έχουν μεγαλύτερες οθόνες, ενώ στα δικά μας... Τι στο καλό σκέφτονται;;;
-
Οντως, αλλά το γράφει πως εχει 48v σύστημα. Η psa δεν έχει παρουσιάσει ούτε για δείγμα τέτοια συστήματα, αλλά η suzuki από το 2015.
Βασικά η suzuki στην ιαπωνια έχει full υβριδικο σύστημα δικό της, το οποιο όμως χρησιμοποιεί άλλο κιβωτιο από το e cvt.
Το vitara miod hybrod εχει ηλεκτρικό μοτερ με ιμάντα, μπαταρία, μετατροπεα τασης. Είναι υβριδικο δηλαδή, αν και πιο συγκεκριμένα mild hybrid.
Τα μέρη του συστήματος όπως μπαταρία και μετατροπέας τασης είναι από θυγατρική της Toyota,αν δεν κάνω λάθος.
Κάπου διάβασα ότι της ford δίνει 25 Nm ροπης, ισχύει; πολύ λίγο είναι συγκριτικά με τα συστήματα της suzuki. Η suzuki στο 12v δίνει 50 Nm ροπης!
Παντως στο μέλλον φαντάζομαι θα εχουν τα συστηματα της Toyota μετά την ανταλλαγή μετοχών που συμφώνησαν οι δύο εταιρίες.
-
Η φώτο που έβαλες την βρήκα σε μια αναφορά για Grand Vitara 2021,
αν και εγώ θα ήθελα μια πιο μεγάλη οθόνη.
-
Στο εξωτερικό έτσι το λένε.
Το θεμα ειναι πως εχουν μεγάλες ωραίες οθόνες και εμείς εδώ μια οθονη του 2015. Και στα άλλα suzuki έτσι είναι....
-
AAA, δεν το ήξερα αυτό
Ναι άσε, το καλό είναι που αν και μοιάζει με περιβάλων 10 ετίας και τουλάχιστον κάνει την δουλεία του,
δεν ξέρω αν έχει aftermarket σύστημα επώνυμο και όχι κινέζικο σε tablet.
-
Την δουλειά του την κάνει πάρα πολυ καλα ειναι η αλήθεια, και μαλιστα αν βαλεις στον χάρτη το 3d θα βλέπεις τρισδιαστατα τα κτήρια σαν το μαπς της γκουγκλ. Αυτό δεν το έχουν και ακριβότερα αυτοκινητα. Αλλα εγώ θα το ήθελα όλο αυτό στις 10'.
Μια φορά έχει κολλήσει σε εμενα το καλοκαίρι, και έφτιαξε μόνο του. Γενικά αν το βρίζεις σε ακούει.
Εγω του είπα ' Αντε γαμ@@ σου κωλο φτηνιάρικο αυτοκινητο', πήγα να πάρω έναν καφέ να σκεφτώ τι θα κανω και... Τσουπ!!!! έφτιαξε μόνο του.
-
Καλά, είδα τη διαφήμιση της Suzuki, ο κόσμος θα νομίζει ότι μόλις ανακάλυψαν τα υβριδικά!
Έχει καταντήσει αηδία με τα γιαλαντζί (mild) hybrid αλλά τι να κάνεις. Τουλάχιστο εμείς τα ξέρουμε, ο απλός κοσμάκης άντε να καταλάβει τη διαφορά με το 'αληθινό' σύστημα της toyota και τέτοιες διαφημίσεις. Για εμένα δε θα έπρεπε να είχαν κοινή εμπορική ονομασία με τα toyota αυτά τα συστήματα. Respect τρελό στην toyota που 15χρόνια+ κανείς δεν παρουσίασε κάτι ανάλογο σε αυτοκίνητο μαζικής παραγωγής.
-
Dublin wrote:
Έχει καταντήσει αηδία με τα γιαλαντζί (mild) hybrid αλλά τι να κάνεις. Τουλάχιστο εμείς τα ξέρουμε, ο απλός κοσμάκης άντε να καταλάβει τη διαφορά με το 'αληθινό' σύστημα της toyota και τέτοιες διαφημίσεις. Για εμένα δε θα έπρεπε να είχαν κοινή εμπορική ονομασία με τα toyota αυτά τα συστήματα. Respect τρελό στην toyota που 15χρόνια+ κανείς δεν παρουσίασε κάτι ανάλογο σε αυτοκίνητο μαζικής παραγωγής.
https://www.gocar.gr/videos/watch/78703,SUZUKI_HYBRID_48V_SUV_VITARA_and_S-CROSS_2.html
'Η πιο εξελιγμένη τεχνολογία hybrid'
Ψέμα!
-
Κάπου διάβασα ότι της ford δίνει 25 Nm ροπης, ισχύει; πολύ λίγο είναι συγκριτικά με τα συστήματα της suzuki. Η suzuki στο 12v δίνει 50 Nm ροπης!
Από ότι έχω καταλάβει είναι 25nm στον 125αρι και 50nm στον 155αρι...γιατί σε όλα τα τεστ γράφουν για 50nm στο 155αρι.
Καλύτερα να μην ξέρει ο κόσμος τις διαφορές, ώστε όσοι πάρουμε τέτοιο να μπορούμε να το πουλήσουμε για υβριδικό σε 3-4 χρόνια!! Πριν 10 μέρες που ήμουν στην Βελμάρ ήταν δύο 40αρηδες και χαλβάδιαζαν το Puma, οπότε λέει ο ένας στον άλλον:
'Ρε συ είναι και Υβριδικό αυτό!'
'Τι λες ρε συ, μόνο η Τογιότα έχει υβριδικά'
'Αφού το γράφει, Hybrid Ecoboost'
'Ααα δεν το ήξερα ότι έβγαλε και η Φόρντ Υβριδικά. Πολύ καλό, αυτό να πάρεις τότε είναι και υβριδικό και με 155 άλογα, πιο καλό από το Τογιότα'
Τέλος κουβέντας....αχαχα!!!
-
Έχετε λάθος όλοι.
Ειναι hybrid ξεκάθαρα και με τη βούλα απλά είναι mild hybrid. Μάλιστα υπάρχουν μελετες πως είναι πιο αποδοτικό σύστημα υπό κάποιες συνθήκες και εφαρμογές και από τα full hybrids όταν υπολογίσουμε μεγέθη μπαταρίας κόστος συστήματος συνολικό βάρος και μείωση καταναλωσης.
https://practicalmotoring.com.au/car-advice/what-is-48-volt-mild-hybrid-technology/
Το οτι εσείς τα θεωρείται απαταιωνια είναι το ίδιο επίπεδο όσο απαταιωνια είναι τα b/c suv. Δηλαδη άχρηστα αυτοκινητα χωρις τετρακίνηση ή τα αυτοματα κιβωτια χωρις μετατροπεα ροπης.
Μη μενεται στην πρόταση μιας εταιριας σε αυτον τον γενικότερο όρο τεχνολογιας(hybrod) . Υπάρχουν και αλλες. Στα toyota ονομάζονται full hybrids, αρα για να λέγονται full θα υπάρχουν και οι υπόλοιπες κατηγορίες.
Τα 48v προσφέρουν 10 με 15 % μείωση καταναλωσης σε μικτο κύκλο και άνω του 20% σε αστικο!!!
Ειχα βαλει σε αλλο νημα το πινακάκι του τι θεωρείται hybrid και φυσικά τα 48v θεωρούνται hybrids. Είναι μαλιστα μεταξύ των κατηγοριών Micro και mild hybrid
-
- Συμπλέκτης.
Αν όχι: - Επισκευή σαζμάν (συχρονιζέ).
Μην ψάχνετε μαγικές λύσεις σε αυτοννόητα πράγματα.
σε ευχαριστώ για την απάντηση στο ερώτημα μου, αλλά μόνο αυτόνόητο δεν ήταν!Ξεκουμπώθηκε το κλιπ της ντίζας του λεβιέ ταχυτήτων χωρίς προφανή λόγο....άγνωσται αι βουλαί της suzuki
- Συμπλέκτης.
Suzuki Vitara 2015