-
ασε να λενε, μια χαρα τιμη εχει. στα ιδια ευρω παιρνεις μονο δηθεν, ακομη και στα διπλασια. εχεις ενα εξαιρετικο ΤΕΤΡΑΚΙΝΗΤΟ με το καλυτερο αυτοματο της αγορας, εξοπλισμενο μεχρι σκασμου με αποδεδειγμενη αξιοπιστια, εξαιρετικη συμπεριφορα στο δρομο και οικονομια. κατι κονα κλπ εχουν τετρακινηση γτπ, κατι ευρωπαικα σκορπιζουν ακομη και στη θεα χωματοδρομου. εγγραφη στο http://www.vitaraclub.gr γρηγορα....
-
Ευχαριστώ gatoz
δεν γράφτηκα ακόμα αλλά εκί μέσα ήμουν καμιά ώρα το βράδυ χαχαχαχα (στο φορουμ)
-
Πολύ καλή επιλογή έκανες μπράβο.
-
Πολυ καλό το Vit, καλοτάξιδο!
-
Καλοτάξιδο να είναι και να σου χαρίσει πολλά χαμόγελα. Πήρες την καλύτερη έκδοση και σε ωραίο χρώμα...εύγε!
-
Ευχαριστώ παιδιά, και μόλις έπεσε και official η παραγγελέια οπότε υπομονή τώρα και μελέτη
-
Με το καλό να το παραλάβεις και να το ευχαριστηθείς. Καλοτάξιδο. Πολύ καλή επιλογή!
-
Με γεια το αμάξι, όπως τα λέει ο γάτος αν εξαιρέσεις την οικονομία, εκτός κι αν το λέει ως οικονομικό 4κινητο σε σύγκριση με τα μεγάλα, που όντως είναι.
-
Χιονισμένες Καλημέρες !
Έχω καταλήξει στο GL+ 4×4 manual Vitara στα 21.500 νομίζω .
Δεν βλέπω αξιόπιστο Made in Japan οικογενειακό με κάτω τα 30Κ. (Κ αν ) ουτε καν καποιο ευρωπαϊκό να μπορεί να το κοντράρει στην τιμη αυτη ειδικά.
Βλεπω βγαινει fl κασκαι αλλα μετα την συμπραξη με γαλλια πολλα παραπονα πλεον απο κατόχους +
η τετρακινηση εκει (αν κ μετρια) ξεφευγεις στα 30
Μια Ερώτηση επειδή αναμενω τεστ ντραιβ πριν την τελική παραγγελία.
Στην GL+ μπαίνει έξτρα μόνο η πανοραμική οροφή ?
Κάποιος αντιπρόσωπος ίσως που επιλέξατε τελευταία ;
Κάτι αλλο που πρεπει να προσεχω ισως ;
-
Μόνο 21500 ?Μόνο ? Με μεταλλικό και έξοδα φακέλου τόσο έβγαινε το gl+ το απλό το καλοκαίρι
-
Βλεπω βγαινει fl κασκαι αλλα μετα την συμπραξη με γαλλια πολλα παραπονα πλεον απο κατόχους +
-
To QQ είναι νέο μοντέλο, όχι F/L. Εχει μεγάλη διαφορά.
-
Δεν μπαίνει κανένα έξτρα σε καμία έκδοση (κλασσική Ιαπωνική τακτική). Μόνο η GLX έρχεται με ηλιοροφή (ώς άλλη έκδοση), οπότε εαν θες ηλιοροφή αναγκαστικά θα πάς σε GLX S/R στα €26.000
ΥΓ: εξαιρετική επιλογή αυτοκινήτου, πάρα πολύ καλό εντός και εκτός δρόμου και σε πολύ καλή τιμή!
-
-
γατος εκουραSτηκε σημερα... μεχρι να κατεβω απο στοουν σιτυ ετραβηξα ελληνες μπροστα και πισω. αναλογα που ειχανε σφηνωσει και ντελαπαρει με το γαλλογερμανικο τους σουβ. ακους εκει σουβ... ηρθε σε καποια φαση που ξεσκαρταριζα δρομο και ενα περιπολικο με αλυσιδες και βοηθησανε και ξεμπλοκαραμε μερικους δρομους. τα βιταρα παντως της περιοχης, μαρκαρισμενα με κατουρο γατας, φυγανε για τις δουλειες τους κανονικα. ολα ομως.
στο τελος αφου αδειασε ο δρομος, την εκανα και ανεβηκα με ενα βιταρα παρεα πανω στο βουνο της πετρουπολης - φανταστικα θα ελεγα με χιονι περιπου στα 40 εκατοστα στις ψηλες κεραιες. πηγα και πιστα αλλα δεν εβλεπα γιατι ειχε σκεπασει το χιονι τις λακουβες και το μπομπκατ το ειχαμε βαλει και ειχε σκαψει βαθεια, ασε μη ψαχνουμε ημιαξονια στο χιονι.
αλλα, οσοι πηγατε και επηρατε τα γκέικα που δεν πανε πουθενα, τωρα μη μου πειτε οτι δεν σας περασε η σκεψη 'ρε συ το βιταρα δεν θα μασαγε. τι εκανα, τι?'. οχι?
ΑρΕς
τον χρυσοχοιδη για μειωμενου καταλογισμου τον ειχα. αλλα με καλη επιλογη συνεργατων. μπραβο στο συμβασησυμβουλο που εκλεισε την εο θα γινοντανε της κακομοιρας απο σουβια αδεσποτα, παιδεια οδηγησης στο χιονι ελληνα μπασοκου αριστεροδεξιου σουβιωτη αναλογη με κουναβιου για σαπουνι
-
Χιονισμένες Καλημέρες !
Δεν βλέπω αξιόπιστο Made in Japan οικογενειακό με κάτω τα 30Κ. (Κ αν ) ουτε καν καποιο ευρωπαϊκό να μπορεί να το κοντράρει στην τιμη αυτη ειδικά.
Το Vitara είναι Β μοντέλο, τα άλλα που λες (σε κατηγορία Qasqai) είναι C προφανώς, και το Vitara είναι μοντέλο του 2015, λογικό τώρα στη δύση της ζωής του να είναι φθηνότερο από άλλες επιλογές.
Αν θες ξεκάθαρα οικογενειακό και 4Χ4 μάλλον πρέπει να κοιτάξεις κατά Tucson μεριά.
-
Jeronimo.G wrote:
Χιονισμένες Καλημέρες !
Το Vitara είναι Β μοντέλο, τα άλλα που λες (σε κατηγορία Qasqai) είναι C προφανώς, και το Vitara είναι μοντέλο του 2015, λογικό τώρα στη δύση της ζωής του να είναι φθηνότερο από άλλες επιλογές.
Αν θες ξεκάθαρα οικογενειακό και 4Χ4 μάλλον πρέπει να κοιτάξεις κατά Tucson μεριά.
ρε δουβλη 4 επι 4 ψαχνει στις ροδες. οχι σε αυτοκολλητο, να ειναι κιολας. οι κορεατες στη αυτοματη τετρα δεν, οσο γαματο ηταν το παλιο το σπορταζ, τοσο σουσελ ειναι τα καινουργια ολα. οσο περι δυσης καριερας, βαζει κατω οτι κυκλολοφορει και ας ειναι και εσοδιας 2022. λεω σε λιγο να παρω ενα ντηζελι βιταρα, απο αυτα του 2015, να βγω δερβενοχωρια. ερχεσαι? καποιος αλλος?
-
Εντάξει μας έπεισες . Αλλά μόνο 4Χ4 το βιτάρα .
-
Dublin wrote:
Jeronimo.G wrote:
Χιονισμένες Καλημέρες !
ρε δουβλη 4 επι 4 ψαχνει στις ροδες. οχι σε αυτοκολλητο, να ειναι κιολας. οι κορεατες στη αυτοματη τετρα δεν, οσο γαματο ηταν το παλιο το σπορταζ, τοσο σουσελ ειναι τα καινουργια ολα. οσο περι δυσης καριερας, βαζει κατω οτι κυκλολοφορει και ας ειναι και εσοδιας 2022. λεω σε λιγο να παρω ενα ντηζελι βιταρα, απο αυτα του 2015, να βγω δερβενοχωρια. ερχεσαι? καποιος αλλος?
Επειδή είπε για 'οικογενειακό' και ανέφερε QQ, που ως γνωστόν είναι μία κατηγορία πάνω, το λέω.
Το μεγαλύτερο Suzuki είναι το Scross προφανώς.
Κάτσε να βγει το καινούργιο, και θα το δω σοβαρά για δεύτερο.
Πάντως ρε συ, δεν έχουν σχέση με τα Grand Vitara τα παλιά που γυρναγαμε τις βουνοκορφές, πολύ πιο light είναι τα σημερινά Vit, έτσι όπως το λες ακούγεται λες και είναι ένα μεγαλύτερο Jimmy, που με τίποτα..
-
Γατουλη ευτυχως που δεν κολλησες πουθενα στη βολτα σου. Ως φιλος ευτυχως δε χρειαστηκε να ερθω με το ντουστ να σε συνδραμω. Βλεπεις αυτα που ειναι κατορθωμα για καποιους ειναι συνηθεια για αλλους. (Χιχιχι)
-
συντροφε και αδελφε, ασε τα αλωνια και πιασε τα σαλονια.... χαχαχ
-
ποικιλο ειναι ενα μικρον ορος της αθηνας. οπου
απο μπρος ηντανε και απο πισω
-
Δεν πιστεύω να υπαρχει παρομοιων δυνατοτητων αμαξι με κατω των 25Κ ισως και 30Κ €
Το νεο θα ερθει 2022+ ακομα ουτε εμφανιση ουτε κινητηρες ουτε τιμη σιγουρα ξέρουμε.
Αλλο ενα θετικο η τρομερη μεταπώληση.
Κοιτάτε στα μτχ + ποσα ελαχιστα ειναι κ ποσο ψηλα οι τιμες τους.
Suzuki Vitara 2015