-
Εγώ δεν έχω καταλάβει το εξής.
Αυτά που γράφετε για το Qashqai αφορούν μόνο το συγκεκριμένο μοντέλο της Nissan ή γενικά έχουν θέματα όλα της τα μοντέλα; -
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Εγώ δεν έχω καταλάβει το εξής.
Αυτά που γράφετε για το Qashqai αφορούν μόνο το συγκεκριμένο μοντέλο της Nissan ή γενικά έχουν θέματα όλα της τα μοντέλα;Για το xtrail τουλάχιστον δεν έχω ακούσει ή διαβασει αντίστοιχα πάντως.
-
Για το xtrail έχω διαβάσει μόνο θετικά.
Για το GTR δεν έχω διαβάσει γενικώς [emoji13] -
Απολαύστε το αμάξι σας κυρίες και κύριοι κανένα αμάξι δεν είναι αψεγάδιαστο!
-
Ο χρήστης geopeo έγραψε:
Κατά αρχή θόρυβος από το κάθισμα του οδηγού από τη πρώτη μέρα ,δυο φόρες λύθηκε χωρίς αποτέλεσμα τελικά έγινε αλλαγή η βάση του καθίσματος αφού άλλαξα συνεργείο ,θόρυβος στο ταμπλό πάνω από τους κεντρικούς αεραγωγούς και αυτό διορθώθηκε από το ίδιο συνεργείο ,συντονισμός παράθυρου οδηγού όταν το παράθυρο ήταν λίγο ανοιχτό λύθηκε η πόρτα 3 φόρες δεν βρέθηκε η αίτια .Το ότι χάλασε ο αισθητήρας τον 1 χρόνο για το Automatic Emergency Braking (AEB) και αλλάχτηκε μετά από 2 μήνες λόγω έλλειψης ανταλλακτικού , θεωρώ ότι μπορεί να συμβεί σε οποιοδήποτε αυτοκίνητο.Ποιο συνεργείο ήταν αυτό που έδωσε τις λύσεις;
-
κυριακουδης φίλε μου
-
Εγγύηση! Σε ότι θέμα είχαν φίλοι παλαιότερα με Nissan, έδινε λύσεις παντού.
-
Ο χρήστης geopeo έγραψε:
κυριακουδης φίλε μουΕυχαριστώ πολύ.
-
Σκεφτομαι πολυ σοβαρα να αγορασω το 1.3 στην εκδοση acenta, αφου η επομενη ειναι αρκετα πιο ακριβη. Θα ηθελα να ρωτησω καποια πραγματα, για το facelift μιλαω βεβαιως.
Εχω διαβασει καποια αρνητικα περι τριγμων,συναρμογης, θεματων με το κιβωτιο και κατι για την μπαταρια,χωρις να καταλαβω ακριβως τι. Αραγε αυτα θα ισχυουν και στο facelift ? ( και γιατι να μην ισχυσουν,θα ρωταγα,κατι που εκανα στον πωλητη και μου ειπε οτι εχει βελτιωθει αρκετα,οκ τι να πει κι ο ανθρωπος).
Η εγγυηση που δινεται ειναι 3 ετη,αν δεν κανω λαθος με 2 χρονια service και 3 οδικη. Αραγε εχει νοημα να πιεσω για παραπανω ή οτι ειναι να βγει θα φανει στην τριετια? Απο δωρα,εκτος απο αισθητηρες παρκαρισματος κ συναγερμο,κατι αλλο θα αξιζε?
Γενικα απο αξιοπιστια κι αντοχη στο χρονο,ακομα δεν εχω σιγουρευτει οτι θα ειμαι ασφαλης. Απλα μου φαινεται τοσο vfm,που πρεπει να ανεβω αρκετα σε χρηματα για να παρω κατι αισθητα καλυτερο (3008,tiguan,q3). Θα παμε να δουμε και τα sx4 scross και t roc,ετσι για να πω οτι τα ειδαμε κι αυτα
-
Γιατί δε ρίχνεις μια ματιά & στο Renault Kadjar, που πρόσφατα ανανεώθηκε; Είναι δομικά & μηχανικά το ίδιο αυτοκίνητο με το Qashqai, δίχως να έχουν αναφερθεί για αυτό τα ζητήματα που περιγράφεις. Στα ίδια € παίζουν, με εξίσου καλό εξοπλισμό, & εάν δεν απατώμαι, έχει +2 έτη εργοστασιακή εγγύηση (5 συνολικά).
-
Μακριά απο Renault αυτη κατέστρεψε την Νissan σε ποιότητα και αντοχή, πριν την συνεργασια μιλαγαμε για σκυλιά αυτοκίνητα, τώρα τρεμεις μη βγάλει κανα θέμα στα ηλεκτρολογικα και οτι εχει βαλει σε renault.
-
Γνωρίζει κάποιος τις ακριβείς εσωτερικές διαστάσεις στους ώμους μπρος και πίσω; Ψάχνω στο ίντερνετ για το κλασικό σκίτσο σε κάτοψη δεν το βρίσκω.
-
Το βρήκα τελικά το γράφω για όποιον ενδιαφέρεται Shoulder room: 1,438 mm (56.6in) front, 1,414 mm (55.7in) 2nd row
-
Πολλες φορες ειναι και τα ελατηριακια του συμπλεκτη...Αυτα τα παιζουν αρκετες φορες....ενω υπαρχει ακομα αρκετο υλικο του συμπλεκτη.
-
dimitrioskosmas':2mgucqu8 wrote:
μυρίζει λίγο αρπαχτή
70000χλμ και 90% ταξίδι, απίθανο να θέλει δίσκους συμπλέκτη...σου πατινάρει??η απλά έχει βαρύνει λίγο το πεντάλ??
κρεμαγιέρα πως προκύπτει η αντικατάσταση??νιώθεις κάτι περίεργο στο τιμόνι??
υ.γ: οι χρεώσεις στα συγκεκριμένα ανταλλακτικά είναι νορμάλ,συγκριτικά με άλλα παρόμοια καινούργια αυτοκίνητα+1
και εγω παω για αλλαγή βολάν , δίσκο κτλ...αναμένω τιμή απο αντιπροσωπεία μιας και είμαι εκτός εγγύησης.
Εχω δυνατο σκορτσαρσιμα κατα την τελικη συμπλξη με 1η.Το θεμα ειναι οτι το προβλημα ερχεται και φευγει
Απο τα συνεργεια που το πηγα κανεισ δεν μου ειπε σιγουρα οτι ειναι απο το δισκο κτλ...
Αν οντως ητνα θεμα συμπλεκτη τη σχεση εχει το καυσιμο? ρωταω γαιτι το προβλημα βελτιωθηκε με αλλγη πρατηρίου
Εχω και εγω 70Κ χλμ και το προβλημα το εχω απο τα 30Κ χμλ περιπου
-
Γειά σας
Τι 2019 αγόρασα Nissan qashqai με χρηματοδότηση από την Nissan (Συναλλαγματικές).
Πλήρωσα όλες τις δώσεις έως και 39/04/2020.
Τώρα που τους πήρα τηλέφωνο για να δω εάν παγώσουν τις δώσεις, και μου είπαν ότι δεν προβλέπεται κάτι για ιδιώτες που έχουν αγοράσει αυτοκίνητο, και ότι θα πρέπει να συνεχίσω να πληρώνω κανονικά!
Το πρόβλημα είναι ότι δεν θα πιάσω δουλειά λόγω κορονοιου ( ασχολούμαι με τουριστικό κατάστημα).
Ξέρει κάποιος κάτι για εμάς που έχουμε αγοράσει ως ιδιοτες το αμάξι εάν θα γίνει κατάσχεση σε περίπτωση που δεν μπορούμε να πληρώσουμε τις επόμενες δώσεις?
Ευχαριστώ
Νίκος
-
Σύμφωνα με το παρακάτω λινκ δικαιούνται 3μηνη αναστολή δόσεων (στεγαστικών, καταναλωτικών, κάρτες κτλ) όλοι οι δικαιούχοι των 800 ευρώ αλλά οι συναλλαγματικές δεν γνωρίζω αν υπάγονται σε αυτό. Επίσης σε άλλες χώρες πχ ΗΠΑ οι αυτοκινητοβιομηχανίες παρέχουν οι ίδιες τέτοιες διευκολύνσεις και θα έπρεπε και εδώ να ισχύσει το ίδιο. Προφανώς το ίδιο πρόβλημα το έχει πολύς κόσμος και δεν ξέρω αν ακόμα και η τρίμηνη αναστολή αρκεί.
-
Οι συναλλαγματικές εμπίπτουν στην ρύθμιση για τραπεζικές επιταγές, άρα αν δεν μπορείς να πληρώσεις την δόση Μαΐου παίρνει αναβολή 75 ημερών. Ρώτησε έναν λογιστή η έναν δικηγόρο για περισσότερες λεπτομέρειες...
-
Γειά σας
Τι 2019 αγόρασα Nissan qashqai με χρηματοδότηση από την Nissan (Συναλλαγματικές).
Πλήρωσα όλες τις δώσεις έως και 39/04/2020.
Τώρα που τους πήρα τηλέφωνο για να δω εάν παγώσουν τις δώσεις, και μου είπαν ότι δεν προβλέπεται κάτι για ιδιώτες που έχουν αγοράσει αυτοκίνητο, και ότι θα πρέπει να συνεχίσω να πληρώνω κανονικά!
Το πρόβλημα είναι ότι δεν θα πιάσω δουλειά λόγω κορονοιου ( ασχολούμαι με τουριστικό κατάστημα).
Ξέρει κάποιος κάτι για εμάς που έχουμε αγοράσει ως ιδιοτες το αμάξι εάν θα γίνει κατάσχεση σε περίπτωση που δεν μπορούμε να πληρώσουμε τις επόμενες δώσεις?
Ευχαριστώ
Νίκος
Από ποια ανυιπροσωπεια αγόρασες με συναλλαγματικές; ποια τα θετικά/ αρνητικά από το να το παρεις με 'κλασική ' χρηματοδότηση δηλαδή δάνειο μέσω τραπέζης;
-
'Qashqai και δέρνει'
...φράση που φανταζομαι θα την λένε οι fan του μοντέλου. Εγώ πάντως ως πολέμιος των suv μετά από μια απαιτητική συμβίωση:
αν μη τι άλλο αρχίζω να καταλαβαίνω τους οπαδούς των αυτοκινήτων αυτής της κατηγορίας. Το συγκεκριμένο (1,5 diesel) συνδυασε τα πάντα στην καλύτερη οδηγικά ανάβαση της Ελλάδας. Κουβάλησε, έστριψε, εξοικονόμησε, άντεξε γενικά. Τοσο-οσο._
Δεν σε εξαπτει πουθενα, όμως η ομοιογένεια του είναι που θα σε κερδίσει. Τιμη 22Κ και κάτι ψιλά (εκδοση acenta). Ως μη γνώστης της κατηγορίας δεν ξέρω αν υπάρχουν πιο vfm προτάσεις, αλλά για ένα diesel με αυτό τον εξοπλισμό και χαρ/κα μου φαίνεται μια χαρά...
Νissan Qashqai J11 [2014-__]