-
Ο χρήστης christosd έγραψε:
Κάνε μια βόλτα στα συνεργεία BMW και θα δεις. Ουρές για διαγνώσεις, λαμπάκια αναμένα κα πολλα . Βέβαια χ1 δεν πολύ βλέπεις είναι νέα ακόμα. Πριν κανα μήνα πήρα τον Σφακ τηλ για να περάσω να δούμε στον εγκέφαλο την αιτία απο αναμένο λαμπάκι και ήθελαν ραντεβού λόγω πολύς δουλειάς μετά μια βδομάδα...
πολλαπλασιαστές, Μπέκ, αισθητήρες σε πρώτη διάταξηSent from my iPhone using Tapatalk
Ναι αλλά είναι BMW!!
Sent from my S8 using Tapatalk
Δεν ξερω αυτο ποσο θα συνεχίσει να ενδιαφερει τον άτυχη κάτοχο οταν βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη , γιατι οι βλάβες αυτες που ανέφερε ο Σπύρος μονο φτηνές δεν ειναι κ οι τιμες των συνεργείων υποθέτω θα ειναι κ αυτες πριμιουμ. Κ μην ξεχνάμε τη μικρη διάρκεια εγγύησης.
-
Ο χρήστης spyrosK έγραψε:
Κάνε μια βόλτα στα συνεργεία BMW και θα δεις. Ουρές για διαγνώσεις, λαμπάκια αναμένα κα πολλα . Βέβαια χ1 δεν πολύ βλέπεις είναι νέα ακόμα. Πριν κανα μήνα πήρα τον Σφακ τηλ για να περάσω να δούμε στον εγκέφαλο την αιτία απο αναμένο λαμπάκι και ήθελαν ραντεβού λόγω πολύς δουλειάς μετά μια βδομάδα...
πολλαπλασιαστές, Μπέκ, αισθητήρες σε πρώτη διάταξηSent from my iPhone using Tapatalk
Εδώ δεινοπαθησαμε με την ατμόσφαιρα θα τους εμπιστευτείς για τούρμπο βενζίνη.
-
Στη νέα Χ1 υπήρξαν κάποια θέματα στα ψαλίδια στα μοντέλα πρώτης παραγωγης (παιδικές ασθένειες) που έχουν προ πολλού θεραπευθεί και διορθωθεί με οδηγίες σε όσους τα παρουσίασαν.
Τίποτα άλλο σοβαρό ή μηχανολογικό τόσο στο δικό μας φόρουμ όσο και στα αντίστοιχα του εξωτερικού.
Τα αρνητικά περιορίζονται σε κάποιες εργονομικες χαζομαρες, αν τα run flat έχουν θόρυβο κύλισης, κάποια σκουικς στην πίεση σε ένα διακοσμητικό φιλέτο, το οποίο λερώνει και εύκολα σε όσα είναι σε piano black. Τέτοια θέματα.
Βέβαια οκ είναι νέο αμάξι συνολικά και δεν ξέρουμε σε βάθος χρόνου τι θα βγάλει και σε τι συχνότητες, άρα για εμένα στα σύγχρονα αμάξια δεν είναι τόσο θέμα αξιοπιστίας όσο κάλυψης από το δίκτυο αν χρειαστεί οτιδήποτε, καθημερινής ποιοτικης συμβίωσης, οικονομίας και οδηγικής απόλαυσης. -
Ο χρήστης Andreas61971 έγραψε:
Εδώ δεινοπαθησαμε με την ατμόσφαιρα θα τους εμπιστευτείς για τούρμπο βενζίνη.
Για έναν περίεργο λόγο για τα τουρμπάτα δεν έχει ακουστεί κάτι. Μάλλον έβαλαν μυαλό...
-
Μάλλον είναι νωρίς ακόμη. Ας μην παραβλέπουμε βέβαια πως πολύς κόσμος που ψώνισε bmw δεν έχει σημαντικά ψηλά την αξιοπιστία αλλά άλλα κριτήρια.Το qq είναι αξιόπιστο όχημα και όσα περιστατικά αναφέρθησαν ακινητοποίησης του αυτοκινήτου κυρίως σε αυτό το νήμα είχαν ως αιτια μια ελαττωματική μπαταρία. Ελπίζω το απόθεμα τους να έχει εξαντληθεί πλέον.
-
Έχουν μια πενταετία στην αγορά οι μικρές turbo-BMW. Αν ήταν να βγάλουν θέματα θα ήταν ήδη γνωστά, όπως με τις προηγούμενες (πολλαπλασιαστές, μπεκ ψεκασμού).
-
-
[emoji23] δεν τη δοκίμασε όμως να δει αν είναι ηρωΐνη και όχι καστανή ζάχαρη [emoji23]
-
Και εγώ που τόσο καιρό νόμιζα πως ήταν ο αεραγωγός που έτριζε στο ταμπλό...
-
Οχι οτι με αφορουν τα προσωπικα σας, ουτε και μπορω να εχω αποψη,ουτε και βρισκω ακριβως grown up το post edit mod
Επισης μη τρελαθουμε οτι ειναι και κανα υπερατου το QQ.Btw πολυ ομορφη φωτογραφια. Οχι σα κατι αλλους που τα τρωει το γκαραζ και η ασφαλτος για 4000km το χρονο
Αμ μπρινγκινγκ δε ποπ κορν...
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
:ysterical:
Οχι οτι με αφορουν τα προσωπικα σας, ουτε και μπορω να εχω αποψη,ουτε και βρισκω ακριβως grown up το post σου αλλα δεν εχω παρα να συμφωνησω οτι αυτος στον οποιο αναφερεσαι ειναι περιπτωσαρα απο τις λιγες εδω μεσα...
Επισης μη τρελαθουμε οτι ειναι και κανα υπερατου το QQ.Btw πολυ ομορφη φωτογραφια. Οχι σα κατι αλλους που τα τρωει το γκαραζ και η ασφαλτος για 4000km το χρονο
Αμ μπρινγκινγκ δε ποπ κορν...
-
Κατά αρχάς η λέξη είναι ιδρυτής...
Κατά δεύτερον το άλλο φόρουμ έχει ΔΟ που απαρτίζεται από 10 άτομα.
Ban έγινες με την σύμφωνη γνώμη και των 10.
Αυτό γιατί θιγονται θέματα που έχουν να κάνουν με το φόρουμ.
Όλα τα άλλα ανήκουν στην ιστορία.
Δεν γράφω κάτι άλλο γιατί δεν υπάρχει λόγος να κουράζουμε τους αναγνώστες ενός thread με άσχετα με αυτό πραγματα.
Άσε που θα μας πιάσει και στο ψιλό ο φίλος μου ο nonos και θα χει και δίκιο αυτήν την φορά....
Να σαι καλά ΝεκτάριεΣτάλθηκε από το SM-N915FY μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
κλαίωωωω λέμεεεεεεεεε
-
Παντως ολα αυτα δε μου κανουν καμια εντυπωση οντας και εγω χρηστης στο gcc και γνωριζωντας προσωπα και πραγματα μια 10ετια τωρα
Ειναι και η αποδειξη οτι κανενα αψυχο πραγμα (εκτος απο τις alfa romeo ) δε μπορει να φερει αληθινες φιλιες. Σιγουρα ομως γνωριζεις και κοσμο που σου ταιριαζει κι ανθρωπους μου μενουν γιατι και τα club μια μικρογραφια της κοινωνιας ειναι.
Αυτα απο εναν ανθρωπο που εχει κανει πριν απο παρα πολλα χρονια μεχρι και εκδρομες με club και πρωτοργανωσε τα meeting Αχαιας τοτε. Οποτε πλεον εχω και πληρη αποψη για τα club,τις λεσχες και τα ''νταβαντουρια'' που τις ακολουθουν.
Τα παραπανω ειναι και η οπτικη μου/απαντηση σε οσους και απο εδω με εχουν προσκαλεσει ή και προκαλεσει αλλοι, να γνωριστουμε απο κοντα. -
Κι εσυ ρε φιλε μετοχος της Nissan εισαι και ενοχλεισαι ετσι?
Λες να κοβει πωλησεις ο Στεφανος? -
Τι νόημα έχει όλο αυτό δεν καταλαβαίνω ...
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Οχι φυσικά και δεν ειμαι αλλά με αποκάλεσε δημόσια και επιδοτούμενο ο κυριος οτι να ναι !!!
Αnyway το qashqai ειναι αυτο που ειναι και για τα λεφτά του ενα τιμιο αυτοκίνητο !!!
Δεν το ειπαμε υπεραμάξι προσθεού.
Μάλλον ο φίλος χρωστάει κάτι στο αμάξι ακόμα η πόνεσε που το πούλησε η χρωστάει το ιδιο το αμάξι κατι σε εκείνον!!
Φίλε κρατάω μονο το θετικό οτι γνωρισα πολλούς και σοβαρούς ανθρώπους.
ΥΓ :** edit mod**
Συγνώμη για το off topic...ρε παιδιά. -
και άλλο club qq;;Έκτός από το αρχικό που έχει 4000 εγγραφές πόσα είναι ακόμα,έχασα το μέτρημα.
-
Ο καθενας το δικο του
-
Η ΔΟ του άλλου φόρουμ ως ένδειξη σεβασμού στο φόρουμ των 4T έχει επιλέξει να μην απαντήσει. ...
Λυπούμαστε για την αναστάτωση και ζητάμε συγγνώμη για το offtopic.Στάλθηκε από το SM-N915FY μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Νissan Qashqai J11 [2014-__]