-
Αν έπαιρνα τώρα αμάξι θα κοίταγα το kuga ή το tiguan.
Στάλθηκε από το SM-N915FY μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Προσωπικά και σήμερα να επέλεγα αυτοκίνητο, δεν ξέρω τι 'καλύτερο' θα έβρισκα στα 20-21 χιλιάρικα που κόστισε το QQ. Τα Tiquan, Kuga, κλπ είναι έτσι και αλλιώς πολύ ακριβότερα. Το μόνο οικονομικό είναι το S-Cross, θα προτιμούσα όμως να πάω παντού περπατώντας, παρά να το αγόραζα
Παρόλα αυτά θεωρώ απαράδεκτη την φιλοσοφία της Nissan, να φτιάξει ένα αυτοκίνητο αξίας 20-30 χιλιάδων ευρώ και να κάνει οικονομία της τάξης των 50€ για να βάλει ηχοαπορροφητικά στους συνδέσμους και στο ταμπλό. Το να βγάλει ένα αυτοκίνητο κάποιες βλάβες το θεωρώ λογικό (ο τριγμός στο τιμόνι, το πρόβλημα στο SS λόγω προβληματικής μπαταρίας, κλπ). Αλλά το να αποφασίσει η εταιρεία να γλιτώσει λεφτά αφαιρώντας το αφρολέξ από το ταμπλό το θεωρώ απαράδεκτο για αυτοκίνητο αυτής της αξίας, την σήμερον ημέρα.
Ψάχνοντας στο internet βρήκα έναν τύπο ο οπόιος έμπλεξε και αυτός με το QQ και αφιερώνει τον ελεύθερο χρόνο του, προσπαθώντας να βρει λύσεις μόνος του σε όλους αυτούς τους θορύβους του QQ. Το παρακάτω βίντεο τα λέει όλα νομίζω...
Πόσο κόστος μπορεί να έχουν πέντε τσιμουχάκια;;;
-
Τα ειπες ΟΛΑ!!!!
Αυτο ακριβως!!! Γιατι δεν ειναι χρεπι το QQ ...ισα ισα! Αυτο που χουν κανει ομως ειναι εγκλημα!Sent from my Lenovo P1a42 using Tapatalk
-
Ο χρήστης axel12p έγραψε:
Προσωπικά και σήμερα να επέλεγα αυτοκίνητο, δεν ξέρω τι 'καλύτερο' θα έβρισκα στα 20-21 χιλιάρικα που κόστισε το QQ. Τα Tiquan, Kuga, κλπ είναι έτσι και αλλιώς πολύ ακριβότερα. Το μόνο οικονομικό είναι το S-Cross, θα προτιμούσα όμως να πάω παντού περπατώντας, παρά να το αγόραζαΠαρόλα αυτά θεωρώ απαράδεκτη την φιλοσοφία της Nissan, να φτιάξει ένα αυτοκίνητο αξίας 20-30 χιλιάδων ευρώ και να κάνει οικονομία της τάξης των 50€ για να βάλει ηχοαπορροφητικά στους συνδέσμους και στο ταμπλό. Το να βγάλει ένα αυτοκίνητο κάποιες βλάβες το θεωρώ λογικό (ο τριγμός στο τιμόνι, το πρόβλημα στο SS λόγω προβληματικής μπαταρίας, κλπ). Αλλά το να αποφασίσει η εταιρεία να γλιτώσει λεφτά αφαιρώντας το αφρολέξ από το ταμπλό το θεωρώ απαράδεκτο για αυτοκίνητο αυτής της αξίας, την σήμερον ημέρα.
Ψάχνοντας στο internet βρήκα έναν τύπο ο οπόιος έμπλεξε και αυτός με το QQ και αφιερώνει τον ελεύθερο χρόνο του, προσπαθώντας να βρει λύσεις μόνος του σε όλους αυτούς τους θορύβους του QQ. Το παρακάτω βίντεο τα λέει όλα νομίζω...
Πόσο κόστος μπορεί να έχουν πέντε τσιμουχάκια;;;
Σωστός και παλι !!
Που το βρήκες ομως αυτο το αστέρι;
Το κλέβω για καλο σκοπό και αναμένω και τα υπόλοιπα -
Ο τύπος αν αρχίζει να χρεώνει για να φτιάχνει τους τριγμούς από τα QQ, τον βλέπω να καταλήγει ποιος πλούσιος και από τον Ζουκερμπεργκ
Προσωπικά αν βρω βίντεο που να δείχνει το ξήλωμα του ταμπλό, ειλικρινά θα το κάνω!!!
-
Σωστόος!!!!
-
Ο χρήστης axel12p έγραψε:
Ο τύπος αν αρχίζει να χρεώνει για να φτιάχνει τους τριγμούς από τα QQ, τον βλέπω να καταλήγει ποιος πλούσιος και από τον ΖουκερμπεργκΠροσωπικά αν βρω βίντεο που να δείχνει το ξήλωμα του ταμπλό, ειλικρινά θα το κάνω!!!
Αν βρεις, Προχώρα το!!! Μαζί σου σίγουρα και ο iceman!
-
Ο χρήστης nickthetrib έγραψε:
Ο τύπος αν αρχίζει να χρεώνει για να φτιάχνει τους τριγμούς από τα QQ, τον βλέπω να καταλήγει ποιος πλούσιος και από τον Ζουκερμπεργκ
Προσωπικά αν βρω βίντεο που να δείχνει το ξήλωμα του ταμπλό, ειλικρινά θα το κάνω!!!
Αν βρεις, Προχώρα το!!! Μαζί σου σίγουρα και ο iceman!
Ναι βρε για να βοηθήσουμε και άλλους. Προσωπικα δεν ασχολούμαι πια. Αλλωστε το οδηγώ τόσο αραιά που δεν με νοιάζει.
-
Εγω παντως βιντεο ξηλωματος δεν βρηκα...!!
Μπηκα στο τρυπακι κι εψαξα υστερα απο μια πολυ κρυα νυχτα ....που το πρωι που μπηκα να παω δουλεια ειχε κανει το ταμπλο να ακουγεται σαν την ουρα του κροταλια!!
Μετα διαβασα αυτο σε UK forum :The car has been in the garage 4 or 5 times for the rattles, sometimes it comes back worse. I have rattles from the door panels, dashboard, area around the front speakers, glove box, failed ABS sensors causing complete car melt down, broken and replaced rear view mirror, engine rattle (fixed now, sapped tie wrap on a pipe for the air con and sometimes on the bumpy roads in my area the entire dash bangs around....!
........θεε μου τι αγορασα???
Sent from my Lenovo P1a42 using Tapatalk
-
Η φαση εξελισσεται σε απολυτη δικαιωση του Στεφανου
-
Στα 21800 περιπου που παιζει το qq στην έκδοση acenta με τον 1.5 diesel με διάφορα η πιο value for money επιλογή σε δικινητο πετρέλαιο suv μικρομεσαίο. Σουπερ τιμη
-
Στα λεφτά αυτά ναι. Αλλά σε πιο λουσάτες εκδόσεις του qq και συνεπώς ακριβότερες αρχίζουν να παίζουν δυνατά και άλλες επιλογές. Επίσης μη ξεχνούμε το duster που σε αυτά τα χρήματα και με μερικά ευρώπουλα παραπάνω με τον ίδιο κινητήρα προσφέρεται με 4κίνηση. Να τα λέμε κι αυτά!
-
Ο χρήστης SPI_duster έγραψε:
Στα λεφτά αυτά ναι. Αλλά σε πιο λουσάτες εκδόσεις του qq και συνεπώς ακριβότερες αρχίζουν να παίζουν δυνατά και άλλες επιλογές. Επίσης μη ξεχνούμε το duster που σε αυτά τα χρήματα και με μερικά ευρώπουλα παραπάνω με τον ίδιο κινητήρα προσφέρεται με 4κίνηση. Να τα λέμε κι αυτά!Δεν νομίζω πως απευθύνεται στο ίδιο κοινό. Δεν είναι τυχαίο πως δεν αποτελεί 'αδελφάκι' του QQ, όπως το Kadjar για παράδειγμα. Δεν ξέρω βέβαια τι θα γίνει με την νέα γενιά του Duster. Σε κάθε περίπτωση θα ήταν κρίμα να χαθεί ο σκληροτράχηλος χαρακτήρας του, μιας και θεωρώ πως αποτελεί το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα του συγκεκριμένου μοντέλου.
-
Ο χρήστης riverael1 έγραψε:
Στα 21800 περιπου που παιζει το qq στην έκδοση acenta με τον 1.5 diesel με διάφορα η πιο value for money επιλογή σε δικινητο πετρέλαιο suv μικρομεσαίο. Σουπερ τιμηΣυμφωνώ! Απλά στην έκδοση Accenta - για εμένα - έχει σημαντικές ελλείψεις στον εξοπλισμό.
-
Ο χρήστης SPI_duster έγραψε:
Στα λεφτά αυτά ναι. Αλλά σε πιο λουσάτες εκδόσεις του qq και συνεπώς ακριβότερες αρχίζουν να παίζουν δυνατά και άλλες επιλογές. Επίσης μη ξεχνούμε το duster που σε αυτά τα χρήματα και με μερικά ευρώπουλα παραπάνω με τον ίδιο κινητήρα προσφέρεται με 4κίνηση. Να τα λέμε κι αυτά!Γιαυτό έγραψα είναι το ν1 vfm σε δικινητο suv μικρομεσαιο diesel.. Το ν1 σε 4*4 είναι το duster ειδικα με τις αλλαγές στα τέλη ταξινόμησης, που στις πιο πανω επιλογες αυξήθηκε η τιμή..
-
Στα 21800 περιπου που παιζει το qq στην έκδοση acenta με τον 1.5 diesel με διάφορα η πιο value for money επιλογή σε δικινητο πετρέλαιο suv μικρομεσαίο. Σουπερ τιμηη πιο value for money επιλογή σε δικινητο πετρέλαιο suv μικρομεσαίο...είναι μακράν το suzuki s-cross με πολύ καλύτερο εξοπλισμό (μέχρι φώτα full led εμπρός και θερμαινόμενα καθίσματα) και πολύ δυνατότερο κινητήρα...
-
Ο χρήστης kostasSC έγραψε:
η πιο value for money επιλογή σε δικινητο πετρέλαιο suv μικρομεσαίο...είναι μακράν το suzuki c-cross με πολύ καλύτερο εξοπλισμό (μέχρι φώτα full led εμπρός και θερμαινόμενα καθίσματα) και πολύ δυνατότερο κινητήρα...Σωστά...το είχα ξεχάσει το S Cross. Όντως είναι ό,τι πιo vfm κυκλοφορεί στην κατηγορία αυτή!
-
Στα λεφτά αυτά ναι. Αλλά σε πιο λουσάτες εκδόσεις του qq και συνεπώς ακριβότερες αρχίζουν να παίζουν δυνατά και άλλες επιλογές. Επίσης μη ξεχνούμε το duster που σε αυτά τα χρήματα και με μερικά ευρώπουλα παραπάνω με τον ίδιο κινητήρα προσφέρεται με 4κίνηση. Να τα λέμε κι αυτά!
Γιαυτό έγραψα είναι το ν1 vfm σε δικινητο suv μικρομεσαιο diesel.. Το **ν1 σε 4*4 είναι το duster **ειδικα με τις αλλαγές στα τέλη ταξινόμησης, που στις πιο πανω επιλογες αυξήθηκε η τιμή..
Πρέπει να έχεις συμπληρώσει 20 χρόνια γάμου για να βάλεις γυναίκα σε ντάτσια...
-
χαχαχαχαχα! Κι όμως την δική μου την έπεισα με μια κάποια δυσκολία έχοντας λιγότερα από 20.
-
Ρε γαμώτο αυτό με τις γυναίκες και το Duster είναι αλήθεια!!
Τι μυαλό έχουν. Νομίζουν ότι αγοράζουν βραχιόλια [emoji3] [emoji3]
Νissan Qashqai J11 [2014-__]