-
Επιβεβαιωμένο ότι εκείνα τα χρόνια ήταν μόδα στα γυμνασιόπαιδα. Τι ισχύει σήμερα, δεν γνωρίζω. Ελπίζω να παίζουν Playstation στο σπίτι τους
-
+Χειρολαβές ΟΑΣΘ για χειρολαβή στην μαυρη POLO τσάντα
Sent from Corsair's brick
-
Πριν ένα χρόνο βρήκα το λογότυπο ASTRA στο πίσω καπό σπασμένο, έλειπε το τελευταίο Α. Μάλλον απόπειρα να το ξηλώσουν-κλέψουν κακήν κακώς... Ευτυχώς βρήκα το γνήσιο από ebay στα 7 ευρώ και μου το τοποθέτησαν στο επόμενο σέρβις.
Για την ιστορία, το αμάξι ήταν παρκαρισμένο κάτω από το σπίτι σε ανοιχτό πάρκιν που έχω, όπου πριν 3 χρόνια μου αφαίρεσαν-κλέψαν την πλαστική τάπα του μπροστινού προφυλακτήρα που καλύπτει τη θέση τοποθέτησης γάντζου ρυμούλκησης. -
Ισχυει οτι στις alfa romeo της εποχης υπηρχε μια μικροποσοτητα μεταλλου αξιας στα σηματα και τα ελιωναν? το εχω ακουσει και να πω την αληθεια δε μου μοιαζει και λογικο..
Θυμαμαι σε πολλες 33 βαζαν αυτοκολλητο σημα μετα παντως..! -
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Ισχυει οτι στις alfa romeo της εποχης υπηρχε μια μικροποσοτητα μεταλλου αξιας στα σηματα και τα ελιωναν? το εχω ακουσει και να πω την αληθεια δε μου μοιαζει και λογικο..
Θυμαμαι σε πολλες 33 βαζαν αυτοκολλητο σημα μετα παντως..!Απλά έβγαινε εύκολα με ενα κατσαβίδι,τι πολύτιμα μέταλλα και σαχλαμάρες!
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Όντως το άστρο της Mercedes δεινοπάθησε από τα κλεφτρόνια, ήταν και το πιο εύκολο άλλωστε να βγει, δεν ξέρω κάτοχο Mercedes με το παλιό σήμα που προεξείχε να μην του το ξήλωσαν έστω και μια φορά.Αν θυμάμαι καλά είχε από κάτω ένα γανζτάκι με συρματόσχοινο ή κάτι παρόμοιο για να το κρατάει για να μην το κλέβουν δεν ξέρω. Αλλά ποιος το λογάριαζε.
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Θυμαμαι σε πολλες 33 βαζαν αυτοκολλητο σημα μετα παντως..!Μια περίοδο δεν υπήρχε περίπτωση να παει ο πατέρας μου ταξίδι και να γυρίσει με τα σήματα πάνω πρέπει να τα είχε αγοράσει τουλάχιστον 4 φορές
Μέχρι που απηυδήσει και έβαλε αυτοκόλλητα κατα απο τα ορίτζιναλ να μην φαίνεται παρατερο
-
Να θυμισω πως η μοδα ξεκινησε απο το μεγαλο σημα στο καπο του σκαραβαιου, που στολιζε τις πολο τσαντες των αρσακειαδων και των μαθητων του κολλεγιου.
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Θυμαμαι σε πολλες 33 βαζαν αυτοκολλητο σημα μετα παντως..!Ετσι, ήταν της μόδας τότε, τα έπαιρναν και τα επιδείκνυαν στο σχολείο ως τρόπαια, τα τρυπούσαν και τα περνούσαν στα κλειδιά, κλπ. Συμμαθητής μου είχε δείξει ένα σήμα vauxhall, του άρεσε και το βούτηξε, αλλά ήθελε να ξέρει και τι είναι
Μετά την πρώτη κλοπή του πίσω σήματος της 33 μας, τα μπήκαν αυτοκόλλητα και τα γνήσια (αγοράστηκε νέο σήμα) μπήκαν στη βιβλιοθήκη μου. -
Ίσως άσχετο, αλλά τα τελευταία χρόνια το καινούργιο 'σπορ' από ήταν οι κλοπές σε καπάκια από βαλβίδες ελαστικών. Ελπίζω να έχει ατονίσει...
-
Πριν απο 10 χρονια ηταν σιγουρα..
-
εμενα μου τσιμπισανε τον 1 απ τους 2 αισθητηρες παρκτρονικ. κινεζια ηταν απλα τωρα σπαει νευρα με το παρατεταμενο μπιπ που κανει οταν κουμπωνει η οπισθεν
-
Στο xsara της μανας μου μεσα σε 2 χρονια εχουν παρει εξω απο το σπιτι ,το πανω τμημα της μασκας που ειναι συλλεκτικο γιατι ξεκολλαει σε πολλα, το δεξι πλαινο φλασακι και τα τασια απο τη μερια του μεζοδρομιου που δε τον εβλεπε κανεις.. Σε λιγο θα φτιαξει ακομα ενα xsara..
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Θυμαμαι σε πολλες 33 βαζαν αυτοκολλητο σημα μετα παντως..!Μια περίοδο δεν υπήρχε περίπτωση να παει ο πατέρας μου ταξίδι και να γυρίσει με τα σήματα πάνω πρέπει να τα είχε αγοράσει τουλάχιστον 4 φορές
Μέχρι που απηυδήσει και έβαλε αυτοκόλλητα κατα απο τα ορίτζιναλ να μην φαίνεται παρατερο
Τα ίδια και ο πατέρας μου στην 33 και την 155 του.
Στάλθηκε μέσω του tapatalk
-
Πατέρας φίλου μου σε alfa romeo 75,και σε Saab του τα είχαν κλέψει.
Στάλθηκε από το LG-E975 μου
-
Πριν καμμια 20αρια χρονια μας ειχε βγαλει φιλος για να μας κερασει στο camel στην Βουλιαγμενης.Καποιος απο την ευρυτερη παρεα που ακουσε οτι ειχε γενεθλια εφυγε κανα μισαωρο για να του παρει δωρο .Τ ην αλλη μερα το πρωι ο φιλος καταλαβε οτι του ειχε περασει τα τασια του καινουριου μοντελου του αυτοκινητου του (ibiza)
σας εκλεψαν το σηματακι μαρκας του αυτοκινητου σας ??