-
Πρόβλημα με το πίσω δεξί φανάρι.
Πλένοντας σήμερα το αμάξι,παρατήρησα μια θαμπάδα σ'ενα σημείο στα πλάγια του φαναριού που φυσικά δεν έφευγε σκουπίζοντας εξωτερικά το φως.Δεν μπορώ να θυμηθώ αν το έχω ξαναδεί,αλλά και να προϋπήρχε,τώρα πρέπει να επεκτάθηκε.Μάλλον για υγρασία μου κάνει.Αρχές του Ιουλίου, είναι το 1ο ετήσιο service,υπάρχει πιθανότητα αλλαγής εντός εγγύησης;
uploadimage -
Φυσικα και θα το κυνηγισεις να στο αλλαξουν.Εμενα σε seat leon τα 2 μπροστινα με την βροχη ή πλύσιμο γινοταν σαν να εριχνες γαλα.Τα αλλαξαν μην φυγεις αν δεν στο αλλαξουν.Μην σκας ψιλοπραγματα α και μην αρχισουν να δουμε την παρτιδα κλπ χωσου....
-
Τελικά είναι αξιόπιστο
https://www.reliabilityindex.com/reliability/search/199
Στάλθηκε από το TA-1012 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Re: SUZUKI SX4 SCROSS
Νέα δημοσίευσηαπό ΕΚΤΩΡΑΣ » 09 Ιουν 2018 08:44
Τελικά είναι αξιόπιστοΗ έρευνα πιθανά να περιλαμβάνει και SX4 προ s-cross και το αποτέλεσμα να είναι νόθο (δες το δείγμα στο average age).
Η παρακολούθηση αυτού ίσως να είναι πιο χρήσιμη για την ώρα.
http://www.anusedcar.com/index.php/tuv- ... 17-2-3/577Ελπίζω μέχρι το 2030, οπότε και σκοπεύω να το αποχωριστώ (πρώτα ο Θεός και εάν δεν έχουν απαγορεύσει μέχρι τότε τα euro 5 diesel στη συμπρωτεύουσα) να βρίσκεται min top 20.
Η αξιοπιστία άλλωστε βρισκόταν ψηλά μεταξύ των ζητούμενων..
Δημοσίευσηαπό luckies » 04 Ιαν 2016 13:38
Κοινώς χώροι, πρακτικότητα, κόστος κτήσης και λειτουργίας επιβεβαιώθηκαν ως ζητούμενα. Η ηλεκτρομηχανολογική αξιοπιστία μένει να αποδειχθεί.
Ο συμβιβασμός σε θέματα ποιότητας είναι πάντως μεγαλύτερος από τον αναμενόμενο. Το κακά υλικά χωνεύονται. Η κακή συναρμογή τους όχι.
-
Καλή σας μέρα,
Εχει παρατηρήσει κάποιος ένα τρίξιμο (σαν να συντονίζεται κάτι) απο την αριστερή πλευρά του ταμπλώ μόνο όταν πατάει γκάζι και συγκεκριμένα μόνο μεταξύ 1500-2000rpm?
Είναι αρκετά ενοχλητικό, σε συνδιασμό με το τρίξιμο στο παράθυρο του οδηγού για 7 μηνών αυτοκίνητο και θέλω να δω αν είναι σύνηθες ή έχει γίνει κάτι στο αμάξι μου πριν το πάω αντιπροσωπεία για service και έλεγχο. -
Τριξιματα κατά περιόδους θα έχεις αρκετά. Και αυτό που περιγράφεις το έχω περάσει. Δεν θα βγάλεις άκρη με αντιπροσωπεία. Για αυτούς είναι όλα φυσιολογικα!
Όταν είχα επισκεφτεί τον παπαβραμιδη για το γνωστό τρίξιμο του παραθύρου ο ηλεκτρολόγος που έφυγε μετά και άνοιξε δικό του μου πουλούσε τρελιτσα μια μήπως κάνουν τα γιαλια μου στην θήκη και μια θες να σου δείξω πως κουνιέται το δικό μου! Ότι να ναι....Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Κρίμα να έχω δώσει 22 χιλιάρικα για αυτό αμάξι και να ακούω τριξίματα. Ιδιαίτερα αυτό με το γκάζι μεταξί 1500-2000 στροφές είναι πολύ ενοχλητικό.
θέλω να μάθω αν έχει κάποιος πάει στην αντιπροσωπεία γι' αυτό το λόγο και αν λύθηκε το προβλημα. -
Φιλε Da Tsun φροντισε να συνηθισεις τους τριγμους.Αν εχεις το diesel ανοιξε το καπο και δες την συνδεση του φιλτρου αερα με τον αεραγωγο που φερνει τον αερα απο εξω(πανω απο την μπαταρια)...Επισης εμενα μου εκανε ενα θορυβο απο το μερος που ειναι η χειρολαβη που ανοιγει το καπο και τελικα βρηκα οτι μεσα και προς τα πανω (πανω απο τις ασφαλειες) χτυπουσε το κουτακι του συναγερμου.Φυσικα το εκανα μονος μου με Ταιραπς...
Tkin73 και γαμ. τις απαντησεις σου εδωσε ο ηλεκτρολογος,οταν ακουω τετοιες πως θελω να τους ριξω μια φαπα ή ε ρε φιλε δεν πηρες και μερσεντες .... -
Ο χρήστης Tkin73 έγραψε:
Όταν είχα επισκεφτεί τον παπαβραμιδη για το γνωστό τρίξιμο του παραθύρου ο ηλεκτρολόγος που έφυγε μετά και άνοιξε δικό του μου πουλούσε τρελιτσα μια μήπως κάνουν τα γιαλια μου στην θήκη και μια θες να σου δείξω πως κουνιέται το δικό μου! Ότι να ναι....
Ε ρε τον Ντανυ τον παλαβιαρη [emoji38]
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
-
Εχει παρατηρήσει κάποιος ένα τρίξιμο (σαν να συντονίζεται κάτι) απο την αριστερή πλευρά του ταμπλώ μόνο όταν πατάει γκάζι και συγκεκριμένα μόνο μεταξύ 1500-2000rpm?
Δημοσίευσηαπό luckies » 07 Ιουν 2018 07:27
Πριν κανά 2 μήνες σας είχα ενημερώσει για αυτό.Σε ότι αφορά τους τριγμούς από το ταμπλό, ο σφακιανάκης ζητάει από τους αντιπροσώπους βιντεάκι για να δικαιολογήσει επέμβαση. Επίσης ο μάστορας είπε ότι το ταμπλό δεν εφάπτεται στο παρμπρίζ και ως εκ τούτου το αφρώδες αυτό υλικό δεν παίζει ρόλο μονωτή.
Κοινώς, θα πας στον αντιπρόσωπο, θα σου τραβήξει βίντεο για να καταγραφεί ο ήχος και θα εγκριθεί η περαιτέρω διερεύνηση (π.χ. άνοιγμα του ταμπλώ). Βέβαια η δική μου συνθήκη για το τιτίβισμα του αριστερού μέρους του ταμπλώ δεν είναι το πέρασμα από τις 1500-2000 στροφές (μιλάμε για >50% του χρόνου λειτουργίας του αυτοκινήτου!!) αλλά το κακό οδόστρωμα. Έχεις και άλλο κινητήρα (βενζίνη) οπότε μάλλον ανόμοιες καταστάσεις. Παρά όλα αυτά, εάν μάθω τι ήταν το δικό μου θα σου πω.
σε συνδιασμό με το τρίξιμο στο παράθυρο του οδηγού
Για αυτό έχει αρκετές αναφορές ο μίτος.
Φιλε Da Tsun φροντισε να συνηθισεις τους τριγμους.
Δεν συμφωνώ με τη λογική αυτή γείτονα (ως προς τους χώρους εργασίας μας). Έδωσε 22k και έχει το δικαίωμα να απαιτεί τα αυτονόητα.
-
Και τώρα που το θυμήθηκα. Κάποια στιγμή σας είχα δώσει ένα λινκ από Γαλλικό forum για το scross. Μην το διαβάσετε, δεν λέει και τίποτα της προκοπής. Από την άλλη, έχοντας διαβάσει και τις 200 σελίδες του, μου έμεινε ότι οι Γάλλοι είχαν θέμα με το multimedia σύστημα (Garmin) και λέγε-λέγε, στείλε-στείλε email κατάφεραν και όποιοι ήθελαν το άλλαζαν δωρεάν με ένα Clarion. Απαίτησαν και έλαβαν το αυτονόητο.
-
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας.
Αν δεν ήταν το αμάξι σχεδόν καινούργιο και δεν είχα σκάσει 22 χιλιάρικα δεν θα με ένοιαζε τόσο.
Τώρα όμως δεν μπορώ να το χωνέψω ότι συμβαίνει αυτό.
Θα το πάω στην αντιπροσωπεία για να δουν τι φταίει. -
Φιλε μου καλε luckies, του το λεω( Da Tsun)γιατι δυστυχώς δυσκολα βγαζεις ακρη με τις ελληνικές αντιπροσωπείες.Φυσικα είτε δώσεις 10 ειτε 20 ειτε 30 χλδ € πρεπει να εχεις απαιτήσεις.Οταν πας για κάτι οπως το ταμπλο και σου λενε πρεπει να τραβήξουν βιντεο οταν τρίζει το ταμπλό ή το παράθυρο ειναι αστεία πράγματα.Το ξανα λεω φυσικα και πρεπει να διεκδικούμε πραγματα αλλα ενα αυτοκινητο οπως το δικο μας με 50 προφίλ ελαστικού και με μια ξερη πισω ανάρτηση δυστυχώς θα τα εχει αυτα....
Υγ.Εχει αγορασει κανεις πατάκια ή κατι αλλο απο αυτο το σαιτ BKtuning.gr ??? -
[url]https://www.aliexpress.com/item/Car-styling-Central-Storage-Pallet-Armrest-Container-Box-case-For-Suzuki-SX4-S-Cross-SCROSS-2016/32758682245.html
[/url]
άσχετο άλλα πριν από κάποιες σελίδες υπήρχε ένα θέμα με το διαχωριστή στον τεμπέλη ο παραπάνω ταιριάζει απόλυτα στο s-cross τον έχω 1,5 χρόνια χωρίς πρόβλημα.όσο για το τρίξιμο ένα σπρέι σιλικόνης στις ενώσεις του ταμπλό θα το περιορίσει
27χιλ. χιλιόμετρα και 20 μήνες με το scross και όλα βαίνουν καλώς!!!
-
-
Μόνο για εύπορους και ψαγμένους που επιθυμούν να ανεβάσουν το αυτοκίνητό τους σε άλλο επίπεδο
https://www.aliexpress.com/item/Car-Doo ... 4c4dRCXqc9
Το 1 στα 4 μάλιστα εφαρμόζει τέλεια
-
Σήμερα έγινε το 1ο service,(τα συνηθισμένα+κάρτα καυσαερίων) κι αλλάχτηκε -εντός εγγύησης- και το δεξί πίσω φανάρι που κρατούσε υγρασία.
Τέλος καλό,όλα καλά. -
Έχει κανένας αυτόματο κιβώτιο να μου πει αν είναι ικανοποιημένος; Είδα ότι έχει διαφορετικό σε βενζίνη και πετρέλαιο
Στάλθηκε από το ONEPLUS A5010 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης scorpio571 έγραψε:
Έχει κανένας αυτόματο κιβώτιο να μου πει αν είναι ικανοποιημένος; Είδα ότι έχει διαφορετικό σε βενζίνη και πετρέλαιοΣτάλθηκε από το ONEPLUS A5010 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
υποθετω σου κανει απο βιτ...
εχω 2 βρωμικα τετρακινητα με αυτοματο.
ειναι της φιατ, διπλοσυμπεκτο.
δεν εχουν κανει ακομη πολλα χιλιομετρα, αλλα δειχνει οκ εν πολη, αν και λιγο αργο-αναποφασιστο.
εκτος, εχει κοντη πρωτη που ειναι καλο.
...η βενζινη ομως εχει αλλα, κλασσικο της aisin.
που απο οτι ακουγεται στα φορα, ειναι εξαιρετικο και ασπαστο εντος και εκτος. -
Ο χρήστης panormus772 έγραψε:
Σήμερα έγινε το 1ο service,(τα συνηθισμένα+κάρτα καυσαερίων) κι αλλάχτηκε -εντός εγγύησης- και το δεξί πίσω φανάρι που κρατούσε υγρασία.
Τέλος καλό,όλα καλά.Ωραία ! Κόστος;
Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
SUZUKI SX4 SCROSS