-
Ο χρήστης ΕΚΤΩΡΑΣ έγραψε:
Καλημέρα και χρόνια πολλά στους εορτάζοντες, lukies εδώ και 3 χρόνια δουλεύει αποτελεσματικά, έχω ενεμοθραύστες οπότε δεν έχω τρίξιμο, εάν έχεις χρόνο και διάθεση βάλε λάστιχο και στην πόρτα για καλύτερα αποτελέσματαΣτάλθηκε από το TA-1012 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Το λάστιχο
Στάλθηκε από το TA-1012 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλησπέρα. Έχει κανείς εμπειρία από Paintbull Περιστερίου? Θέλω να τους επισκεφτώ γιατί έγινε μ...ια.
-
Ο χρήστης ΕΚΤΩΡΑΣ έγραψε:
Καλημέρα και χρόνια πολλά στους εορτάζοντες, lukies εδώ και 3 χρόνια δουλεύει αποτελεσματικά, έχω ενεμοθραύστες οπότε δεν έχω τρίξιμο, εάν έχεις χρόνο και διάθεση βάλε λάστιχο και στην πόρτα για καλύτερα αποτελέσματα
Το λάστιχο
Οταν παμε για καφε θα μας πεις λεπτομέρειες για το λαστιχο....
-
Ο χρήστης lemouz75 έγραψε:
Καλημέρα και χρόνια πολλά στους εορτάζοντες, lukies εδώ και 3 χρόνια δουλεύει αποτελεσματικά, έχω ενεμοθραύστες οπότε δεν έχω τρίξιμο, εάν έχεις χρόνο και διάθεση βάλε λάστιχο και στην πόρτα για καλύτερα αποτελέσματα
Το λάστιχο
[emoji106] Να κανονίσουμε να βρεθούμε τώρα που ζέστανε ο καιρός
-
Ο χρήστης steve1978gr έγραψε:
Καλησπέρα. Έχει κανείς εμπειρία από Paintbull Περιστερίου? Θέλω να τους επισκεφτώ γιατί έγινε μ...ια.Δεν διορθώνεται με το εργοστασιακό πινελάκι;
Δεν ξέρω για την paintbull,αλλά πριν 8 χρόνια ο πατέρας μου είχε πάει το δικό του στην chipsaway -στο υποκατάστημα της Αχαρνών κοντά στο Σκλαβενίτη,στην Εθνική οδό- κι ενώ ήταν εξυπηρετικοί και φαινόταν ο.κ. η επιδιόρθωση,όταν μετά χρειάστηκε να πουλήσουμε το αμάξι του,διαπιστώθηκε πως ήταν βαμμένο σ'εκείνο το σημείο με κλασσική μέθοδο,χωρίς να μας το έχουν πει.
Δεν λέω πως φταίει η chipsaway,-άλλωστε απ'όσο ξέρω ο συγκεκριμένος συνεργάτης τους έκλεισε εκεί,-αλλά γενικώς από τότε είμαι επιφυλακτικός σε τέτοιου είδους συνεργεία στην Ελλάδα.
Μακάρι να κάνω λάθος.Αν πας,ενημέρωσε μας, γιατί πολλούς θα ενδιέφερε κάποιο -όσο γίνεται- αξιόπιστο. -
Ο χρήστης steve1978gr έγραψε:
Καλέ, μας έδειξε στο Traction. Το είδατε;
Είχε πλάκα που έλεγε ότι οι νίκελ λεπτομέρειες δίνουν πρίμιουμ αέρα.... Προσέξατε ότι στην οθόνη έβγαζε κάτι spotify κ.α?
Μήπωε έγινε κάποια αναβάθμιση?Spotify το έχω κανονικά (έχω Vitara) αλλά το infotainment είναι ίδιο . Εννοείται στο android auto
-
Re: SUZUKI SX4 SCROSS
Δημοσίευσηαπό ΕΚΤΩΡΑΣ » 23/04/18 21:01
lemouz75 έγραψε:
ΕΚΤΩΡΑΣ έγραψε: ΕΚΤΩΡΑΣ έγραψε: Καλημέρα και χρόνια πολλά στους εορτάζοντες, lukies εδώ και 3 χρόνια δουλεύει αποτελεσματικά, έχω ενεμοθραύστες οπότε δεν έχω τρίξιμο, εάν έχεις χρόνο και διάθεση βάλε λάστιχο και στην πόρτα για καλύτερα αποτελέσματα Zoom in (real dimensions: 780 x 1040)Εικόνα Στάλθηκε από το TA-1012 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Το λάστιχο Zoom in (real dimensions: 780 x 1040)Εικόνα Στάλθηκε από το TA-1012 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Να κανονίσουμε να βρεθούμε τώρα που ζέστανε ο καιρός
Αν παίζετε και τους 2κίνητους, ενημερώστε αν θέλετε μπας και..
-
Ο χρήστης panormus772 έγραψε:
Καλησπέρα. Έχει κανείς εμπειρία από Paintbull Περιστερίου? Θέλω να τους επισκεφτώ γιατί έγινε μ...ια.
Δεν διορθώνεται με το εργοστασιακό πινελάκι;
Δεν ξέρω για την paintbull,αλλά πριν 8 χρόνια ο πατέρας μου είχε πάει το δικό του στην chipsaway -στο υποκατάστημα της Αχαρνών κοντά στο Σκλαβενίτη,στην Εθνική οδό- κι ενώ ήταν εξυπηρετικοί και φαινόταν ο.κ. η επιδιόρθωση,όταν μετά χρειάστηκε να πουλήσουμε το αμάξι του,διαπιστώθηκε πως ήταν βαμμένο σ'εκείνο το σημείο με κλασσική μέθοδο,χωρίς να μας το έχουν πει.
Δεν λέω πως φταίει η chipsaway,-άλλωστε απ'όσο ξέρω ο συγκεκριμένος συνεργάτης τους έκλεισε εκεί,-αλλά γενικώς από τότε είμαι επιφυλακτικός σε τέτοιου είδους συνεργεία στην Ελλάδα.
Μακάρι να κάνω λάθος.Αν πας,ενημέρωσε μας, γιατί πολλούς θα ενδιέφερε κάποιο -όσο γίνεται- αξιόπιστο.Είχα ένα ψιλογδάρσιμο στον προφυλακτήρα δεξιά ακριβώς εκεί που τελειώνει το πλαστικό φρύδι του τροχού. Το έτριψα με αλοιφή που τελικά μάλλον ήταν χοντρή. Αποτέλεσμα να φύγει χρώμα!!! και να φαίνεται πιο ανοικτό το σημείο που τρύφτικε. Παίδες η βαφή είναι γτπ. Τέτοιο πράγμα δεν ξαναέτυχε στα προηγούμενα αυτοκίνητα που είχα.
-
Ο χρήστης luckies έγραψε:
lemouz75 έγραψε:
ΕΚΤΩΡΑΣ έγραψε: ΕΚΤΩΡΑΣ έγραψε: Καλημέρα και χρόνια πολλά στους εορτάζοντες, lukies εδώ και 3 χρόνια δουλεύει αποτελεσματικά, έχω ενεμοθραύστες οπότε δεν έχω τρίξιμο, εάν έχεις χρόνο και διάθεση βάλε λάστιχο και στην πόρτα για καλύτερα αποτελέσματα Zoom in (real dimensions: 780 x 1040)Εικόνα Στάλθηκε από το TA-1012 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Το λάστιχο Zoom in (real dimensions: 780 x 1040)Εικόνα Στάλθηκε από το TA-1012 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Καλημέρα, όλοι χωράνε, 2κινητοι, 4κινητοι, διάθεση να υπάρχει, ο Μάιος πιστεύω είναι καλός μήνας για μία συνάντηση
-
lemouz75 έγραψε:
Εννοείται ρε φιλε θα βγει ανακοινωση και οποιος θελει και μπορει έρχεται...
-
Πήγα σήμερα να οδηγήσω το sx4.
Απογοήτευση!
Έχω οδηγήσει πολλά αυτοκίνητα φέτος διότι ψάχνομαι για αγορά, και το sx4 ίσως είναι το χειρότερο στην οδήγηση από όλα! Οδήγησα το 1.4 140 άλογα δικίνητο.
Θα του δώσω άλλη μία ευκαιρία όμως διότι κατά τα άλλα μου αρέσει πολύ. Μου αρέσει από έξω (δεν μπορώ να καταλάβω γιατί το θεωρείτε όλοι εδώ μέσα τόσο άσχημο), μου αρέσει από μέσα, μου αρέσει η τιμή του και ο εξοπλισμός του που στα 21300 κλειδί (με 7 χρόνια εγγύηση!) έχει ότι εξοπλισμό θα ήθελα και έχω σκεφτεί (έκδοση gl+ με μεταλλικό). Για αυτό θα του δώσω άλλη μια ευκαιρία και ίσως θα επιδιώξω να το οδηγήσω κάποια μέρα που θα έχω οδηγήσει και άλλα SUV.
Προς το παρόν μου φάνηκε σαν ένα κλασσικό ψηλό με έντονες πλεύσεις, με παραπάνω από μαλακές αναρτήσεις με τιμόνι έτσι και έτσι και με 'περίεργη' απόκριση στο γκάζι. Τα κάροκ, κασκάι που οδήγησα πρόσφατα, αναλογικά μου φάνηκαν σαν hatchback και μάλιστα καλοστημένα hatchback και όχι σαν ψηλά όπως θα έπρεπε και όπως μου φάνηκε σήμερα το sx4. Για αυτό λέω ότι ίσως να ήταν άλλη η διάθεσή μου σήμερα και άλλες οι προσδοκίες μου. Θα του δώσω άλλη μια ευκαιρία. -
Μήπως σου δώσαν να οδηγήσεις κανα χαλασμένο;
Πέραν της πλάκας, μόνο 'μαλακό' δεν θα το χαρακτήριζα, τουλάχιστον εγώ.
Κάνε Test drive το all Grip, σε Sport Mode για να έχεις πιο ολοκληρωμένη άποψη. -
Τις έντονες κλίσεις (που ίσως προέρχονται από τις μικρές αντιστρεπτικές ?) τις αναφέρουν τα περισσότερα reviews (on- και offline) ως ένα από τα βασικά μειονεκτήματα, π.χ. οι 4Τ στον κατάλογό τους το αναφέρουν πρώτο και βασικό μειονέκτημα.
-
μια που επηρα και εγώ και ειναι ευκαιρια λογω δωρεαν μεταφορικων
https://www.sump-guard.co.uk/suzuki-sx- ... sump-guard
μπαινουν στις εργαστασιακες βιδες και ειναι απολυτη προστασια απο ανωριμοτητες εκτος δρομου....Αρ.Ες.
Φανηηηηηηηη....
Βλεπς? -
Ο χρήστης alnotas έγραψε:
Μήπως σου δώσαν να οδηγήσεις κανα χαλασμένο;Πέραν της πλάκας, μόνο 'μαλακό' δεν θα το χαρακτήριζα, τουλάχιστον εγώ.
Κάνε Test drive το all Grip, σε Sport Mode για να έχεις πιο ολοκληρωμένη άποψη.Το αλ γκριπ ειναι μαλλον σφιχτοτερο...
ΑΛΛΑ καμμια σχεση εσφιχτοτητας με το vit s που διαβαζεις το ΦΡΕΑΤΙΞ ΑΕ απο τα καπακια στο δρομο... -
Προς το παρόν μου φάνηκε σαν ένα κλασσικό ψηλό με έντονες πλεύσεις, με παραπάνω από μαλακές αναρτήσεις
Σίγουρα χαλασμένο οδήγησες με μασκαρεμένο εσωτερικό από mercedes GLA;-)
Νέα δημοσίευσηαπό the_ace » 24 Απρ 2018 12:26
Τις έντονες κλίσεις (που ίσως προέρχονται από τις μικρές αντιστρεπτικές ?) τις αναφέρουν τα περισσότερα reviews (on- και offline) ως ένα από τα βασικά μειονεκτήματα, π.χ. οι 4Τ στον κατάλογό τους το αναφέρουν πρώτο και βασικό μειονέκτημα.Κάπου πρέπει να τους έφυγε στο copy-paste. Εκτός και αν δεν συνεννοούνται οι reviewers των 4T.
http://www.4troxoi.gr/odigoyme/paroysia ... x4-s-crossΠριν το αγοράσω (2015) διάβαζα στα ανά τον κόσμο reviews ότι η άνεση θυσιάζεται στο βωμό της συμπεριφοράς (συμπεριλαμβανομένων των κλίσεων). Και αυτό ζω..
-
Ο χρήστης sargus έγραψε:
Πήγα σήμερα να οδηγήσω το sx4.
Απογοήτευση!
Έχω οδηγήσει πολλά αυτοκίνητα φέτος διότι ψάχνομαι για αγορά, και το sx4 ίσως είναι το χειρότερο στην οδήγηση από όλα! Οδήγησα το 1.4 140 άλογα δικίνητο.
Θα του δώσω άλλη μία ευκαιρία όμως διότι κατά τα άλλα μου αρέσει πολύ. Μου αρέσει από έξω (δεν μπορώ να καταλάβω γιατί το θεωρείτε όλοι εδώ μέσα τόσο άσχημο), μου αρέσει από μέσα, μου αρέσει η τιμή του και ο εξοπλισμός του που στα 21300 κλειδί (με 7 χρόνια εγγύηση!) έχει ότι εξοπλισμό θα ήθελα και έχω σκεφτεί (έκδοση gl+ με μεταλλικό). Για αυτό θα του δώσω άλλη μια ευκαιρία και ίσως θα επιδιώξω να το οδηγήσω κάποια μέρα που θα έχω οδηγήσει και άλλα SUV.
Προς το παρόν μου φάνηκε σαν ένα κλασσικό ψηλό με έντονες πλεύσεις, με παραπάνω από μαλακές αναρτήσεις με τιμόνι έτσι και έτσι και με 'περίεργη' απόκριση στο γκάζι. Τα κάροκ, κασκάι που οδήγησα πρόσφατα, αναλογικά μου φάνηκαν σαν hatchback και μάλιστα καλοστημένα hatchback και όχι σαν ψηλά όπως θα έπρεπε και όπως μου φάνηκε σήμερα το sx4. Για αυτό λέω ότι ίσως να ήταν άλλη η διάθεσή μου σήμερα και άλλες οι προσδοκίες μου. Θα του δώσω άλλη μια ευκαιρία.Εγώ που έχω αυτό ακριβώς που δοκίμασες μου φαίνεται σκληρό. Μήπως δεν ρύθμισες το κάθισμα σε ύψος? Μήπως στο είχαν πολύ ψηλά?
-
Ο χρήστης gatoz έγραψε:
Αρ.Ες.
Φανηηηηηηηη....
Βλεπς?Τι να δώ Θοδωρή...ότι έχει και για το γιαλαντζί μου off road ή κάτι άλλο?
-
Τις έντονες κλίσεις (που ίσως προέρχονται από τις μικρές αντιστρεπτικές ?) τις αναφέρουν τα περισσότερα reviews (on- και offline) ως ένα από τα βασικά μειονεκτήματα, π.χ. οι 4Τ στον κατάλογό τους το αναφέρουν πρώτο και βασικό μειονέκτημα.Κάπου πρέπει να τους έφυγε στο copy-paste. Εκτός και αν δεν συνεννοούνται οι reviewers των 4T.
http://www.4troxoi.gr/odigoyme/paroysia ... x4-s-crossΠριν το αγοράσω (2015) διάβαζα στα ανά τον κόσμο reviews ότι η άνεση θυσιάζεται στο βωμό της συμπεριφοράς (συμπεριλαμβανομένων των κλίσεων). Και αυτό ζω..
Το άρθρο αυτό δεν λέει τίποτα, εκτός και αν το έβαλες κατά λάθος. Στο κατάλογο των 4Τ αναφέρει 'Κατά:
Κλίσεις αμαξώματος', δεν ξέρω αν είναι λάθος copy-n-paste (copy από που όμως ?). Αν νομίζετε ότι είναι λάθος, θα πρέπει να το επισημάνετε στο ίδιο το περιοδικό.Η άνεση δεν έχει σχέση με τις αντιστρεπτικές, όσο με αμορτισέρ και ελατήρια. Οι αντιστρεπτικές είναι για να περιορίζουν τις κλίσεις, γι'αυτό και είπα εξαρχής για αντιστρεπτικές και όχι για καλή/κακή άνεση.
-
Ο χρήστης the_ace έγραψε:
Το άρθρο αυτό δεν λέει τίποτα, εκτός και αν το έβαλες κατά λάθος. Στο κατάλογο των 4Τ αναφέρει 'Κατά:
Κλίσεις αμαξώματος', δεν ξέρω αν είναι λάθος copy-n-paste (copy από που όμως ?). Αν νομίζετε ότι είναι λάθος, θα πρέπει να το επισημάνετε στο ίδιο το περιοδικό.Η άνεση δεν έχει σχέση με τις αντιστρεπτικές, όσο με αμορτισέρ και ελατήρια. Οι αντιστρεπτικές είναι για να περιορίζουν τις κλίσεις, γι'αυτό και είπα εξαρχής για αντιστρεπτικές και όχι για καλή/κακή άνεση.
ασε και οι υπολοιποι, το συγκεκριμενο απο τους 4τ ειναι για το προ φέις λιφτ και προ μπουστερ τζετ
εδω κατι πιο προσφατο
https://www.drive.gr/test-drives/dokimi ... et-allgripισως ισχυει οτι και το στο βιτ-σουζ, οτι το ντήζελ-βενζινη 1.6 ειναι βαρκα και το 1.4 ουχί... εντελως αλλη ρυθμιση. με ιδιες αντιστρεπτικες = δεν εχουν καμμια σχεση...
SUZUKI SX4 SCROSS